Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af NickRomano
Der er vel ingen, som tror på, at Lukaku virkelig vil skyde Ibrahimovic - og Ibra har nok heller ikke følt sig voldsomt truet.

Så mere provokeret og stødt bør man heller ikke blive.

En forholdsvis uskyldig racistisk kommentar er faktisk værre ud fra de normale kriterier for, hvorfor de fleste civiliserede samfund; herunder Italien, bekæmper racisme.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Rossoneri
@nick
Trusler vurderes ikke ud fra sandsynligheden for at de udføres.

Hvis Lukaku siger "I´ll shoot you in the head" til Zlatan, har han (Lukaku) gjort sig skyldig i trusler (under forudsætning af at italiensk lovgivning er nogenlunde på linje med dansk).

Zlatan har intet racistisk foretaget sig i en retslig forstand.
Dermed er det under lavmålet, at beskylde ham for det. Klamt!
Skrevet af Malresi
Altså kan man ikke vende tilbage til at tale om sporten og klubben... Jeg synes at der alt for ofte går selvsving i sager som den her Ibra-Lukaku-batalje.
Skrevet af Fox@Mulder
Hold nu op den her diskussion er da gået helt i selvsving...... So fucking what om Lukaku har sagt det under en kamp midt i et ophedet skænderi.

Hvor mange gange under kampe tror I ikke spillere kommer i karambolage med hinanden og kommer med trusler af forskellige art?? At begynde at påstå Lukaku skal straffes for dødstrusler et da helt ude i hampen og der er da heller ikke rejst nogen tiltale eller overhovedet overvejet dette.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
Tilbage til fodbolden.... Vi har først kamp igen om 7...... >>> 7 <<< dage! Hvor er det lækkert og pisse vigtigt. Derefter 6 dage til vi møder Spezia.

Stamspillerne kan lige få tanket batterierne op og vi kan få en håndfuld træninger med noget nær fuld trup.

Fra d. 18 til d.28 har vi så 4 kampe på 10 dage, herunder kampe mod Inter og Roma, men vi kan da ikke ønske os bedre forberedelser. Med mindre der kommer nye skader kan vi stille i stærkeste opstilling i de to ultra vigtige kampe.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Malresi
Ha! vilde rygter på denne sidste dag af transferhelvedet. Den mest kuriøse er dog en lidt mere langsigtet, der lyder at Milan har haft samtaler med Pep om en fremtidig ansættelse. Det skal man nok ikke putte for meget i - måske er det nærmere opstået for at skade den harmoni som er i Milan med Piolo og truppen... men så er vi ude i konspirationer.

Det bliver fantastisk at komme over midnat så fokus igen kan rettes 100% på fornyelsen af Donnas (og til dels Hakans) kontrakt.
Skrevet af Martinovic
Har han ikke også lige forlænget med City?

Jeg tænker dog, vi står langt nede på den liste.
Mojn do!
Skrevet af Milanistar
Fint nok transfervindue. Vi får hentet lidt til bredden og afskibet et par spillere som ikke havde mere at bidrage med på holdet. Derudover har vi snart hele truppen til rådighed igen, og der kan igen findes noget kontinuitet samt reel konkurrence om pladserne.
Sempre Milan.
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Læste i nogle italienske forum at Hauge er blevet sorteret fra listen over spillere i EL?

Nogen der har mere info?
Skrevet af Martinovic
Jeg vil tro, han er vejet for let. Han gjorde det godt i starten, men har ikke præstereret de sidste par måneder.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Nogen skulle jo sorteres fra og her gav det umiddelbart god mening, da vi har fire spillere (foruden Hauge) der dækker pladsen.
Skrevet af Fox@Mulder
https://sempremilan.com/tuttosport-milan-close-to-a-clean-bill-of-health-the-latest-on-gabbia-kjaer-and-brahim-diaz

Med lidt held har vi en fuld trup til rådighed i slutningen af næste uge og ellers som minimum efter kampen mod Spezia.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
https://sempremilan.com/cm-ajax-starlet-compared-to-lukaku-chooses-rb-leipzig-over-milan-the-reason

Surt, han er ellers MEGA spændende og ville være et godt supplement til Zlatan.

Leipzig får godt nok støvsuger Europa for spændende spillere: Dani Olmo, Dominik Szoboszlai, Mohamed Simakan og nu Brian Brobbey
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Leipzig er også et attraktivt hold at skifte til. Deres økonomiske formåen er stor, og de er stort set i CL hvert år.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
@Martinovic

Ja, og så har de vist de godt tør satse på unge forholdsvis uprøvede spillere, som de så får lavet om til klassespillere, der kan sælges med stor fortjeneste.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Pointtab til Atalanta og Roma og muligvis også til Napoli. Vinder vi i morgen, skal vi virkelig dumme os big time for ikke at komme i top4.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
@Martinovic

Ro på, der er altså MANGE kampe endnu.

Vi har altså Inter snart, dernæst Roma ude og senere hen Lazio, Juventus og Atalanta på udebane - noget som let kun kan give os 3-6 points.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Jo, men de andre tophold skal jo også møde hinanden på kryds og tværs. Jeg tager intet for givet, men jeg er rimelig optimistisk i forhold til top4, med mindre holdet falder sammen.
Mojn do!
Skrevet af Vik-o
Enig Martinovic
Hvis vi ikke kan komme i top 4 i år, så gør vi det sgu aldrig.
Skrevet af Milanistar
Uklogt karrierevalg af Brobbey. Der er alt andet lige længere til spilletid i Leipzig, og han får ikke en god lærermester i Y. Poulsen. Men sådan ligger landet. Før eller siden holder Leipzig også op med at være attraktive.

Enig med Martinovic. Med en sejr i morgen vil det være en eklatant fiasko ikke at hive top4 hjem. Det kommer dog selvfølgelig an på om formen og heldet med skader og corona kommer til at stå os bi. Men hverken Napoli eller Atalanta ligner top4-hold i denne sæson, hvorfor det ærgrer mig endnu mere at vi lod os klaske af sidstnævnte.
Sempre Milan.
annonce
0