Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fox@Mulder
I know, men ændrer jo ikke ved de lige skal slå Napoli først fremfor at gå.dem foræret. Fiorentina iøvrigt tæt på 2-0.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Jeg tænker heller ikke på Juve. Vi skal holde tre af Roma, Lazio, Atalanta og Napoli bag os.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@fox
Du har naturligvis ret. Og jeg ser da selvfølgelig også gerne, at vores konkurrenter smider så mange point som muligt.
Skrevet af Pirlo21
Inter og Juventus, skal nok ende i top 4. Deres trupper er bare for gode til ikke at ende der. Vores fokus bør udelukkende handle om vores egne resultater og top 4.

Skrevet af Fox@Mulder
Så længe vi ligger helt tæt på førstepladsen, så længe vi spiller på det niveau vi har gjort stort set hele 2020, så længe drømmer jeg videre om et komplet urealistisk og uventet mesterskab.......

Derfor hilser jeg ALLE pointtab til top 6-7 holdene velkommen og især til Inter og Juventus - dels fordi de er vores største konkurrenter ift. ovenstående drøm og dels fordi jeg hader begge klubber som pesten!!!
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
3-0 til Fiorentina, skønt.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Det ligner et juve-kollaps af de store.
Den bliver tung at slutte året af på
Skrevet af JuveFC
Vi skal nok nå jer alligevel ;-)
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Der er muligt at i når os, men det ligner stadigvæk et grimt harmonika-sammenstød i aften.
Skrevet af Pirlo21
Jeg glæder da mig os over at de taber - selvfølgelig. Men kan samtidig ikke rigtig glæde mig, før jeg kender vores rundes resultat. Tager bare en runde af gangen.
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Med fare for ikke at jinxe! Eneste ubesejret hold i top5 liga for denne sæson!
Skrevet af Martinovic
Fy fy :) Nu taber vi sikkert i aften. Men sikke et år det har været, uanset hvordan det går. For første gang i flere år er det sjovt igen at følge klubben.

Der skal blæses til angreb, hvis Lazio må undvære Acerbi. Vi skal have vores wings ud at løbe med Luiz Felipe og Radu.
Mojn do!
Skrevet af van_Basten7
re: Colombo


De kampe jeg har set i år, hvor Colombo har spillet, synes jeg har været lovende. Der er efter min mening to ting, der taler for at bruge ham:

1. Han er ung og bliver bedre og bedre jo mere spilletid han får.
2. Han minder mere om Zlatan end både Leao og Rebic gør.

Sidstnævnte betyder, at man kan spille mere på samme måde, hvilket gør holdet bedre generelt, og hæver bundniveauet.

Leao er helt sikkert også en god spiller, men synes at han er bedre på enten den offensive wing eller når man spiller med to deciderede angribere. Som ren 9´er synes jeg ikke han er boldsikker nok.

Hvis de fortsætter deres udviking, så giver en blanding af Colombo, ,Brahim, Maldini (han skal vokse meget, men generne er der!!!), Leao, Hauge, Alexis en lovende offensiv i de kommende år. Og hvis Zlatan fortsætter som nu, er han naturligvis en del af mixet.
Skrevet af Fox@Mulder
Seneste meldinger fra Italien går heldigvis på at både Tonali og Rebic begge bliver klar til kampen - super vigtigt især med Tonali.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Old Bull Lee
Maldini (han skal vokse meget, men generne er der!!!)


Det er helt forkert at påstå at Maldini "skal vokse meget" ifth Colombo og Hauge, Brahim, Leao & Saele. For det første er Brahim, Leao, Hauge & Saelemaekers 21 år og i enden af to vigtige år (fra 19-21), hvor man skal omsætte sit talent fra ungdomsrækkerne til seniorfodbold - hvilket betyder at man introduceres for spilletid på førsteholdet. Her er Maldini (og Colombo) imidlertid først lige begyndt og med den rolle Maldini har som et kreativt omdrejningspunkt, er det sværere at slå igennem end fx en Colombo der i høj grad beror sit spil på sin fysik (en påstand, men vil gerne uddybe hvis du ønsker det).

Derudover bliver Maldini konsekvent fremhævet som den der har det mest åbenlyse talent, senest i et interview med Leao. De fejl han begår er en del af en læreproces og jeg synes ikke der er langt til at han kan konkurrere om pladserne.

Man skal også huske at generne er én ting, men det at han er født ind i en top-professionel familie betyder at han kender "gamet" indefra på forhånd og ved hvad der skal til - jvf. nature/nurture.

Næste sæson forløser han sit talent, det er jeg sikker på.

EDIT: Eller om to sæsoner
"Old Lull Bee"
Skrevet af Pirlo21
Tonali og rebic udtaget til aftens kamp, håber rebic får venstre kant og leao kommer på toppen. Vigtigt
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Di Stefano skrev i går, at Leao ville spille på toppen uanfægtet om Rebic blev klar.

Jeg tror dog generelt, at vi får en 9er at se, der roamer meget og dermed forsøger, at finde rim væk fra sin oppasser(e).
Skrevet af Rossoneri
Den gode Stylsvig er i øvrigt på banen igen og har i dag præsenteret Segafredo Zanetti som ny sponsor.
Historien melder ikke noget om beløbet, men mon ikke det er en pæn aftale? Der er i hvert fald en del direkte kommercielle muligheder for Segafredo i form af merchandisede produkter, som man fx ser det med Carlsberg og Coca Cola.

Jeg er virkelig imponeret over det vores landsmand har opnået og det tegner rigtig godt for fremtiden.
Skrevet af Malresi
Puha.. juleræset anno 2020 er intenst. Har slet ikke haft tid/overskud til at følge med i tråden, men har lige skimmet de sidste posts. Jeg glæder mig godt nok til at trække stikket og kunne smide mig på sofaen for at se kampen i aften. Bliver en spændende kamp mod Lazio! Håber på en tidlig julegave, vi fik jo allerede en af Viola i går... utroligt nok ligner det, at det måske alligevel er Inter, som skal være den største trussel. Desværre har de slet ikke UEFA-bold at bekymre sig om, hvilket vel kan kanaliseres over i bedre forberedelser i ligaregi.
Immobile virker til at være brandvarm igen og han bliver en håndfuld i aften. Er personlig glad for at Correa nok ikke er med - han er vel meldt ude(?). Har altid ment at han rummer et særligt potentiale, men han har af en ellers anden årsag ikke helt fundet den rytme, der skal til for at indfri det.
Men altså, den kvintet som vi mangler i aften gør det rigeligt udfordrende. Jeg glæder (og frygter) hvordan midtbanen ser ud når hverken Bennacer og Kessie er til rådighed.
God kamp og go´ jul!
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Helt enig Rosso:

Glem ej min ven Alex Rasmussen som skiftede FCK ud med AC MILAN.

Ville være fedt at få til at udtale sig om AC som klub og arbejdsplads
annonce
0