Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Problemet med Jovic er, at han i skrivende stund har en afskrivningsværdi på noget der ligner €45m.

At han skulle være en måltyv, er umiddelbart også noget af en tilsnigelse. Han har scoret to mål i 32 kampe for Real.
Skrevet af Martinovic
Jeg er ikke fan af Jovic - mest af alt pga. prisen. Skal vi smide 300+ mio. kr. efter ham, er der næppe meget til andre handler.

Desuden er han heller ikke den type, vi ellers har som 9´er. Jeg håber på et billigere alternativ, da vi har Zlatan og Leao som de to foretrukne valg.

Hvis vi potentielt kan få Scamacca og Soumaré for samme pris som Jovic, synes jeg ikke, der bør være tvivl om, hvad vi skal gå efter.

Juleønsker må være forlængelser med Donnarumma, Hakan, Romagnoli og Kessie. En ny angriber og backups for Kessie og Theo. Salg/farvel til Conti og Musacchio.

Egentligt håber jeg også, at Castillejo bliver solgt, men det er nok ikke sandsynligt.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Samu er en helt fin breddespiller i mine øjne omend han er en smule dyr med 1.5M€ om året, hvilket gør ham bedre betalt end både Kjær og Leao.

Jovic er en klar joker men vi skal huske på at der er tale om et lån og ikke et køb hvilket nok vil betyde en væsentlig mindre udgift.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
Jeg håber, vi undgår flere Diaz-handler. Det er ikke fedt at være rugeklub. Der skal være en købsoption med, før det bliver interessant.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Jovic lavede trods alt 17 i 32 for Frankfurt inden han skiftede til Real. Det højeste Rebic nogensinde har lavet var de 11 for os i sidste sæson og det højeste Leao har lavet var 8 for Lille - så han er vel lige så meget måltyv som dem vi har, blot har han nogle mere rendyrkede egenskaber i boksen. Jeg er dog ikke super varm på idéen, så skal det i hvert fald være til en fair løn og med købsklausul.

I mine øjne er der dog ingen tvivl om at typemæssigt ville det give langt mere mening med én som Scamacca.

@Old Bull Lee

Midt bud er at Samu ryger tilbage til Spanien til sommer, når vi forhåbentlig henter Thauvin på fri transfer.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
https://sempremilan.com/as-real-madrid-midfielder-pushing-for-exit-with-milan-arsenal-and-juventus-interested

STOP nu bare!! Isco er nok en af de mest overvurderede spillere overhovedet - han har vel leveret én god sæson i løbet af sin karriere.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Jeg tror, det forbliver ved rygtet omkring Isco. Han bliver 29 til april og har kontrakt til 2022. Det kommer ikke til at ske. Han ender nok i Arsenal.
Mojn do!
Skrevet af Milanisti
Ifølge Di Marzio er vi hverken interesseret i Scamacca, Jovic eller Depay. Leao nævnte i et interview at Maldini bliver den store overraskelse i 2021. Det kan jeg ikke se for mig, men det kan være at han har brug for mere tid og tillid. Hvis han eller Colombo kunne løfte sit spil vil behovet for en ny angriber forsvinde.

Pioli virker i hvert fald til at være den rette mand ift. at udvikle de unge og skabe et trygt miljø.
Skrevet af Rossoneri
Jovic lavede trods alt 17 i 32 for Frankfurt inden han skiftede til Real.

Det har du naturligvis helt ret i.

Udfordringen ligger "blot" i at han nu rent faktisk har får et chancen i en stor klub - og han er slet ikke slået til.
Der er historier om skidt træningsmoral og indstilling og det dur bare ikke hvis man vil slå til på topplan.

Og når han nu har spillet 32 kampe i Madrid med kun to mål at vise, må man umiddelbart spørge, om det lige er ham man skal kyle €30-40m efter. Mon ikke de penge kan bruges mere fornuftigt andetsteds?

Derudover, hvis Leao er udset som afløser for Zlatan (hvilket alt tyder på), skal vi så ud og købe en reserve til den slags penge?

For mig at se, er der alt for mange ting der råber på at man skal holde sig væk.
Skrevet af Rossoneri
Ifølge Di Marzio er vi hverken interesseret i Scamacca, Jovic eller Depay.

Jeg synes sådan set også, at der er en væsentlig logik bag dette.

Der kan næppe være to holdninger til at klubben har enormt stor tiltro til Leao - det er i hvert fald det man både hører i interviews men også fra forskellige, normalt velinformerede, journalister.

