Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Milanistar
I øvrigt er det påfaldende hvor meget det betyder om der er tilskuere til stede eller ej. I denne sæson præsterer langt de fleste hold nogenlunde ens både ude og hjemme. Faktisk tenderer flere hold til at være bedre på udebane end hjemmebane i denne sæson. De eneste to hold der for alvor bonner ud på den "undersøgelse" er Spezia (3 point hjemme, 11 ude) og Roma (20 point hjemme, 13 point ude samt en negativ målscore). Vi selv klarer os også bedre på udebane, hvor målforskellen også er bedre end den er på hjemmebane. Forhåbentligt bliver der gjort noget ved det på lørdag.
Sempre Milan.
Skrevet af Fox@Mulder
Donny VDB kan ikke splitte Kessie og Bennacer, det er de for gode til.

Krunic og Kone kan slet ikke sammenlignes - Krunic kan ikke spille CDM, det kan Kone. United, M´Gladback og flere andre store klubber er efter ham og det at han pt. spiller i Ligue 2, skal man ikke lægge noget i.

Han har kvaliteterne til at rotere med Kessie og med tanke på hans alder, kvalitet og pris passer han perfekt ind i Elliots strategi.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Milanistar
Med al respekt for Bennacer så er Donny altså en lille klasse over - her er jeg godt med på at de har deres forskellige styrker og spillestile i det hele taget.

Jeg betvivler ikke Konés potentiale, og har man pengene til både at hente ham samt en flyveklar backup, så så jeg gerne at man gjorde dét. Jeg synes bare det er lige lovligt store forventninger at have til en så ung og forholdsvist uprøvet spiller at han skal kunne træde direkte ind i en kamp for scudettoen som backup for en af ligaens allerbedste centrale midtbanespillere.
Sempre Milan.
Skrevet af Fox@Mulder
Jeg mener så ikke Donny er nævneværdigt bedre end Bennacer, men lad nu det ligge.

Nu var min pointe så også, at Kessie og Bennacer er SÅ gode sammen! Det samarbejde og mekanikker de to har oparbejdet etablerer man ikke bare fra den ene dag til den anden. Netop derfor søger vi jo heller ikke en starter, men en backup, så hele denne diskussion er lidt ligegyldig.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Det er vel heller ikke en starter, vi er ude efter?

Kessie og Bennacer er sikre førstevalg. Men i stedet for Koné var Donny et forslag.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
Nej, som jeg skriver søger vi en backup/aflastning til Kessie og hvorfor skulle Donny ønske at skifte Uniteds bænk ud med vores bænk? Og måske gå ned i løn samtidigt.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
Både Bennacer og Alexis trænede iøvrigt fortsat alene idag, hvilket indikerer de næppe er i spil til lørdagens kamp.

Samme mht. Zlatan.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Jeg er ret sikker på, at han vil få mere spilletid her end i United. I bund og grund skal vi have en spiller, der kan supplere frem til sommer. Kommer vi i top4, kan vi måske hente en bedre spiller end Koné.
Mojn do!
Skrevet af Milanistar
Jeg glæder mig til de tre ovennævnte er tilbage igen, forhåbentligt finder de niveau igen relativt hurtigt. Med Bennacer og ZLatan på banen føler jeg bare at der er en helt anden dynamik på holdet.
Hvis ikke allerede her til vinter så skal vi have fundet en dygtig angriber senest til sommer. Leao har gjort det over forventning oppe foran, men der kan ikke være to meninger om at han er langt bedre når han tager udgangspunkt på kanten og lader en anden om være opspilsstation inde på midten.
Sempre Milan.
Skrevet af Milanisti
Ledelsen vil forsøge at lukke aftalerne med hhv. Simakan og Koné hurtigst muligt. Eftersigende bliver spillernes respektive klubber kontaktet i dag som led i at fremskynde forhandlingerne.

Sky Sport Germany melder nemlig også at Leipzig er ude efter Simakan, der deltog i Strasbourgs storsejr igår. Derfor vil man reagere hurtigt.

Mon ikke at vi ender på €18m + bonusser for Simakan og €8-9m(plus bonusser?) for Koné.

I øvrigt er der meldinger fra Spanien - omend jeg ikke kan vurdere troværdigheden af disse - om at RM har svært ved at forlænge med Lucas V og derfor er der minimal chance for at Brahim bliver hos os.

Hvis ledelsen vurdere at Pobega er klar til næste skridt, og det virker jo sådan, så burde man heller ikke gå efter Brahim.

Interessante dage vi går i møde, og nu glæder jeg mig mest til 5-0 sejren over Torino på lørdag, Foggy :-)
Skrevet af Martinovic
Haha. Ingen Rebic eller Zlatan - hvem skal score de fem mål :)
Mojn do!
Skrevet af Milanisti
På hvilke parametre vurdere man at Van der Beek er en klasse over Bennacer? Han ville få splinter i røven, hvis han kom til Milan.
Skrevet af Milanisti
Man vil ikke betale prisen for Soumaré, og finder et billigere alternativ, hvor man så sløser med forhandlingerne.. Nu er spilleren på vej til Tyskland.
Skrevet af Martinovic
Det er nok ikke nemt, når pengene er små.

Omkring kontraktforlængelserne med Hakan og Donnarumma. Kan det tænkes, at der ligger et par underskrevne kontrakter i skuffen, som først bliver aktiveret i tilfælde af CL-kvalifikation?
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
Tror vi begår en kæmpe fejl med Kone :(

Synes det er for åndssvagt at misse sådan en handel pga. sølle 2-3 mill euro.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Milanisti
Det håber jeg ikke, Foggy. Jeg håber at ledelsen indser vigtigheden af de to spillere, og de bedste signings vi kan få i denne måned er forlængelse af Donnarummas og Hakans kontrakter. Det samme må gerne ske hvad angår Kessie, Romagnoli og Calabria.

Der meldes i hvert fald at Hakans agent lander i Milano i de kommende dage for at forhandle. Lad os håbe at de inden weekenden er omme har offentliggjort begge spillere som minimum.
Skrevet af Milanisti
Jeg er enig, Fox. Især taget i betragtning af at man har fulgt ham i længere tid. Jeg tror ikke at Maldini havde set den komme, og nu skal man lige finde ud af hvad man gør.

Måske forsøger man igen med Soumaré?
Skrevet af Fox@Mulder
Ifølge altid troværdige Gianluca Di Marzio er vores budget til midtbanen kun 5M og da Toulouse vil ha 9-10M, måtte vi trække os.

Er vores budget virkelig SÅ lavt bør vi spare pengene og lade være med at købe nogen! Vi kan alligevel ikke få noget ordentligt for det. Så må vi bare bruge Calabria der som backup, hvis 2 af vores 3 førstevalg igen er ude.

Med Kalulus præstationer i baghovedet så jeg dog hellere vi gik efter en CDM end en CB, omend jeg også er stor, stor fan af Simakan.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Enig. Man kan ikke få noget brugbart til fem mio. euro i dagens marked.
Mojn do!
annonce
0