Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Milanisti
Jeg forstår heller ikke at Pioli smider Meite ind, som har skuffet EKSTREMT, når Tonali er på bænken og man er bagud med 2-0????!?!?
Skrevet af Fox@Mulder
Uanset hvem Pioli havde skiftet ind/ud havde vi tabt - ingen spillere holder niveau her til aften.

Vi har haft 0 skud på mål efter 80 min - mest skandaløse indsats siden 0-5 blamagen.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Måske et wake up call til næste weekend med mindre det giver en endnu større lussing.

Bundniveauet er dog skræmmende.
Mojn do!
Skrevet af Janus
Inden kampen håbede jeg på Lazio-sejr i morgen, men nu håber jeg godt nok på Inter, så vi kan holde afstanden til femtepladsen.


Hvis Roma vinder hjælper er det vel lige meget? De har ligeså mange point.
Skrevet af Martinovic
Jeg er ikke så nervøs for Roma og Napoli. De svinger enormt. Lazio er bedre til at få gang i en god stime.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
Hvis vi pludselig står til at misse CL kollapser projekter fuldstændigt - så er det bye bye Donnarumma og Hakan.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Når vi skal tabe til et mindre hold, kan vi lige så godt gøre det med manér ved ikke at have en afslutning inden for rammen.

Skuffende, men svært at være irriteret. Det er ikke ligefrem fordi, at jeg havde forventet at vinde de resterende kampe. Vi kommer dog til at kæmpe for top4, når bundniveauet ikke er bedre for tiden.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Hvis vi pludselig står til at misse CL kollapser projekter fuldstændigt - så er det bye bye Donnarumma og Hakan.


Helt sikkert, men de kan også erstattes.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Spezia sikrede formentligt også endnu en sæson i Serie A. Meget fortjent sejr til dem.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Meget meget skuffende indsats, vi var simpelhen ik mentalt til stede i dag. 7 dage havde vi ellers haft taktisk og mentalt til at forberede os, pinlig indsats - flot af Spezia.
Romagnoli redder jo enlig med en fremragende tackling det første mål, desværre tackler han den lige ude til Spezia manden og bum. Mål nr 2, hvor Pioli faktisk havde reageret - ja så sejler dalot først og derfor hele holdet på en simpel dødbold kombination - elendigt.

Meget skuffende, de her kampe skal vi vinde. I dag var vi ik i nærheden af at vinde. Nu skal vi fandme bevise vi fortjener at være hvor vi er i tabellen - de næse serie a kampe
Skrevet af El Rifle
Enig - fortjent sejr til Spezia. Cadeau til Italiano, han gør det virkelig godt.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af andib
Det kan forhåbentligt være et wake-up call for Milan. Jeg har efterhånden set en del Milan-kampe i denne sæson og dette var da med afstand den mest uinspirerende indsats jeg har set.

Fesent af dette ikke kunne udnyttes at Juventus tabte tidligere i dag.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Martinovic
Jeg havde helt glemt, at vi har EL på torsdag. Jeg håber på samme startopstilling minus Dalot. Det er ikke mange gange i sæsonen, at vi har kunnet stille med det hold, så det skader ikke med flere minutter i benene sammen.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Vores største forsvarstalent (Kalulu) må nøjes med en plads på bænken, så Pioli kan få plads til uduelige Dalot. Pioli må for min skyld ofre kaptajnen, som i øvrigt lavede en flot assist på Spezias første mål efter endnu et boldtab af Theo. Sidstnævnte må gerne droppe de offensive aktioner, når han endnu ikke kan forsvare.

Pioli skal til at stramme grebet, hvis det ikke skal gå som i hans tidligere klubber, hvor det startede godt, inden korthuset faldt sammen. Vores presspil er en by i Rusland, og det var et af varemærkerne i efteråret.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@martinovic
...efter endnu et boldtab af Theo. Sidstnævnte må gerne droppe de offensive aktioner, når han endnu ikke kan forsvare.

Mener du oprigtigt det?

Theos rolle er vel først og fremmest offensiv, mens det er andres opgave, at dække af for ham.
Det er i øvrigt en ganske fundamental del af vores offensive spil, da wingen foran ham "altid" trækker ind i banen og skaber rum bredt.

