Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Hold nu kæft en forløsning!!!

Føles som om vi har vundet en CL-finale.

Winter champs!
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Fuck jaaaa
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Old Bull Lee
MAAAAMA MIA!!!!!
"Old Lull Bee"
Skrevet af Old Bull Lee
ET JULEMIRAKEL!
"Old Lull Bee"
Skrevet af Milanisti
YES MAND !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skrevet af Milanisti
JEG VED IKKE HVAD DER SKETE LIGE DER!!! JEG VAR MEGA GAL PÅ DEN GRIMME KLOVN TIL REBIC OG NU ER JEG GLAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Jeg er i tårer!!! Vi bliver ved og ved med hiv og slæb eller hvad det nu fuck hedder!!! THEO PÅ VB ingen over den mand
Skrevet af Martinovic
Det er for vildt og så med en halv B-kæde. Ingen Zlatan, Kjær, Bennacer eller Kessie.

Nu er det velfortjente 11 dages pause, til vi skal møde Pippo og co.
Mojn do!
Skrevet af Promay
Det er fuldstændig vanvittigt. Det opsummerer jo bare hele 2020. Selvfølgelig skal vi vinde på et mål i 93. minut. Pisse flot arbejde af hele holdet og dejligt at kunne gå på juleferie på 1. pladsen.

God jul og rigtigt godt nytår! Vi ses igen i 2020 til endnu mere god calcio.
Skrevet af Pirlo21
Hvor det er vildt, efter 2 så vilde misser fra rebic og så slår theo selvfølgelig til. Vi var ellers overspillet i flere perioder. Men vores offensiv havde hele tiden farten til at være en trussel og syntes os vi må sende et kæmpe tak til Simone Inzaghi - for at tage immobile og savic ud. Det forandre kampen fuldstændig og vi kom bedre og bedre med igen.

Vanvittigt. Vi er i simpelhen foran med 13 points til Lazio, 12 til atalanta, 9 til Napoli og 7 til roma. Jovist har 3 af holdene spillet en kamp mindre, men stadig et godt hul vi har fået skabt. Top 4 lever i den grad. Forza Milan
Sikke en forløsning, glædelig jul til jer alle
Skrevet af Milanisti
Rebic er stadig en klovn. Kæft han pisser mig af på alle måder. Bare at se ham spille provokerer mig. Uduelige nar.
Skrevet af Bishop
Præcis denne her sejr med så mange af de vigtigste spillere ude, beviser at vi ligger som fortjent. Vi har uden tvivl ikke bare fået flest point, vi har også spillet bedst. Og nu 15 kampe i træk mede 2 eller flere mål.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Milanisti
Lige så er Krunic. Han er virkelig dårlig. Tonali var alene på midten i dag. Det holdt virkelig holdt med de to ringe Balkan spillere.
Skrevet af Milanistar
Hakan skal ikke lave andet end at tage sig af dødbolde. Krunic skal videre, og Tonali er stadig kun et stort talent. Calabria hører til på et midterhold, og så mangler vi virkeligt en angriber når Zlatan er væk. Leao er simpelthen ikke løsningen. Rebic mangler stadig skarphed, og Samu har lige spillet sin sidste kamp. Hauge og Maldini bringer langt mere end spanieren. PÅ TRODS AF ALT DET vinder vi alligevel over et tændt Lazio-mandskab. Og mange af de andre tophold smed point, hvilket vil sige at fårerne lige så stille og roligt er ved at blive skilt fra bukkene. Nu får spillerne lige halvanden uges velfortjent pause.
Sempre Milan.
Skrevet af Old Bull Lee
Altså vi ligger nummer 1, det er du godt klar over?
"Old Lull Bee"
Skrevet af Milanisti
Calabria på et midterhold? Manden er en af ligaens bedste højrebacks, hvis ikke den bedste. Man kan tydeligt se at flere spillere var udmatte i dag, herunder Calabria.
Skrevet af Martinovic
Tænkte det samme, Old Bull. Vi ligger altså nummer et og det på trods af en masse skader. Prøv forestil dig Inter uden De Vrij og Lukaku i en måned eller to og Juve uden Ronaldo.

Det her unge hold gør det virkelig godt, og i aften er de fire af de bedste spillere ude.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@milanisti
Helt enig - man har ikke set Milan-fodbold i et år, hvis man kan sige den slags. Han er ligaens pt bedste back (ikke bare højre back).
Skrevet af Janus
Tak for kampen og tillykke med sejren og 1. pladsen hen over Nytår. Og god Jul til jer alle :)
Skrevet af Pirlo21
Tydeligt iøvrigt os at se, at vores spillere var fuldstændig drænet for energi og alligevel blev de ved. Holdet gav alt hvad det havde i sig, og i perioder styrede Lazio fuldstændig kampen. Men fighten forsatte og Lazio har jo heller ikk vildt mange chancer og da Simone Inzaghi vælger at tage immobile og savic ud - kommer de jo til intet!
Så vildt, det sagt handler sæsonen om at opnå top4 først og fremmest.
annonce
0