Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fox@Mulder
@Old Bull Lee

Helt, helt enig.

https://sempremilan.com/gds-milan-still-interested-in-signing-striker-from-chelsea-as-mandzukic-is-ready-to-depart

Jeg ved sgu ikke helt hvad jeg skal synes om en mulig ankomst af Giroud. Han er oppe i årene, men sjældent skadet og hurtighed har aldrig været hans force eller en del af hans spil.

Mod små hold der parkeret bussen kunne han vise sig nyttig - hælde bolde ind i feltet til ham/Zlatan eller endda begge.

Han passer også meget godt ind hvis Pioli pynser på at spille med to angribere - Zlatan/Giroud + Leao/Rebic, klassisk stor-lille kombo.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af paolomaldini
Jeg kan slet ikke se Juventus há råd til en handel der vil koste dem op imod 70-80M (20M til Raiola + 5 X 10-12M)


De 10-12M er efter skatter. Du skal lige gange med ca. 1,75, så vi lander på ca. 120M, UDEN evt. sign-on fee.
Forza Milan!
Skrevet af Fox@Mulder
https://sempremilan.com/schira-romagnoli-could-leave-milan-as-he-feels-cheated-pioli-likely-to-sanction-exit

Vildt nok hvis Romagnoli også smutter, men omvendt kan man godt forstå hvis han er lidt bitter over Tomori kom til og kostede hans EM deltagelse.

Vi kan jo passende hente Bremer i Torino som afløser :)
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Milanistar
Ærgerligt med Donnarumma, men forventet. Havde ellers håbet at han i bedste drama-film stil fik en åbenbaring og bekæmpede sit onde alter ego og lod kærligheden til Milan sejre over pengene (og Raiola). Sådan skulle det ikke gå, og han er selv skyld i at han aldrig opnår den kultstatus som han ellers havde potentiale til. Videre med ham, og jeg er glad for at Maignan er afløseren, især fordi det lyder til at flere profilerede klubber har haft ham i kikkerten.

Jeg er faktisk positivt stemt for at have Giroud rendende i en sæson eller to. Han bruger ufatteligt få chancer på at score, er bundprofessionel, teknisk og fysisk stærk, samt en dygtig kombinationsspiller. På minussiden betyder det dog, at vi ikke henter en yngre angriber ind med mere fremtidsperspektiv i.

Hakans forlængelse kommer an på om vi kan bruge ham til noget hvis han skal til at spille VW. Det mener jeg nemlig ikke er tilfældet. Hvorfor han ikke bliver brugt som 10´er fremfor Diaz forstår jeg heller ikke noget af, men til hans løn kan vi finde markant bedre løsninger til venstrekanten. Farvel og tak til en spiller, der i perioder har været blandt de bedste i ligaen.
Sempre Milan.
Skrevet af Fox@Mulder
@Milanistar

Jeg ser heller ikke mening i at forlænge med Hakan, hvis han skal spille VW. Det kan godt være han giver bedre balance ift. Theos raids, men det koster den anden vej.

I store dele af 2020, hvor han spillede CAM var han i top 3 i verden målt på assists, mål og chancer skabt. Forlænger vi skal der være for at bruge ham centralt.

https://sempremilan.com/romano-maignan-completes-medical-ahead-of-milan-move-the-fee-to-lille-and-salary-he-will-earn

2.8M til Maignan, så fornuftigt.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Pirlo21
Vildt nok med Donnarumma, havde troet han ville blive hos os 2 sæsoner mere.
Men det sagt, helt fair hvis klubben har slået i bordet og sagt nok er nok, i forhold til løn m.m

Bare det vi skulle have tilbudt 8 mio euro i løn, er fuldstændigt væk. Donnarumma bliver verdens bedste målmand, no doubt og er allerede blandt de 5 bedste i verden. Men en klub som os, kan ikke tillade os og give så crazy en løn til en målmand.

Så økonomisk giver det fin fin mening, det sagt, så er det da sportsligt noget af en dukkert og vi mister os leder på holdet, ja vi mister en spiller der kunne ha været blevet sand milan legende.

Dog vil jeg ik begræde hans exit, hans løn kan ik forsvares, men det er da hårdt at miste serie a bedste målmand og se ham erstattet med endnu en udlænding! Og så smutter han for nul kroner, det væmmes jeg sku lidt ved. Anfører båndet klædte ham og han er virkelig gået forrest denne sæson.

Maignan ser heldigvis meget kompetent ud, lønnen syntes jeg virker lige lovligt høj (3mio euro rygtes den til), transfersummen derimod er fin. Endvidere nogen der ved om den skatteregel med udlændinge stadig gælder (hvor man får refunderet 50% af deres løn?)
Skrevet af ilsemprelaziale
Altså det er jo helt vanvittigt at vi er i situation hvor Juventus, den største klub i Italien og en af de 10 rigeste klubber i verden "måske/formentligt" ikke har råd til at skrive kontrakt med en spiller hvis kontrakt udløber til sommer.

