Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Di Marzio melder, at Hakan ikke fortsætter i klubben og nævner Inter som en sandsynlig destination.

Det ville naturligvis være en torn i øjet, at se en af vores bedste spillere over de seneste 18 måneder, smutte til en direkte rival.

Og det ligner da også en spiller der ville forstærke en Inter-trup, der ellers har savnet noget kreativitet på midtbanen (Eriksen har naturligvis vist sig frem i glimt).

Di Marzio selv melder ikke noget om afløseren, men Sky Italia (som Di Marzio jo skriver for) og Pietro Balzano Prota melder, at Zaccagni skulle være udset.

Muligvis i en dobbelthandel, hvor Lovato også skulle indgå, mens vi vil forsøge, at sende Conti eller Caldara (eller begge to) den anden vej.
Dette skulle i øvrigt også åbne for et salg af Romagnoli.
Skrevet af Janus
Rimelig vildt hvis i skulle miste Hakan, Donnarumma og Romagnoli på trods af deltagelse i CL. Der var vel netop denne deltagelse der skulle sikre at de blev i klubben.
Loyalitet er desværre ikke meget af i moderne fodbold.
Skrevet af Rossoneri
Loyalitet er desværre ikke meget af i moderne fodbold.

Romagnoli stikker lidt ud her. Her vil det snarere være klubben der vil sælge ham end omvendt.

Vi får nok ikke hele sandheden at vide om Dollarumma-sagaen, men skal man tro bl.a. Di Marzio, var det hele tiden spillerens intention at forlænge. Han stolede "bare" på hans agents løfte om en bedre lønpakke end der allerede var på bordet.

Ultimativt synes jeg det fortæller en historie om den økonomiske virkelighed de italienske klubber (minus Juventus) står i.

Der er ikke råd til stjernelønninger. Og i tilfældet Dollarumma, har det, efter alt at dømme, handlet om "opportunity cost". Hvad kunne man få, for de samme penge som en forlængelse ville koste.

Her mener jeg egentlig der er en del fornuft i klubbens beslutning, omend det naturligvis er en bet, at miste en af verdens bedste målmænd. Endda på en fri transfer.

Skulle Inter signe Calhanoglu, ville det næppe koste dem yderligere, da Eriksens løn i forvejen var meget høj (€7,5m hvis jeg husker ret). Her er Inter dog begunstigede af de italienske skatteregler, så den samlede lønsum vil givetvis blive nogenlunde identisk.
Skrevet af Martinovic
Zaccagni er udmærket, men han vil aldrig være en 1 til 1 erstatning for Hakan. Det vil være noget af en downgrade.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
@Martinovic

Enig, han er ganske middelmådig i mine øjne.... En Bertolacci 2.0

https://football-italia.net/atalanta-close-on-koopmeiners-and-de-ketelaere/

Atalanta fortsætter deres smart business - vi burde også kigge meget mere mod den Belgiske liga!!
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Umiddelbart peger alt på, at Zaccagni ville være en nedgradering ift Hakan.

Spørgsmålet er da også, hvilken rolle han vil være tiltænkt - altså såfremt vi rent faktisk henter ham.
Og dette skal også ses ind i hvilken formation Pioli vælger at gå med.

Hvis det bliver en fortsættelse af den 4-2-2-2 der var udgangspunktet i den sidste del af sæsonen, kan Zaccagni umiddelbart dække tre pladser - venstre wing (playmaker), seconda punta og højre wing. Egentlig meget a la Brahim.
Den slags multivalente spillere, er altid nyttige i truppen.

Men jeg ser ham ikke have niveau til at være starter på nogle af de positioner.

Jeg har en lille våd drøm om at vi henter Damsgaard i Sampdoria.
Han vil være perfekt castet til en playmakertype der har udgangspunkt i venstresiden, med løb mod midten, hvor han skal udfordre foran modstanderens felt.

Der vil naturligvis være et endnu større kvalitetsspring fra Hakan, men vores kære landsmand ligner en spiller med potentialet til noget virkelig stort.

Og så har han jo allerede ved gentagne lejligheder vist et meget højt topniveau i den forgangne sæson.

Rent økonomisk tror jeg også det ville kunne løbe rundt.
Hakan belaster pt regnskabet med €10m årligt (bruttoløn + afskrivninger).

Hvis vi leger med tanken om at man kan hente Damsgaard til €25m på en fem-årig kontrakt til €2m net, vil det belaste regnskabet med ca. €9m årligt.

Og så ville det passe perfekt ind i Elliotts strategi.

