Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
City spiller vel primært med de Bruyne og Gündogan foran en defensivt indstillet Rodri.

Ser man på Sarris Napoli-hold, var det med Jorginho, Hamsik, Allan og Zielinski.

Bennacer er en glimrende pasningsspiller og han er først og fremmest eminent til at bryde kæderne. Det samme med Tonali, der jo ofte roamer meget, selvom det er med et dybere udgangspunkt - men det muliggøres jo ved et defensivt bolværk som Kessíe.

Jeg ser ingenlunde, at det behøver blive mindre offensivt end i dag - måske snarere tværtimod.
Skrevet af Fox@Mulder
Meget fed sammenklipning af sidste runde:

https://youtu.be/bRBPcppkiJs
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
Denne er også fremragende - omkring den udvikling vi har haft siden marts 2020 kulminerede med CL.

https://youtu.be/ClO8g9EDntQ
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Vi skulle være i dialog med Bologna omkring Jerdy Schouten (Longo + Di Marzio).

Han skulle have været på radaren længe og Maldini & co. skulle ønske, at lukke en handel hurtigst muligt.

Skal indrømme at jeg ikke kender meget til ham. Har dog netop set noget video og tjekket et par "scout reports".

Den første sammenligning der faldt mig ind, var Locatelli.
Han er udpræget 6er og er virkelig skarp i sine indgreb. Men når han har vundet bolden, er han også skarp i sit korte afspil og ikke mindst på de lange pasninger frem i banen.

Rapporterne jeg har læst, melder dog også om en spiller med nogle udfald.
Men han er ung (24) og det må naturligvis forventes.

Jeg synes han ser ret spændende ud og kunne være interessant i rotation med Tonali, hvis min teori om en tre-mands midtbane holder stik.
Skrevet af Old Bull Lee
@Maldini

Ret skal være ret og du skal have din vin. Vi kan evt genoplive den gamle Zio Fester cup når serie a starter igen. Det kan jeg godt stå for og jeg tænker at det kan være en sjov øvelse, særligt fordi at tråden er blevet lidt mere aktiv. Men mind mig lige om det omkring August, hvis jeg glemmer det.

@Rosso
Jeg kan godt se den basale ide om en 433 i forhold til vores opspil. En af vores største svagheder (udover opspil igennem midten) er at vi er enormt sårbare på omstillinger. Det kan jeg frygte at blive endnu mere udtalt hvis begge backs er offensivt indstillet og Kessie er den eneste/primære balancespiller.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Det kan jeg frygte at blive endnu mere udtalt hvis begge backs er offensivt indstillet og Kessie er den eneste/primære balancespiller.

Det ser jeg sådan set heller ikke være tilfældet.

Med Tonali som 6er, skal hans udgangspunkt være dybere i banen og jeg forventer, at alle tre på midten kommer til at dække af for hinanden.

Under Carletto spillede vi jo ofte med Pirlo, Gattuso og Seedorf på den centrale midt og jeg mener ikke det bliver mere sårbart med vores nuværende lineup.

Her var det også med en Pirlo der flakkede meget på banen og Seedorf der skulle bryde kæderne.

Det ser jeg sagtens kan fungere med Tonali (som jo er markant bedre defensivt end Pirlo) og Bennacer.
Skrevet af Old Bull Lee
Men vi har af alle dage ikke haft så skæve backs som nu. Theo som klart offensivt indstillet og Calabria med defensive forpligtigelser. Så det handler ikke om hvor dit midtbanen er til det, det mener jeg den er, men mere vores balance særligt ifth omstillinger. Med andre ord, hvem dækker af for Calabria og Theo?
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Med andre ord, hvem dækker af for Calabria og Theo?

Det skal de tre centrale midtbanespillere bl.a.

Med et lidt dybere udgangspunkt, vil de, som udgangspunkt, ikke blive fanget fremme i banen.

Og med en decideret 6er, samt en to-vejsspiller er der også bedre ressourcer til at dække af.