Fremfor at prøve, at gøre ham til en stærkere defensiv spiller, var det så ikke mere oplagt, at dyrke hans eksisterende kvaliteter?
Skrevet af Martinovic
Jeg vil sige både og. Theos offensive kompetencer er et våben, men vi er meget sårbare, når han mister bolden i fremløb, fordi de andre ikke formår at lukke af i det område, han efterlader. Romagnoli er bare ikke god nok for tiden, og det er i hans side sammen med en af de to 6’ere. Hvis han ikke var kaptajn, sad han på bænken.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Der er altid en forklaring når tingene går helt galt (som i går). Og der er ofte også flere/mange forklaringer.

Den helt simple konstatering er, at Spezia var bedre i alle spillets facetter.

Personligt abonnerer ikke på argumenter om at "tingene falder sammen". Spillerne bliver jo ikke pludselig dårlige og glemmer hvordan man spiller fodbold.

Som jeg ser det, var der én overordnet og flere mindre årsager til gårsdagens nederlag.

For mig peger pilen, først og fremmest, i Piolis retning.

Helt generelt, har vi haft det meget svært mod hold der presser meget højt på banen - det har vi set mod Atalanta, Lille og nu Spezia.

Jeg har, generelt set, rost Pioli for at være god til at omstille sig og tilpasse sin taktik til modstanderen.
Men vi synes, at have et generelt problem mod hold der praktiserer højt pres og aggressivt genpres.

Piolis løsning synes at være, at lade Bennacer og Kessíe falde ned i backkæden i udspillet fra eget mål, så vi reelt står med tre i kæden.
Men det gør samtidig, at vi mangler en mand på den centrale midt, så vi kommer i markant undertal der.

Og netop den løsning fungerede ikke (som Pioli selv udtalte efter kampen).

Personligt så jeg hellere, at vi spillede mere primitivt og brugte Zlatan som opspilspunkt, mens Leao, Hakan og Saelemaekers kan løbe på afspillet.

Under alle omstændigheder er der behov for at Pioli kommer op med et modtræk mod netop den slags modstander. Det har bragt os i voldsomme problemer hver gang.

Næste gang hedder der Inter (i ligaen). Deres individuelle kvaliteter kan meget vel bringe dem sejren. Men heldigvis (i denne sammenhæng) har de ikke holdet til et aggressivt pres, hvilket skaber en kamp på lidt andre præmisser.

Jeg anser det samtidig som ret essentielt, at vi kommer op med en sikker sejr mod Røde Stjerne på torsdag, så spillerne ikke kommer til at tvivle på egne evner.
Skrevet af Rossoneri
Theos offensive kompetencer er et våben, men vi er meget sårbare, når han mister bolden i fremløb, fordi de andre ikke formår at lukke af i det område, han efterlader.

Det mener jeg kort og godt er en forkert observation. Kessíe og Romagnoli har generelt set, været gode til at lukke de rum af.

Indtil denne runde, havde vi da også ligaens 3. bedste forsvar, så det er vel lidt svært, at påpege et generelt problem her (?)

Romagnoli er bare ikke god nok for tiden...

Den har jeg har jeg også svært ved at være med på.

Jeg vil snarere mene, at Kessíe var den store synder ift restforsvaret i går.

At Romagnoli tackler en bold til en assist, kan jo ikke ligge ham til last. Alternativt var den bare blevet spillet.
Skrevet af Milanistar
God observation mht. hold der presser højt. Forhåbentligt møder vi ikke flere af de hold i denne sæson. Skulle det være tilfældet må Pioli have en gameplan klar til den tid.

Sejr mod Røde Stjerne og derefter kampen mod Inter som skal vise hvad det her hold er gjort af i modgang. Vi har nu tabt fire kampe siden nytår hvilket bestemt ikke er godt nok.
Sempre Milan.
Skrevet af Pindhunden
Rossoneri: Jeg blev så frustreret i går, fordi Milan ikke begyndte at spille langt på Zlatan i stedet for konstant at lade sig presse i et evindeligt boldflytteri i bagkæden.
Så jeg er helt enig med dig.

De forsøgte faktisk nogle gange at spille langt, men de flyttede jo ingen spillere op omkring Zlatan. Som du skriver, dur den taktik kun, hvis midtbanen og Leao løber tæt på Zlatan for at samle nedfaldsbolde op. Kessie og Hakan endte i håbløse positioner på banen, fordi Milan hele tiden forsøgte at finde metoder til at sættet spillet i fase 1, selvom de blev presset højt. Og så kunne de slet ikke påvirke det offensive spil.
Når det går så skidt som i går, så bliver de simpelthen nødt til at springe let henover fase 1 og tvinge Spezia til at løbe baglæns.
annonce
0