Det er da også velkendt, at vi har scoutet ham intenst i løbet af sæsonen - ligesom så mange andre.
Skrevet af Milanistar
Zaccagni bliver ikke til noget. Jeg er til gengæld blevet lidt lun på Pessina, selvom han umiddelbart er en helt anden spillertype. Vi skulle eftersigende kunne hente ham til halv pris, hvilket lyder som noget af et scoop.

Derudover ligner Hakan en kommende Inter-spiller (hvor har de pengene fra), må han fejle hos naboen. Havde håbet han ville skifte liga hvis han skulle forlade os.

Derudover en lille kuriositet: Ramos kræver 15 millioner euro om året med en sign-on på 20. Det udelukker vel alle klubber i verden undtagen Paris og Manchester-klubberne, eller?
Sempre Milan.
Skrevet af Rossoneri
Atalanta fortsætter deres smart business - vi burde også kigge meget mere mod den Belgiske liga!!

Ja, deres rekrutteringssystem er nok, sammen med RB Leipzig, det bedste i Europa.

I parantes bemærket, spiller Koopmeiners i Holland.

Det sagt, så tyder alt dog på, at vi rent faktisk scouter den belgiske liga rent intenst.
Her er det velkendt, at vi flere gange har haft scouts på plads for at se Charles De Ketelaere, Youssouph Badji, Maarten Vandevoordt, Kristian Thorstvedt, Pierre Dwomoh, Marco Kana, Albert Sambi Lokonga, David Okereke, Odilon Kossounou, Yari Verschaeren m. fl.
Det pt varmeste navn på rygtebørsen ift en Zlatan-backup (Roman Yaremchuk) kommer netop også fra den belgiske liga (Gent).

Hvad angår specifikt Koopmeiners og de Ketelaere, så mener jeg ikke umiddelbart det er to spillere der ville give mening at gå efter - ud fra de nuværende omstændigheder.

Koopmeiners dækker samme rolle som Bennacer og Tonali og hvis vi samtidig antager, at den offensive playmakerrolle er rykket ud til venstre, er belgieren ikke nødvendigvis en logisk løsning.

Kana og Lokonga så jeg dog virkelig gerne som backup for Kessíe - tror dog begge er relativt dyre.
Skrevet af Rossoneri
(hvor har de pengene fra)

De sparer vel over €10m på Eriksens løn, så Hakan bør umiddelbart være en billigere løsning.
Skrevet af Martinovic
Damsgaard er spændende, men ligefrem som erstatning for Hakan? Uden at vide det med sikkerhed tror jeg ikke, at Damsgaard er bedre end Hauge.
Mojn do!
Skrevet af paolomaldini
Jeg forstår ikke helt Hakan-Inter-dealen, vel at bemærke, hvis han skulle være erstatning for Eriksen. Jeg kan simpelthen ikke se Hakan i en dybtliggende rolle. Når det så er sagt, så havde jeg det nok lidt på samme måde med Eriksen, inden han blev omskolet, men det er alligevel noget af et sats.
Forza Milan!
Skrevet af Rossoneri
Damsgaard er spændende, men ligefrem som erstatning for Hakan?

Problemet, i denne sammenhæng, er, at Hakan har haft et topniveau på højde med de bedste midtbanespillere i Europa.

Skal vi ud og erstatte ham 1:1 snakker vi Bruno Fernandes etc. Den slags spillere koster på den helt gale side af €50m.

Dermed er vores lod nok, at vi skal udvikle den slags spillere selv og her ser jeg Damsgaard som en spiller der kan nå det niveau.

Uden at vide det med sikkerhed tror jeg ikke, at Damsgaard er bedre end Hauge.

Det er også to meget forskellige spillere. Damsgaard er playmaker og gennembrudsspiller mens Hauge er wingangriber.

De repræsenterer i virkeligheden meget godt den ændring Pioli har lavet ift taktikken.
Skrevet af Rossoneri
Jeg kan simpelthen ikke se Hakan i en dybtliggende rolle.

Det er vel også værd at bemærke, at Inzaghi ofte spiller 3-4-1-2 (snarere end en mere flad tre-mands midtbane).

Skulle man omsætte Inters nuværende trup til Lazio-termer, kunne man forestille sig, at Brozovic skal være Lucas, Barella skal være SMS og Hakan ville, i så fald, skulle være Luis Alberto.

Her vil jeg argumentere for, at Hakan faktisk er et bedre match end Eriksen, da han er langt mere aggressiv i sine udfordringer og løb i boksen.

Må indrømme, at jeg desværre tror, at Hakan vil kunne være en stor succes i Inter. Og så vil det ikke mindst være en af de slags handler Marotta fik så meget ros for i Juve.
Skrevet af Rossoneri
I hele Damsgaard-snakken, glemmer jeg naturligvis Brahim.