Det bliver naturligvis også Piolis opgave, at få justeret de to backs ift at dække af når de ikke selv er boldførende.
Skrevet af Rossoneri
Men vi har af alle dage ikke haft så skæve backs som nu.

Jeg synes nu nok, at Cafu og Maldini/Kaladze havde samme skævhed.

Det samme med Zambrotta og Kaladze/Antonini.
Skrevet af Old Bull Lee
Er ikke helt enig i at det var så voldsomt som det er tilfældet nu. Theo er jo nærmest wing.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Fox@Mulder
Interessant nok CL finale set ud fra taktiske og formationsmæssige perspektiver. Voldsomt tempo der bliver spillet i øvrigt.

Den ene købeklub er dog mere utiltalende end den anden, russiske oliepenge mod arabiske oliepenge, så pest eller kolera hvem der vinder.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Jeg gad ikke se den. Jeg så lidt af FA Cup-finalen og vidste, hvad der ventede. Chelsea neutraliserer City, og så er den skid slået.

Sjovere når en finale består af hold fra to forskellige lande.
Mojn do!
Skrevet af Bolt
https://sempremilan.com/corsport-raiola-offers-donnarumma-with-salary-discount-but-juventus-and-barcelona-have-obstacles

Hahah, det er satme en joke efterhånden. Nuvel jeg skal ikke kunne vurdere, hvor troværdig historien er, men det virker ikke som om der stor kamp, om at smide €10-12m efter Dollar.
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg forholder mig ekstremt skeptisk til alle de rygter der svirrer om Dollarumma for tiden. Men hvis historien er sand eller at udfaldet bliver som fremlagt i artiklen, er det ren vanvid og man må stille alvorlige spørgsmål ved Raiolas ageren i dette tilfælde.

Han har denne gang lovet spilleren noget han ikke kunne holde, for at mele sin egen kage. I dette tilfælde er der to tabere mens den eneste som reelt for noget ud af det er Raiola. Særligt med tanke på de udtalelser målmanden kom med i løbet af året. Føj for helvede.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Jeg er personligt ekstremt overrasket over at vi faktisk nåede dertil hvor Dollar rejste. Det havde jeg virkelig ikke set komme.

Som jeg skrev for nogle uger siden, så ser jeg ikke en mulig destination - navnlig ikke i dette marked.

Sagen er den, at de klubber der ville kunne have råd til sådan en løn, ikke står og mangler en keeper.
De klubber der har pengene, ville skulle sælge deres nuværende førstevalg og hvor skulle disse rejse hen?

Min vurdering er, at Raiola har spillet højt spil og ingenlunde havde forestillet sig, at Milan ville trække stikket på forhandlingerne - og den præmis har Dollar helt og holdent købt ind på.

Når man ser billeder af Dollar efter Atalanta-kampen, ligner han jo ikke umiddelbart en mand der er på vej videre. Han ligner nok snarere en spiller der glæder sig til at spille CL-bold med sin "barndomsklub".

Dollar skal selvfølgelig nok finde en ny klub, men jeg ville faktisk ikke blive overrasket, hvis det blev til en lavere løn end den han har i Milan.
Og det er bestemt heller ikke sikkert, at han kommer ind som førstevalg. I hvert fald ikke hvis næste destination hedder Juventus, Barcelona eller PSG.

Mere interessant er det, hvad der sker med Raiolas omdømme som "superagent". Der går allerede rygter om at Romagnoli vil fyre Raiola, fordi han ikke vil havne i samme situation (det er dog naturligvis bare rygter).

Men det ville jo ikke overraske, hvis nogle klienter, begynder at bekymre sig om deres karriere i hans hænder.

Én ting er I hvert fald sikkert - dynamikken ift hans ublu krav er ændret.

Skrevet af Bolt
Helt enig Rosso. Nuvel det er bare rygter, men det bliver spændende at følge. Det vil være en kæmpe fornøjelsen, hvis Raiolas ry endeligt led et knæk.

