Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Surt, men ikke overraskende - han er for dyr ift. Elliots strategi og så må vi bare indse at Atletico Madrid er en helt anden boldgade end vi er - både sportsligt og økonomisk.

Det kunne også skyldes, at ledelsen forventer, at Hakan bliver.

Desuden lignede De Paul vel aldrig rigtig en Elliott-signing. 27 år og €40m i transfersum.
Skrevet af Rossoneri
Vi plejer heller ikke have succes med argentinere.

Har aldrig rigtig forstået det udsagn.

Vil man virkelig påstå, at visse nationaliteter ikke passer ind i klubben?

Personligt synes jeg umiddelbart, at det savner lidt nuancer.
Skrevet af Martinovic
Jeg vil ikke påstå det, men vi har haft meget begrænset succes med de, der har været forbi. Husker Crespo, der var en succes i sit korte ophold. Ellers kan jeg ikke mindes nogen argentinske succeshistorier.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.transfermarkt.com/ac-milan/gastarbeiterDetails/verein/5/land_id/9

Ser kun Crespo som være de en succes af de navne.

Havde De Paul kostet 20 mio. euro, havde det været til at overse, hvis han skuffede, men til en pris på 35-40 mio. euro er der andre forventninger til ham.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Hvad angår Kalajdzic, har jeg fået set noget video af ham.

Man skal naturligvis altid være varsom med at bygge sin vurdering på video, da det jo er en ensidig positiv fremstilling.
Det fortæller ikke noget om stabilitet eller generelle mangler.

Omvendt kan det dog give et indblik i en spillers primære kompetencer og generelle forcer.

Når jeg ser ham, kommer jeg først og fremmest til at tænke på Dzeko. Selvfølgelig pga af hans størrelse, men også i spillestil.

Han søger den simple løsning, er skarp i sin førsteberøring og når han skal have bolden under kontrol og afslutter godt med begge ben.

Han ser også skarp ud, når han falder ned i banen og modtager bolden, hvor han har godt blik for at sætte sine medspillere op (hvilket seks assists vidner om).

Synes han ligner noget der passer godt ind i vores strategi og en spiller der bringer noget af det vi mister når Zlatan sidder ude.

Kan vi hente ham for €20-25m, synes jeg da bestemt det ser spændende ud.
Skrevet af Rossoneri
Ser kun Crespo som være de en succes af de navne.

Synes nu bestemt også både Chamot og Ayala gjorde det godt for os. Det samme med Guly, der selvfølgelig var en lidt mere perifær spiller.

Mange af de senere spillere, har været i klubben i en periode hvor meget lidt har fungeret. Med samme logik, kunne man dømme en hel del nationaliteter ude.

I mit univers handler det måske mere om, at Berlusconi havde en forkærlighed for brasilianere og dermed også kastede penge efter stjerner fra sambalandet.
Skrevet af Malresi
Var selv meget tilfreds med Guly... og husker at jeg havde så store forventninger til Redondo, men det ville hans skadetilbøjelighed ikke høre tale om... Vi har rigtig nok haft markant større succes med brassere, men nationaliteten af en spiller bør ikke spille synderlig ind ift dennes (nationalitetens) tidligere succes i klubben.
Skrevet af Martinovic
Måske husker jeg forkert, men var Ayala ikke en stor skuffelse efter en flot tid i Valencia?

Guly blev en større succes i Inter end i Milan. Chamot var ok.

Med mindre vi skal have et stort fyrtårn som gardering for Zlatan, forstår jeg ikke, at vi ikke henter Belotti til en fjerdedel af den pris, Cairo ønskede for nogle år siden.

Jeg havde håbet, Elliot ville spendere lidt mere nu, hvor den står på CL og helst på et par etablerede navne. Der er mange usikkerheder lige nu. Laxalt ligner første mand ude, og næste mand må gerne være Castillejo.
Mojn do!
Skrevet af Nerazzurri
Guly var en god breddespiller i Milan, han var elendig i Inter, men Cuper så ingen alternativer i truppen.

Chamot var ift. alder og niveau en god breddespiller, ligesol Guly.

Hbilke forventninger havde du til dem, Fogh?

