Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Det jo fair nok, du ikke er bekymret over, vi ikke har vundet på hjemmebane siden 7 februar og at du igen igen trækker skades undskyldningen "Men vi må jo forholde os til at vi har to angribere ude og én der kun havde 30 minutter i sig"

Tænker iøvrigt Leao som ikke har scoret siden januar og Manzukic som stort set ikke har spillet for os næppe havde lavet kasser på stribe idag, havde de været klar.

Spillet på banen er ganske enkelt ikke godt nok. Nøglespillere leverer ganske enkelt ikke på det niveau, man bør kunne forvente.

Faktum er bare vi har én kamp mindre at spille og vores konkurrenter nu kommer 2 points tættere på. Faktum er vi har 4 hjemmekampe som strengt taget SKAL give 4 sejre, hvis vi vil i CL og vi pt. ikke kan vinde på San Siro.

Udekampen mod Lazio frygter jeg ikke SÅ meget, men jeg kan ikke se os vinde ude over Juventus og Atalanta. Derudover møder vi Torino og Cagliari indenfor de sidste 3 kampe, hvor de højst sandsynligt kæmper for overlevelse.

Der SKAL simpelthen hentes sejre mod Parma, Genoa, Sassuolo og Bennevento.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Det jo fair nok, du ikke er bekymret over, vi ikke har vundet på hjemmebane siden 7 februar og at du igen igen trækker skades undskyldningen

Skal jeg forstå det som at du ikke mener de 65 missede kampe (før denne runde) blandt vores startellever ikke er en væsentlig forklaring på vores nedgang?
I så fald kunne det være interessant, at høre hvad årsagen så skulle være. Eller nårh nej, det er jo bare vores normale niveau. Sorry, my bad.

Jeg kan jo selvfølgelig ikke sige, at udfaldet havde været anderledes. Men det er nok relativt sikkert, at Pioli havde hevet Zlatan ud i pausen med den skandaløse indsats han hev op af hatten i dag. Men den mulighed havde han ikke og derfor bliver det bare så latterligt at høre på, når snakken starter op omkring om han er den rigtige træner.

Nøglespillere leverer ganske enkelt ikke på det niveau, man bør kunne forvente.

Forventer du at nøglespillere leverer hver gang?

Eller er vi ude i en situation som sidst, hvor du kritiserede Hakan for ikke at levere nok mål og assists i de kampe hvor han ikke spillede. Bare lige af nysgerrighed.

...men jeg kan ikke se os vinde ude over Juventus...

Nej, for de imponerer jo alt og alle i denne sæson.

Der SKAL simpelthen hentes sejre mod Parma, Genoa, Sassuolo og Bennevento.

Er det et utænkeligt scenarie, eller?
Skrevet af Martinovic
@ Rosso

Maldini tænker formentligt, at Pioli leverer, hvad der kan forventes. Om det rækker til top4, må vi se. Pilen peger ikke i en retning af top4 pt.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Selvfølgelig, påvirket skaderne - det har jeg selv skrevet side op og ned om, men det er jo altsammen blot forklaringer, som ikke ændrer på det faktum at med mindre der sker noget helt drastisk, så kommer vi ikke i top 4. Du skriver jo intet, vi ikke ved i forvejen, men det ændrer ikke fakta.

Atalanta, Napoli og Roma fører allerede 1-0 - hvilket bringer Atalanta 2 points bag os, og Napoli 4 - med én kamp i hånden. Som de to hold spiller pt. holdt op med hvordan vi spiller (i 2021 ikke 2020) - uanset hvad årsagen/forklaringen er - så tegner alt på en top 4 bestående af Inter, Juventus, Atalanta og Napoli.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Der SKAL simpelthen hentes sejre mod Parma, Genoa, Sassuolo og Bennevento.

Er det et utænkeligt scenarie, eller?

Har du set os spille i 2021? Anser du det selv som videre sandsynligt med tanke på vores spil på banen?

Og her tænker jeg ikke på alle mulige teser om hvordan vi var det bedste hold i 2020 og hvordan vi havde ligget nummer 1, hvis det ikke var for vores skader.

Kig helt nøgternt på vores spil og fortæl mig du tror vi tager 4 sejre i de 4 kampe - mit bud er vi tager 6-8 points og ligger nummer 5 efter Juventus kampen.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Alle mulige teser? Aha.

