Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
...skal man hente spillere på samtlige offensive positioner.

Hvorfor hvis den offensiv vi har formåede, at producere 2. flest mål i ligaen over en periode på 12 måneder?
Skrevet af Martinovic
Jeg synes, det er svært, om det er det ene eller andet. Inden 2020 havde vi syv forfærdelige år med enkelte gode perioder.

Hvis Milan skal udvikle sig sportsligt, skal vi tilbage til det niveau fra sidste år - det er vi desværre bare langt fra.

Klubben må dog få kigget på de skader, og hvordan de opstår. Det er næppe tilfældigt, at vi har så mange spillere med muskelskader.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
Det er da imponerende, at han så alligevel har formået, at blive noteret for syv assists i de 14 kampe han har spillet i den periode. Han har i øvrigt også misset fem kampe pga skader og sygdom.

Hakan har lavet 2 assists og 0 mål i 2021. Ja, han har været skadet, men når han har spillet har han været forfærdelig.

Din darling Tomori viste igen igår hvorfor han slet ikke er €28m værd. Han insisterer på at slå bolde lige op i fødderne på en modstander der fanger os i total ubalance.

Ved ikke hvilken kamp du så, men han var blandt vores bedste - og sjovt nok har de italienske aviser også givet ham højeste karakter af vores spillere. Apropos negativt narrativ.

Men altså, havde du forestillet dig, at holdet præsterer, når vi mere eller mindre konsekvent har et halvt hold ude?

Nej, det havde jeg ikke. Der er ingen tvivl om skaderne har ramt os ekstremt hårdt - det har jeg også flere gange påpeget. Det ændrer dog ikke ved at i sådanne situationer må andre, i særdeleshed nøglespillerne, tage ansvar. Zlatan bliver skadet og din darling Leao bør steppe op - istedet forsvinder han i 6 uger og ligner én der ikke kan tage 5 med en badebold.

Og på et tidspunkt forstå du (måske), at man ikke kan forholde sig til holdets præstationer, uden samtidig at se på den fuldstændig ekstraordinære skadessituation

Jeg forholder mig jo netop til situationen. Vores ekstreme skadessituation kombineret med at SÅ mange nøglespillere er dalet i niveau er hovedårsagen til at vi står, hvor vi står.

Det ændrer stadigvæk ikke ved at vores præstationer i 2021 ikke rækker til top 4. Ja, der er 11 kampe endnu og ja vi får forhåbentlig spillere tilbage de næste 2 uger, men det ændrer ikke ved at hvis vores nøglespillere såsom Zlatan, Hakan, Theo, Rebic, Saelemaekers ikke løfter deres niveau/spil så har vi absolut intet at gøre i top 4.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af andib
@Rosso

I forhold til Vlahovic.

Sarri var jo begejstret for Mertens på toppen i Napoli-tiden med bl.a. Callejón og Insigne som kantangribere.

Vi kan godt blive enige om, at der er forskel på en Mertens og så Vlahovic og jeg er ret sikker på, at Mertens deltager mere i det defensive arbejde end Vlahovic gør. Jeg synes dog både Vlahovic er ganske udmærket til at modtage og holde på bolden samt til at modtage afleveringer i dybden.

Jeg giver dig dog også, at for at få kapital til at investere, så virker det sandsynligt at i hvert fald en af de to serbere bliver solgt i det kommende vindue samt at Ribery også skal videre.

Jeg kan godt forestille mig, at der kommer til at ske mere eller mindre en revolution i Fiorentina henover sommeren, men i første omgang handler det om, at finde ud af hvilken vej man skal gå for derefter at hente den rigtige træner ind. De sidste års skiftende trænere har i hvert fald intet godt gjort.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Rossoneri
Hakan har lavet 2 assists og 0 mål i 2021. Ja, han har været skadet, men når han har spillet har han været forfærdelig.

Apropos ikke at ville forholde sig til fakta.

Din egen påstand var, at han ikke havde spillet én eneste god kamp i fire måneder.

Går vi fire måneder tilbage, har han leveret syv assists og ét mål i de 14 kampe han har spillet.