Ayala var i Milan før Valencia. Milan hentede ham i Napoli.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Martinovic
Ja ok. Det er også mange år siden :)

Så må det have været i Valencia, at han slog igennem, for jeg mindes ikke, at han var særligt god i Milan.

Chamot og Guly leverede måske nok det forventede, men som du skriver, så var de breddespillere og ikke blandt profilerne på holdet.

Higuain var en stor skuffelse. Jeg tror ikke, han havde hovedet med sig. Jeg var begejstret for at få Biglia til klubben, men sikke et flop. Ocampos, Musacchio og Vangioni var bare ikke gode nok. Jose Sosa gjorde det udmærket - især i sit andet ophold.

Der har været flere gode argentinske navne forbi, men vi har ikke haft held med dem.
Mojn do!
Skrevet af Nerazzurri
Jeg er enig i at Biglia og Higuain ikke leverede ift. løn osv., men at slutte fra to spillere til en hel nationalitet er imø, ikke specielt sagligt. Du er selv inde på andre variabler der kunne spille ind på deres manglende succes.

Indtil Inter hentede Skriniar, var erfaringen med slovakiske spiller i Inter heller ikke god, pt. er det 50/50 på seniorholdet.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Fox@Mulder
https://sempremilan.com/gds-agents-offered-stuttgart-striker-to-milan-during-meeting-the-price-tag

Det er fair nok Elliot vil satse på unge spillere som vi kan købe "billigt" før de bryder igennem for alvor, men vi er også nød til at åbne op for nogle større indkøb, h is vi ikke skal falde helt igennem i CL.....

25M er ikke voldsomt for en 23-årig landsholdsspiller som havde sidste-/næstsidste fod på 23 mål i sidste sæson i Bundesligaen. Man kunne sikkert ende på 20M + 5M i bonusser.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af KnockOut
Mon ikke Giroud er tæt på efter hånden?
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Rossoneri
...men vi er også nød til at åbne op for nogle større indkøb, h is vi ikke skal falde helt igennem i CL.....

Hvorfor egentlig det?

Jeg synes da der er masser af eksempler på spillere, der er kommet til uden at være stjerner og nu er bærende kræfter - Bennacer, Theo, Saelemaekers, Kjær osv.

Kigger vi over til naboerne, har en spiller som Barella været blandt de absolut bedste i ligaen hele sæsonen og er vel pt. Italiens bedste midtbanespiller. Det samme med Sensi, når han altså ikke er skadet.

Og man kan fx også se på klubber som RB Leipzig, Atalanta og Lille (som åbenlyst er inspiration for Elliott), hvor de, gang på gang, hiver godt scoutede spillere ind der passer perfekt ind i konceptet.

Skulle Giroud virkelig være et step up ift en spiller der har været involveret i 23 Bundesliga-mål sidste sæson?

Man må jo også se på helhedsbilledet. Skulle vi ud og betale €50-60m for fx Vlahovic, ville han æde hele budgettet.
Og her er jo tale om en spiller der reelt har leveret varen i én halvsæson.

Vi aner ikke om han kan tage steppet op.

Og hvad med Belotti? Han har aldrig spillet på højere niveau end Torino og passer i øvrigt ikke ind i det nuværende koncept.
Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Jamen, vi er da enige om at der er flere/mange eksempler på spillere som et kommet til for beskedne beløb og som har taget store skridt og nu er bærende kræfter.

Der er dog stor forskel på at være en bærende kræft i Serie A mod Genoa på San Siro og være bærende kræft i en udekampe mod City eller Bayern i CL. Vi er, i mine øjne, nødt til at há et par spillere fra øverste hylde også eller tæt på.

HW som eksempel; Saelemakers er god til mange ting, men spiller vi CL, kan modstanderen mere eller mindre ignorere vores højre side. Hed det Berardi eller Ziyech var det noget helt andet.

Vi ved ikke hvor vi står med Zlatan næste sæson og så nytter det ikke noget at skulle falde tilbage på Rebic eller Leao - det har denne sæson vist.