Helt nøgternt var vi Italiens bedste hold med vores trup nogenlunde intakt. Med ekstreme fravær har vi ikke været det - surprise!

Nu er vi ved at have truppen tilbage igen og derfor er det oplagt at tro, at vi kan køre den hjem.

Du skal selvfølgelig bare dyrke dit hysteri lige så meget du vil - be my guest.
Skrevet af Martinovic
Ja, hvis holdet kan genfinde formen.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Ja, hvis vi taber resten af kampene, kommer vi ikke i Top4.
Skrevet af Fox@Mulder
Hysteri??

Tjaaa, det er vel klart folk er frustrerende over udsigten til at misse CL igen igen..... Noget som kan blive helt ekstremt katastrofalt ift. at få genrejst klubben.

Folk forholder sig til fakta som siger:

- vi er det tophold (hvis man ser på top 5 pt.) som har fået færrest points i 2021.

- vi har ikke vundet en hjemmekamp siden d. 7/2.

- vi er det tophold som har klart det svageste udtryk PÅ banen.

- vores nøglespillere performer stadigvæk ikke og vores breddespillere falder igennem.

Det er prisværdigt du tror på, vi nok skal klare den, men du forholder dig så heller ikke til fakta eller spillet på banen.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Hahahaha - fakta. That´s rich!
Skrevet af Martinovic
Pioli har gjort det over al forventning, men jeg vil stadig påstå, at han skal måles og vejes på, om vi kommer i top4. Kommer vi ikke i top4, må Maldini kigge på en anden til trænerposten. Jeg tror ikke, Pioli kan få mere ud af holdet, men de sidste kampe må vise, om han atter kan løfte holdet til niveauet fra sidste år.

Jeg nærer et håb om, at vi prøver tilknytte Allegri til sommer. Jeg er klar over, at han bedst præsterer med erfarne spillere, men jeg er heller ikke i tvivl om, at han kan løfte den gruppe spillere yderligere, som Milan har til rådighed.

Juventus er et godt eksempel på, hvad der sker ved at hente en urutineret træner til en storklub. Med en bedre træner lå de ikke i suppedasen. Det samme kan måske siges om Rino og Napoli. Det er vores held, at de ikke har Sarri eller en træner på det niveau, for så halsede vi sandsynligvis efter i tabellen.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Så Pioli er nu urutineret...?! Og ja, se bare hvordan Sarri imponerede sidste år.

Helt ærligt - det er simpelthen for vildt.
Skrevet af Fox@Mulder
Nu er det ikke Piolis skyld vi har fået halvdelen af sæsonen ødelagt af skader, ej heller er det hans skyld truppen måske ikke helt er til Top 4.

Det er dog bekymrende han virker lidt handlingslammet ift. hjemmekampene. Nu har vi ikke vundet på San Siro - så nytter det ikke noget stædigt at holde fast i det samme...... Prøv da evt. 2 mand på toppen med Hakan lige bagved, ryst posen.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Et eller andet er der galt, siden spillerne har haft så mange muskelskader.

Jeg kan godt lide Pioli og håber virkelig, at han kan få klubben i top4 for første gang i mange sæsoner. Ligesom andre trænere skal han dog måles på resultaterne.

Mojn do!
Skrevet af Milanistar
Jeg er træt af at kritikken hagler ned over træner, spillere, osv. hver eneste gang vi ikke vinder med tre-fem mål og spiller fænomenalt. Realitetssansen er jo fuldstændigt forduftet fra flere af fansene i dette Forum - er det fordi man er forvænt med at spille fifa og FM hvor det er "nemt" at gå gennem en sæson som ubesejret med en målscore på +100?

Ja, vi er nødt til at vinde nogle flere kampe end vi har gjort den seneste periode, specielt på hjemmebane. Men det hjælper intet at melde dommedag fordi vi spiller uafgjort mod et Sampdoria-hold som har været gode til at drille topholdene i denne sæson. Og det er for enkelt at sige at vi ikke er gode nok, for der er mange mekanismer der afgør, om man vinder fodboldkampe. Det er de små ting, og dem er man bare ikke selv herre over. Fodbold i dag foregår i så højt et tempo at det er marginalerne der er afgørende; ikke hvorvidt man kan overrumple modstanderne med højt pres eller blændende pasningsspil.

