Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sheriffen
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Lentini
MILAN: Abbiati; Abate, Mexes, Rami, Constant; De Jong, Montolivo; Taarabt, Kakà, Robinho; Balotelli. A disposizione: Amelia, Gabriel, Bonera, De Sciglio, Silvestre, Zaccardo, Zapata, Emanuelson, Muntari, Poli, Saponara, Pazzini. Allenatore: Clarence Seedorf

LIVORNO: Bardi; Valentini, Rinaudo, Castellini; Piccini, Benassi, Duncan, Mesbah; Greco; Paulinho, Emeghara. A disposizione: Anania, Aldegani, Borja, Mosquera, Coda, Emerson, Siligardi, Belfodil, Bartolini, Tiritiello. Allenatore:Domenico Di Carlo

Skrevet af MILANMILAN
Jeg er så træt af at se på Galliani. Så går det endelig godt for Milan, og så sidder han der og ser sur ud. Han vil udelukkende det bedste for ham selv, og Seedorf irriterer ham tydeligvis. Gå nu af og nyd dit otium, i den det går helt galt. Lækkert forarbejde af Mario til Pazzos mål.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Lentini
Vorherre til hest! Vi vinder 3-0 over Livorno med femte sejr i stribe, men det som stadigvæk pryder ”overskriften” når der snakkes Milan er det frosne forhold mellem træner Seedorf og CEO Galliani. Det er sgu ved at være en smule triviel læsning, og irriterende at den femte sejr i træk skal stå i baggrunden af dette.

Særligt Gazzetta dello Sport og Corriere delle Sera er meget aktive omkring historierne vedrørende Seedorf og Milan. Nu bringes der historier omkring spillerne, der har anmodet om en transfer pga. Seedorf. Der har været navne nævnt; De Sciglio, Abbiati og Montolivo er alle sammen navne nævnt, som skulle have et køligt forhold til vores hollandske cheftræner. Derimod er der dog også positive historier fra Balotelli, Taarabt og Honda. Så hvad man kan frygte, er et splittet omklædningsrum hvor de står halvt mod halvt. Alligevel kan det så undre, at spillerne øjensynligt har strammet sig an, og nu pludselig kører af sted på en selvtillidsbølge. Det virker mærkeligt i min verden, såfremt at der skulle være så mange utilfredse spillere i truppen, som der bliver anført af de to aviser. Det vil jeg umiddelbart mene, ville give sig udslag i sløje præstationer.

Men at der er uro på de indre linjer, kan vidst ikke længere skjules for nogen som helst. Slet ikke hvis man har set interviewet med Seedorf efter sejren mod Livorno. Han virkede på mig, tydeligt irriteret over de konstante spørgsmål om hans fremtid i klubben.

Kilderne mener at vide at Galliani aldrig har været særlig vild med idéen omkring Seedorf. Men på daværende tidspunkt var hans egen position så truet, at han vel reelt set ikke kunne tillade sig – og derved overleve, havde han stillet sig på hælene. Det er jo ingen hemmelighed at Galliani tog mange kampe for at holde på hans primære valg, Allegri, som han havde opbygget et vist venskab med gennem hans tid i Milan. Der meldes også om historier omkring Silvios utilfredshed, men historien virker ikke vandtæt og ligner allermest et skud i tågen for at skabe yderligere kontrovers omkring Seedorf.

Milan har dog en del problematikker, og igen synes jeg Galliani står i vejen. Ikke alene har han haft mange kontroverser med Lady B, og nu skulle forholdet mellem ham og Seedorf ikke være det varmest fordi han angiveligt vil blande sig i holdopstillingen, som Seedorf på det kraftigeste har afvist. Det ville også være totalt tosset af Seedorf at give efter, da han i så fald ville underminere sig selv noget så eftertrykkeligt.

Som Milan-fan kunne det dog være dejligt hvis man får ryddet op, så snart sæsonen er spillet er færdig. Skal Seedorf blive? Skal Galliani blive? Først derefter kan man vide om Galli vil være den rette som sportsdirektør. Pippo vil være en anderledes fleksibel træner, som veksler mellem 4-3-1-2 og 4-2-3-1. Alt i alt skal der sgu egentlig bare ryddes op, og forhåbentligt holdes uroen nede i de resterende kampe.

Jeg tror på at vi gør ondt på Roma og slår Inter derefter i derbyet.
Skrevet af Rossoneri
Det er selvsagt glædeligt at vi har fundet "melodien" og at europæisk fodbold næste år, er inde for rækkevidde.

Samtdig er det beskæmmende at italiensk presse er så skandale-hungrende at man ikke kan finde spalteplads til at konstatere at klubbens seneste resultater har været enddog meget positive.