Det er ikke Cristiano Ronaldo, Messi, Mbappe eller Neymar. Nej det er en 22 årig målmand der har vundet ET trofæ i sin karriere indtil videre. Og måske det mindst betydelige trofæ som Italienske hold kan vinde. Derudover så var han mere eller mindre skyld i at Milan tabte en anden finale.

Er han overhovedet de penge værd? Jeg synes Handanovic er en bedre keeper. Ja Donnarumma kan udvikle sig eftersom han kun er 22 år, men det er jo vanvids summer som Raiola tilsyneladende kræver.

Iøvrigt så kan jeg sætte mig lidt ind i hvor frustrerende det er for jer. Jeg havde det på samme måde da Nesta smuttede til Milan. Andre omstændigheder ja, men stadigvæk et klub ikon der forlod klubben pga noget så ærgerligt som penge.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Pirlo21
Hakans kontrakt håber ja da bliver forlænget, men lønnen skal være rimelig. Igen en spiller vi får nul kroner for, hvis han smutter!
Det der med om Hakan bliver brugt som kant eller offensiv midt, ser jeg bare som et plus. Dejligt at have en spiller, der kan spille flere positioner på banen, så kan ik følge jer her gutter?

Endvidere håber jeg da, at klubben, lærer af disse kontrakt udløb af vores profiler og enten får forlænget med Kessie og co denne sommer, ellers må de jo sælges....!
Skrevet af Old Bull Lee
Er han overhovedet de penge værd? Jeg synes Handanovic er en bedre keeper. Ja Donnarumma kan udvikle sig eftersom han kun er 22 år, men det er jo vanvids summer som Raiola tilsyneladende kræver.Det er jo det der er spørgsmålet. Talentet er ubestrideligt, men han er imø ikke top-5 i verden. Han er en fremragende shotstopper med eminente reflekser og kæmpe vingefang. Men hans teknik og indgreb i luften er langt fra sikre. Kan han bliver top-klasse? Ja helt sikkert, men lige nu er han bag Sczczczcny og måske også Chris O´Dowd på trods af sidstnævntes jævne sæson.

Jeg tror vi fleste begræder hans exit fordi han på mange måder personificerer Milans (foreløbige) genrejsning. Fra debut som 16-årig og til nu har været fedt at være vidne til. Men så stopper festen altså også og pt ønsker jeg ham hen til hvor peberet gror. Jeg er efterhånden træt af det evige maskespil.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Og her mener jeg ikke du kan adskille de to ting.

Det gør jeg helller - jeg prioriterer.
Jeg mener det er vigtigere, at vi fokuserer på opspillet fra egen zone og lever fint med, hvis det tillader modstanderen lidt flere. chancer.

Det sagt, sågar vi jo vist, at vi sagtens kan skabe en meget solid defensiv med en bedre boldspiller i bagerste led. I hele 2020 havde vi ligaens bedste forsvar, primært bestående af Romagnoli og Kjær.
Nøglen til det er Kessíe.

Her bliver det dog langt mere interessant, dels fordi jeg mener man løste den overordnede opgave ude i Bergamo.

Hvis den overordnede opgave var at vinde, så løste vi åbenlyst den opgave.

Men jeg mener ikke vi lykkedes med at skabe et offensivt modspil til Atalanta og det skyldes, efter min mening, primært, at vi ikke formåede at sætte etablerede angreb op.

Jeg er ikke sikker på at Romagnoli er manden for at løse opgaven...

Det har han vel beviseligt tidligere været - hvorfor skulle han ikke være det længere? Det sagt, så tror jeg sagtens, at vi kan se ham smutte til sommer, hvis ledelsen laver en "Real Madrid" og bandlyser Raiola-klienter efter Donnarumma-sagaen.

Men strop jeg vi henter en lignende profil ind.

Så er spørgsmålet, hvem er det vi skal have det optimale ud af? Zlatan, Rebic eller Leao?

Det mener jeg umiddelbart er en falsk modsætning.

Vi ved præcis hvordan vi får det optimale ud af Zlatan (og andre, når han er på banen). Men vi savner en game plan når Zlatan ikke er der.

Her gav Pioli for nylig et interview,hvor han pegede på Peps offensive filosofi, der ofte ikke omhandler deciderede angribere, men snarere spillere der angriber fra dybere positioner.
Det billede passer både Rebic og Leao ret godt ind i. Men det kræver noget kreativitet på midtbanen.

Og jeg mener heller ikke at losse-bold altid er lykken.

Den slags fodbold kræver, at man har en spiller at sigte efter. Her er Zlatan helt unik (i Milan-kontekst).
Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Men jeg mener ikke vi lykkedes med at skabe et offensivt modspil til Atalanta og det skyldes, efter min mening, primært, at vi ikke formåede at sætte etablerede angreb op.

Jeg tror faktisk det var helt bevidst rent taktisk, vi ikke gjorde det store for at sætte etablerede angreb op.

Atalanta er klart farligst på omstillinger og vi har før prøvet en mere offensiv tilgang mod dem, blot for at blive straffet. Da Inter slog dem 1-0 havde de helt ned mod 30-35% af spillet og stop helt bevidst meget dybt.
Jeg tror Pioli havde kigget meget på dem kamp.

