Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Det er vel lige så useriøst fuldstændig ukritisk at forsvare en mand som endnu ikke har scoret og som INTET har vist i snart et halvt år?????
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Pirlo21
Skidt skidt kamp, mod Parma var vi så uheldige. I dag spillede vi bare en skidt kamp imod et meget effektivt Genoa hold! Typsik de score på deres 2 første chancer, men altid noget vi ikke taber og kæmper videre.
Havde vi været skarpere her til sidst havde vi os vundet - men sådan skulle det desværre ikke gå.
Tydeligt at se at flere af vores bærende kræfter er trætte og at vi mangler vores store profiler.
Theo må ha været småskadet - ellers giver det absolut ingen mening ik at smide ham ind. Da vi jo ingen offensiv havde i venstre side i dag og vi manglede os hans vildskab.
Skidt skidt af vi for anden kamp i træk sætter points til. Mod på papiret de to letteste modstandere! Fandme skidt. Det sagt, så har heldet ikke været med os hverken mod Parma eller i dag. Det sagt så syntes jeg os Pioli begår nogle fejl igen i dag, hvorfor rebic ud kontra leao? Hvorfor Diaz så sent ind? Hvordan kan dalot spille hele kampen færdig?
Nå men, 2 kampe tilbage inden julepausen. Forhåbentlig er Zlatan med i weekendens kamp mod sassuolo - skuffende at vi på 2 runder smider 4 points.
Men sådan kampe kommer, vi må bare slås videre. Forza milan
Skrevet af Rossoneri
Jeg er simpelthen målløs over nogle mennesker i den her tråd.
Vi leverer varen over en meget lang periode, med et ungt hold der langt fra kan forventes at peake nu.

Vi er fortsat på 1. pladsen i ligaen og alligevel kaster nogle om sig med dommedagsprofetier.

Pludselig skal spillerne sælges og to dårlige kampe er vores reelle niveau, mens +35 andre kampe er en anormalitet.

Shit, det orker jeg satme ikke at være vidne til.

God jul!
Skrevet af Milanisti
Den er god med dig, rossoneri. Al din snak om statistikker m.m. er i ubrugelig. Du ser ofte tingene fra et alt for teoretisk perspektiv og har ingen praktisk sans. Fat at de to spillere er elendige. Den ene havde en god periode og falder nu helt igennem(på toppen i hvert fald) og den anden har en attitude af en anden verden, som gør at han ender som Balotelli. Han skal bare væk. Spillere der møder mere modstand og spiller for dårligere hold slår mindre ud med armene og laller mindre rundt end den primadonna gør.
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri
husk meget bliver skrevet lige i kampens hede. Men enig.

Skrevet af Milanisti
Problemet med Leaos attitude, som påvirker spillet for ham, er ikke er nyt fænomen. Slap nu lige af med det tuderi.
Skrevet af Pirlo21
Jeg vil gerne opfodre folk til skrive ordentligt i denne tråd - vi skal simpelhen holde et tåleligt niveau herinde og en god tone. Orker ik at se vores fine Milan Forum tråd herinde skal blive til det rene mund huggeri og personangreb.
Argumenter for jeres synspunkter istedet for at angribe brugeren.
Vi er alle skuffet, men hold nu tonen ordentlig tak.
Skrevet af Flying Dutchman
Det var i øvrigt fjortende Serie A kamp i streg, I scorede mindst to mål - og har dermed taget rekorden fra Torino, som i 1948 gjorde det tretten gange.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fox@Mulder
Zlatan på toppen, Rebic eller Hauge på venstre ving og Alexis på højre wing - mod Sassuolo, det må være konklusionen efter idag.

Leao kan passende bruge juleferie med en psykolog og få banket ind i hovedet han ikke er Messi og at man ingen vegne kommer uden hårdt arbejde, fight og vilje.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Åh ja, den gode gamle "statistikken er forkert, men jeg ser verden som den er" rutine.

Den er jo super brugbar.

Synsninger og "fordi jeg siger det" over data.

Virkeligheden er fuldstændig subjektiv og fakta er noget vi har en holdning til.

Hils Kellyanne.
Skrevet af Magnifico
“Not everything that can be counted counts - and not everything that counts can be counted.”

- Albert Einstein
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
Nej, men man kan måske have en smule ydmyghed over for en repræsentation af virkeligheden (som stats jo er).

I øvrigt et tåbeligt citat af Einstein, da han brugte meget af sin karriere på netop det modsatte argument, i diskussion med Bohr omkring kvantefysik.
Skrevet af Magnifico
"If you think you understand quantum mechanics, you don´t understand quantum mechanics."

- Richard Feynman (Nobelpris-modtager).
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
"Nogle taler om Skagenslys, men det kan jeg ikke bruge til en skid. Neonlys, det er fedt!"

- Johnny Madsen
Skrevet af Magnifico
Hahaha, Rosso. Touché :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
Som cadeau får du lige en evergreen...

"Først ignorerer de din tanke,
derefter griner de af den,
så bekæmper de den,
til sidst accepterer de den
og siger, at de havde tænkt det samme".

- Schopenhauer
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Bishop
Fordelen ved at inddrage statistik i opbygningen af sin argumentation er at man ikke lægger alle sine æg i sin hukommelseskurv. Confirmation Bias er allerede et problem når man bruger statistik, men det bliver selvsagt ikke bedre hvis man kun forholder sig til synsninger..

Og derudover så er det sgu lidt ærgerligt at starte sit indlæg med at kalde andre ud for "gamle" holdninger på baggrund af en ny kamp. Hvis man er kritisk til et indlæg så responder på det indlæg. Og er man kritisk til en spiller på baggrund af kampen, så start da debatten ved at fremlægge argumenter.