Når det er sagt, så er jeg en smule bekymret omkring Seedorf. Han har altid været en af mine favoritter - faktisk helt tilbage fra hans Ajax tid. Selv da han var hos Merda.

Alle har altid talt om hans kæmpe taktiske overblik. Under Carletto var det Seedorf der var hans forlængede taktiske arm på banen.

Det er dog som om hans tid i Brasilien fuldstændig har fået ham til at glemme alt om "calcio".

Hans udtalelser om at der skal angribes med 6-7 spillere slår mig som naiv. Han insisterer på at spille med backs der ikke han forsvare om deres liv afhang af det. Italien er ikke Brasilien eller Holland.

Jeg ser desværre her rigtigt mange lighedstegn med Leonardo.

Det virker heller ikke som om at han magter at kontrollere truppen.

Af uransaglige årsager nægter han at spille med de to backs som alle bør kunne se er vores stærkeste.

Zaccardo spiller en rigtigt god kamp for så at blive sat på bænken umiddelbart efter.

Som Lentini siger, så er der først og fremmest behov for at få ro på de indre linjer. Spørgsmålet er om det kan lade sig gøre med Seedorf ved roret - lige nu peger pilen desværre ikke rigtigt i den retning. Egentlig mærkeligt nok, da Seedorf altid har været meget diplomatisk og vellidt af alle.

Måske Seedorf ville gøre sig bedre i en direktør-rolle mens vi fx fik Inzaghi ind. Og nårh ja - nogle spillere der rent faktisk fortjener at kunne trække denne legendariske trøje over hovedet. Jeg får lyst til at destruere alt i mit hjem når jeg hører navne som Lasse Schøne nævnt ifm med klubben.
Skrevet af Bishop
Oprydning må og skal blive første prioritet, når udlejede spillere igen kommer tilbage i folden i sommerpausen, vil truppen være på 40 spillere.

Jeg har ikke et overblik over hvor mange kontraktudløb der er, men for satan det virker som et håbløst projekt at få truppen ned på et anstændigt niveau.

At man allerede nu virker usikre på Seedorf er jo bare Milan i en nøddeskal, hvis man vælger at sige farvel til Seedorf på trods af de nylige relativt gode resultater, så bliver det forhåbentligt ikke til endnu en uerfaren person, som f.eks. Inzaghi, så kan man sgu lige så godt beholde Seedorf. Inzaghi har leveret fine resultater for ungdomsholdet, men han skal sgu have tid til at blive tør bag ørerne. Og så mener jeg i øvrigt også det er uholdbart at træne sine holdkammerater, særligt når der er brug for en lederfigur, og ikke en hyggeonkel.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Old Bull Lee
De spillere som jeg umiddelbart kan huske er på lån som også indgår i 1. holdstruppen er:

Matri (Hvis rygterne er sande og Allegri bliver træner i Tottenham, vil han også hive Matri med. Det ville være super!)

Nocerino (Har vist gjort det godt sammen med Armero, og de vil beholde disse men sende Boriello hjem til Rom)

Niang (Må gerne komme hjem)

Didac Vila (Ved ikke helt hvad status er, han har spillet en del for de kommende nedrykkere men har vist ikke imponeret)

Vergara

Traore (ha ha ha ha)

(Fossati/Ely/Boateng)

dvs. 6 spillere der kommer hjem til en trup der tæller ca. 30 mand! 2 er selvfølgelig på leje fra andre klubber og kan sendes retur men det virker usandsynligt. hvis vi skal have truppen ned på bare 25 mand er det 11(!!!!!!!!!!) spillere vi skal have skibbet afsted. Derudover har vi også nogle del-ejerskaber der skal fornyes osv. Det bliver en travl, travl sommer.

Mht. rygter, så fatter jeg ligesom jer andre ikke de vedvarende rygter om Seedorfs exit, derudover bliver Kakas exit også konstant nævnt men det er vist bare fordi medierne har fået nys om klausulen vedrørende chl. deltagelse.

Jeg syntes vi skal hyre Giggs og få Briatore som sportsdirektør. Finn og Jacob kan stå for underholdningen i halvlegen og vi køber en gammel papkasse som stadion, det passer også bedre til vores spillermateriale.

Det er også fedt at Barbara Berlusco vil ændre vores klub logo. Måske vil hun endda sælge halvdelen af klubben til Vincent Tan når Cardiff rykker ned. Så kan vi spille i blå farver og have en grillkylling som logo. Som hun jo selv siger, vi skal tjene penge.

