Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fox@Mulder
Synes også Intet så stærke ud i anden halvleg, indtil de lavede en klassisk Conte of overlod spillet til modstanderen.

Pointtab til Lazio og Napoli her til eftermiddag, ville gøre end god dag bedre. Uafgjort eller nederlag til Merda iaften ville gøre dagen perfekt.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af LionelSchmeichel
Jeg tror også mest på Inter og Juve som de største konkurrenter til Milan(hvis de forsætter den fine form)

Inter har også den fordel at de ikke skal tænke på kampe i europa.
Skrevet af Rossoneri
@milanstar
Jeg vil lige pointere, at det, for mig, ikke handler om at pege fingre.

Nuvel, der er nogle enkeltpersoner jeg ikke går så godt i spænd med (for nu at være diplomatisk). Men sådan vil det altid være.

Men jeg anerkender alles facon og deres ret til denne. Personligt er bold.dk bare blevet for meget af det jeg ikke finder interessant, berigende m.m. ift den tid jeg har brugt.
Skrevet af Milanisti
Folusér din tid herinde, Rosso. Du skal ikke tage dig af alle de mindre begavede klovne.

Du bidrager godt i tråden og det er oftest en god læsning(undtagen når man er uenig, hehe) :)
Skrevet af Milanisti
Dejligt med uafgjort i kampen i dag mellem Roma og Inter. Nu må Sassoulo gerne vinde, og så må næste rundes Inter - Juventus samt Lazio - Roma gerne give X.
Skrevet af Milanisti
Vores næste 3 kampe skal give 9 points. Vi skal slå Atalanta.
Skrevet af Martinovic
Som Atalantas form er nu, bliver det svært.

Duarte er på vej til tyrkisk fodbold. Kunne være lækkert også at afskibe Musacchio og hente Simakan.
Mojn do!
Skrevet af Milanisti
Vi er også inde i en god form? Givetvis har vi også de fleste spillere tilbage på det tidspunkt, og derfor ser jeg os som klare favoritter.
Skrevet af Rossoneri
@milanisti
Det handler nu ikke om hvordan enkelte personer agerer. Det handler "bare" om at jeg synes, at kvaliteten (udfra min 100% subjektive målestok) har været stødt dalende over en årrække.

Det svarer til at jeg heller ikke tager på restauranter hvor jeg ofte får dårlig mad.

Men nok om det. Folk skal naturligvis bruge et forum præcis som de vil.
Skrevet af JuveFella
Velkommen tilbage Rossoneri. Må du bringe ny energi til Milan tråden.
Skrevet af Martinovic
Maldini skulle prøve lokke Locatelli tilbage. I det nuværende setup var han aldrig blevet solgt, og det er det, klubben skal prøve lokke ham med.
Mojn do!
Skrevet af Milanisti
Alexis har anbefalet klubben at hente 21 årige Lokonga fra Anderlecht. Ung, spiller centralt og virker til at være en spiller, som Milans scouts bør holde øje med.

https://m.youtube.com/watch?v=d1D7ym1e7r0
Skrevet af Fox@Mulder
Locatelli er blevet alt for dyr - især ift. hans kvaliteter.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Pirlo21
Musacchio smutter ik før sin kontrakt udløber til sommer. Vil os mene han er en fin reserve at have, men en dyr en!
Cagliari kampen - bliver endnu en gyser! Selvom de underpræstere pt, så har de på papiret en meget stærk trup.
Spændende tid vi går i møde og forhåbentlig rammes vi ik af flere skader m.m
Skrevet af YNWA"96"
Hvis det skulle have nogens interesse :

https://mobile.twitter.com/swissramble


“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Fox@Mulder
Lyder som et par spændende navne til CDM, uden jeg kender det store til dem:

https://sempremilan.com/ligue-1-duo-and-a-previous-milan-target-a-statistical-analysis-of-ideal-deputies-to-kessie
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Milanisti
Ser sort ud mht. økonomien. Vi har hurtigst muligt brug for det stadion for at forbedre matchday-revenue, og endvidere bør Serie A klubberne gå fælles om at brande ligaen mere aggressivt. Evt i Asien. Alt alt for lidt i TV penge!

Det er også værd at bemærke at Milan er den klub, der over de seneste 5 år har været dårligst til at sælge. Kun én gang har det været en fortjeneste på min. €20m, og det er ikke noget som kommet bag på mig. Vi har i flere år været kendetegnet ved at købe dyrt og sælge til langt under markedspris.
Jeg håber at de fleste at de velspillende unge spillere bliver i mange år endnu, men jeg frygter lidt at vi kommer til at sælge nogle. Fx kunne jeg godt se klubben sælge Donnarumma, hvis Plizzari stepper op og på denne måde kontinuerligt forsøge med samme strategi andre steder på holdet, fx Romagnoli, hvis Gabbia gør det samme.

Hvis det er planen, så bliver vi bare en klub ligesom Arsenal. Vores højeste bedrift bliver top4.Skrevet af YNWA"96"
Føler sgu med jer, som fan af LFC ved man hvordan det er meget svært at se lyset for enden af tunellen. Nu er LFC heldigvis ved at komme økonomisk på fode igen, efter nogle forfærdelige år under klubbens tidligere ejere.

Det er meget surrealistisk at tænke på hvor stor økonomisk forskel der idag er på AC Milan og LFC. Når man tænker på det er 2 af sværvægterne inden for europæisk fodbold og umiddelbart klubber på “samme størrelse”.

Held og lykke i resten af sæsonen og forhåbentlig mødes vi en klassiker i CL næste sæson.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Krook
@Milanisti

Hvis man ikke har nogle penge, er der ikke altid noget valg ift. salg. Hvad hjælper en top4 plads hvis I får karantæne igen pga. rod i økonomien? Samtidig er det jo også et spørgsmål om at sprede sine aktiver ud. Hvis Gabbia og Kalulu om et år ligner spillere der kan præstere på samme niveau som jeres etablerede profiler, giver det da en vis mening at frigøre midler til at forstærke der hvor der er brug for det.

Det er i øvrigt yderst begrænset hvad Arsenal har solgt af profiler de sidste efterhånden mange år. Sanchez blev byttet væk et halvt år før kontraktudløb. Ellers skal vi 8 sæsoner tilbage, til da Van Persie skiftede. Jeg tror mere den Arsenalfælde I skal være bange for at ryge i, er dårlig håndtering af kontraktudløb for vigtige spillere.
Skrevet af Milanistar
Til trods for en øjeblikkelig førsteplads må vi erkende at vi stadig hænger en del efter hvad angår økonomisk formåen. Salg af Kessie samt Theo virker uundgåelige, med Leao som muligt emne på den lidt længere bane. Disse salg kan dog godt vente frem til sommer.
Med ovenstående in mente er Det vigtigt at få hentet morgendagens stjerner hurtigst muligt for at bevare positionen i toppen af italiensk fodbold.

Jeg nægter dog at tro på at vores økonomiske situation er markant værre end mange andre klubbers. Inter og Roma kan for eksempel nævnes herunder. Og hvad har Napoli præsteret af store salg som tillader dem at brænde en halv milliard af på Osimhen?
Sempre Milan.
annonce
0