Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Milan tager jo EL som en fornærmelse. Skulle vi havne i turneringen, kan jeg snildt forestille mig et pinligt exit, hvor attituden er helt skæv.
Skrevet af saglighedens_portal
Sheriff i Juve-tråden: "Kan det gøres til de penge, er det jo bare om at komme af sted." Det er nok bedre, jeg svarer her.

http://www.easyjet.com/EN/Booking.mvc (så kan du jo selv vælge, hvilke dage du vil afsted)

http://www.booking.com/h…2bd1a192X16 (to nætter for 1000 tæt på banegården)

Okay, nu har jeg valgt i slutningen af september, men det er jo slet ikke sikkert, Milan spiller på hjemmebane der. Du kan bruge de to sider til at tjekke, hvad priserne er på de datoer, hvor du vil afsted. Problemet er bare, at de er så skide langsomme i Italien, og at programmet først udkommer en måned før Serie A starter. På den måde vil det næsten være smartere at tage afsted i november, for der er det møgbilligt at tage derned. Jeg kom til Milano for 412 kroner retur (betalte med et Debit-kort, ellers ville det vist være 15-20 kroner dyrere). Jeg bestilte flyrejsen få dage efter, programmet var offentliggjort.

"04/08/2013 Dkr412.46 has been charged to your Debit MasterCard card ending ****. Copenhagen to Milan Malpensa (Terminal 2)
Dep 09 November 2013 09:40
Arr 09 November 2013 11:45
Flight 2654
Bag drop opens 09 November 2013 07:40
Bag drop closes 09 November 2013 09:00

Milan Malpensa (Terminal 2) to Copenhagen Milan Malpensa (Terminal 2) to Copenhagen
Dep 11 November 2013 15:35
Arr 11 November 2013 17:45
Flight 2655
Bag drop opens 11 November 2013 13:35
Bag drop closes 11 November 2013 14:55"

Den eneste udgift, der ellers var oveni - udover mad, drikke, kampbillet og metro en enkelt vej for 1,5 euro hvor end du skal hen i Milano - er shuttle-bussen, der kører dig fra Malpensa til Milano Centrale. Det koster 16 euro, hvis du booker en returbillet, og ellers koster det 10 euro pr. vej.
Skrevet af La Mir!!
Jeg skal ned og se Roma - Juve 11.Maj, der har jeg fundet et hotel til 2000,- for 3 nætter, det er fint nok, men det er mere fly rejsen, som koster en anelse mere, end jeg havde håbet på.

Daje!
Skrevet af saglighedens_portal
Fedt, La mir. Hvor meget? 821 mener jeg, jeg skulle give hos easyjet for at komme til Rom. 800 something - jeg husker ikke det præcise tal, og nu er jeg på mobilen, så jeg kan ikke tjekke. Hvem flyver du med? Har du købt kampbillet gennem listicket?
Skrevet af La Mir!!
http://www.easyjet.com/DA/Booking.mvc

Den billigste med normal flyvetid, har jeg også fundet via Easy. Jeg undre mig mer over, Norwegian ikke kan gøre det bedre. 1600,- for fly rejsen. Så jeg venter lidt med at bestille fly billetterne, og ser om de kan falde til <1000.

Billetterne har jeg fået via RCD (Roma Club Danimarca) til 250,-.

Hvilket ikke er en skidt pris.

Edit: Mht. flypriserne, så skyldes det nok sæsonen for den store prisforskel.

Daje!
Skrevet af Bishop
@saglighedens_portal

Jeg mindes at du skrev at du var blevet bekræftet i at Milano er den mest triste grå by i Italien? En anden gang kan det anbefales at finde et andet sted at bo, der bliver dårligt værre end området omkring banegården.

Jeg var på Interrail for to år siden hvor der blev turneret en del rundt i Italien, og udover den tur har jeg også været i Milano og se Milan spille et par gange, jeg er helt enig i at det ikke er den mest spændende by, men området ved Collonne di San Lorenzo, er nu meget hyggeligt, der er en fin plads hvor man kan nyde en øl, købt i kiosken tæt ved, og når man skal have lidt at spise så fortsætter man ned af gaden til nr 65 (Collonne di San Lorenzo 65) man skal igennem en gammel byport hvorefter byens bedste!! pizzaria findes på venstre hånd. Grøn facede med guld bogstaver.

Og så er der også fint ved C.so di Porta Ticinese ned imod Navigli. Der er to store kanaler hvor der er fyldt med hyggelige barer rundt om.