Endnu en gang lukker vi 2 mål ind fra en modstander der ligger i den nederste del af tabellen. Det er simpelthen ikke godt nok. Kjær er i den grad savnet. Zlatan er selvfølgelig også essentiel at få tilbage, men som Flying skrev, så har vi nu scoret minimum 2 mål i hver kamp, så manglende mål er ikke vores største problem. Forstå mig ret, med Zlatan på banen så havde vi sikkert vundet de to sidste kampe. 3 eller 4-2, men jeg vil nu meget hellere vinde 2-0. Det sagt så vil det blive et problem hvis Leao og Rebic ikke snart kommer i gang med at score mål. Også når Zlatan ikke er på banen. For lige netop de 2 performer væsentlig bedre med Zlatan på banen.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg synes også at kritikken bliver en smule skinger herinde. Hukommelsen rækker åbenbart ikke langt ellers har man ikke set os spille de sidste 8-10 år. At man sammenligner Leao med Balotelli kan jeg kun grine af. At kalde Rebic for en dårlig spiller er... ja sørgeligt eller "at best" et udtryk for manglende forståelse for den måde vi spiller på.

Jeg er fløjtende ligeglad med hvem der scorer kasser, og der vil jeg egentlig gerne rette mig selv, jeg vil hellere have at 5 forskellige spillere laver +10 mål over en sæson end at være afhængig af en enkelt topscorer. Som vi spiller nu er vores hold helt vildt flydende, hvor der konstant roteres i løbet af kampen og særligt i angrebet. Vi har som FD også skriver LAVET EN SERIE A REKORD I AT SCORE MERE END 2 MÅL FOR 14 (!!!) KAMP I STREG og så kan man mene hvad man vil om data og det er så fint nok, men vi ligger nummer 1 og spiller attraktivt angrebsorienteret fodbold med et ungt hold, er lige gået videre i EL osv.

Altså prøv lige at vær fan og ikke turist, støt jeres hold og vær dog for helvede glad for at vores hold alligevel spiller så godt til i stedet for at skrive om fyringer og et hold som, i jeres øjne, spiller om nedrykning. Kig på vores venner i Inter-Juve- eller Violatråden; vi har da i den grad noget at glæde os over.

Når i kritiserer Leao så husk på alle de "Niang´er" og "Menez´er" vi har været igennem. Når i kritiserer Rebic så husk på alle de "Matri´er", "Bacca´er" og "Lapadula´er" vi har haft.

Nå det er sagt, så skal man da være kritisk og indgå i debatter og diskussioner, det er sådan noget stof som driver forummet. Men lad os ikke blive for ensidige eller komme med småperfide kværulancer rettet mod enkelte brugere.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
@mag
Som cadeau får du lige en evergreen...

Smukt!
Skrevet af Rossoneri
Der er ingen tvivl om at det er en kæmpe skuffelse, at stå med to point efter Parma og Genoa.
Herunder er der også flere spillere der har underpræsteret.

Som jeg ser det, indkasserer vi to mål på personlige fejl. Første mål er helt klart Romagnolis. Han står og glor fodbold og er slet ikke tæt på Destro - det må aldrig ske.

Det andet mål er naturligvis Kalulus. Den bold skal bare heades væk - punktum.

Men, og her kommer den væsentlige pointe, vi må naturligvis forvente den slags fejl når vi spiller med så ungt et hold. Fejl er den vigtigste del af en udviklingsproces.

Og nu skal spillerne så sælges, fordi de bare ikke præsterer over 180 minutter. Jeg kunne bruge mange knap så pæne ord om den slags ytringer, men tror bare jeg vil nøjes med at kalde det useriøst.

Hvad angår Leao og Rebic specifikt, er der naturligvis ingen tvivl om at de ikke har leveret varen de seneste par kampe. Det har de så til gengæld i perioden før det - men det er komplet irrellevant må man forstå.

Personligt synes jeg dog, at pilen i høj grad peger mod Pioli også. Eller måske bare på omstændighederne.

Som jeg ser det, benytter man ikke hverken Rebic´ eller Leaos kompetencer bedst mod et meget dybt forsvar (som vi så mod både Parma og Genoa).
Her spiller "omstændigheder" naturligvis også ind, da begge hold faldt endnu dybere, da de kom foran (ikke overraskende).

I mit univers burde Pioli have startet med Saelemaekers i højre og Brahim i venstre med Leao eller Rebic helt fremme.

Begge er spillere der kan angribe bredt og dermed strække modstandernes forsvar. Det giver dels mere plads til 9eren og åbner dels også rum til spillere fra anden række (som vi fx så med Calabrias mål).

Herunder ligger også, for mig, en endelig dom over Samu. Det er simpelthen en hæmsko, at han naturligt trækker ind i banen, da det giver mindre plads til de andre spillere. Han har helt klart nogle kompetencer, men jeg synes mere om mere vi oplever Susoske problemer - det er helt anderledes med Saelemaekers.

Jeg ser umiddelbart to løsninger på dette. En er at hente Vazquez i Madrid (for et uanseeligt beløb). En anden er at teste Dalot i samme rolle (jeg mener der er rigtig mange sammenfaldspunkter med Saelemaekers) og hente en decideret venstre back.

Ift kampene mod Sassuolo og Lazio, giver jeg os faktisk bedre chancer end i de foregående to kampe. Det vil givetvis blive mere åbne kampe mod modstandere der ikke pakker sig i lige så høj grad.
annonce
0