Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes ikke nødvendig problemet med Hakan var, at han spillede på kanten.

Det var at han spillede på kanten, med et meget dybt udgangspunkt og med mange defensive opgaver.

Desuden kan jeg ikke helt genkende, at han skulle være langsom. Nuvel, han er ingen Mbappe, men mener egentlig han har vist god fart - ikke mindst med bolden på fødderne.
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri, enig han har en fin fart med bold. Men i mine øjne mangler han pace til at fungere som en optimal kant i vores system.
Men syntes bestemt han fungerede bedst som 10´er end kant. Men nok om ham.

Giroud snart Milan spiller - Forza Milan
Skrevet af Rossoneri
Giroud i #9.
Skrevet af Martinovic
Fint han tager nummer 9. Jeg tror, de færreste forventer, at han bomber løs, og så er der ingen skade sket, og historien om det forheksede 9-tal kan fortsætte.

Diaz og Fode kommer forhåbentlig i hus i weekenden.

Dernæst gælder det en 10´er, en højre kant, en ung angriber og en central midt. Vi får nok ikke alle fire, selv om det vil hjælpe.
Mojn do!
Skrevet af KnockOut
Pas godt på smukke for os, lige som vi passede godt på ham for Arsenal, jeg elsker den mand.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Pirlo21
Giroud ser sku godt ud i vores smukke trøje, jeg ved ik med jer men følte sku lidt hype. En rigtig holdspiller vi har fået os i giroud som nok skal give sig alt hver gang han er på banen. Håber og tror på han bliver en succes, sikke et angreb vi har fået 40 og 35 år, Forza Milan

Diaz er os landet iøvrigt, så dejligt.
Skrevet af Bosse1983
Giroud ser godt ud i alt, selv sine morfar-underhylere i The Sun når han har pigebesøg på hotelværelset.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Pirlo21
@bosse1983 true :)
Skrevet af Mr. Juve
Det stadig vildt at Zlatan bliver 40 i år, ekstremt imponerende han stadig holder det niveau han gør.
Vinder af den italienske Euro 2016-tipskonkurrence, Mr Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2016/2017, Mr. Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2017/2018, Mr. Juve. fino alla fine ★ ★ ★
Skrevet af Pirlo21
Så skulle Diaz være på plads, 2 årigt lån som koster 3 mio og sikkert os han løn? Derudover købsoption på 22 mio euro - dog skulle real Madrid have en buy back clause på 27 mio euro!
Rygterne siger at Diaz får trøje nummer 10 - hvilket for mg indikere at Diaz får en langt større rolle end forrige sæson.

Ellers skulle Milan være meget ivrig efter at forlænge med kessie og der skulle være givet grønt lys fra Elliot der matcher kessies lønkrav. Vigtigt

Iøvrigt når Toure os bliver officiel så har vi en ret stor trup på 29 spillere, conti og caldara må være de første der står for skud - medmindre romagnoli ik vil forlænge - så bør han sælges
Skrevet af Pirlo21
Nu hvor overskriften er silly season herinde, så syntes jeg da vi lige skal overtale insigne til ik at ville forlænge med Napoli og så join gratis næste sæson :-)
Elsker den insigne vi så til EM, 100 procent min nye italienske Darling der ik er AC Milan spiller!
Skrevet af Old Bull Lee
De spillere vi har hentet havde vi enten haft i forvejen ellers er der tale om 1-1 erstatninger. Ballo-Toure er vel en direkte erstatning for Dalot og Magnan for Dollar.

Der skal også være konkurrence om pladserne og som det ser ud nu:

3 Målmænd.

5 midtstoppere hvor måske Caldara eller Gabbia ryger.
5 backs, hvor Conti må formodes at være fortid.

4 centrale midtbanespillere (eksl. Krunic) her vi mangler en understudy til Kessie - særligt med henblik på Nations cup til vinter hvor både Bennacer og Kessie er væk i en måned. Desuden bygger Pobega bare på og i venskabskampen siger rapporterne at han gjorde det rigtig godt. Spørgsmålet er vel om Pioli kan bruge ham i sit system.

5 wings/wingangribere. Hvis der ryger en ud (Samu eller Hauge) så må det forventes at vi også henter en medmindre at Rosso får ret og vi ændrer formation.

2 offensive midtbanespillere. Her henter vi en erstatning for Hakan, da Brahim ikke kan trække læsset alene og Maldini stadig er en my for grøn.

Krunic som polyvantspillere hvor han nok er tiltænkt samme rolle som sidste sæson, energi og styrke i de sidste 10-20 minutter af kampen.

Slutteligt 3 angribere. Det er lidt tankevækkende at flere beretninger snakker om at vi henter et "talent" fx Kaio Jorge når vi har Colombo der gjorde en god figur sidste sæson. Staben må vurdere at han ikke er klar nok endnu.