Hvis man er uheldig med vejret så er det selvfølgelig trist, og i Norditalien er chancen for at være uheldig selvfølgelig større end syd på.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af saglighedens_portal
Lyder spændende, Bishop. Skal huskes. Ja, du har helt sikkert en pointe! Banegårde er ofte kedelige områder alle steder i verden.
Skrevet af saglighedens_portal
Hvem har du set Milan mod?
Skrevet af Viola 4 Ever
Revisor er ikke et godt lønnet hverv


Med tanke på de fakturaer jeg får.. I beg to differ.
Det er i øvrigt et "recession proof" erhverv.

Stop whining og spil noget Mayhem
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Bishop
Jeg var nede og se to kampe i mesterskabs sæsonen, første kamp hjemme mod Roma i december, hvor Milan desværre tabte 0-1, men til gengæld nåede jeg lige akkurat at opleve Ronaldinho på europæisk grund da det var hans sidste kamp for Milan, husker tydeligt hans saksespark der desværre ikke gik ind, sidst i kampen.

Kamp nummer to var d 1 Maj mod Bologna, hvor Milan vandt 1-0. Dagen forinden var vi på bar og se Inters kamp, en kamp hvor hvis Inter havde tabt eller spillet uafgjort havde gjort det det muligt for Milan at blive mestre dagen efter, vi var selvsagt en smule slukøret da Inter bagud 0-1 i overtiden formår at score to mål... Det havde fandme være timing der ville noget hvis vi havde overværet Milan vinde mesterskabet. Og så to mål i overtiden WTF..

Nå ja, så var jeg også i London og se nedslagtningen 3-0 til Arsenal, men jublen var stadig stor efter slutfløjtet, og der blev spontankrammet med italienske ultras. Det var sgu noget af en ambivalent oplevelse.


https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Sheriffen
Revisor er ikke et godt lønnet hvervMed tanke på de fakturaer jeg får.. I beg to differ.
Det er i øvrigt et "recession proof" erhverv.

Stop whining og spil noget MayhemJo for partnerne er det fornuftigt lønnet. Vi andre tjener sgu ikke voldsomt. En nyuddannet statsautoriseret tjener kun lige over 50 tkr., og det er endda med voldsomt meget overarbejde.

Det er ret beset dårligere lønnet end mange offentlige stillinger, hvor man har 37 timers arbejdsuge med betalt frokost og 6. ferieuge.

En ting skal du dog have, nu skal der spilles Mayhem :D
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Old Bull Lee
De Mysteriis Dom Sathanas...JAAAAAAAAAAAAAAA! Næstbedste norske blackmetal band.. måske tredje men wtf. MAYHEM!!!!
"Old Lull Bee"
Skrevet af Duck
Milan på vej på nye hænder?
http://www.bloomberg.com…buyers.html

Samme sælger der formidlede salget af Inter.
Skrevet af Viola 4 Ever
Det ville ikke undre mig om Berlusconi sælger. Måske heller ikke så skidt for Milan. Voldsomt dyrt for dem ikke at komme i Champions League, når en femtedel af indtægterne stammer derfra.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Martinovic
Jeg vil hellere have en ny sportslig ledelse og dermed et farvel til Galliani.
Mojn do!
Skrevet af El Rifle
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Viola 4 Ever
Mon ikke Galliani ville ryge ud under alle omstændigheder, hvis man fik ny ejer.
Jeg forstår ikke helt hvorfor så mange Milan fans så gerne vil beholde Berlusconi familien som ejere, i stedet for at få nogle nye folk ind med "money to spend".. Godt nok er Barbara fin, men så fin er hun vel heller ikke.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af El Rifle
Hun er milf.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Bishop
Jeg tror såmen ikke der er særlig mange der ønsker at Berlu skal fortsætte som ejer, tværtimod. Men uanset hvad der sker, er det jo tvivlsomt om der skulle komme en ind der ville kunne spendere mere. Der er jo også FFP at tænke på. Det ville dog være fint at få nogle ind i ledelsen der ville være med til at få bygget det stadium klubben virkelig mangler.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Snakken går på at The Berlusconis søger efter en minoritets-investor for at skaffe kapital til et nyt stadion.

Meget kan man sige om Berlusconi, men han har altid været passioneret om klubben. Hans problem de seneste år har været af økonomisk karakter.

Personligt ønsker jeg ikke at vi skal blive en ny Man City, PSG osv.

Barbara synes at have en god vision for klubben, omend der naturligvis stadig er folk fra den gamle garde (læs: Galliani) der skal luges ud.

Med en ekstra pose penge i ryggen er jeg egentlig ret positiv omkring at den unge dame skal føre os tilbage til storhed.
annonce
0