Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pirlo21
Hold op et mål, dejligt dalot nærmest første gang du bidrager offensivt. Sikke en kasse
Skrevet af Fox@Mulder
Slår vi Napoli i næste weekend vil både de og Lazio være 4 kampe efter os, med 11 runder igen - så ligner det pludselig 5 hold der skal kæmpe om 4 pladser.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
Lad nu bare Roback snuse lidt til Serie A og sæt Diaz ind også.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Pirlo21
Meget flot indsats af holdet i dag, sikke en arbejdsindsats over hele linjen, kessie, meite og krunic hold da op de arb fantastisk.
For anden kamp i træk spiller vi fejlfrit defensivt, eneste chancer vi gav væk var på dødbolde ligesom som vi gjorde imod Udinese.
Så vores defbalance er ved at være plads igen, offensivt har det haltet de sidste 2 kampe her, men når vi ser på hvem vi mangler - kan det ikke overraske.
3 vitale points, spændende bliver det at se resten af spillerunden og tabellen bagefter Forza Milan
Skrevet af Martinovic
Vigtige tre points og flotte mål. United-kampen skal ikke nedprioriteres, men Napoli-kampen er langt vigtigere.

Måske give genvalg til alle mand eller lade Calabria få en pause.

Jeg er vild med den defensive organisation. Den er det vigtigste og så angrebet komme i anden række.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Der er Milan holdet og så er der Milan projektet. Og det er to helt forskellige ting som man skal passe på med at blande sammen. Holdet kan og bør have udsving, det er helt normalt for så unge spillere - selvom vi svinger en del, så står projektet stærkt, og vi bør, som Rosso en del gange har været inde på, tage kampe som dem mod Roma og den vi så i dag, for normalen mens Udinese-kampen bør tages som en anomali.


Vedrørende bredden spillede Meite mere end godkendt for 2. kamp i træk.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Pirlo21
@oldbullee
Meget meget enig, dog vil jeg sige at vores kamp imod Udinese nu ik var så dårlig som mange ellers påstår. Defensivt holdt vi dem fra fadet, dødbolde vil der altid være - offensivt var det skidt, men forståeligt med alle vores skader!
Skrevet af Old Bull Lee
@Pirlo

Vi er helt på samme linje her. Udinese-kampen var ikke dårlig og de er notorisk svære at spille imod. Inter og Atalanta kampene spillede vi ikke godt, men her var der andre klare årsager til at vi tabte så stort.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Fox@Mulder
Vanvittig vigtig sejr idag - hvilken HOLD indsats!!

Alle mand kæmper som besat og vi giver absolut intet væk. Verona spillede en skudt kamp, men jeg tror meget af det skyldes vi spillede dem helt rigtigt.

Bravo Pioli, bravo.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Milanistar
Kampen i dag blev grebet an på den helt rigtige måde, ingen tvivl om det. I perioder hvor den offensive kvalitet er svingende så er det vigtigt at spille nogenlunde til 0 bagude og så selv sørge for at få scoret et enkelt mål - vanvittigt at det er Krunic og Dalot der stempler ind med usandsynligt flotte mål i dag! Dalot viser at han er en Theo light, mens Krunic vel spiller en af sine bedste kampe for os i det hele taget! Vigtigt at Pioli kan ryste posen når det er påkrævet og komme med små taktiske genistreger. Og igen understreges vigtigheden af en bred trup hvor ikke to spillere bidrager med det samme til holdet, men at man kan variere taktikken på utallige måder.

Det bliver spændende at se om Dalot brænder banen af mod sin egentlige arbejdsgiver, men endnu mere spændende om ikke vi også tager Napoli nu vi er i gang!
Sempre Milan.
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg synes faktisk at ledelsen burde klage over dommeren. Der må være en helt klar bias, da vi ikke bliver tildelt et straffespark eller flere.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Ja, hvad fanden betaler vi ellers alle de penge for?
Skrevet af Martinovic
Jeg ved ikke, hvad jeg håbede i Inter-Atalanta. Mest oplagt måske et uafgjort resultat, men nu har vi syv points ned til Atalanta.

Det bliver en gyser mod Napoli.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
En sejr mod Napoli så er både de og Lazio ved at være hægtet af - det bliver om noget en 6-points kamp......

Personligt håber jeg Inter og Juve vinder alle deres kampe mod vores top 4 konkurrenter, fordi de begge ender i top 4 uanset hvad.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Milanistar
Inter må før eller siden ramme en resultatmæssig mur. Det er vores vigtigste opgave at holde os 4-6 point efter dem og konstant lægge pres på. Jeg håber på top4, men scudetto-drømmen ligger stadig og lurer lidt i baghovedet.

Men ja, først skal vi "lige" slå Napoli, som altid er frygteligt gode. Måske ville det give mening i en mere defensiv formation med Krunic på "10-eren" igen? Den rolle løste han jo ret fint mod Verona, og det vil bestemt ikke passe Napoli godt at spille mod et defensivt hold som har hurtigløbere til kontrafasen.
Sempre Milan.
Skrevet af Milanisti
Hvornår kommer de forlængelser i hus? Hvad foregår der i klubben? Det er sgu til grin.
Skrevet af Martinovic
Stædige agenter er ordet, og spillerne siger dem ikke imod.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
Ingen Theo Hernandez, Ismael Bennacer, Hakan Calhanoglu, Ante Rebic, Zlatan Ibrahimovic eller Mario Mandzukic mod United.

Vi må se, om vi kan slippe derfra med æren i behold.

Theo, Rebic og Hakan forventes dog at blive klar til weekendens kamp mod Napoli.

Goalkeepers: A. Donnarumma, G. Donnarumma, Tatarusanu.

Defenders: Calabria, Dalot, Gabbia, Kalulu, Kjær, Romagnoli, Tomori.

Midfielders: Castillejo, Diaz, Kessie, Krunic, Meite, Saelemaekers, Tonali.

Forwards: Leao, Tonin.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg ved ikke med jer, men jeg har altså en bismag af chl i munden i dag. Glæder mig selvom der igen, igen er kø til lazarettet.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Fox@Mulder
@Old Bull Lee

Jeg havde glædet mig til at blive lidt klogere på hvor vi står ift. et hold fra top 4 i PL, men med et halvt hold ude kan spænding sgu ligge på et meget lille sted.

Som jeg ser det har vi ikke en chance imod United med det hold, men jeg håber naturligvis de overrasker som udekampen mod Verona.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
annonce
0