Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Ikke overraskende hårde forhandlinger med Raiola omkring Donnarumma.

Milan har tilbudt en femårig kontrakt til 7,5 mio. euro årligt og 1 mio. euro ekstra om året, hvis Milan kommer i CL. Raiola vil have en et- eller toårig kontrakt til 10 mio. euro årligt.

Jeg håber, Maldini sætter en stopklods i og siger ´take it or leave it´ til den fede pizzamand. Donnarumma er talentfuld, men han skal under ingen omstændigheder have den løn.

Der er andre gode målmænd i Serie A. Musso, Cragno etc. Vi kædes også sammen med Mirante, og han er heller ikke en dårlig målmand.
Mojn do!
Skrevet af Janus
Vildt!!
I mangler reelt 21 point for at være sikre på top 4 i 17 kampe. Bundhold kan vel samle de point sammen.
Og så håber i at Juve vinder og måske tager mesterskabet hvor i har den bedste chance de sidste 10 år.
Skrevet af Martinovic
Det er altid bedst, når konkurrenter i toppen spiller uafgjort. Som Fox skriver, så taber de hver to points.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Raiola vil have en et- eller toårig kontrakt til 10 mio. euro årligt.

I flg. sensationsaviserne.

Di Marzio melder fx noget andet og Gazidis udtalte i går, at han forventede at både Hakan og Donnarumme fortsætter i klubben.
Skrevet af Martinovic
Det kommer vel an på, om de kan mødes et sted midt imellem? Jeg tænker, der er en grund til, at det bliver ved med at trække ud. På et tidspunkt skal en af dem give sig - alternativet er ingen forlængelser.

Jeg vil ikke sige, at jeg er spor nervøs - jeg håber blot, at Maldini ikke giver sig.

Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
@janus
Vi er 21 runder inde i mesterskabet.
Skal der være en vinder imellem juve og Napoli - så vil jeg til hver en tid foretrække juve.

Titlen kommer først i spil når der nærmer sig en 8 trunder tilbage og hvis stadig er helt med i toppen.
Men generelt,handler det bare om at tage en kamp af gangen og slå de hold - man skal slå.
Havde det været før i tiden i vores storhedstid - havde snakke været en hel anden.

Skrevet af Rossoneri
Di Marzio og Romano har begge samme udlægning af sagen; Donnarumma har sagt til Raiola, at han skal få så meget som muligt, men at han vil blive i klubben.

Jeg køber i øvrigt heller ikke hele den der snak om hvad Raiola forlanger. For det første er det naturligvis spilleren selv der bestemmer. Og navnlig i tilfældet Donnarumma, skal man jo bare se tilbage på den forrige aftale, hvor Mino reelt blev kørt ud fået sidespor og en aftale blev lavet uden ham.
Han var fx overrasket over at der ikke fandtes en frikøbsklausul i aftalen, som i øvrigt blev forhandlet af hans fætter, Vincenzo.

Jeg tror ikke på at vi kommer til at betale €10m net om året for en aftale - men selvfølgelig bliver der da lagt oveni den nuværende - vi taler en Top5 målmand i verden.
Skrevet af Pirlo21
Hvis Donna er blevet tilbudt 7,5 om året så er han den 3 bedst betalte målmand i verden, mon ikke han er godt tilfreds, når alt kommer til alt, time will tell.problemet er åbenbart han kun vil forlænge 2 år afgangen - hvilket vi selvfølgelig ik vil være med til. Så står vi jo nærmest i samme situation igen igen om bare et år- hvor Donna igen har alle de gode kort på hånden og vi ikke har en chance for at lave profit!

Tror ledelsen snart er kommet med sidste bud til ham og hakan. Og begyndt at bruge tid på at se på calabrias, romagnolis og kessies aftaler.

