Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nickdkinter
PSG self
Skrevet af Martinovic
Dolla kan rådne op. Jeg håber, hans karriere kun går ned ad bakke og ender i glemmebogen.

https://football-italia.net/milans-tomori-payment-deal-with-chelsea/

Fint hvis betalingen kan deles op over et par eller flere sæsoner.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg gider ikke bruge krudt på at være bitter på Dollar. Han har været en fantastisk keeper for os i mange sæsoner.

Og jeg kan sådan set også godt forstå, hvis han vil spille på et højere niveau end Milan. PSG og Barcelona byder fx på væsentlig bedre chancer for CL-succes på den korte bane.

Og hvis han samtidig har en ambition om at være verdens bedst betalte målmand og Milan ikke har lyst/økonomi til at honorere det, må det naturligvis være udfaldet.
Skrevet af Fox@Mulder
Helt enig, Rossoneri.

Jeg er lidt trist over han ikke bliver her, men samtidigt også taknemmelig for hvad han har bidraget med.
Tænk på at manden fik debut for 6 år siden og altså har måtte stå model til det ene lorte hold og kaos efter det andet. Det er selvfølgelig trist vi skal skilles på denne måde, men personligt bærer jeg intet nag mod Donnarumma.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Jeg har det helt omvendt.

Miha gav ham chancen som 16-årig, netop fordi Milan var lort i de år og ikke havde en anstændig førstemålmand. Ellers havde han aldrig fået chancen i den alder.

Når Milan endelig kvalificerer sig til CL, som var klubbens altoverskyggende mål, så er det stadig ikke godt nok til trods for, at han som 22-årig vil blive klubbens bedst betalte spiller. Hvor kom nykkerne lige fra...

I Barcelona er der en mulighed for at vinde CL, men hverken PSG, City eller Juve vinder den turnering. Til gengæld er de ikke blege for at kaste masser af euros efter spillere.

Mojn do!
Skrevet af Gustenv@rius
Sådan er verden så ond og uretfærdig.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Rossoneri
Var det ikke også det dine forældre sagde, da de så dig første gang?
Skrevet af Rossoneri
Curve ball! Sky Italia melder, at der har været et nyt positivt møde med Hakans agent her til eftermiddag.
Parterne skal nu evaluere og der ventes en afgørelse indenfor en uge (inden EM formoder jeg).

Det er selvfølgelig langt fra sikkert, at der kommer noget positivt ud af det og det ville egentlig overraske mig, hvis det endte med en forlængelse.

Men jeg synes bestemt det ville være positivt, hvis det rent faktisk blev udfaldet.

Skrevet af Rossoneri
@martinovic
Jeg kan sådan set godt følge dit ræsonnement.

Det sagt, hvor går stregen så? Skylder Tonali fx også, at blive i Brescia hele sin karriere og hjælpe dem til at blive et bedre hold?

Virkeligheden er, at Milan ikke (længere) er i toppen af fødekæden. I midt-90erne, havde vi velsagtens to hold der kunne vinde Serie A, kort fortalt fordi vi havde økonomien til at hente de bedste spillere.

Dollar er et ekstraordinært talent, men han vil kun gå over i historien som noget ekstraordinært, hvis han også har trofæerne til at bevise det.

Jeg kan egentlig ikke fortænke ham i at ville til fx Barcelona. Det er bare en markant større klub, som tingene ser ud lige nu.

Derudover handler det også om det simple faktum, at Dollar jo er væk. Derfor vil jeg heller bruge krudtet på de spillere der rent faktisk er i klubben.
Skrevet af Pirlo21
Hvad med pessina som afløser for hakan? Ejer vi en del af ham... eller hvordan!
Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Spar krudtet på de Juve fans, andre grupperinger kan man há en fornuftig debat med, mens de kun er her for at trolle og de er generelt lige så usympatiske som deres rådne lorteklub.

Enig ift. Hakan - han kæmpede både med skader og Covid-19 i denne sæson, men det til trods var hans output ikke forfærdeligt.

Jeg er stor stor tilhænger af De Paul, men kan også sagtens leve med Hakan :) Så kan pengene passende bruges på Berardi.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Hvad med pessina som afløser for hakan? Ejer vi en del af ham... eller hvordan!