Og Zlatan er godt nok skadet nu, men han har jo stadig vist, at han leverer på allerhøjeste niveau.
Dermed må vi nødvendigvis være ude i at en tilføjelse skal agere 3. valg. Det rimer umiddelbart ikke på navnlig Depay og Jovic og sådan set heller ikke Scamacca.

Jeg tror egentlig rygterne passer Maldini og Massara fint - så kan de arbejde videre i "skyggerne" på de egentlige targets.
Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Nu har der ikke været rygter om vi ville købe Jovic, men blot leje og så godt nok helst med option. Som jeg også skrev er jeg heller ikke vildt fan af idéen.

Der er jo strengt taget heller ingen der siger vi SKAL ha en type som Zlatan som backup. 2020 har om noget vist vi har mange måder at score mål på og der er vel intet i vejen for vi spiller på én måde med Zlatan og en anden uden (med Leao).
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Hvad er stemningen for Milik?

Kan godt se ham lykkedes hos os qua sin fysik, hovedspil og en ok afslutter.
Tror det passer ham fint at være 2. Violin for zlatan, spille i cup og evt. EL.

Kan vi få ham for 10 mio euro, selv med en udløbende kontrakt til sommer og Thauvin istedet for casto, så er det reelt "kun" kessie-light og en VB som back-up til theo.

Skrevet af Fox@Mulder
Jeg er personligt ikke særlig varm på Milik - primært pga. hans alvorlige skader. Det er i mine øjne en alt for stor chance at tage og jeg tvivler på han nogensinde bliver den samme spiller igen.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Pirlo21
Må indrømme, at jeg syntes det er ret tydeligt at colombo ikke er slået til. Rebic har trodsalt ik scoret som angriber og leao - er først lige kommet tilbage fra sin skades pause. Så henter vi en backup ang må det ses i lyset af at colombo simpelhen er for grøn. Vælger vi at hente en afløser ind - giver det god mening at han har samme spidskompetencer som Zlatan. I mine øjne ville et leje mål med milik være oplagt, da han kan lidt af det samme. Men alt afhænger af zlatans skade situation.

Eller syntes jeg bare vi kan notere at det i dag er den 22 december og hverken donnarummas eller hakans kontrakt forlængelse er i hus - det syntes jeg virkelig er bekymrende!
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Hvad havde du forventet af Colombo?

Jeg tror nemlig det handler meget om hvilken rolle man ser ham have.

For mig at se, gør han præcis det han skal - han lærer. Vi har tre spillere der kan udfylde rollen som 9er og derfor får han nok heller ikke så meget spilletid.

Men vi ved ret beset ikke hvad der sker på træningsbanen. Hvor meget udvikler han sig ved at indgå fast i førsteholdstruppen osv?

Personligt forstår jeg ikke snakken om Jovic, Milik m.fl. Vi har Zlatan, Leao og Rebic (i den rækkefølge) til én plads som 9er.
Nuvel, Zlatan er måske væk næste år og derfor skal man naturligvis tage det scenarie med i betragtningerne. Men det behøver man først at agere på til sommer - uanfægtet, at Zlatan har haft et par skader.

Som jeg ser det, er vi helt fint besat i offensiven. Men det er, som skrevet, helt og holdent ud fra min præmis.

Hvis man omvendt forventer, at have tre-fire 9ere der alle må forventes at levere på et relativt højt niveau, så er scenariet naturligvis anderledes.
Skrevet af Fox@Mulder
Vigtig kamp imorgen - både for at slutte et fantastisk år godt af, men også rent symbolsk.

Som jeg lige husker det på stående fod er det kun sket én gang de sidste 20 år, at "vintermesteren" ikke også har vundet mesterskabet - og det var mig bekendt Sarris Napoli.

Så trods 6-7 spillere ude håber jeg virkelig vi får 3 points imorgen - det ville være et stærkt signal at sende... Også selvom Juve sikkert snupper nummer 10.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Sky byder i øvrigt ind med både Rebic og Tonali i starteren.
Skrevet af Fox@Mulder
Man kan vel næsten ikke ønske sig en bedre julegave end hvis Juventus mister 6 points på samme dag.....
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Mon ikke den falske Ronaldo slår til igen? Og der er trods alt stadig kampen mod Napoli, som kan give dem de tre point tilbage.
Skrevet af Rossoneri
Personligt er jeg nere fokuseret på et stærkt Lazio-mandskab i morgen.
annonce
0