Så please stop med det evindelige hysteri, for det er sgu trættende at læse side op og side ned med meget lidt konstruktive kommentarer. I stedet bør vi støtte op om holdet og glæde os over at Hauge fik udlignet og sikrede et point på en dag hvor det ikke kører for os. Så må vi håbe at spillerne rammer dagen mod Parma i stedet for, men det bliver en tæt kamp, ligesom alle resterende kampe bliver det i denne sæson.
Sempre Milan.
Skrevet af Milanistar
Skal jeg nævne noget konstruktivt, så handler det for holdet om at få lukket af bagude igen. Vi behøver ikke score mere end 1-2 mål pr kamp hvis vi kan lukke 0-1 mål ind pr kamp. Ja, det er en kedelig tilgang, men når det virkeligt gælder så vil jeg hellere at vi tager sejrene og spiller grimt end spille uafgjort fordi vi er for overmodige. Håber Pioli deler den tankegang, for vi halter alt for meget defensivt til at levere stabile resultater.
Sempre Milan.
Skrevet af Martinovic
Og det er for enkelt at sige at vi ikke er gode nok, for der er mange mekanismer der afgør, om man vinder fodboldkampe. Det er de små ting, og dem er man bare ikke selv herre over. Fodbold i dag foregår i så højt et tempo at det er marginalerne der er afgørende; ikke hvorvidt man kan overrumple modstanderne med højt pres eller blændende pasningsspil.


Du kan korte det ned til manglende kvalitet og koncentrationssvigt.

Theos ´aflevering´ til Quag har intet med de små ting eller marginaler at gøre. Det er håbløst og i den grad koncentrationssvigt.

Kvaliteten har manglet på hjemmebane. Det er ikke marginaler eller de små ting, der gør, at de kampe ikke er vundet.

Det er ikke Milans defensiv, der er problemet - det er de offensive spillere, som ikke leverer.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Det er jo ikke fordi at ukritiske brugere herinde er næsegrus imponerede over de seneste resultater, og man må have en smule realitetssans. Man kan jf projektet Milan ikke forvente et mesterskab af holdet, vi har et ekstremt ungt mandskab og klare mangler vi skal addressere, men der er altså ikke tale om ren blålys - et narrativ som tit bliver fremskrevet.

Der foreligger en økonomisk og en forretningsstrategisk virkelighed vi må forholde os til og derudover sætte den i et korrekt tidsmæssigt perspektiv. Rom blev trods alt ikke bygget på en dag og faktisk vil jeg postulere at vi er kommet overraskende langt i opbygningen af organisationen når man taget forløbet fra konkursbo (Berlusconi) til ruin (Li) i betragtning.

Jeg er fortrøstningsfuld over målsætningen om top4 og mener at vores spille- og koncentrationsmæssige udsving er forventelige. Pioli har vist sig at være større pragmatiker end jeg havde turde at håbe på, hvilket skadesfrekvensen har vist tegn på.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
Jeg havde en vis optimisme i efteråret efter sejren over Inter, men derfra og kategorisere os som mesterskabskandidat synes jeg, var en lang vej.

Havde vi spillet sæsonen uden skader, lå vi formentligt side om side med Inter, men det er også svært (læs heldigt) at undgå skader i en så tætpakket turnering som i år. Vores farligste våben er en snart 40-årig mand.

Milans ambition har været at spille med om top4. Omkring juletid lignede det sikker gevinst, men det har ændret sig til at være en åben slagsudveksling.

Vores bundniveau er ikke godt i øjeblikket, og selv om vi møder flere midter- og bundhold nu, så er det langt fra lig med tre points. Parma kunne vi ikke slå hjemme, og de kæmper for livet i bunden.

Jeg er spændt på, om Pioli har en plan b, når den vante 4-2-3-1 ikke fungerer.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Men ret beset har vi jo været sort uheld fra at vinde kampe. Stolpe-ud og målmandspræstationer af en anden verden. Tidligere gik det så stolpe ind. Vi er desuden heller ikke begunstiget af en historisk stærk top 7.

Vi skal næsten tilbage til de glade 90ere vi så så tæt en indbyrdes konkurrence.
"Old Lull Bee"
annonce
0