Som du skriver, så har han spillet højt spil, og det kan undre mig, at han ikke har undersøgt markedet bedre. Medmindre han har regnet med en større keeper-rokade hos topklubberne, så er det et vildt move at kræve en sådan løn, når der for nuværende ikke er en anden klub, der står og mangler en 1. keeper til den løn. Det kan heller ikke være i Dollars interesse, at kæmpe om spilletiden med Ter stegen, Navas etc., og de klubber vil næppe have en reservekeeper rendende rundt til €10m.
Skrevet af Rossoneri
Medmindre han har regnet med en større keeper-rokade hos topklubberne, så er det et vildt move at kræve en sådan løn, når der for nuværende ikke er en anden klub, der står og mangler en 1. keeper til den løn.

Lige præcis.

Jeg ser umiddelbart fire scenarier for mig - ét af dem anser jeg dog som decideret urealistisk.

1: Raiola har ikke lavet sit hjemmearbejde. Dette anser jeg som yderst tvivlsomt. Raiola er mange ting, men han er hverken sløset eller dum.

2: han har overvurderet sine egne evner og havde klart regnet med, at han kunne skabe et marked så snart han stod med en "gratis" spiller i absolut verdensklasse.

3: han havde 100% regnet med at Milan bed til bolle.

4: det har hele tiden været planen, at Dollar skulle smutte på en fri, da det gav ham mulighed for et kæmpe sign-on fee.

Mit eget bud er, at han har overbevist Dollar om #3 mens han selv har håbet på/arbejdet hen mod #4.

Det der egentlig undrer mig mest er, at Dollar ikke har været mere kritisk. Han må vel for fanden have udbedt sig en plan b fra Raiola, såfremt Milan ikke sprang med på kravet.
Der har været mange historier fremme om diverse konkrete tilbud - det synes dog at være rene spekulation, måske endda plantet af Raiola selv.

Der findes naturligvis også det scenarie, at Maldini & co. rent faktisk har ønsket dette udfald.
Zlatan har en fuldstændig ekstraordinær kontrakt, men det ved man er for en meget kort periode. Den seneste kontrakt er i øvrigt, så vidt vides, performance-baseret i relativt stor grad.

Men Dollar repræsenterer en spiller man ville kunne have i noget der ligner 15 år frem. Jeg mener ikke det er utænkeligt, at ledelsen har set dette som et problem ift den overordnede strategi og dermed blot har ventet på øjeblikket, hvor man kan sige, at man ikke har ville leve op til spillerens (agentens) ublu krav (Maldini fik det naturligvis formuleret på en meget elegant facon).

Fakta er dog, ikke desto mindre, at vi har mistet en af verdens bedste målmænd på en fri transfer, han er italiener og repræsenterede fremtiden og tilbage står, at ledelsen har har fået kæmpe ros fra både fans og store dele af fodboldverdenen.

Og ikke mindst står man med en spændende og yderst kapabel målmand, til en langt lavere økonomisk belastning, hvilket samtidig har givet et væsentligt råderum ift FFP.
Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Helt enig, godt skrevet.

Af samme årsag tror jeg ikke på rygterne om et bytte mellem Romagnoli og Bernardeschi..... der i lighed med Romagnoli er repræsenteret af Raiola.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Ahahahaha - har lige set en gut i en Milan-trøje. På ryggen var der både nummer og navn.

Nummer: 99
Navn: Problems

Altså, det kan meget vel relatere til et Jay-Z track, men set i den nuværende situation kan det meget nemt få en anden betydning også!
Skrevet af Rossoneri
Af samme årsag tror jeg ikke på rygterne om et bytte mellem Romagnoli og Bernardeschi.

Jeg tror også vi er helt færdige med Raiola efter hans seneste stunt. Derudover er Bernardeschi slet ikke sin løn værd og han skulle vel nærmest halvere sin nuværende hyre for det gav mening.
annonce
0