Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pirlo21
Mest rørende øjeblik her til aften - da Diaz score og løber ud og krammer Pioli... elsker det
Forza Milan
Skrevet af andib
@Fox

Tror mere på at Cagliari vinder den kamp, for de er sikret med en sejr, HVIS Atalanta i så fald som forventet slår Benevento på hjemmebane. Fiorentina vil være det samme med en sejr til Atalanta.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Fox@Mulder
@andib

Som Cagliari har spillet de sidste 5 runder er der nok også det mest realistiske.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
https://sempremilan.com/dissecting-the-serie-a-table-after-milans-win-against-juve-from-h2h-to-mini-league

Hvis flere hold ender på samme points skal vi håbe på det kun er Juve og Napoli som vi er bedre end indbyrdes i begge tilfælde.

Begynder Lazio og Atalanta at blive blandet ind i det, står vi vi dårligt, men det er nu også ret usandsynligt SÅ mange hold ender på samme points.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Torino har gode chancer for at blive, men de havde næsten været sikre med en sejr i går, hvilket de var tæt på at få.

Vi skal fortsætte og holde udebanestatikken. Kan spillerne holde samme intensitet, kan vi forhåbenligt snuppe alle tre points.
Mojn do!
Skrevet af Milanistar
Hvor er det bare fremragende. Sjældent har jeg været så glad for en sejr! Spændende at se hvordan vi angriber de næste to kampe.
Sempre Milan.
Skrevet af Fox@Mulder
Torino bliver ikke nemme - de har både slået Sassuolo og Roma hjemme og spillet 2-2 med Juventus.

Dog har de lidt luft i bunden nu og alt ligger til at Bennevento taber til Atalanta på onsdag og dermed så godt som sikkert rykker ned.

Holder vi samme fokus som igår bør vi jo tage 3 points, men det kræver en top fokuseret præstation.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Flying Dutchman
Stort tillykke igen! Det lugter af to Milano-klubber i CL. Det ville også have været grotest, hvis I ikke fik en belønning for jeres vanvittige 2020.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fox@Mulder
@FD

Tak - ja det ville være noget af et anti klimaks efter at være blevet vinter mestre og haft et fremragende 2020.

I mine øjne burde burde vi jo allerede være sikre på CL - alene en sejr mod Sassuolo havde jo mere eller mindre gjort vi var så godt som sikre på CL.

Under alle omstændigheder skal vi være taknemmelige for den udvikling vi har været igennem de sidste 14 måneder. Vi har fået et klart koncept, en klar spillestil, mange spillere har udviklet sig flot og så skal man ikke glemme vi har én af de yngste trupper overhovedet i de 5 største ligaer.

Kommer vi i CL, tror jeg vi holder på Donna og Hakan og kan vi så derudover hente Tomori, en kvalitetswing og en god angriber til at aflaste Zlatan, så synes jeg fremtiden ser spændende ud.

I har også en god ung stamme og en tæt på komplet trup, så jeg kan slet ikke se hvorfor vi ikke begge skulle kunne spille med om mesterskabet næste sæson.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg synes også vi så den taktiske fleksibilitet som Pioli har og hvordan han arbejder godt med den trup han har til rådighed. Fx. ved at starte med en spiller som Diaz der er sindssygt god i de små rum, så vi ham være farlig om og om igen. Desværre er hans prisskilt sandsynligvis højere end det vi vurderer ham til at være.

Det er ærgerligt at Zlatan igen må udgå, det viser sig at han havde en latent skade og insisterede på at være med i gårsdagens kamp. Jeg håber han er klart til onsdag, vi får brug for ham.

Et andet bet er også at Saelemaekers har karantæne, så mon ikke vi ser den tyndbenede skuespiller på højreflanken?
"Old Lull Bee"
Skrevet af Nickdkinter
Tvivler meget på at Zlatan er klar onsdag for jer. Det så ikk godt ud
Skrevet af Fox@Mulder
@Nickdkinter

Reelt har han jo også været skuffende igennem længere tid - han har ikke scoret siden Fiorentina kampen, fik rødt mod Parma og var uskarp mod Bennevento.

Jeg håber vi stiller med Dalot på HW istedet for Saelemaekers - alt andet end Samu, tak! Og så ellers Diaz, Hakan og Rebic som de 3 andre offensive spillere - hvor de alle 3 kan rotere og skifte position.