Sådan jeg læser situationen har Gazidis og Elliot sat et loft på max 4 mio euro til alle spillere pånær Donna og Zlatan og derfor kan vi bl.a ikke give Hakan den løn på over 5 mio euro han efter sigende gerne vil have... men måske man kan løse det med diverse bonusser eller kontrakt længde. Vi må se

Afklaring venter jeg snarest
Skrevet af Milanistar
De forlængelser skal bare i hus før det begynder at påvirke på banen. Dermed ikke sagt at Donna og Hakan bare skal have hvad de kræver, for det er økonomien trods alt ikke til lige nu. Jeg tror ikke de smutter på en fri transfer, men man ved aldrig hvilke bomber der kan sprænge... PSG, Liverpool, Real Madrid, City osv. kan trods alt tilbyde Donnarumma en helt anden løn end vi er i stand til. Og særligt i Paris og Madrid kunne han godt gå hen og blive smidt direkte ind som førstekeeper.
Sempre Milan.
Skrevet af Milanistar
Vi er forresten med afstand ligaens stærkeste udebanehold, mens Spezia er det ringeste hjemmebanehold (dårligere målscore end Torino). Lad os håbe at den statistik skinner igennem i morgen og at vi tager en ny komfortabel sejr.
Sempre Milan.
Skrevet af Martinovic
Vi skal bare vinde de næste tre, så er der mere ro på :)
Mojn do!
Skrevet af Malresi
En lille notits. Kabak som vi var ret så interesserede i er jo skiftet til Liverpool. Min skepsis omkring ham er netop bekræftet da han - og Allison - ser ud til at være skyld i endnu et kostbart Liverpool-nederlag. Reelt set er Kabak vel skyld i 2 mål i dag. Well well..

Spændende kamp i aften. Det ligner at Kjær er med igen, hvilket gør mig mere rolig omend Tomori vel har været udmærket. Jeg gad godt se en offensiv hvor Leao og Rebic forsøges på hver sin kant, Hakan centralt og Zlatan på toppen, men Alexis starter formentlig igen.
Skrevet af andib
Ah giv nu lige Kabak en chance. Han har nærmest ikke være i klubben og i første halvleg var han altså ganske solid. Det er desuden på et Liverpool-hold, der mentalt er virkelig nede.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Malresi
@andib

jeg har set ham en del gange i Bundesligaen. Der var han bestemt heller ikke sikker.. ja han spillede for Schalke, som er faldet sammen.. men han havde bestemt sine aktier i det.
Skrevet af Malresi
Sgu meget sjovt at se Pirlo og Gattuso stå på sidelinjen og stikke lidt til hinanden. Så skulle Seedorf også lige have slået til som manager... Fint hvis Napoli kan holde fast og tage sejren.
Skrevet af andib
@Malresi

Jeg vil give ham noget længere tid før end jeg vil bedømme ham. Det handler naturligvis også om hvilke spillere, som han har foran sig og det har ikke været godt i Schalke samt som skrevet, at Liverpool i den grad er ramt mentalt. Det var helt sikkert dårlig kommunikation mellem Alisson og Kabak ved 1-2 målet i dag, men især i første halvleg synes jeg, at Kabak gjorde det ganske fornuftigt.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Martinovic
Overraskende sejr til Napoli. Nu skal vi slå Spezia, og så må Lazio gerne vinde i morgen.

Rebic er skadet og ude af aftenens kamp.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Så vandt Napoli sku, ik det ønskede resultat - men altså heller ik forfærdeligt for os :)
Nu handler det om at vinde aftens kamp og øge forspringet til juve og Napoli - man skal huske på
at den kamp de begge har spillet mindre - er kampen imod hinanden.

Nå fokus på aftens kamp, svær kamp - Spezia er i god form og har drillet flere gode hold. Men lad os håbe vi er klar fra start, så føler jeg mig overbevist om at vi vinder - kom nu
Både Kjær, bennacer og hakan i start 11´veren - meget overraskende, men de må være fit siden de starter.
Forza Milan
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg synes nu at det er fedt med den konkurrence der er i denne sæson. Det er helt åbent og selvom det ville være "trygt" hvis der var større pointmæssig diskrepans mellem topholdene, så er holder det os og det forkerte hold i Milano på stikkerne.

Det er en fed sæson vi bevidner i Serie A i år.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Interforlivet
Det er en fed sæson vi bevidner i Serie A i år.
Den fedeste i 10 år velsagtens - hvis det overhovedet kan gøre det.
annonce
0