Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Det var nu mere bare for at sige, at det næppe kommer til at ske.
Skrevet af Martinovic
https://football-italia.net/atalanta-drop-koopmeiners-for-milans-pobega/

Måske vi skulle give Pobega chancen. Det er ikke fordi, Atalanta byder 2-300 mio. kr. for ham.

Vi har brændt nallerne på Locatelli. Cristante har også udviklet sig til en profil.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Spørgsmålet er vel hvor meget vi kan udvikle på Pobega, kontra hvad kan han finansiere lige nu. Det lader til at Pioli ikke ser ham have nogen særlig rolle i vores nuværende system og så er det vel synd at beholde ham fordi man er bange for at lave en "Locatelli". I tillæg, eksisterer faren for at bremse hans udvikling, hvilket absolut ikke er et godt signal til vores akademispillere.

Som artiklen også er inde på, så prøver vi vel at strikke en handel sammen som vi kan leve med. Enten i form af økonomisk kompensation eller en buy-back klausul.

Apropos sådanne handler. Jeg forstår ikke helt den der Brahim den der buy-back clause. Den er vel tidsbegrænset? Og hvad sker der hvis man får et bud på €28M men Real vil ham tilbage, er vi så tvunget til at sælge til dem? Selv efter... 4 år eller mere?

Og hvad hvis vi sælger Brahim fx til PSG (de har jo penge nok) og vi låner ham i 2 år? Er det tilladt? Jeg tænker der må være grænser for RM´s agens i fremtidige handler.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Pobega har næppe en rolle at spille, med mindre vi går over til tre på midten.

Med en double pivot, har han ikke Kessíes defensive evner og ville derfor skulle dække Bennacers/Tonalis plads. Med de to i truppen, giver det ikke meget mening, at have Pobega rendende også.

Jeg tror egentlig ikke Pioli har lagt sig fast på en formation endnu - og meget kommer nok også til at handle om hvad markedet bringer.

I flg. flere medier er en 4-3-1-2 i spil og det ville kunne give god mening - ikke mindst hvis Pobega imponerer i pre-season.

En anden meget væsentlig årsag til at beholde Pobega er reglerne om homegrown spillere.
Pt. tæller truppen kun Calabria og Gabbia. Med Plizzari og Maldini, kan man så komme op på de påkrævede fire.

Men truppen skal også have i alt otte spillere der har været trænet i Italien i alderen 15 til 21 år.
Her er det kun Tonali og Romagnoli der tæller i den kategori og dermed kommer tallet op på seks (uden at medregne Pobega).

Ved et salg af Pobega, skulle vi så finde to spillere der kvalificerer sig efter de regler. Her har jeg i øvrigt kalkuleret med, at Colombo ikke er en del af førsteholdstruppen til denne sæson, da de fleste meldinger går på, at han skal lejes ud på ny.
Skrevet af Old Bull Lee
En 4-3-1-2 er ensbetydende med et salg af Samu, Hauge og højst sandsynligt Saelemaekers. Det vil alt andet lige ikke give nogen mening at bruge dem som backs/wingbacks. Så langt tror jeg ikke vi strækker os for at holde Pobega. Hvilke medier nævner et formationsskift? For træningskampen gav absolut ingen anledning til at tro at sådan en forandring er under opsejling.


Selvom markedet kan overraske, så tror jeg mere og mere på at en vi henter en erstatning for Hakan og evt. en Kaio og ellers lukker vinduet for indgående spillere. Vi har splashet en del indtil videre.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
En 4-3-1-2 er ensbetydende med et salg af Samu, Hauge...

Det vil jeg egentlig påstå vil ske i alle scenarier.

...og højst sandsynligt Saelemaekers.

Det tror jeg faktisk ikke.

Hvis man husker det, var Saelemaekers jo reelt købt som back og det var da også der han spillede sine første kampe.

Med Samus manglende impact og Calabrias kanonform, fandt Pioli dog en anden rolle til ham.

I øvrigt testede Pioli ham også for nylig på netop den position - dog uden den store succes, hvilket i mine øjne, i høj grad skyldtes Samu.

Jeg vil dog påstå, at det netop kræver en tremands-midtbane, for at det skal kunne fungere med belgieren på backen.

Hvilke medier nævner et formationsskift?

Det var Pellegatti der skrev det (specifikt omkring 4-3-1-2), men Pioli antydede det selv i sit store pre-season interview.

For træningskampen gav absolut ingen anledning til at tro at sådan en forandring er under opsejling.

Det giver måske heller ikke så meget mening, at starte med en formationsændring i første træningskamp, hvor man har 4-5 startere til rådighed.

...så tror jeg mere og mere på at en vi henter en erstatning for Hakan og evt. en Kaio og ellers lukker vinduet for indgående spillere.

Det ville overraske mig gevaldigt.

