Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Ja, lad os fyre Pioli. Frem med høtyvene, pøblen vil ha´ en syndebuk.

Kan I ha´ det godt allesammen.
Skrevet af Fox@Mulder
Man kan snakke lige så meget man vil og held og uheld, vi er ganske enkelt ikke gode nok. Krunuc, Leao osv. - listen af spillere der ikke holder niveau hvis man vil i CL er lang.

Vi overpræsterede en lang periode, det var fedt mens det varede - nu er vi tilbage til de sidste 7-8 års. Ses til endnu et reset til sommer - spændende om både Hakan og Bennacer følger efter Donna og Hakan.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Det er det åndssvage ved at hænge sin hat på CL-kval.

En fjerdeplads betyder kontinuitet. En femteplads betyder starte forfra.


Mojn do!
Skrevet af Magnifico
Din påstand er, at CS taler om "alle andre end...".

Dermed en påstand om at CS ikke også taler om fans (altså min påstand).

Læs hvad jeg skriver og lad være med at køre videre ud af din egen tangent. Nej, jeg påstår ikke noget som helst og jeg tolker heller ikke på noget. Jeg forholder mig ene og alene - og bogstaveligt - til, hvad CS skriver eksplicit og konkret. Og der er ikke et eneste skrevet negativt ord om fans i teksten. Dét er fakta. Hvis CS ville udtrykke noget negativt om fans, ville de have gjort det, på linje med alle de andre, som de anklager eksplicit og med navns nævnelse.

Du fremturer til gengæld med en påstand, hvor du tolker, at "those who..." inkluderer fans. Men det aner du intet om. Ergo, det er ikke fakta.

Det står i øvrigt sort på hvidt, så naturligvis en komplet overflødig debat.
Ja, jeg forholder mig netop til, hvad CS skriver "sort på hvidt". Du forholder dig til, hvad CS ikke skriver og tolker løs.

PS: Du bedes venligst udelade hån og insinuationer i din respons til mig. Det gider jeg nemlig ikke stå model til.

ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Malresi
Savner den gode tone, der engang herskede i denne tråd... nu havde jeg holdt mig væk i en rum tid og fuldt med fra sidelinjen, men endnu er tonen stadig irriterende nedladende fra nogen tilsyneladende bedrevidende individer. En skam... også med resultatet i kampen.
Skrevet af Martinovic
Tror det bunder i skuffelse. Vi er forvænte med at blive skuffede. Når holdet så for en gangs skyld præsterer flot for så at falde tilbage igen. Samme sang om og om igen.

Det var en rus at opleve det spil og de præstationer sidste år, men holdet overpræsterede tydeligvis. Nu bliver de sidste opgør en sejr kamp for at slutte blandt de fire bedste. Gør vi ikke det, er det som tidligere skrevet forfra igen.
Mojn do!
Skrevet af Les Deux
@rossoneri

Jeg burde jo nok have konkluderet det ud fra dine seneste indlæg, men alle skal jo have chancen.
Det bliver dog for useriøst og uvidende til mig.

Du kan i øvrigt tjekke lidt op på Hoffenheims historie, hvis du har lyst til at uvide din horisont, selvom det dog generelt ikke virker til at være noget du gør dig i.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Milanistar
Hvis Napoli slår Lazio så kommer vi ikke i CL. Dertil er Napolis resterende kampprogram mere end overkommeligt alt imens vi stadig mangler Lazio, Juve og Atalanta. Lazio kan vi slå, Juve kan vi tage en uafgjort mod, men Atalanta taber vi til. Og nåh ja, vi skal naturligvis også vinde de andre kampe, hvilket der bestemt ikke er nogen garantier for.

Jeg ved godt vi havde nogle vigtige spillere ude i gårsdagens kamp, men der skal altså snart ske noget. Pioli og trænerstaben er nødt til at få løst holdets problemer inden det er for sent. Ellers mister vi en af verdens bedste målmænd på noget så skandaløst som en fri transfer, og en spiller som Hakan kunne meget vel vælge at tage samme skridt.