Lallende Leao må gerne blive på bænken.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Pirlo21
Håber ledelsen, os lander en lejeaftale med Diaz for næste sæson, gerne men en købsoption. Har svært ved at tro real Madrid og Diaz ik vil være interesseret.
Selvom han har haft nogle udfald, så syntes jeg han generelt har været en fornøjelse at følge. Og hvis hakan smutter, kunne han på sigt bliver vores helt store kreatør.


Ellers er dagen herpå bare sød musik i mit øre, længe siden man har været så glad for en sejr. Men det sagt, så er CL endnu ikk i hus og torino og Cagliari bliver rigtig svære at slå. Begge hold er meget bedre end hvor de ligger i tabellen, så vi skal ramme samme niveau fra igår.
Dog må man sige at Juves kampprogram heller ik er let, men lad os nu bare tage en runde af gangen.
Forza Milan
Skrevet af Hedengran
@Fox.

men hans tilstedeværelse trods lidt svingende indsatser, er vel ret afgørende.
Skrevet af Old Bull Lee
Heldigvis er en angriber mere end blot mål. Særligt Zlatan. Når man hører på Bennacer, Roback og andres oplevelser af at have en som Zlatan med i truppen, forstår man hvilken betydning han har. Den mentalitet viser han også på banen, når han hele tiden kræver det bedste af sine omgivelser. Han gør at hans medspillere præsterer til det yderligste.

På et mere håndgribeligt niveau, så skaber han plads til sine medspillere. Og vi så også i går hvordan han hele tiden søger forskellige rum og trækker spillere med, således at Diaz, Theo, Hakan og dels Saele får mere plads.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Fox@Mulder
@Hedengran @Old Bull Lee

Selvfølgelig er Zlatan langt mere end "blot" mål - hans blotte tilstedeværelse på/udenfor banen er alfa og omega.

Min pointe var blot, at modsat starten af sæsonen, hvor han scorede tæt på 2 mål pr. kamp, så er det måske ikke hans mål vi kommer til at mangle. Så længe han kan være der fysisk, om ikke andet så på sidelinjen, så kan hans blotte tilstedeværelse hjælpe.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
https://sempremilan.com/watch-the-best-bits-from-chelsea-loanee-tomoris-outstanding-performance-vs-juventus

Tæt på en fejlfri kamp af Tomori igår - helt suveræn præstation.

Ja, han har haft svipsere og ja han har kostet mål, men han har også haft rigtig mange gode kampe og præstationer. Vi skal altså også huske på han er en ung spiller som blot har spillet 5 måneder i en helt ny liga, skulle lære en ny kultur, et nyt sprog osv. osv.

Hans potentiale er gigantisk, og et køb til sommer er en no-brainer - i mine øjne.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Old Bull Lee
Det mest interessant ved at Tomori har overrasket er, hvor det så efterlader Romagnoli. Jeg tror at Gabbia bliver i klubben, for han har stadig et udviklingspotentiale og vil accepterere en bænkplads. Det gør Romagnoli sandsynligvis ikke, så spørgsmålet er om man skal sælge og hente en ny billigere løsning ind.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Fox@Mulder
Jeg tror Romagnoli bliver solgt til sommer for at sikre capital gains - som så kan bruges på Tomori samt en angriber.

Vi får også Caldara tilbage og han kan vel bruges som nummer 4. i hierarkiet? (Kjær-Tomori + Gabbia som 1.Reserve).

Conti tror jeg vi beholder (som backup for Calabria), og så ryger Dalot retur - med mindre vi får lov at forlænge lånet af ham.

Samu kan vi forhåbentlig afsætte til en spansk klub - og så hente f.eks Orsolini istedet.

Meite tror jeg ikke vi køber - der må være en bedre løsning. Leao så jeg gerne vi solgte - han er bare så ligegyldig og kan vel indbringe 30-35M
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af SlattenPatten
Jeg håber nu vi i Chelsea hiver ham hjem igen efter sæsonen. Han passer umiddelbart perfekt ind i Tuchels 3 back system. Især med Azpi og Silva som alderende herrer, så han kan suge lidt erfaring til sig næste sæson og så tage over.
Der er så vidt jeg ved ikke nogen købsoption på ham? Altså at det er Milan der suverænt kan bestemme om de vil købe ham? Chelsea skal sige god for det så vidt jeg husker?
Chelsea fan siden midt 90’erne Glasset er så halvt fyldt at det næsten flyder over.
annonce
0