Vi mangler ganske oplagt både en højre back og en central midt, for at erstatte truppen der afsluttede sæsonen - altså forudsat, at det fortsat skal være 4-2-3-1 eller 4-2-2-2.

Og så vil jeg absolut også forvente, at Samu bliver solgt (og erstattet). Det fungerer bare ikke med ham.
Skrevet af Rossoneri
@old bull

Pioli på spørgsmålet om han planlægger at ændre formation; “There could be, these are things I’ve always done in my career. Being unpredictable can be an advantage. We’ll try new things, but without forgetting our characteristics.”

Skrevet af paolomaldini
Jeg synes faktisk, at vi har en rigtig fin trup til 352 eller måske nærmere 3412. Jeg tror også, at en 3-mands bagkæde kunne redde Romagnoli lidt ift. hvordan han spillede og de fejl han lavede i sidste sæson.

Det er rigtig godt at have en venstrebenet spiller på VCB. Kjær så også rigtig komfortabel ud i et 3-mands forsvar under EM. Vi kan stadig spille vores lidt skrævvredne formation og måske i endnu højere grad tillade Theo at angribe.

Så vidt jeg har kunne læse, kan Kaio Jorge (hvis vi ender med at hente ham) også spille den offensive midt (udover den åbenlyse angriber).
Forza Milan!
Skrevet af Rossoneri
Der ville også være en vis logik i en 4-3-3.

Dels synes det at være uhyre svært, at finde en passende erstatning for Hakan. Ellers i hvert fald én der er til at betale.

Ziyech synes ikke at være på vej nogen steder og Chelsea laver næppe en ny "Tomori".

Sabitzer-sporet synes også, at været blevet koldt. Givetvis fordi der er flere interesserede parter - og så kan det nok heller ikke udelukkes, at han pønser på et udspil fra Leipzig.

I den lidt mere kulørte ende af skalaen findes James og Coutinho - transfersummen kan vi nok klare, men jeg tvivler på,a t vi kommer i nærheden af deres lønkrav.

Og så er der Vlasic - CSKA synes dog at holde stejlt på en transfersum på den forkerte side af €30m og vil ikke acceptere et lån. Det siges i øvrigt, at Zenit har meldt sig på banen.

Flere har kastet Luis Alberto på banen også, men Di Marzio afviste ret kategorisk, at vi skulle være interesseret.

Ift Brahim, vil han fint kunne fungere som højre wing (hvilket Pioli også har udtalt).

Jeg vil påstå, at eneste tilføjelse til truppen til en 4-3-3, vil være højre back.
Her skulle Odriozola være på blokken (lån) ligesom vi fortsat kigger i retning af Dalot.
Skrevet af Rossoneri
@paolomaldini
Sådan set meget enig.

Jeg kender ikke meget til Kaio jorge, men kan umiddelbart se, at han stort set udelukkende har spillet 9er.
Skrevet af Rossoneri
Man kan i øvrigt tilføje, at 4-3-3 og 3-5-2 er systemer der er rimelig lette, at variere imellem.
Skrevet af paolomaldini
Man kan i øvrigt tilføje, at 4-3-3 og 3-5-2 er systemer der er rimelig lette, at variere imellem.


Lige præcis! Og jeg synes, at flere af vores spillere har vist, at de sagtens kan håndtere formationsskifte - også i løbet af kampe.

Ift. Kaio, så har han vist udelukkende startet som 9´er, men skulle også have været brugt en del på den offensive midt i kampe.

https://sempremilan.com/brazilian-journalist-reveals-exactly-what-milan-can-expect-if-they-sign-santos-starlet-kaio-jorge

“Last year Santos were missing someone who created a game in the middle, so the coach Cuca often asked him to go back to almost play the attacking midfielder. On a tactical level, therefore, he would not have big problems in Serie A, because at his age he is already formidable. He would settle in quickly.”
Forza Milan!
Skrevet af Old Bull Lee
@Rosso

Hvis vi fortsætter nuværende formation vil et salg af Samu og Hauge ikke give så meget mening, rent breddemæssigt. Det lader heller ikke til at et salg af Hauge og Samu er nært forestående, da rygterne er aftagende.


Men jeg anfægter ikke at et formationsskift er på tegnebrættet og det vil hjælpe på Saelemaekers præstationer synes jeg, alt andet lige, at det ville være ærgerligt både at sende både Saele og Kalulu bag i køen. Særligt med hans sidste mere-end-godkendte sæson in mente.

Jeg tænker at det netop er i træningskampene man skulle teste et formationsskift og sidste sæsons antal kampe fordelt på mange forskellige spillere, så ville det da være en kærkommen lejlighed at teste det mod et serie c hold. Desuden må man, med vores aggressive presspil tage i betragtning, forvente kraftig rotation for at imødekomme nogle af de overbelastningsskader vi havde sidste sæson. Hvorfor kunne træningskampen ikke være en mulighed for at se hvordan spillet tager sig ud med en anden opstilling, selv med 4-5 startere og ikke en fuld XI?

