Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Jeg er pisse træt af Dollarumma, men han blev redningsmand, og så fik Milan også lidt ære af italiensk guld.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Dollar blev sågar turneringens spiller.
Skrevet af Bosse1983
Han spillede dog 24 ligakampe for Monaco som skal spille Cal kval., så han er vel reelt for god til at være backup - sælger vi Theo til PSG?

Han spillede dog kun lidt mere end en håndfuld fra start, er jeg ganske sikker på. Reelt mistede han sin plads. For et par år siden var han blandt ligaens største defensive talenter, men er røget af sporet i denne og den sidste. En ret upoleret type, som skal have ret stramme tøjler for at fungere. Kvalitetsmæssigt er han slet ikke i nærheden af Theo, men man håber vel at man kan få ham på ret kurs igen.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Fox@Mulder
Tak for brugbart info Bosse1983.

Der lyder som en handel for os, man skal tage nogle chancer engang imellem, men det forklarer også rygterne om at vi skulle insistere på en lejeaftale med mulighed for at købe.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Ovenpå en turnering hvor Donnarumma med rette blev kåret som turneringens bedste, kan man (jeg) ikke undgå, at blive enormt trist over hans afgang.

Og først og fremmest forbander jeg FFP. Var dette virkelig meningen og i så fald, hvorfor?

Jeg synes også det er trist for calcio generelt, at en af de helt store profiler forlader ligaen.

Vi får aldrig en (økonomisk) fair sport og har aldrig haft det. Men FFP har ingenlunde bragt os nærmere et sådant mål og derfor bør det også kyles i lokummet.
Skrevet af Martinovic
Det har ødelagt det seneste årti for Milan. Man kan sige, at klubbens ejere (Berlusconi) skulle have gjort mere i forhold til FFP, men vilkårene vil aldrig være de samme.

Dollarumma må være blevet noget bredere hen over sine skuldre efter den EM-turnering. Jeg synes stadig, at 10 mio. euro er for meget i løn efter Milans lønpolitik, men jeg vil ikke bebrejde PSG, at de betaler ham 12 mio. euro. Det kan de, fordi FFP ikke eksisterer i den klub.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
https://beta.bold.dk/fodbold/nyheder/atletico-madrid-henter-udinese-argentiner

Så kan vi stryge De Paul fra listen over mulige forstærkninger. Rent økonomisk var vi dog næppe rigtig inde i billedet.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Det tror jeg heller ikke.

Klubben finder de billigste løsninger til de defensive positioner i håb om at have flere penge til de offensive. Det er i hvert fald mit indtryk med det eventuelle køb af Fode Ballo-Toure. Han koster det halve af Firpo.
Mojn do!
Skrevet af Milanisti
Er det ikke snart på tide, at Maldini præsentere en ny 10´er(eller 2, faktisk)?

Det er ingen fordel at vente til sidste dag. Spillerne skal vel deltage i preseason for at være klar til sæsonstarten.
Skrevet af Stankovic
Og først og fremmest forbander jeg FFP. Var dette virkelig meningen og i så fald, hvorfor?


Er det FFPs skyld at Dollarrumma er ualmindelig grådig?
Skrevet af Rossoneri
Stop nu den der fjollede grådighedssnak.

Eller har du mon sagt til din arbejdsgiver (såfremt du har sådan en), at de da bare kan betale dig det budgettet lige kan bære?

FFP har tvunget Milan til at lade Donnarumma gå - det er ret simpelt.

Skrevet af Fox@Mulder
https://sempremilan.com/management-structure-shortlists-and-scouting-the-process-behind-milan-signing-players

Egentlig meget betryggende at få lidt mere info om tankerne bagved vores transfers - hvor især Hendrik Almstadt har en vigtig rolle ift. at sikre vi betaler den rigtige pris.

Med tanke på de mildest talt tåbelige handler vi har lavet igennem 8-10 år, er det dejligt at der nu er langt mere tanke bagved.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
Rygterne er tiltagende ift. Vlasic fra CSKA Moscow. Jeg kender ham ikke nok til at udtale mig, men han har et godt spark og godt blik for spillet, hvis man tjekker YouTube.

Profilmæssigt står der Elliott ud over det hele.... god alder (23), stort potentiale men ikke rigtig brudt igennem endnu. Der er sådanne typer vi kan/skal gå efter - når økonomien f.eks endnu ikke er til at kæmpe med Alt. Madrid om De Paul.

https://youtu.be/_hEB24o1jSg
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
Vlasic har iøvrigt gode stats med et mål / en assist i ca. hver anden kamp for CSKA - den russiske liga er så også et niveau eller to svagere end Serie A.

Han har spillet 6 CL kampe for dem - med 3 mål og 2 assists som resultat. Kroatisk landsholdsspiller og med ved EM nu her.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Han var udmærket for Kroatien ved EM. Fint løb med bolden og teknisk god. Jeg synes dog ikke, at han er 35 mio. euro værd. Vi skal have ham ned på 25.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Sky siger samtidig, at der er en væsentlig forskel i vurdering af spillerens værdi.

Det ligner en ny Firpo.
Skrevet af Bosse1983
Er det ikke lidt tyndt at tørre Donna af på FFP? Hvis det er tilfældet, hvor skal det så stoppe. Så skulle Li vel principielt have lov at gamble videre med klubben, som man har set andre steder, var det ikke for Elliot. FFP har desuden i stort omfang været suspenderet under Covid, så ejerne har haft mulighed for at holde på Donna hvis de ville. Som et minimum kunne de købe tid og holde ham som salgsaktiv.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Martinovic
Om det er Gazidis eller Elliot, ved jeg ikke, men en af de to har formentligt sat en stopklods ved de 8 mio. euro, som han blev tilbudt.

Jeg ved ikke, hvordan FFP fungerer under Corona. Milan kunne måske have strækket sig og tilbudt ham 10 mio. euro, men vil han få mere end dobbelt så meget som nummer to foruden Zlatan. Det vil strække lønrammen i klubben, og på bagsiden af Corona er det måske fornuftigt nok fortsat at holde foden på bremsen mht. lønrammen i klubben, så længe budgettet ikke tåler mere.Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Ej stop nu, donnarumma blev tilbudt 8 mio euro - 8 mio euro!! Take it or leave, han valgte det sidste. Syntes personligt det er Crazy at tilbyde en målmand 8 mio euro i løn.
Jeg siger tak for 6 gode år og et konge em - men klubben valgte jo det helt rigtige, ved ik at gå højre op i løn.
Skrevet af Milanistar
Kan man ikke diskutere hvorvidt Zlatan er sin megaløn værd, når nu man ikke ville strække sig længere end 8 millioner euro for verdens i fremtiden bedste målmand? Om ikke andet forlænge med ham, og sørge for at sælge ham for 50 millioner euro nu eller næste sommer. Jeg synes i hvert fald at Zlatans løn er lidt skæv, hvis klubben arbejder med en decideret lønramme, som de ikke kan strække for et kæmpe aktiv som Donnarumma specielt ovenpå hans EM er blevet.
Sempre Milan.
annonce
0