Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Malresi
Jeg tænker at både Donna og Hakan ønsker at blive, men at de (eller nok nærmere deres agenter) venter med at forhandle kontrakterne på plads indtil andre klubber kan lægge yderligere pres på i direktionsgangene; ergo at Milan må af med lidt flere lønkroner end det man allerede har tilbudt. Det er en farlig leg og jeg tror sgu at min. en af dem glipper, da vi naturligvis ikke har samme økonomiske muskler som tidligere.
Skrevet af Martinovic
Spillere skal have den løn, de fortjener, men de skal ikke have mere end det blot pga. en grisk agent.

Hvis Donnarumma ikke vil acceptere 7 mio. euro om året, og Hakan ikke vil acceptere 4-4,5 mio. euro (Milan har budt ham 3,5), så må de videre.

Jeg tænker også, at Maldini og Gazidis vil strække sig langt, men de vil på ingen måde sætte det lønbudget over styr, som der er kommet så godt styr på.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Fætter Raiola (som også håndterede den seneste aftale) har allerede været til møde med i Casa Milan. Jeg ville ikke bliver overrasket, hvis der allerede lå en underskrevet aftale i skuffen.

I flg. flere pålidelige kilder, skulle Donnarummas standpunkt være, at Team Raiola skal få så meget i lønposen som muligt, men at de skal sikre en ny aftale.

Hakan er lidt mere uvist, omend jeg også tror vi lander en ny aftale med ham. Han er et sted, hvor han er stjerne, hvor træneren ser på hans kvaliteter og hvor han, ikke mindst, synes at føle sig rigtig godt hjemme.

Hvad angår indkomne transfers, så melder Romano, at vi primært har to konkrete targets; Kouadio Koné (CM) og Mohamed Simakan (CB/RB).

Med både Simakan og Kalulu i truppen der dækker højre back (sammen med Dalot og naturligvis Calabria), er det nok et endeligt farvel til Conti. Med mindre altså, at Pioli hiver en artig overraskelse op af hatten og "omskoler" Conti til højre wing.
Skrevet af Pirlo21
Conti skal udlejes til en klub der vil bruge ham hver gang! Har desværre ik fidus til ham mere, men ingen vil købe med den løn har får hos os. Lej ham ud, og hvem ved - måske blomstre han og genfinder sig selv
Skrevet af Rossoneri
Vi får "støtte" fra en lidt uventet kant her til aften. I hvert fald udtaler ingen ringere end Massimo Moratti, at han ser os som mesterskabsfavoritter.
Skrevet af MILANMILAN
Kan se at Zlatan og Bennacer ikke bliver klar til Juventus kampen som forventet. Men også Saelemaekers er ude med en skade og misser minimum Juve. Jeg håber at det bliver Dalot der tager den højre wing, jeg gad godt se ham længere oppe på banen og jeg tror han kunne udfylde alt dét Saelemaekers gør så godt. Jeg synes der er mange ligheder med de to. Derudover synes jeg at jeg læste på twitter at Castillejo også døjer med en skade, så det er jo efterhånden lige til højrebenet. Hellere ham end Conti, det er helt sikkert. Håber snart den stakkels mand kommer videre.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af OC
Vi får "støtte" fra en lidt uventet kant her til aften. I hvert fald udtaler ingen ringere end Massimo Moratti, at han ser os som mesterskabsfavoritter.


Så er det vist tid til enten at stoppe med at lyve eller blive lidt bedre til italiensk. Ellers kommer du hurtigt til at fremstå svagt begavet.

Mit bedste bud er at du hentyder til Il Giornale-interviewet, højest sandsynligt filtreret gennem en Milan side. I så fald er det eneste Moratti siger, at lige nu og her fortjener Milan at være i front i tabellen baseret ud fra spillet på banen.. men det er så også det.

