Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pirlo21
Svært at holde hoved og hale i alle de rygter der florerer lige pt ang transfers.

Men fakta er, at har vi allerede brugt 13 mio euro på en keeper. Vi står og skal betale 25 mio euro for Tonali og så koster Tomori 28 mio euro. Det er 66 mio euro uden holdet er blevet forstærket. Dertil må vi forvente at skulle kigge efter en 1 til 1 erstatning for Hakan. Og en såden fås ikke billigt heller. Nok også derfor Illicic pt er det varmeste rygte og i mine øjne os det mest troværdige.

Det er jo ikke strategien for os at købe dyre spillere men rettere talenter der er tæt på at kunne tage et skridt op.

Dette vindue bliver også anderledes på den måde, at det bliver ualmindeligt vanskeligt at få afsat de sidste dyre spillere vi har i Conti, Caldara og Laxalt. De udgør pt. en belastning på cirka 28 mio euro svarende til 20% af truppens fulde belastning. Caldara er vores dyreste spillere alt inklusiv. Der er tomme klubkasser de fleste steder og især hos de klubber der kunne være interesseret i disse spillere, så bedste løsning er jo at få dem udlejet og forhåbentligt dækket deres lønninger næsten 100%!

Ang Tonali, så er 25 mio euro mange penge. Men tror nu stadig vi køber ham fri, knægten har lært meget denne sæson - potentiale er enormt, tror bestemt stadig på ham og det tror jeg os klubben gør.
Skrevet af Slettet(042125212608)
I favoritter sammen med Atalanta, det vil være i skuffelse af dimensioner hvis i ikke griber denne, hverken Juve eller Inter kommer til at spille med om det mesterskab, de skal begge i gang med at omstrukturere pga. nye økonomiske realiteter fordi begge har levet over evne, det tager tid.
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Jeg ser umiddelbart ikke selve investeringerne i spillerkøb som noget problem. Elliott har vist sig mere end villige til at investere og de har pengene til at gøre det.
De €25m for Tonali er i øvrigt inkl. bonusser - den reelle købssum nu er €15m.

Det handler om at navigere FFP. Her giver Donnarummas afgang en del muligheder, ligesom jeg forventer, at både Hakan og Romagnoli smutter.

Vi har, i den forbindelse, også en mulighed i at sælge Pobega, da han vil være ren capital gain.
Omvendt kan han meget vel blive en interessant brik - ikke mindst hvis Pioli overvejer en tre-mands midtbane.

Problemet opstår, som du nævner, med de spillere der bliver svære at komme af med.
Vi kunne naturligvis ophæve, men det ser ret skidt ud ift FFP. Omvendt kan vi spare nogle lønkroner i de kommende sæsoner og det er måske det værd.

Både Conti og Caldara er ret dyre i løn og bliver svære at afsætte. Det er i disse situationer, at Maldini & co. virkelig også skal vise deres kompetencer.

Spørgsmålet er dog om en spiller som Caldara kan være interessant, at holde på. Ikke mindst hvis Romagnoli skal sælges.
Skrevet af Rossoneri
...det vil være i skuffelse af dimensioner hvis i ikke griber denne...

Skal vi ikke lige vente og se tiden an?

Inter står fortsat med en stærk trup. Det samme med Juventus og med Allegri ved roret og et par skarpe tilføjelser, er de naturligvis favoritter.
Skrevet af Martinovic
Hvis Juve lander Allegri, vil de være favoritter. Han er den måske bedste italienske træner for tiden og har det med at hente resultater uagtet spillestilen.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
@Zanetti4ever

Skal vi nu ikke vente til kort før sæsonen starter før vi udpeger favoritterne?

- der er ingen der siger det går så galt med Inter som dommedagsteorierne i Inter forumet indikerer.

- Juventus har stadigvæk mange gode spillere og Allegri er en stærk træner.

- Atalanta er den ubekendte faktor, kan de blive ved igen næste år?

- hvad kan Mourinho udrette i Roma?

Der kan ske meget på et par måneder, lad os nu lige se hvad der sker.

Juventus leverer næppe to skuffende sæsoner i træk og med få justeringer vil de være favoritter, massive endda.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Old Bull Lee
der er ingen der siger det går så galt med Inter som dommedagsteorierne i Inter forumet indikerer.