Start XI næste sæson:

Amelia

Bonera-Zapata-Sexes-Mesbah(ham henter vi hjem)

Traore-Nocerino(Muntari)

Birsa-Honda-Robinho

Matri
"Old Lull Bee"
Skrevet af Promo
Vil hun ændre jeres logo? En radikal ændring eller "bare" en modernisering, hvilken jeg ikke synes er nødvendig da jeres er ret strømlinet, med få detaljer.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Old Bull Lee
Det var noget Gazzettaen skrev, jeg ved ikke om der er hold i det. Det virker meget, meget usandsynligt.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Promo
Havde i solgt klubben til en eller anden tosse med mange penge kunne det jo godt være der var hold i historien, men nu er fræken B jo opvokset med Milan i dagligdagen, så det virker ikke helt sandsynligt det ville være andet end en modernisering, hvis noget overhovedet.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Lentini
Nu kan det godt være, at jeg bliver en anelse for konspiratorisk i min tankegang. Og det er muligt at min tanke ikke er plausibel, men vi kommer her omkring en mand der har siddet i Milan siden 1986 og har vist sig at benytte samtlige kneb, han kan komme i tanke om, for at bevare sin position i klubben. De seneste uger, har Galliani på ingen måde været ude i medierne og agere støttepæl for Clarence Seedorf, som han burde ifbm. sit hverv, ergo er det rimelig let at konkludere eller i hvert fald formode at Galliani er kommet på koalisionkurs med Seedorf. Ingen anden sportslig ansvarlig ville være så passiv, bortset fra Brian Steen Nielsen, uden at det måtte tolkes til andet end dårligt forhold mellem de to parter.

Det som undrer mig meget omkring disse historier med dårlig kemi mellem Clarence og nogle af spillerne er at Clarence altid har fremstået som en meget vellidt og respekteret personlighed. Naturligvis er der forskel fra at være spiller til træner, men ikke desto mindre har der også været historier om hvor meget tid Clarence bruger på at snakke med alle spillere omkring deres roller på holdet, og det passer meget godt til den Clarence vi alle sammen kender. Det som slog mig i øjnene, efter at have reflekteret en smule over det, var de navne som blev nævnt ifbm. transferforespørgsler. Abbiati, Montolivo, De Sciglio. Altså vores rutineret og mangeårige medlem af Milan. Anføreren. Og vores største talent. Immervæk nogle spillere, med pondus bag. Det virker belejligt for Galliani at lige disse tre spillere beder om en transfer. Alt for belejligt i mine øjne. Og det er her, jeg så går farsopolisk, fordi den besynderlige dagsorden i de italienske aviser undrer, og det til trods for at jeg har fulgt italiensk fodbold i mange år.
Galliani brugte medierne til at bevare sin position sidste efterår i Milan, og et eller andet sted tror jeg han har en eller anden finger med i spillet omkring den offensive negativitet omkring Clarence Seedorf. Galliani virker som en glubsk ulv, der sidder i fåreklæder og bare venter på at Clarence begår fejl for derefter at lægge ham under massivt pres. De mange år i direktørstolen hos Milan, har helt sikkert giver ham sensationshungrende journalister i sit netværk, som han ikke tøver med at benytte skulle det blive belejligt. Noget den ene vej, og noget den anden vej.

Jeg synes kritikken omkring nederlagene til Napoli, Juventus og to gange Atlético Madrid var overdreven. Vi spillede bedst mod Juventus, som dog bare vinder og vinder. Alle kan tabe mod Napoli på San Paolo, samtidig med at Atlético Madrid nu står i semifinalen i CL og desuden fører La Liga ganske overraskende. Medierne var frådende i den tid. Mere end vanligt!

Det mærkværdige er at nu vinder vi kampe. Er ubesejret i seks kampe i streg med fem sejre, og stadigvæk er kritikken massiv. Hvorfor? Selvfølgelig er alt spil ikke kønt, men ikke desto mindre ser man mere og mere præget fra Seedorf på den måde han gerne vil spille fodbold på. Og Rosso, du skal ikke tage det bogstaveligt når Seedorf siger han vil angribe med 6-7 spillere. Det samme gør jeg i fritiden, og der er naturligvis en grad af sandhed i det men også klart nuancer. Det handler om ordet MM elsker: Balance! Men jeg synes Galliani tavshed er larmende og meget sigende for hans positionering. I hvert fald for mig. Det er muligt det er for konspiratorisk, men Galliani har ganske givet mange kontakter efter 28år i italiensk fodbold, som en af de mest fremtrædende personligheder. Rapporteringen om Silvio Berlusconis utilfredshed virkede simpelthen også for svag og for letkøbt.