Jeg siger ikke vi skal kaste 50M efter Vhlaovic, slet ikke, tværtimod mener jeg han er alt for dyr ift. han kun har præsteret noget nær 4 måneder. Med 25M for Kalajdzic synes jeg giver super meget mening - det er den slags handler jeg mener vi skal gå efter, kombineret med Adil handler osv.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Der er dog stor forskel på at være en bærende kræft i Serie A mod Genoa på San Siro og være bærende kræft i en udekampe mod City eller Bayern i CL.

Men vi kommer vel ingenlunde til at kunne købe os til en trup der kan måle sig med fx City eller Bayern (?)

Det kan jo ikke være målestokken.

Hed det Berardi eller Ziyech var det noget helt andet.

Og så var taktikken også en hel anden.

Det svarer lidt til at kritisere Gattuso for ikke at score nok.

Alle spillere har en rolle på banen og uden det arbejde og den bredde Saelemaekers bringer, ville resten af holdet ikke fungere på samme måde.

Med 25M for Kalajdzic synes jeg giver super meget mening - det er den slags handler jeg mener vi skal gå efter, kombineret med Adil handler osv.

Står det ikke i rimelig stor kontrast til din kommentar om at vi skal hente "større" navne?
Skrevet af Martinovic
Jeg var af den opfattelse, at vi med CL-kvalifikation ville gå efter lidt større navne og ikke kun spillere med potentiale til at blive gode.

Sætter vi stadig vores lid til Zlatan som værende første 9´er med hans skadeshistorik? Er Giroud eller Kalajdzic backup?

Jeg er ikke i tvivl om, at Maldini har styr på det, men jeg er ikke imponeret over de navne, vi kædes sammen med. Det er ikke spillere, som forstærker holdet - nærmere bredden.

Stats fra andre ligaer synes jeg ikke, er særligt brugbare, da der spilles vidt forskellige former for fodbold.

Mojn do!
Skrevet af Candela
Hvis du kigger på det Maldini har meldt ud så nævner han vel netop at det kræver flere år med CL før Milan kan begynde at hente - hvis ikke større navne - så for større transferbeløb. Jeres flotte sæson og CL til trods så vil i næppe få en stor økonomisk muskel før der kommercielt sker fremgang og CL er en flerårig tilbagevendende begivenhed.

Et forsigtig gæt ville være at i selv i næste sæson med det nuværende lave budget og CL indtægter nok stadig vil aflevere et stort underskud.

Ikke at i ikke kan købe for store beløb nu, men Tomori er så nok bare det skud der er i bøssen denne sommer.
Skrevet af Martinovic
Du har nok ret, Candela.

I sidste sæson overraskede vi alt og alle. I næste sæson vil vi ikke have samme ´underdog-rolle´ i forhold til top4, og derfor spår jeg en sværere sæson. Konkurrenterne har også hentet bedre trænere, end de havde sæsonen før.

Jeg er usikker på, hvordan Inter kommer til at se ud til næste sæson. Simone Inzaghi er et spændende trænernavn, men han er ikke Conte.

Juve har hentet Italiens bedste træner, og da de får lov at spille CL, kan de forstærke truppen med profiler og ikke bare upcomings. De vinder mesterskabet i næste sæson.

Vi kommer til at kæmpe med de sædvanlige om top4, og derfor vil jeg hellere have to profiler ud over Tomori etc, som kan gøre en forskel end fire/fem talenter/pensionsmodne spillere til bredden.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Nej, vi kommer ingenlunde til at købe os til en trup der kan måle sig med fx City eller Bayern - men vi kommer tættere på de klubber med et køb af De Paul end vi gør på at bruge 5M på "årets spiller i Ligue 2" - når det er sagt ser jeg rigtig gerne Adil i klubben :)

Sammenligningen med Saelemakers og Berardi/Ziyech var ikke ment ud fra et rent typemæssigt/størrelsesmæssigt (ikke fysisk) synspunkt og ej heller ment som kritik af belgieren. Det er den type spillere (pris, niveau og navnemæssigt) jeg mener kunne være med til at løfte os til næste niveau - kombineret med køb af Adil.

Kalajdzic er ikke et større navn, men til gengæld er han en perfekt signing ift. Elliots strategi. Min pointe ift. at lige på den plads er vi simpelthen nødt til at ofre det der skal til - så vi ikke ender i samme situation som i denne sæson.


Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
annonce
0