Omkring jeres knapt så venligtsindede diskussion; er det ikke lidt overflødigt om CS´ statement indeholder eller ikke indeholder en kritik af fans? Personligt kan jeg ikke se hvordan de skulle blande fansene ind i deres kritik af hykleriske personer, men det er sgu ikke noget jeg har tænkt mig at hidse mig op over. For mig er det vigtigere at vores vrede kan rette sig mod UEFA samt de interessenter der har været med til at ødelægge fodbolden for os fans.
Sempre Milan.
Skrevet af Fox@Mulder
https://sempremilan.com/sky-ibras-renewal-to-arrive-by-the-weekend-latest-on-fitness-of-star-trio-ahead-of-lazio-clash

Drop nu bare den forlængelse bmed Zlatan!! Uden CL er det sgu bedre at bruge pengene på unge spillere som erstatning for Hakan, Donnarumma og Kessie/Bennacer.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Jeg synes, den er svær. Han har scoret mange mål, men han har også været meget skadet.

Opvejer hans mål og vindermentalitet de mange skader og den høje løn...

Jeg vil sige, det kommer an på, om vi kommer i top4. Gør vi det, er der penge og råd til en ekstra angriber ud over Zlatan, men glipper top4 er pengene mindre, og så vil jeg foretrække en yngre angriber, som kan spille de fleste kampe.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
@Martinovic

Det er klart at ender vi mod forventning i top 4, så er situationen en anden - det tog er dog kørt og vi gad igen igen ikke stå på.

På én eller anden måde havde det næsten været bedre med endnu en lorte sæson - det er vi så vandt til og forventningerne havde været ikke eksisterende. Denne gang nåede man rent faktisk at tro på lysere tider, indtil vi igen igen pissede det hele væk.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af La Mir!!
Altså, jeg kender Roma fans, der stadig tror på en top 4 placering, på trods af Roma spiller med åbne kort om man vil EL eller tabellen. Mens I ligger 2’er i tabellen, med hele 6 point ned til Napoli og allerede er opgivende. Så godt kørende er de øvrige hold altså hellere ikke. De skal nok også smide point undervejs.
Daje!
Skrevet af Interforlivet
Helt enig, La Mir!!. Jeg kan godt forstå at I Milan-fans er nervøse for slutspurten. Men at afskrive top 4 allerede eller få det til at lyde som om I er andet end blandt favoritterne til at nuppe en top 4-plads, virker ærlig talt en smule forhastet.
Skrevet af Martinovic
Formen i 2021 har bare ikke været god, og vi mangler tre konkurrenter til top4 og så tre hold, der kæmper for at undgå 18.-pladsen.

Det er svært at bevare optimismen efter nederlaget i går. Meget symptomatisk for de sidste tre-fire måneder.

Juventus har kvaliteten i truppen til at holde sig blandt de bedste fire - også på trods af Pirlos manglende erfaring.

Atalantas er holdet i bedst form, og de vinder sandsynligvis fem eller seks af de sidste syv kampe.

Napoli og Lazio bliver de to hold, vi skal kæmpe med. Begge klubber har et noget nemmere program, end vi har og er samtidig bedre kørende.

Slutstilling:

Inter
Atalanta
Juventus
Napoli
Milan
Lazio
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
Der er flere grunde til at mange af os tror vi fejler igen igen......

- vi er klart hårdest ramt ift. skader, især blandt nøglespillere som Zlatan og Bennacer

- vi spiller forfærdeligt, i hvert fald på hjemmebane, og har generelt svært ved at udnytte vores chancer og svært ved at holde nullet

- vi har klart det sværeste program med 3/6 kampe mod direkte konkurrenter, alle 3 på udebane

- Atalanta og Napoli stormer afsted, har langt lettere program, ingen skader og spiller bedre

- vi er kunder 6-bedste hold i 2021, så er det svært at ende i top 4
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
Atalanta som forventet foran ude mod Roma og vi er allerede nede som nummer 3 - med den form og det spil de viser vinder de nok rub og stub.