Romano melder i dag, at vi skulle være ret tæt på en aftale. Lån med option på €20m - muligvis med tilbagekøbsklausul til Real.

Jeg kunne godt se et spændende hold i dette https://lineupbuilder.com/football/?sk=8gy6

EDIT: dertil har vi naturligvis også Krunic der kan dække flere pladser og som har vist sig ganske duelig som den brede playmaker. Hertil Maldini, som både kan spille som den brede playmaker og seconda punta.

Dermed burde vi, rent numerisk, være på plads.
Skrevet af paolomaldini
Spændende hold. Så skal vi bare finde den rette for "Ny", for vi er nødt til at være mere fleksible end at sætte Samu ind i stedet for Salesmanager.
Forza Milan!
Skrevet af Rossoneri
Så skal vi bare finde den rette for "Ny", for vi er nødt til at være mere fleksible end at sætte Samu ind i stedet for Salesmanager.

Ja, Samu fungerer ikke når han også skal arbejde så meget begge veje.
Han bliver for låst når han skal starte dybt i banen og reelt kun kan trække ind mod midten.

Derfor ser jeg det som essentielt, at vi finder en der kan angribe på ydersiden.

Jeg har ikke lige det oplagte navn, men det kunne sagtens være en spiller der i dag fungerer som wingback eller højre midt på en flad firemands-midtbane. Desværre valgte Vazquez, at forlænge i Real. Han ville have passet som Hans i Grete.

Men når vi nu er ved Real, er det ikke utænkeligt, at Odriozola kommer i overskud. Det kunne godt være et interessant bud.
Skrevet af Old Bull Lee
Det ville lige passe at Hakan kunne sneakes til Inter og det ville være endnu mere nedtur hvis det bliver en ny Pirlo, bare i andre farver.

Jeg tror stadig på at vi lander en større signing på angriberpositionen. Om det bliver Giroud eller en anden er jeg for så vidt i tvivl om, men det er klart den position der har første prioritet.

Nu ser jeg mange sammenligninger med Atalanta og deres transferstrategi, men der hvor det rigtig kører for dem er den måde de formår at holde på deres spillere. Det tog jo et kæmpe udfald med Gasp før Papu var fortid. Gosens burde jo have været solgt for lang tid siden. Og selvom de ikke laver store salg, så er der ikke nogen nævneværdige der er smuttet på en fri.

Det virker som om at Bergamo overbeviser spillerne om deres projekt, mens vi primært har (haft) blodsugere som dræner vores kasse.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Candela
Atalanta er jo også et projekt der har været defineret i længere tid end jeres, hvor jeres trup er mere en blanding af spillere signet før jeres nuværende linje blev implementeret. Elliot tog over i 2018 og prøvede at købe sig ud af problemerne med Higuain, Caldara, Paqueta, Laxalt, Castillejo og Piatek. Den slog fejl og Leonardo røg videre og så lagde man stilen om i 2019, som i kender den. Det betyder der stadig er noget arv der tynger og med en ny strammere lønstyring kan det være svært at finde lønkronerne til dem der historisk måske har fået lidt for meget til at starte med.

Det er nemmere at overtale Theo til at tage en ny kontrakt til 4 mio euro når han nu får 1,5 end det er at overtale Hakan til 4 når han nu får 2,5. Det skal nok give lidt udsving at man holder fast i lønpolitikken. Og så kan de spillere der forlader klubben jo også se de kan tjene mere andre steder.

Det store problem er nok nærmere jeres spillere går gratis, da det jo er den store udfordring ikke at få penge at geninvestere.

I skal dog nok komme dertil om 1 år hvor der er mere styr på de løse ender fra før 2019 og efter 2019. Spørgsmålet er nærmere om det koster sportsligt i overgangsfasen.
Skrevet af Martinovic
https://www.transfermarkt.com/roman-yaremchuk/profil/spieler/221958

Ham blev vi kædet sammen med forleden. Hvis han kan fås til et fornuftigt beløb på max 15-20 mio. euro, vil han være et fint supplement til Zlatan.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Det er selvfølgelig pisse irriterende at se hakan muligvis smutter til nabo klubben! Under Pioli har hakan været rigtig dygtig og en vigtig brik for os. Han arbejder altid stenhårdt og bidrager os med assists og mål. Han var involveret i 14 mål på 33 kampe denne sæson. Det er altså meget habilt, og det er derfor en markant svækkelse, hvis vi ikke får forstærket den position.

Håber Diaz aftalen kommer på plads, og så må vi se hvem vi ellers kan lande. Har ik et oplagt bud, så det bliver spændende!
annonce
0