Hvis du får " L’Inter la vedo bene e favorita per la vittoria finale ma deve ancora alzare il livello di gioco"" til at være "Milan er favoritter til titlen", så er det på tide at du stopper med at rakke ned på andre folks læseforståelse eller mangel på samme, og kigger lidt indad.
La prende Vecino.
Skrevet af Interforlivet
Lost cause, OC - både på den ene og den anden måde.
Skrevet af Rossoneri
@oc
Har kun læst den engelske oversættelse "Scudetto? Inter can do it, but they have to change many things. At the moment Milan deserve it more. I would not underestimate the usual Juventus and the others, all very aggressive".
Skrevet af Rossoneri
Det kan vel være, at der er mistet noget i oversættelsen.
Skrevet af Rossoneri
Men du har ret, har lige læst det italienske interview, der ikke giver helt samme konklusion.

Det ville naturligvis klæde mig med lidt kildekritik.
Skrevet af Malresi
Spændende bliver det i hvert fald. Jeg håber at vågne op i morgen med nyhederne om at nytåret mirakuløst har udryddet covid-19 og at Donna har smidt Raiola på porten så både han og Hakan har forlænget.

Godt nytår til jer rødsorte!
Skrevet af Fox@Mulder
Gabbia, Theo, Bennacer, Alexis, Zlatan og måske også Samu.....ude mod Bennevento. Det nærmer sig jo snart den dårlig joke...

Kjær til gengæld tilbage og Theo også overstået karantæner mod Juventus
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Old Bull Lee
Så dårligt er det vel heller ikke.....

Donna
Calabria-Kjær-Roma-Dalot
Kessie-Tonali
Samu/Brahim-Hakan-Rebic
Leao

.... det er vel ikke en dårligere start XI end mod Lazio?
"Old Lull Bee"
Skrevet af Fox@Mulder
@Old Bull Lee

Nej, det er ok men bredden er presset og nu har vi trods alt haft 10 dages pause når vi møder Bennevento, så man kunne da håbe, et par spillere var blevet klar igen.

Ingen andre hold har misset flere minutter til stamspillerne end os, så det gør det vel kun endnu mere imponerende vi ligger nummer 1.

Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Godt nytår!

Kan vi få et tilnærmelsesvis lige så flot år 2021 som år 2020, bør vi vinde Scudettoen. Vi var klart bedst i det snart forgangne år og ligger fortjent nummer et.

Målet er dog top4, og det skal vi simpelthen sikre os.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
@Fox

Jeg er for så vidt enig i at bredden er presset men vi har klaret den med dårligere spillere mod bedre hold. Jeg synes faktisk vi er ok garderet, hvilket har den positive konsekvens at vi har ok frit råderum i transfervinduet.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Fox@Mulder
Rygterne omkring Kouadio Kone tager til. Han har fået sit helt store gennembrud for Toulouse i år. 19 år, 185 cm rå power midt på banen - han et noget af et bæst, men slår fine afleveringer og gode små driblinger og vendinger til lidt at få et par meters luft, noget Kessie også bruge meget.

Selvfølgelig kan YouTube give et forkert billede, men han ligner et rigtig godt bud på en backup til Kessie. Hans prismæssige vurdering er lidt lavere end Boubakary Soumare.

https://sempremilan.com/cm-milan-in-talks-with-agent-of-toulouse-starlet-january-transfer-possible
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
Ingen hjælp at hente fra vores konkurrenters modstandere... Så 3 points er et krav inden den svære kamp mod Juventus på onsdag.

Sejre til Inter, Roma, Atalanta og Napoli. Lazio måtte nøjes med uafgjort, men jeg ser dem ærlig talt ikke som en konkurrent til top 4 - dertil er deres bredde for lille og deres bundniveau for lavt.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Pirlo21
Godt nytår til alle,
Nu går det endelig løs igen.
Kjær er tilbage, desværre mangler vi theo i dag. Vi må håbe dalot stepper up, Diaz får os chancen fra start på højre kanten - lad os håbe på en god kamp.
Svær kamp mod et form stærk hold, men altså vi er Milan. Så sejr skal vi have i hus - kom nu forza Milan
annonce
0