Vi har ét håb og det er at Napoli taber i aften og vi så vinder 3 af de sidste 6 kampe - jeg tror max Napoli vinder 5/6 og så ender vi á points men er bedre indbyrdes.

Vinder Napoli iaften er det bye bye.....
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Jeg fandt et indlæg i tråden om ESP. Der refereres til en artikel på L´Équipe som man desværre ikke kan tilgå uden abonnement. I tråden gives der dog også et resumé på engelsk som lyder:

UEFA intends to change the structure of FFP, mainly by simplifying the rules and the process of analyzing club finances.

UEFA is planning to create two instances - one with investigation/adjudication cell and a second appeal cell.

The rules are to be loosened to give clubs more flexibility in dealing with the effects of the pandemic.

UEFA is also planning more control over salaries but, at the same time, to give more freedom to invest money in clubs.

There is also a quiet talk about luxury tax along the lines of the solution from US leagues.

Jeg kan som sagt ikke validere kilden (og en lynhurtig Google-søgning hjalp mig heller ikke det store), så vi må tage det med et gran salt. Men hvis der er hold i den overordnede historie om at UEFA vil ændre FFP - og særligt det her med at de vil lempe reglerne for klubbernes muligheder for at investere i forretningen - så kunne det da godt tyde på at ESP får lidt af den effekt vi havde håbet på.
Skrevet af Fox@Mulder
Med Napolis knusende sejr igår tror jeg desværre CL pladsen ryger :(

- Atalanta er alt alt for stærke og deres program er overkommeligt
- Juventus, har nogen fantasi til at forestille sig de misser CL?
- Napoli, fremragende form og klart lettere program end os. Det havde gjort en verden til forskel, hvis vi havde holdt 0-0 mod dem på hjemmebane.

Vi ender som nummer 5, det er jeg egentlig slet ikke i tvivl om - måske nummer 6. Hvis vi taber til Lazio og Juventus og bliver overhalet tror jeg vi tilter helt.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Vi peekede desværre for tidligt. Ungt hold eller ej, så bliver de andre hold også stærkere næste sæson, og jeg tror, Napoli kun bliver bedre, hvis de får en bedre træner end Gattuso, som dog har løftet holdet på det sidste.

Det vil være skuffende at misse top4, men omvendt vil det også blive spændende på transferfronten. Hakan og Donnarumma er nok væk i så fald, men deres løn taget i betragtning, så kan de også erstattes.

Der skal handles klogt til sommer og ikke nødvendigvis dyrt.
Mojn do!
Skrevet af Milanistar
Jeg håber truppen og Pioli formår at holde fokus de sidste kampe. Hvad der skal ske frem mod næste sæson afhænger i høj grad af hvordan den nuværende afsluttes.

Skal jeg selv komme med et bud, så skulle det gå på at Pioli kommer med nogle justeringer af måden vi spiller på, så det ikke kommer til at afhænge for meget af om spillere som Theo og Hakan rammer en god dag eller ej. Heriblandt håber jeg at han vil spille med Leao og Zlatan/hvem end vi henter som langsigtet erstatning for svenskeren i et tomandsangreb hvor Leao trækker bredt som udgangspunkt. Det skal så følges op af en dynamisk midtbane med en dybdeliggende playmaker (Tonali) og to roamers (Kessie og Bennacer) der kan dominere, samt en offensiv spiller der har udgangspunkt i højresiden.
Det betyder at det ikke er nødvendigt at holde på Hakan, selvom han vil blive savnet på hans gode dage. Thauvin vil være en god mulighed, hvilket jeg håber klubben er enige i. Men igen afhænger det jo nok af CL eller ej.
Sempre Milan.
annonce
0