Det giver 28 spillere, 29 med en "ny" Hakan. Plizzari, Kalulu, Gabbia, Pobega, Maldini og Colombo kan man stadig regne for deciderede talenter. Det synes jeg egentlig er fint nok og også helt ok hvis der ryger en eller to. Vi så sidste år hvor skrøbelige vi var ifth skader, Calabria måtte jo spille midtbane. Det tror jeg man har i tankerne ifth trupsammensætningen.

Salgsrygter/potentiale:
Caldara, Conti, Pobega, Hauge, Samu, Leao
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Jeg har ikke set testkampen mod Pro Sesto i går (6-0), men kan læse fra kampreferater, at vi reelt byggede op i en 3-4-1-2 (understreget af at Gabbia officielt startede på højre back).

Dette minder på mange måder om den måde Mancini bygger forsvar og midtbane op.

Det bliver spændende at se, hvad Pioli har tænkt sig når Saelemaekers og Calabria er retur.

Jeg hæfter mig i den forbindelse ved, at der er helt stille omkring en tilføjelse til højre wing - men det kan naturligvis skyldes, at man først skal have solgt Samu.
Skrevet af Old Bull Lee
@Rosso

Jeg er igang med at se kampe lige pt. Vender tilbage når jeg har set den færdig, men indtil videre er Gabbia decideret højreback og Tonali falder ned på linje mellem Tomori og Romagnoli i vores opbygningsfase
"Old Lull Bee"
Skrevet af Old Bull Lee
Med forbehold om at det er på en billig baggrund, her er nogle kommentarer omkring kampen mod ProSesto. Generelt var det tydeligt at vi i første halvleg, fokuserede på opbygning af spillet med udgangspunkt i forsvaret. Sådan så det for det meste ud:

Tomori-Tonali/Bennacer*-Roma
Bennacer/Tonali
Gabbia-Samu-Maldini-Krunic-Theo - backs tager et bredt udgangspunkt, begge "wings" søger midt ind i banen
Leao

* /=hvem der primært havde rollen. Dvs. at Tonali primært faldt ned på linje med forsvaret og Bennacer på midtbanen.

Castillejo laver noget for første gang efter 15 minutter.

Alt vores spil afhænger af Theo, men fy for pokker han er god.

Første mål er klassisk kontra efter hjørne, hvor Tats hurtigt sender den hen til den afblegede raket og Leao, Samu og Bennacer løber med og strækker forsvaret, Bennacer modtager bolden kort uden for feltet og scorer sikkert. Er du gal der er fart i fødderne på vores spillere.

2-0 var et forholdsvist let mål og næppe noget man ville have fået lov til af bedre hold. Maldini skal dog have ros for at lægge en perfekt bold til Leao.

3-0 også rimelig letkøbt. Samu med langskud.

Anden Halvleg var meget mindre disciplineret og meget, meget mere flagrende. Bar præg af at de unge spillere ville vise sig frem.

Pobega startede med et lidt mere defensivt udgangspunkt end jeg havde regnet med. Senere er han længere fremme. Kan både se ham som midt og off midt. Men han fylder godt. Er totalt spilstyrende og virkelig godt overblik. Signalerer hele tiden at han vil have bolden. Udnytter sin fysik på en rigtig god måde. Jeg kan ikke se hvorfor vi ikke skulle kunne bruge ham, han er et godt supplement til midtbanen. Også fint mål: Colombo med stolpeskud og rebounden ryger ud til ham og skyder den ind via stolpen.

Der er et eller andet galt med Hauge. Det virker som om han er totalt blottet for selvtillid og ikke tør udfordre, og når han gøre det, så er det ren lort. Har dog et stolpeskud, som burde have givet en kasse. Ellers taknemmeligt at have Kerkez bag sig som servicerer ham ret så godt. Til slut tager Kerkez selv affære og scorer to mål på ca 2 minutter. God kamp af ungareren.

Capone kan alt på nær at score. Han brænder vel 4-5 chancer, hvor 2 af dem er deciderede friløbere. Fx. starter halvlegen med en monster chance og masser af tid pga. en forsvarsspiller skvatter. Og så overplacerer han den totalt. Haha. Fantastisk teknik men intet slutprodukt. Sælg Samu, vi har Capone.

Lidt sjovt at Colombo spiller så meget med fødderne når han er så stor og stærk. Har næsten intet med låget. Ingen lange bolde, ingen indlæg.

Roback er lidt en usleben diamant. Prøver en masse men der sker ikke rigtigt noget.

Conti kan skride.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Pirlo21
Gad godt at se Hauge i 10´er rollen her i opstarten, jeg syntes ik han er oplagt som kant
Skrevet af Rossoneri
Pioli har ellers udtalt, at han ser Hauge meget specifikt som kant.
Skrevet af Martinovic
https://football-italia.net/juventus-fight-milan-for-kaio-jorge/

Hvis klubben virkelig ønsker ham, så betal de 10 mio. euro. Det bør ikke være de ekstra fire mio. euro, der skal gøre, at han ender i en anden klub.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri
Jo det er os fair nok, men jeg tror Hauge kunne være en spændende 10´er. Vurderet udfra hvad jeg har set ham spille i vores trøje. Men Pioli ved selvfølgelig bedre.
annonce
0