Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af paolomaldini
Det skulle ikke blive en diskussion om XG og XGa, da jeg grundlæggende synes, at det er noget nonsense.

Tiden vil vise, om det er naivt at tro, at Donnarumma har fået en værdig erstatning, men han er trods alt udtaget til EM - om det så bliver som 1., 2. eller 3. valg må vi se. Og udtaget bl.a. foran en Meslier, som har haft en kanon sæson for Leeds.

Jeg vil give dig ret i, at det i hvert fald er et scoop, som kan begrundes med, at han har kontraktudløb næste år og Lille ikke vil lave en Donnarumma og lade en god målmand gå gratis.
Forza Milan!
Skrevet af Caroe
Ok, kontraktudløbet er selvfølgelig noget af forklaringen, men stadigvæk imponerende når sæsonen knapt nok er slut og transfervinduet reelt set ikke er åbnet. Det var en anden sag, hvis kalenderen sagde 1. august...

P.S. Helt enig i at xG er non-sense, når vi vurderer målmænd ;-)
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af paolomaldini
Ja, jeg må indrømme, at jeg ikke helt forstår Lille. De nåede akkurat at vinde mesterskabet og så begynder de allerede at sælge ud.

Hans værdi på Transfermarkt er 25M, og man skulle da mene, at de kunne få mere end det halve for ham.
Forza Milan!
Skrevet af Martinovic
Kan det ikke spille ind, at Elliot ejer begge klubber..
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Elliott ejer ikke Lille - de har ydet et lån til dem.
Skrevet af Rossoneri
...indikerer også det var helt bevidst vi spillede lange bold op mod Leao.

Sempre Milan er et fanboy medie, med meget lidt sagligt indhold.

Dette er umiddelbart ingen udtagelse. Det er jo lodret forkert, at Donnarumma søgte lange bolde mod Leao. Han blev tydeligt presset til det og prøvede gang på gang, at få både Tomori og Kjær til at føre bolden op.

Det var dog ganske tydeligt Piolis plan, at overlade en masse spil til Atalanta og være markant mindre aggressive i presset, for at undgå de omstiller Atalanta er så skarpe på.
Skrevet af Martinovic
Okay. Jeg havde opfattelsen, at situationen var den samme i Lille, som den var i Milan. Så er der heldigvis heller ikke et konkurrenceforvridende element at tage hensyn til, når begge klubber er i CL.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
Maignan ankom til Casa Milan for ca. 1 1/2 time siden. Kontrakten skulle være underskrevet og det eneste der mangler er en officiel udmelding fra klubben.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri No1
Ac Milan siden 85 Lyngby siden 85
Skrevet af Martinovic
Helt enig. Det var nok ikke sket med en anden agent end Raiola, der ser dollartegn i øjnene og har forskruet hovedet på knægten. Donnarumma er bestemt ikke uden skyld, tværtimod. Han kunne være blevet klubbens næste legende. Endelig lykkedes det at kvalificere sig til CL, og alligevel giver han klubbens fans en fuckfinger. Utaknemmelige skarn.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Er der nogen som ved om der er en oversigt over Milan-spillere som er udtagede til EM?

"Old Lull Bee"
Skrevet af Fox@Mulder
@Old Bull Lee

Det er jo heldigvis ikke så mange så den liste bør vi selv hurtigt kunne lave:

Målmænd:

Donnarumma

Forsvar:

Kjær

Midtbane:

Hakan

Angreb:

Rebic

Det er vist det - lidt sørgeligt. Forstår ikke Calabria ikke blev udtaget.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Nerazzurri
Den italienske er ikke udtaget endnu, men Donnarumma er den eneste i bruttotruppen og han er sikker. Calhanoglu er i bruttotruppen hos tyrkerne, og er vel også sikker.

Simon Kjær og Rebic er udtaget, så 4 stks. pt.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af paolomaldini
Midt i ærgerligheden over Donnarumma, er det fantastisk at se, hvordan rigtig mange aviser, journalister og andre fodboldpersonligheder roser Maldini & Co. til skyerne for håndteringen af hele miseren.

Jeg er virkelig imponeret over ledelsens arbejde siden Maldini kom til. Intelligente handler, fine låneaftaler og generelt bare hurtig og sikker eksekvering af beslutninger. Det står jo i skærende kontrast til tidligere ledelser, helt tilbage fra Galliani med "Mr. X" og laaange forhandlinger.

Når det så også munder ud i sportslig succes, så bliver man jo bare endnu mere glad. Jeg tror, at vi går en spændende sommer i møde og lige meget hvad, så slipper vi i hvert fald for en hel sommer med "bliver han - smutter han?"-legen med Donnarumma og Raiola.
Forza Milan!
Skrevet af Fox@Mulder
Seneste melding fra Italien:

Vi vælger IKKE at benytte vores købsoption på Tonali, som dermed sendes retur til Brescia.....

Han koster os altså 10M for én enkelt sæson, omvendt er det vel fair nok vi ikke smider yderligere penge efter ham, hvis ledelsen ikke er overbevist om at han er det værd.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Wow det havde jeg ikke set komme. Det er mange penge, men han har ikke for alvor imponeret. Alligevel ærgerligt da han stadig er ung.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Seneste melding fra Italien en italiensk avis:

Historien savner i øvrigt enhver logik, da vi har ham på lån i endnu én sæson (mig bekendt kan aftalen ikke afbrydes).

De fleste seriøse medier er da også enige om at Tonali bliver i klubben.
Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Modtaget, en italiensk avis i Italien :)

Der var tale om 10M for et "season long loan" + 15M for at købe (+10M i bonusser), så vi har ham ikke et år mere.

Jeg har ikke overblik over detaljerne i aftalen, men undrede mig også, da alt har indikeret han er fremtidens mand for os.

Andetsteds meldes Roma tæt på en forlængelse med Mkhitaryan. De Paul virker udenfor vores økonomiske rækkevidde, så hvis Hakan smutter peger det mod en low-cost løsning som Ilicic. Han ville være fin nok som breddespiller/HW, men ryger Hakan skal der en bedre 10ér ind.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
De Paul bliver iøvrigt næppe et emne for os - eller nogen anden italiensk klub for den sags skyld (måske med Juventus som undtagelse):

However, the Rossoneri´s interest in the Argentine has faded in recent days when it was understood by the management that Mino Raiola has intervened again, tripling the requests for his client.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Der var tale om 10M for et "season long loan" + 15M for at købe (+10M i bonusser), så vi har ham ikke et år mere.

Du har ret - ved ikke lige hvorfor jeg mente det var på to år.

Anyways, så ville jeg blive meget overrasket hvis vi ikke henter ham permanent. Hvad skulle årsagen være? Han har haft en stødt opadgående kurve og vi har behov for en spiller der kan rotere med Bennacer.

Det ville naturligvis ikke være første gang jeg tog fejl (Donnarumma og Hakan), men jeg tror bestemt vi henter ham permanent.

Uden Hakan, vil jeg i øvrigt ikke blive overrasket hvis vi går over til en tre-mands midtbane, med Tonali som startende 6er.
annonce
0