Når du så bliver forelagt fakta, flytter du så målstængerne, så du kan finde en eller anden obskur vinkel på din mening.
Hakan har været involveret i otte kampe i hele 2021. Skal vi forstå, at Hakan nu er blevet en dårlig spiller, fordi han i de otte kampe (mellem skader og sygdom) har leveret under det niveau der gjorde ham til én af Europas bedste på sin plads?

Det er tangerende latterligt.

Ved ikke hvilken kamp du så, men han var blandt vores bedste - og sjovt nok har de italienske aviser også givet ham højeste karakter af vores spillere. Apropos negativt narrativ.

At han har nogle gode defensive aktioner, ændrer ikke på at hans afspil er decideret elendigt. Noget Donnarumma også flere gange skældte ham ud over.

Nej, det havde jeg ikke. Der er ingen tvivl om skaderne har ramt os ekstremt hårdt - det har jeg også flere gange påpeget.

Aha, men alligevel handler det bare om at vi har spillet langt over evne i 2020 (hvor vi generelt havde truppen tilgængelig) mens vi nu (hvor vi konsekvent har et halvt hold ude) viser vores sande jeg.

Antager (håber) du kan se dit selvmål.

Det ændrer dog ikke ved at i sådanne situationer må andre, i særdeleshed nøglespillerne, tage ansvar.

Hvilke nøglespillere er det du har henviser til?

Desuden har du vel så meget taktisk indsigt, at du kan forstå, at Leao ikke just har fået gode forhold at arbejde med.

Når holdet fortsætter med at spille som om Zlatan løb rundt oppe foran, kan man jo ikke forvente, at Leao præsterer.

Og igen kommer du med en fuldstændig latterlig udlægning af virkeligheden.

Jeg forholder mig jo netop til situationen. Vores ekstreme skadessituation kombineret med at SÅ mange nøglespillere er dalet i niveau er hovedårsagen til at vi står, hvor vi står.

Du er med på at det ikke er bordfodbold, ikke? Spillerne påvirkes af hinandens indsatser.

Du kan jo ikke bare tage én spiller ud af en kontekst.

Tror du Barella, Hakimi, Lautaro m.fl. havde leveret som de gør, hvis Donkey havde siddet ude?

Vores spil er sat op omkring Zlatan som fixpunkt i angrebet - det skaber plads til spillere som Hakan, Leao, Rebic osv. Uden ham på banen, skal vi finde en anden måde at spille på (hvilket Pioli ser på med en 4-4-2 / 4-4-1-1).

Det ændrer stadigvæk ikke ved at vores præstationer i 2021 ikke rækker til top 4.

Ja, det er jo en simpel konstatering. Men spørgsmålet er om vi bare lige pludselig er blevet meget dårligere end om vi rent faktisk kan forvente, at holdet præsterer på samme niveau som i 2020, når vi har holdet til rådighed?

Det handler om analyse, i stedet for hysterisk ammestuejammer.
Skrevet af Rossoneri
@andib
Som jeg ser det, har Sarris ophold i hhv Chelsea og Juventus sat en tyk streg under at han har behov de rigtige typer for at lykkes.

Her er 9eren i systemet helt essentiel.
Man kan sige, at Higuain og Mertens naturligvis også er forskellige typer, men de er dog fortsat mere ens end Vlahovic er ift de to.

Og jeg tror (og håber - for jeg kan sådan set godt lide Viola), at ledelsen anerkender præmissen for at hente Sarri.

Kan man hente €50-60m for Vlahovic og Milenkovic (sidstnævnte kunne sagtens være en Sarri-spiller), tror jeg egentlig de slår til og ofrer de to serbere på økonomiens alter.

Men altså, lad os nu se.
Skrevet af andib
@Rosso

Jeg er helt enig med dig i, at han behøver de rigtige typer og også derfor, at et Fiorentina projekt kunne være ganske "underholdende" for Sarri. Der skal simpelthen bygges op fra bunden og det kan man godt tillade sig, hvis man overlever i serie a. De sidste sæsoners skuffelser gør, at man sådan set godt kan starte forfra.

Det kan de to serberes værdi være med til at kickstarte, så vi er sådan set enige i, at det sagtens kunne være et salg af de to, HVIS Commisso og Pradé ønsker at starte forfra med en anden type træner.

Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Nerazzurri
@Ros


Jeg tror de har regnet forkert, idet Inter scorede 80 mål i serie i 2020.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Rossoneri
@andib
Og spørgsmålet er vel samtidig også om Fiorentina er det mest interessante projekt for ham (med al respekt).

Jeg ville ikke blive overrasket, hvis han havnede i Roma eller tog turen tilbage til Napoli.

Men altså, bliver det Fiorentina, skal der klart indkøb til, omend der også er en fin stamme af spillere der kan bruges.

Men navnlig wings, skal der naturligvis hentes ind. Det kunne dog være spændende, at se Ribery under Sarri, de er jo nærmest skabt til hinanden.

Der skal også en "Jorginho" til. Her tror jeg Torreira kunne være et godt bud - han har, mig bekendt, også været nævnt i Viola-sammenhæng ved flere lejligheder.

Og der er vel også en god chance for, at han ville kigge på nogle af hans tidligere favoritter (fx Emerson).

Generelt synes jeg det bliver interessant at se hvad der sker hos en sovende kæmpe som Fiorentina.
Skrevet af Rossoneri
Jeg tror de har regnet forkert, idet Inter scorede 80 mål i serie i 2020.

Helt fair - som du skriver, ændrer det dog ingenlunde min præmis. Milan har haft en særdeles velfungerende offensiv med de spillere der pt er i truppen.
Skrevet af Milanisti
Én ting vi alle kan være enige om, er at de mange skader spillerne pådrager sig uge efter uge falder tilbage på Pioli og staben. Der er et eller andet, som de gør forkert, og det skal de rette op på hurtigst muligt.
Skrevet af Rossoneri
@milanisti
Jeg er enig derhen, at der er et problem der skal løses og der er nogen, der ikke helt har lavet en grundig nok analyse.

Mit bedste bud er, at Pioli er blevet dikteret (dog næppe modvilligt) den spillestil vi praktiserer nu.
Den er tydeligvis inspireret, af den nye(ere) tyske trænerskole (som er kraftigt inspireret af Sacchi og så er cirklen sluttet).
Deraf også jagten på Rangnick.

Sagen er "bare" den, at Rangnick ikke bare kommer med et koncept. Han kommer også med et entourage af specialister, analytikere osv.
Den del af pakken tror jeg simpelthen ikke vi har formået at skabe.

Et bud kunne være, at vi stjæler Bangsbo i Atalanta.

Dermed kan man også sige, at Pioli og hans direkte stab, som sådan, ikke står som synderne.

Og selvom pilen så peger i retning af Maldini, kan man sige, at han måske også er lovlig undskyldt et godt stykke henad vejen.

Den slags er umiddelbart ikke noget man implementerer "over natten" og med et ekstremt presset program sidste sommer, var det måske ikke så ligetil.

Når man ser på den professionalisme ledelsen har implementeret (ikke mindst på scouting-området) føler jeg mig rimelig overbevist om at dette også er noget man ser på.
Skrevet af andib
@Rossoneri

Nej, det kan sagtens være at Roma eller Napoli ender med Sarri. Sandsynligheden er måske det større. Så vidt jeg erindrer, så er han også sat i forbindelse med alle tre klubber (Fiorentina inklusiv). Fiorentina tror jeg dog vil være en mulighed for ham, at bygge nyt op til dels uagtet af resultaterne (alting med måde selvfølgelig). Det tror jeg ikke helt han får lov til det på samme måde i Rom eller Napoli. De Laurentiis og Sarri er vel stadigvæk ikke helt på talefod?!?

Hjælp mig lige på hvorfor det er Ribery og Sarri passer som fod i hose? Er der noget jeg har overset.

Jeg tror lige så godt at Jorginho selv kunne finde på at tage turen tilbage til Italien, selvom han er blevet mere eller mindre fast mand under Tuchel i Chelsea. Torreira har netop været nævnt flere gange i Viola-sammenhæng.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Rossoneri
Hjælp mig lige på hvorfor det er Ribery og Sarri passer som fod i hose? Er der noget jeg har overset.