Jeg kan gå med til at vi nok kan forvente en midtbanespiller/ offensiv midtbane samt en angriber alt efter hvad hvilke(n) formation(er) vi kommer til at spille næste sæson, men at vi skulle være på markedet efter en højreback, er i min optik helt sort. Hvis vi følger din model har vi i hvertfald 4 højrebacks i truppen pt. Så kan det godt være at Conti ryger, men 3 spillere om 1 plads er da mere end rigeligt.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Hvis vi fortsætter nuværende formation vil et salg af Samu og Hauge ikke give så meget mening, rent breddemæssigt.

Det handler vel i høj grad også om niveauet.

Jeg anser det som relativt oplagt, at situationen omkring Samu hverken er acceptabel for spiller eller klub.
Man kunne så argumentere for, at det kunne give mening at beholde ham, såfrem vi gik over til en tridente.

Det samme med Hauge. De sparsomme minutter han får, er en forhindring for hans udvikling og man kan tilføje, at Maldini også var valgt foran ham i går og ikke mindst, at det var Hauge der blev udeladt af EL-truppen sidste sæson.

Hvorfor kunne træningskampen ikke være en mulighed for at se hvordan spillet tager sig ud med en anden opstilling, selv med 4-5 startere og ikke en fuld XI?

Jamen det kan det da i praksis også. Som skrevet, så tror jeg bare ikke Pioli har lagt sig fast på næste sæsons formation endnu og jeg tror også, at det kommer til at afhænge af de muligheder der byder sig på markedet.

Fx er det svært at forestille sig, at han holder fast i en 4-2-3-1 (eller vælger en anden formation med en 10er), hvis vi ikke formår, at hente en kvalificeret erstatning for Hakan.

Mit bud er derfor, at Pioli har fokuseret på fitness i Pro Sesto kampen.

...men at vi skulle være på markedet efter en højreback, er i min optik helt sort.

Det kommer vel i høj grad an på formationen (?)

Hvis vi fx fortsætter med en 4-2-3-1 eler går for en 4-3-3, har vi tre backs, hvoraf Conti må forventes, at være på vej videre.
Og hvis Pioli også tænker, at have et tremands-forsvar i kataloget, skal Kalulu også regnes ind som reserve på CB-positionen.

For mig at se, giver det rigtig god mening, at havde fire CBs (Romagnoli, Kjær, Tomori og Gabbia) samt to HBs (Calabria og fx Odriozola) samt Kalulu der kan vikariere på begge positioner.

Det er jo også fuldt ud identisk med det setup vi har haft i den netop afsluttede sæson, hvor Dalot også var en del af truppen.

Ovenstående forudsætter selvsagt (som skrevet), at vi kommer af med Conti (og Caldara for den sags skyld).
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg er for så vidt med på hvad du skriver. Jeg er endda mestendels enig, jeg læste blot dit indlæg i en kontekst af at hvis vi skifter formation er Saelemaekers tiltænkt på en højreback plads, hvilket efterlader os med Calabria, belgieren og Kalulu hvor sidstnævnte er en hybrid (i tilfælde af et tremandsforsvar) hvor det ikke ville give så meget mening at hente en højre back til, da vi så ville have 3 1/2 backs. Uagtet at Conti sælges.

Dalot var i og for sig tiltænkt som vikar for Theo, her har vi sikret Ballo-Toure. At han så viste sig at være bedre og mere brugt på højrekant var i min analyse en kombination af skader og taktik.

Anyway, tiden må vise hvordan vinduet udarter sig og hvordan vi kommer til at opstille.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Sorry hvis det var uklart, men er selvfølgelig helt enig i at vi ikke skal i markedet efter en ny back, hvis Pioli vælger en formation hvor Saelemaekers skal være back.
Skrevet af Martinovic
En 3-5-2

Zlatan-Giroud/Leao/Rebic
Theo-Bennacer-Tonali-Kessie-Saelaemaekers
Romagnoli-Kjær-Tomori

Jeg synes, den ser spændende ud den formation. Med de spillere vi har, er der mange mulige formationer.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Brahim (som netop er announcet) skal gerne passe ind.

Det må vel i så fald være på Bennacers 8er position (?)
Skrevet af Martinovic
Så vil jeg foretrække at skubbe ham lidt frem og spille 3-4-1-2. Han er for spinkel som 8´er efter min mening.

Atalanta har spillet den formation med stor succes med enten Malinovsky eller Pasalic bag Zapata og Muriel.

Den giver plads til offensive løb, hvor man fastholder en kompakt midtbane og samtidig forbinder midtbanen med angrebet.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det er jeg sådan set enig i - men det kræver så en fuldgod erstatning for Hakan. Og så udelukker det Pobega (ikke at han skal være omdrejningspunkt for noget).
annonce
0