Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bolt
Nu må ledelsen også godt lige tage foden fra speederen. Går heller ikke at vi mister alt for mange topspillere, og igen skal ud at hente et halvt hold. Væk med overflødige spillere som Conti, Laxalt, Meite og Casti, men hvis både Dollar, Alessio, Theo ryger, så synes jeg vi har gang i en lidt for stor udskiftning, herunder også af nøglespillere.
Skrevet af Rossoneri
Men er der andre end en tysk journalist (Christian Falk) der påstår, at PSG skulle have tilbudt en kontrakt til Theos agent (hvilket i øvrigt vil være ulovligt)?

Samme Falk skriver endda, at de to klubber ikke har talt sammen.

Tænker jeg lige venter med at male fanden på væggen, til der kommer noget mere konkret.
Skrevet af Pirlo21
Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Korrekt, historien er heller ikke hos di Marzio eller Fabrizio Romano, så jeg tager det roligt. Jeg deler bare historier :)

Theo har flere gange udtalt hvor meget Maldini betyder for ham og han får lov at spille CL, så jeg tror der skal mange penge til at lokke ham.

Derudover er vi simpelthen nødt til at få flere penge for vores spillere!! Jeg læste Tammy Abraham er på vej til Aston Villa.... For 400 mill. 400! Jeg ved godt de engelske klubber har mange penge, men det kan fandme ikke passe en nobody skal koste mere end én af verdens 5 bedste VB.

Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
@fox
Det er også helt legitimt. Og hvem ved, skørere ting er sket.
Men som du siger, er der ikke rigtigt nogle pålidelige kilder der har bragt historien og Theo har flere gange udtalt, at han har ambitioner om at spille CL med Milan.

Jeg vil sådan set også påstå, at Milan er et af de mest spændende projekter for unge spillere. De får masser af tiltro (og spilletid).
Skrevet af Milanisti
Theo skal ingen steder. Jeg håber ikke at Maldini sælger nogle af profilerne.
Skrevet af Gustenv@rius
@Z4E

“Gusten i var ikke i nærheden af at vinde i indeværende sæson, jeres hold er aldrende”

Aldrende? Sikke noget vrøvl. Holdets gennesnitsalder er lavere en f.eks Inters, og intet tyder på at foryngelsen, der nu har stået på et par år, ikke vil fortsætte denne sommer med de navne vi bliver rygtet sammen med.

Og hovedårsagen til at mesterskabskampen aldrig blev tættere end den gjorde, skyldes den amatør vi havde på bænken. Han er nu skiftet ud med Italiens dygtigste træner, der selv i sin værste sæson hos Juve smadrede ligaen med lethed.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Fox@Mulder
Jamen, tillykke med Scudettoen så - tænker man vel bare kan tildele den til jer på forhånd, nu I har fået Italiens bedste træner.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Allegri er en dygtig træner. I Juve har han dog også haft ligaens i særklasse dyreste og bedste trup at arbejde med, hvilket selvfølgelig spiller ind.

@ Rosso

Var det ikke ham Christian Falk, der var inde over Szoboszlai-rygtet, eller var det ham, der meldte, at Hakan havde skrevet under med United? Mener det var et af de to rygter.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@martinovic
Falk er journalist på Bild og har været inde over mange historier. Det var bl.a. ham der dækkede hele Rangnick-sagaen, hvor han var 100% sikker på at der var skrevet pre-aftaler m.m.

Jeg tror nu nok, at han har fingeren nogenlunde på pulsen.
Det synes bare lidt pudsigt, at en tysk journalist skulle have solide informationer om en transfer der omhandler en italiensk og en fransk klub - navnlig når de, normalt, respektive kilder i de to lande, ikke har noget om historien.

Indholdet synes i øvrigt også lidt søgt - det der med at der skulle være en kontrakt på plads, synes ulogisk.
Skrevet af paolomaldini
@Rosso:

Det var til gengæld også Christian Falk som, så vidt jeg ved, breakede nyheden om, at Rangnick IKKE kom alligevel. Han plejer som regel at være rimelig pålidelig, dog ikke Fab. Romano-pålidelig.

Forza Milan!
Skrevet af Rossoneri
@paolomaldini
Det mener jeg nu var Kicker. Falk holdt fast i at Rangnick kom til Milan.
Skrevet af paolomaldini
Det har du muligvis ret i, ja. Så som sagt, ikke så pålidelig som Fab ;)
Forza Milan!
Skrevet af Rossoneri
Det var nu heller ikke for at miskreditere Falk. Jeg forholdt mig bare til at ingen af de pålidelige italienske kilder har noget om historien (som du også skriver).
Skrevet af Fox@Mulder
Jeg tænker at hvis der vitterlig var noget om historien så havde andre kilder bragt den på nuværende tidspunkt - og der er intet at finde.