Vi har en videresalgsklausul på ham - vi modtager 50% af af salgsprisen. Dermed kan vi reelt købe ham til halv pris.

Jeg synes klart han er en spændende spiller. Dog ikke med Hakans topniveau. Jeg så ham egentlig hellere som backup, hvis vi kan hente ham til fornuftige penge.
Skrevet af Fox@Mulder
Jeg synes Pessina har udviklet sig voldsomt det sidste års tid - kunne vi signe ham til nogenlunde det samme som vi kunne få for Krunic, var det bare om at slå til i mine øjne.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af NickRomano
Det er nok en tand for offensivt at hævde, at hverken City, PSG eller Juve kommer til at vinde CHL....
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Martinovic
Tja. Det er tre af de klubber, der har spenderet mest uden at have vundet den. Før eller siden må det lykkes dem.
Mojn do!
Skrevet af paolomaldini
Det skal selvfølgelig lige siges, at Juventus HAR vundet CL, det er dog mange år og finaler siden.
Forza Milan!
Skrevet af Martinovic
Ja, de havde 25 års jubilæum her den 22. maj.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@candela
Fedt - tak for en god gennemgang.

Af de tal jeg har kunne finde, betalte Li €750 mio. (inkl. gæld). Tallet på €1 mia. kommer af hans samlede investering (der også indeholdt €100 mio. i omkostninger til "management" ifm med aftalen og tvungne €150 mio. i investeringer i truppen).

Milan har landet en række kommercielle partnerskaber i den forgangne sæson og først og fremmest er den nye aftale med Emirates nøglen. Den tillader (modsat tidligere) langt større frihed ift andre primære sponsorer. Skrill og Starcasino er blandt de største navne, men der er faktisk kommet en del til.

Ser man på popularitet i fx Asien er Milan det andet- eller tredjestørste brand (afhængig af hvem der måler og hvordan det opgøres).
Der er næppe nogen tvivl om at dette har meget stor indflydelse på en potentiel salgspris.

Og hvis Inters pris skulle ligge nord for 1 mia., bør Milans også gøre det. Det er meget muligt, at Inters forretning pt ser bedre ud, men der er ingen tvivl om at Milan er et større brand internationalt, hvilket er lig med kommercielt potentiale.

Nuvel, det ventes ikke, at Elliott er ude på at sælge lige nu (her tog jeg også fejl).

I den forbindelse er det mest spændende aspekt, selvfølgelig stadion. Jeg ved ærligt talt ikke hvad status er og med Inters ejersituation, kan man godt blive en smule nervøs.
Skrevet af Martinovic
Der har ellers været flere potentielle købere nævnt, men det har ikke holdt stik, ellers også har de trukket følehornene til sig.

Om ikke andet er klubben på solid grund med Elliot ved roret, indtil en ejer vil købe klubben.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Skal vi kigge lidt på det økonomiske for denne sæson, så var 2. pladsen ikke blot god for CL og næste sæsons budget, men det var også fremragende for prispengene der fulgt med og giver et opløft på 8,5 mio euro i forhold til 6. pladsen sidste år. Gazzetta mente at vi denne sæson står til at halvere vores underskud fra sidste sæson med et resultat på -95 mio euro.
Selvom det stadig er et stort minus, så skal man huske på corona os spiller ind her. Så det er faktisk et opløftende regnskab trods alt!

Det giver et godt udgangspunkt til næste år, hvor vi gerne skulle få en indsprøjtning på fra CL pengene samt fans tilbage på stadion og gerne bedre vilkår til at hente sponsorkroner.

CL betyder at vi er garanteret minimum 43 mio euro, bare ved at møde op. Det er allerede 27 mio euro mere end vi fik fra af EL i år. Dertil kommer så potentielle bonus for sejr, entreindtægter osv. Det bliver dog et svært år, da vi jo er seedet i pot 4. Men det handler ikke om at vinde CL. I første omgang skal CL gøre at vi kan holde på de spillere vi har og bygge på og så komme i CL igen.

Maldini har jo selv udtalt at det kræver CL 2-3 år i streg før vi kan begynde at kæmpe med om titler.
Endvidere må vi håbe at vores naboer får styr på økonomien så vi kan komme videre med stadium projektet!

Alt i alt, peger pillen den rigtige vej - både sportsligt og økonomisk. Forza Milan
annonce
0