Tænker blot at Ribery netop er den type wing Sarri elsker. Lavt tyngdepunkt, klog, god teknik, kan gå begge veje, målsøgende.

Tænker der er mange ligheder til Insigne.
Skrevet af Fox@Mulder
Med det spil og den form Atalanta vise er der vist ingen tvivl om de ender foran os - lad os håbe de er sikker på top 4 før sidste runde :(

Det bliver et spørgsmål om at holde Roma og Napoli bagved os på 4 pladsen - et X mellem dem vil være optimalt iaften.

Jeg vil næsten mene vores CL plads hænger og vipper på en god præstation og 3 points iaften. Vi har blot 2 sejre i de sidste 10 kampe og får vi ikke vendt det her omgående kan vi glemme ALT om top 4. Mit bud er at der skal 12 points på bordet i de næste 5 kampe, før vi ikke skal ryge ud af top 4.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af KnockOut
Jeg tror lige så godt at Jorginho selv kunne finde på at tage turen tilbage til Italien, selvom han er blevet mere eller mindre fast mand under Tuchel i Chelsea. Torreira har netop været nævnt flere gange i Viola-sammenhæng.


Det tror jeg ikke du skal være så sikker på, han spillede fordi Kante ikke var klar, nu hvor han er tilbage i form har der været langt mindre spille tid til Jorg, dog er sample size stadig lille og du kan have ret men jeg tror ikke personlig han ses som fast mand men mere som et værktøj der kan bruges alt efter hvem man møder en Kombo af Kante/Jorginho og Kante/Kovacic.

Personlig så jeg ham meget gerne smutte af sted igen han har aldrig været en favorit og syndes ikke han passer til fremtiden hos Chelsea.

Spørgsmål til Milan tråden, tror i at man udløser Tomori, jeg tænker han er ret dyr og måske for dyr til hvad han har vist her hos jer til nu?, grunden til jeg spørg er jeg meget gerne ser ham tilbage i Chelsea og nu har tyskren været ude og sige han syndes det var en fejl vi sendt ham af sted og gerne vil bruge ham, så jeg tænker at i skal betale hele frikøbs hvis i vil have ham, er dette overhovet en mulighed for jer? altså bruge så mange penge på en 3?valg CB.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Martinovic
Milan vil forsøge at handle prisen på omkring de 20 mio. euro, er mit bud.

Han har gjort det ok. Imponerer med sin fart, men han har visse mangler, og derfor tror jeg ikke, Maldini henter ham. Ikke hvis Chelsea holder fast på de 28 mio. euro.
Mojn do!
Skrevet af KnockOut
Tror det bliver svært at handle ham ned hvis tuchel gerne vil beholde ham, der ud over har rudiger efter signe også begyndt et højt spil i Chelsea, man har fra chelsea side ville sætte sig ned og forhandle en forlængelse men nu vil han vente til efter EM, han har udløb i 2022 og dette skulle hvis rygter er sande fået Chelsea til at overveje hans plads. Dette kunne også have en uønsket virkning på Tomori pris hvis rudiger sælges.

Måske Faktisk Rudiger ville være et bedre bud for jer? han forventes også at lande på en pris omkring de 25-30mil.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Martinovic
Måske. Til de penge vil jeg dog hellere have Milenkovic, hvis han kan lokkes fra Fiorentina.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg anser det nu som ret sandsynligt, at vi indløser Tomoris klausul.
Ikke mindst hvis/når CL er sikret.

Tomori har, qua sin speed, noget vi helt klart mangler i vores forsvarskæde. Han har dog, som @martinovic er inde på, nogle væsentlig mangler. Først og fremmest i hans pasningsspil, hvor han til tider er regulært elendig.

Derfor tror jeg egentlig også, at han på sigt kommer til at være makker til Romagnoli - og ikke hans alternativ. Gabbia viste også senest, at han er aldeles kompetent på bolden og dermed et oplagt alternativ til vores anfører.

Der kan naturligvis dukke et bedre (billigere) alternativ op, men jeg mener, at der er flere ting der peger i retning af en permanent aftale.
Ikke mindst, at det meget vel kan gå hen og blive en rigtig god deal om et par år, hvis en engelsk klub står og mangler en home grown spiller.
annonce
0