Seedorfs pointgennemsnit ligger på 1,93 pts. pr. kamp. Han er kun overgået af de rekordsættende Antonio Conte og Rudi Garcia, og ligger marginalt efter Rafael Benítez. Med Milans materiale taget i mente, synes jeg faktisk det er et ret godt snit af hollænderen. Skal det afkræve en fyring? Næppe. Allegris lå på 1,15pts pr. kamp, så man må da trods alt sige at fyringen har afstedkommet en vis ændring.

Det underlige er jo også, at hvis spillerne var sure på Seedorf, ville det afstedkomme sløje præstationer. Jeg synes derimod at spillerne virker mere dedikerede og disciplinerede længe set. Det virker løjerligt at det skulle være resultatet af den påståede utilfredshed. Jeg tror at Seedorf er blevet genstand for den indavlede ledelse og mæsket ind i kampen om magten mellem Galliani og Lady B.

Jeg gentager mig selv: Milan kommer ingen vegne, så længe der ligger en ansvarsfordeling mellem to personer, som ganske enkelt ikke kan udstå hinanden og bruger alle kneb for at sætte den anden i forlegenhed.
Skrevet af Old Bull Lee
100 procent enig Lentini!

Tak til Galliani og det kæmpe stykke arbejde han har gjort for klubben, men nu skal der andre og nyere boller på suppen. På en mindre skala kan man sammeligne det med Per Bjerregaards afgang i Brøndby, han skal og må væk før at klubben kan komme videre uagtet det enorme stykke arbejde han har lagt i klubben.

Vores største problem er ledelsen.

Jeg fatter ikke hvorfor vi ikke bruger ALLE kræfter på at hente Nicola Cortese, der efter min mening ville være perfekt for en klub som Milan.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Bishop
Jeg er helt enig i at der noget uldent omkring den negative presse rettet mod Seedorf, at han skulle have tabt omklædningsrummet virker ærlig talt også usandsynligt, dels præstere spilleren jo ganske godt pt, og derudover så ser kemien under kampene og i diverse udtalelser via sociale medier til at være rigtig god.

Rygtemølen kører igen på fuld drøn vedr. et salg af en større eller mindre del af milan, og for lige at smide lidt ekstra brænde på bålet i forhold til Lentinis konspirationsteori, så er der forlydene om at at Galliani er sikret en plads i Milan hvis Lim overtager de 70% han skulle have budt ind på. Berlosconi skulle dog stadig agere som fungerende præsident.

Zong Qinghou skulle også være klar med et bud, og her forlyder det at Lady B allerede har etableret en kontakt hvor en mindre del af Milan skulle sælges.

Uanset hvad så virker det til at man nærmer sig et salg i et eller anden omfang, der har godt altid floreret en del rygter vedr. dette emne, men det er alligevel som om at rygterne har nået nye højder.

Btw. Er det ikke korrekt at 6 pladsen i år også giver adgang til europæisk fodbold?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Promo
Afhænger det ikke af at Juve skal vinde EL, Bishop?
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Bishop
Som jeg kan forstå det, så giver vinderen af pokalfinalen sin plads videre hvis denne eller modstanderen allerede er kvalificeret via placeringen i ligaen. Og da både Napoli og Fiorentina er sikret europæisk, tænker jeg at 6 pladsen dermed også giver adgang. Men muligt jeg tager fejl?

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Aske K
6. pladsen giver EL-kval pga coppa italia finalen, ja.
jeg ved ikke om der kommer yderligere en plads hvis juve vinder EL
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Skrevet af Promo
Det er selvsagt pga. Coppa´en, mig der roder rundt i det.
Antager vi at Juve vinder EL kunne det måske godt give en plads mere til Serie A, hvis man da møder Sevilla i finalen. Hvis man møder Valencia får de Juve´s plads da de, som det står nu i Spanien, ikke er i Europa næste sæson.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Bishop
OFFICIAL line-up vs. Roma (4-2-3-1): Abbiati; Bonera, Rami, Mexes, Constant; Montolivo, Muntari; Honda, Kakà, Taarabt; Balotelli.

bench: Amelia, Gabriel, Silvestre, Zapata, Zaccardo, Abate, De Sciglio, Urby, Essien, Poli, Robinho, Pazzini.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af MILANMILAN
Bonera i stedet for Abate mod hurtige Roma. Spændende..
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Bishop
Det er sgu tosset at se Bonera og Constant på banen, når man har Abate og De Sciglio på bænken, sidstnævnte er landsholdsemner førstnævnte er.. Ja ikke værd at spilde blæk på...
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0