Derudover vidste Pioli at Atalanta have brugt kræfter om onsdagen mod Juventus, så det var oplagt at lade dem brænde noget energi af i starten og stå sikkert og stabilt defensivt.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Duck
Er han overhovedet de penge værd? Jeg synes Handanovic er en bedre keeper.


IlSempre, det kan du virkelig ikke mene, hva´? Handanovic var skidegod i mange år, men i dag er han vel nærmest et meme i forhold til tidligere tiders niveau. Han er ikke blandt Serie A´s fem bedste målmænd, og er ikke i nærheden af Donna pt.
Skrevet af Rossoneri
Andre omstændigheder ja, men stadigvæk et klub ikon der forlod klubben pga noget så ærgerligt som penge.

Aaaarh - Nesta tog til Milan pga sportslige ambitioner.
Skrevet af Fox@Mulder
@Duck

Det er nok at stramme den lidt - pilen peger nedad for Handanovic, men han er stadigvæk i top 5, det samme er Donnarumma.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
IlSempre, det kan du virkelig ikke mene, hva´?

Enig - Handanovic har været en topkeeper i ligaen i mange sæsoner, men navnlig i indeværende sæson, har han vist, at hans bedste år er bag ham. I min optik bestemt ikke blandt de fem bedste keepere i ligaen. Donnarumma er, efter min mening, den bedste keeper i ligaen.

Mit bedste bud er, at næste destination hedder Premier League, med Man United og Chelsea som de mest oplagte destinationer.
Skrevet af Rossoneri
...men det er da hårdt at miste serie a bedste målmand og se ham erstattet med endnu en udlænding!

Det italienske skattesystem gør det i den grad attraktivt, at hente udenlandske spillere.

...lønnen syntes jeg virker lige lovligt høj (3mio euro rygtes den til)...

Bemærk de Italienske skatteregler.
Hans kontrakt vil koste klubben ca. €3,9m årligt. En forlængelse med Donnarumma ville koste klubben noget i stil med €16m.
Skrevet af ilsemprelaziale
Nesta blev solgt til Milan fordi Lazio var i akut fare for at kollapse pga Cragnotti gik konkurs. Samme årsag til at Crespo blev solgt til Inter.

Ang Handanovic - ja han er faldet i niveau i denne sæson, men jeg synes han har været bedste i keeper i serie A inden da.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Rossoneri
Din påstand var at Nesta valgte Milan pga pengene.
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri
Som du skriver det, forstår jeg det som om at skattereglerne stadig gælder.

Det glæder mig og det glæder mig uendeligt meget at vi slipper for cirkusset der følger med Donna og hans agent. Og at vi ser ud til at have en kompetent afløser klar og ikke bliver taget med bukserne nede. Og så en spiller der med en transfer på 15 mio euro og en løn på der nu rygtes 2,8 vil koste os lige under 7 mio euro årligt alt inklusiv vs. de 20 mio euro Donna ville koste os med løn og kommision. Den difference på 13 mio euro fortæller bare alt :)
Skrevet af KnockOut
Mit bedste bud er, at næste destination hedder Premier League, med Man United og Chelsea som de mest oplagte destinationer.


Det er rigtig Chelsea kunne bestemt godt være en mulighed for ham, syndes dog der er nogen ting der taler imod, man har i Chelsea en rigtig dyr målmand i Kepa man skal af med og det ser betamt ikke nemt ud, man har også en rigtig dygtig "ung 28 årig" Mendy som er faldet skide godt til i PL og har alle de dyder en god målmand skal have hvad ville der ske her hvis man købte en ny starter med 2 målmænd i bøgerne, her skal Kepa ud af regnestykket for at det sker i min bog, 1 kunne jo have været Milan ville låne ham og betale løn, men det ser ud til de er gået anden vej.

Også den helt store for mig, Donna og hans agent jeg ser ikke Chelsea tidliger har ville handle med ham, og der skulle noget helt ekstra ordinært til før man ville (Haaland?) men er Donna ekstra ordinær nok til Chelsea vil indlede et forhold men denne agenten?

Tjaa mit gæt er nej men jeg har da set i mange nyheds sites de har meldt ham til Chelsea men tror ikke helt på det.

Tror nærmer det ville være en af de klubber som Agenten normalt handler med og her er United jo hyppig bruger, men de har jo så lige De gea hvad med ham? verdens dyreste målmand i løn.
David De Gea £375,000
Jan Oblak £350,000
Manuel Neuer £325,000
Thibaut Courtious £200,000
Keylor Navas £200,000
Marc-Andre ter Stegen £150,000
Kepa Arrizabalaga £150,000
Kasper Scmeichel £130,000
Wojciech Szczesny £130,000
Bernd Leno £100,000

Og lige vdr Donna som top 5 målmand i verden må jeg melde mig i det kor der siger PT nej det er han ikke

Oblak
Courtious
Allison
Ederson
Marc-Andre ter Stegen

De her 5 målmænd er alle beder i min bog og der er sikkert flere.

Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
annonce
0