Det er vores tråd/forum et godt eksempel på, Fox. Hehe.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Gustenv@rius
“I favoritter sammen med Atalanta, det vil være i skuffelse af dimensioner hvis i ikke griber denne, hverken Juve eller Inter kommer til at spille med om det mesterskab”

Haha, kongen af absurde påstande slår til igen. Det virker som om du hver dag forsøger at overgå gårsdagen idiotiske Z4E indlæg med et nyt og endnu dummere et af slagsen, og lige netop den diciplin er du rigtig god til.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Nerazzurri
Med mindre Roma får en massiv kapitalindsprøjtning og/eller undgår skader, kan jeg ikke se Roma som top 4 hold. Og umiddelbart swe jeg Mourinho og Roma som et dårligt match, vil fansne acceptere hans spillestil?
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Fox@Mulder
@Nerazzurri

Enig, i mine øjne kunne næsten ikke finde et dårligere match; en dinosaur med en forældet defensiv tilgang og en klub som er kendt for at spille offensivt, teknisk fodbold.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
https://football-italia.net/official-milan-sign-maignan/

Hvis han ellers er så god, som det forlyder, er det en god handel til de penge.
Mojn do!
Skrevet af Candela
Roma skal man nu ikke undervurdere. Det er en sæson med mange rystelser og flere spørgsmål end svar. Så dem der finder stabiliteten først kommer til at være i top 4. Det kan godt være Mourinho kan skabe den hurtigere end de andre hold. Der er et mindre forspring i forhold til nogle af de andre hold da det har været på plads 1 måned. Vildere ting er trods alt sket.

Mon ikke også Juve har valgt Allegri vel vidende at han kommer og er plug and play.

Spændende sommer i dog i vente og en sportsdirektør har vel næppe skulle lave større mirakler for deres klub end denne sommer. Ingen budget og masser af problemer at løse.

Skrevet af Old Bull Lee
Mon ikke også Juve har valgt Allegri vel vidende at han kommer og er plug and play.


Udfordringen for Max er at modsat hans tidligere tid i Juve, så skal han ikke videreføre et (forholdsvist) succesfuldt projekt, men hjælpe et hold ud af en spille- og forretnings/identitetsmæssig krise.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Slettet(042125212608)
Gusten i var ikke i nærheden af at vinde i indeværende sæson, jeres hold er aldrende og alt tegner til at i mister Ronaldo til sommer. Allegri er et oldtidsfund der ligesom Mourinho udelukkende lever på fortidens præstationer. Det er nu et stykke tid siden nogle har leveret og det sjældent succesfuldt at vende tilbage til gamle succes trænere, det er helt og særdeles desperat.

Inter får en ny træner, der skal køre et nyt system ind, der skal sætte sit præg, jeg er ikke ude i FD og OC´ske dommedags profetier. Men man skal spare 80m euro og spare 20% på lønningsposten, det vil betyde man skal sælge en til to profiler. Under normale forhold vil det betyde man er ude at mesterskabskampen.

Kun Atalanta og Milan er pt. Sikre på at holde på deres trænere og spillertrup derfor står de i en langt bedre position, især når forskellene holdende imellem ikke er større end de er.
Skrevet af Fox@Mulder
Rygter om at PSG har snøren ude efter Theo :( - fingrene væk tak!!

Har svært ved at se os sælge en nøglespiller, men når det gælder PSG kan pengene jo simpelthen blive SÅ store det er uforsvarligt at takke nej.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Rygterne tager til. Theo er en af de vigtigste offensive brikker, men jeg mener ikke, han er uerstattelig. PSG har budt 40 mio. euro, og Milan vil have 50 mio. euro. Kan vi 50 mio. euro, bør Maldini og co. overveje det, selv om jeg helst vil beholde ham og satse på kontinuiteten.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
Jeg ser nu Theo som værende tæt på uerstattelig :(

Ryger Theo må vi gå all-in på Gosens :)
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Er helt febrilsk med alle de nyheder omkring milan og serie generelt. Der er fandme gang i svingdøren
Skrevet af Martinovic
Gosens har kun et år tilbage af sin kontrakt, så det vil være oplagt at give det et forsøg, hvis Theo bliver solgt. Gosens ville gerne til Schalke 04, men nu hvor de er rykket ned, er det måske ikke aktuelt alligevel.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri No1
Syntes godt nok det ville være et kæmpe tab hvis Theo bliver solgt. Jeg er vild med hans spillestil og indstilling. Håber inderligt de vil gå langt for at holde på ham, selvom et bud fra psg måske vil være så højt at det ikke er forsvarligt økonomisk, ikke at slå til. Jeg er med på at de kan tilbyde højere løn men det er vel også det?
Ac Milan siden 85 Lyngby siden 85
annonce
0