Fleste kilder skyder i øvrigt Giroud historien ned nu. Tænker vi bare skal slå koldt vand i blodet, nyde det kommende EM og så må vi se hvad der sker.

Faktum er at vi skal spille CL, at vi realistisk set kæmper med om top 4 igen næste sæson (med mindre vi sælger helt ud og ikke forstærker tilsvarende), at vi har et ungt ungt hold, at vi har en fast stabil ledelse og træner og en klar strategi.

Vi står et godt, stabilt sted og det skal vi nyde - det vil jeg i hvert fald gøre.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af paolomaldini
Vi stor et godt, stabilt sted og det skal vi nyde - det vil jeg i hvert fald gøre.


Lige præcis - det er længe siden man som Milan-fan har gået en sommer i møde med nogenlunde ro på alle fronter - specielt efter afklaringen på Donnarumma.

Min eneste frygt for sommeren er, at vi kommer til at bruge mange penge på ikke at forstærke truppen i form af aftaler med spillere som allerede er i klubben. Det værende Tonali, Diaz, Tomori og muligvis Meite og i mindre grad Dalot. Det er selvfølgelig muligt, at vi laver samme typer handler, hvor vi "skyder" udgiften til næste år.

Jeg er dog rigtig tryg ved ledelsen, som efter min mening ikke at trådt meget forkert. Det kan diskuteres om Mandzukic var en fejl, men alene det faktum, at han har doneret halvdelen af din løn til Fondazione Milan pga. skader, viser lidt, at det måske i højere grad skyldes uheld end et egentlig fejl-cast.
Forza Milan!
Skrevet af Old Bull Lee
Paolomaldini:

Men det er også en trup som blev 2´er i ligaen. Diaz kommer højst sandsynligt på endnu et tørt lån, Tonali har vi allerede betalt løn til og der sker nok ingen radikal omvæltning. Tomori koster men Meite skal vi nok heller ikke forvente indtager en stor del af lønposten
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
Mandzukic er stoppet. Donnarumma smutter på en fri. Hakan muligvis det samme.

Kan vi sende Dalot retur og sælge Castillejo, og så ellers beholde resten af truppen og tilføje tre-fire profiler, ser det fornuftigt ud.

Pobega skal vi finde ud af, hvad han skal. Samme med Hauge.

Vi skal som minimum have en backup for Theo, en afløser for Mandzukic og en højre wing.

Målmænd: Maignan, Tatu og Jungsdal

VB: Theo, backup for Theo, evt. Laxalt

HB: Calabria, Conti (Kalulu)

Forsvar: Kjær, Tomori, Romagnoli, Caldara, Kalulu og Gabbia er en for mange

Midt: Bennacer, Kessie, Tonali, Meite og Krunic er fint

VW: Leao, Rebic

10´er: Hakan, Diaz, Maldini

HW: Saelemaekers, ny wing

Angreb: Zlatan, ny 9´er

Det giver en trup på 27 mand med tre nye. Det giver sig selv, at hvis en må ud, skal en anden ind.
Mojn do!
Skrevet af paolomaldini
Men det er også en trup som blev 2´er i ligaen.


Helt enig, men det er måske bare mig, der føler, at den var lidt billigt til salg i år? Og at den til dels kom efter en super 1. halvdel af sæsonen, hvor vi - efter min mening - måske overpræsterer en smule.

Tonali har vi allerede betalt løn til...


Men der venter stadig en større udgift, hvis vi vælger at beholde ham.

Meite skal vi nok heller ikke forvente indtager en stor del af lønposten


Jeg snakker ikke løn, men transfer. Vi kan ende med at bruge i omegnen af 70M uden reelt at tilføre truppen noget som helst.

Forza Milan!
Skrevet af paolomaldini
@Martinovic:
Fint overblik - jeg tror dog ikke, at Laxalt, Conti og Romagnoli er i Milan til næste sæson. Eller jeg håber det ikke.

Derudover spekulerer jeg på, om det ikke ville være en ide at hente Plizzari hjem som 2. keeper. Vi får intet ud af, at han render rundt i Serie B og jeg forventer, at han har niveau til Coppa´en, men i hvert fald give ham chance i pre-season.

I forhold til en Zlatan-back up, så kan jeg rigtig godt lide, det man har set til Sam Lammers fra Atalanta. Han er ikke brugt så meget der - formentlig fordi han ikke passer helt til stilen og ikke er så dynamisk, som Duvan og Muriel. Jeg synes dog, at han minder om Zlatan på flere punkter.
Forza Milan!
annonce
0