Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Næste sæsons hjemmebanetrøje.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Fremragende forsvarsspil af Rami! Og ligeså elendigt angrebsspil af Zaza.

Vi kan også konkludere at siden Kaká returnerede fra Madrid, har han ikke haft et anstændigt bundniveau på nogen måde. Han kan stadigt spille godt, men for fanden hvor kan han også spille elendigt!
Skrevet af Malum
Hvorfor skifter de ikke Kaka ud, han er jo piv ringe i den her kamp.
AC Milan 1984
Skrevet af Malum
Jaaaaaa Fiorentina :D
AC Milan 1984
Skrevet af MILANMILAN
Virkelig ringe.. Forza SES, giv os et mål!
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Lentini
Hvor har jeg savnet Faraone og hans eksplosivitet. Fin klassisk Faraone aktion, og okay redning af Pomini.

Pazzo virker noget uskarp foran kassen.
Skrevet af Bishop
Ja Pazzini er desværre ikke tilbage endnu, og jeg må indrømme at jeg er en smule utryg ved at han måske skal agere førstevalget i angrebet næste sæson.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Alota Fagina
Hvem er det, der kommenterer på Canal 8? Hans stemme virker mig bekendt.
Skrevet af Malum
Tror han hedder Bisgaard men er ikke sikker.
AC Milan 1984
Skrevet af Lentini
Hehe, jeg sagde det nok. Fik Mexes overhovedet fat i Berardi? Tror den franske flødebolle mest er sur over at han ikke fik flækket ham grundigt istedet for.
Skrevet af Martinovic
Mexes hjerneblødning. Han smutter forhåbentlig hjem til Frankrig efter sæsonen.
Mojn do!
Skrevet af KuntaKinte
Han må være blandt de spillere der får flest røde kort pr. sæson i hele europa
Brøndby IF
Skrevet af Lentini
Hehe, vi er nede med en mand og vælger at sætte vores luddovne stjerneangriber ind.
Skrevet af MILANMILAN
Hvad tænker Cannavaro dog på?

Dommer FFS!!! Offside og endda ren tackling.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Martinovic
Kæft en skandaledommer ham Valeri. Komplet idiot.

Rødt til De Sciglio for at tage bolden.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Kedede dommeren sig?

Hvor var det straffespark? Og rødt kort? Den skal appelleres.
Skrevet af Martinovic
Der var ren bold. Hans røde kort bliver forhåbentligt annulleret.
Mojn do!
Skrevet af Malum
Hvordan var der ikke straffe på SES ?

Well bliver en spændene sommer.
AC Milan 1984
Skrevet af Lentini
Nå, man sluttede en miserabel sæson af med en 2-1 sejr over Sassuolo, hvor dommer Valeri tilsyneladende gerne ville være i fokus. Hvis ikke De Sciglios røde kort bliver annulleret, er der noget i vejen med systemet.
Med afslutningen på sæsonen er det også på tide at evaluere. Det samme gør ledelsen i Milan – og forhåbentlig forholder man sig koldblodige og rationelle, samtidig med man handler hurtigt. Fordi dem som har dumpet mest fælt denne sæson, er egentlig ledelsen. Og det ville klæde dem rent faktisk at tage noget ansvar, i stedet for det konstante skyderi på træneren – hvem end det skulle være.

Jeg føler en afmagt og afsky når jeg ser Lady B og Galliani sidde side om side på de fine rækker på San Siro. Begge ser sure ud, og et eller andet sted tror jeg også at de helst vil sidde ved siden af hvilken som helst anden person. De to personer er skyldige i det kaos og den konstante uro der pt. befinder sig i og omkring fodboldklubben AC Milan. Det gør det ikke meget bedre, at vores excentriske ejer i sin kedsomhed ved samfundstjeneste ævler løs om vind og vejr, der skaber yderligere kaos. Skal Milan fungere igen kræver det ro, harmoni og fælles fodslag når det omhandler fremtiden. Det kan de ikke rigtig blive enige om, hvorfor Berlusconi burde tage den rationelle beslutning ved en afskedigelse af den ene, eller dem begge.

Jeg tror det som fan er svært ikke at tage parti i det drama der har foregået. Hovedsageligt tror jeg det konservative Italien holder deres hånd på Galliani, fordi gammelnok ved nok bedst. En horde af eksperter har alle haft travlt med at fortælle hvor dygtig Galliani er. Og jeg skal da vedkende at selvfølgelig kan Galliani noget. Han er en snu gammel ræv, som generelt er dygtig i forhandlingsøjemed. Innovativt er han dog svag, og det er der Lady B med længder er foran den gamle. Casa Milan er et flot projekt, og jeg har større tiltro til Lady B’s evner til at realisere et stadionprojekt end Galliani nogensinde har været. Der er en hel anden beslutsomhed over Lady B.

Til gengæld aner hun ikke en kæft omkring fodbold. Og det var der Paolo Maldini kom ind i billedet. Personligt synes jeg egentlig at Lady B har mange spændende idéer omkring det kommercielle og fremtidens Milan, men jeg var anderledes irriteret over hendes svage opbakning af Clarence Seedorf, da sædet brændte under ham som følge af exit i Champions League og nederlag til Napoli og Juventus. Fordi Clarence Seedorf er hendes idé, som hun har overbevist farmand om. Det var en kujonagtig performance på live tv, som jeg ikke brød mig om. Når man slår et stort brød om, skal man være klar til at bakke det op. Det andet er tøset og vattet – egentlig overraskede det mig at hun røg sådan i defensiven omkring hendes opbakning til Clarence Seedorf.

Jeg håber at Clarence Seedorf også er træner i Milan næste sæson. Først og fremmest for at skabe kontinuitet i klubben og fordi han faktisk har præsteret godt med det materiale han har fået til hånde. Alternativerne synes jeg ikke er spektakulære, og skal man virkelig ud og give Seedorf et gyldent håndtryk samtidig med erhvervelsen af en ny træner? Et rungende nej, og samtidig er spillerne glade for ham selvom jeg har en mistanke om Gallianis medvirkning til den overdrevne negativitet omkring Seedorf trods han blev ved med at hente resultater. Galliani dumpede ligeså grelt ved sin stilhed.

Og seriøst. Roberto Donadoni? Sidste dag læste jeg flere italienske eksperter skrive og fortælle at det var underligt at Donadoni ikke havde fået mere anerkendelse igennem sin trænerkarriere. Jeg må ryste lidt på hovedet, fordi to gange har han haft jobs hvorpå gode resultater har været krævet. Først som italiensk landstræner, hvor man sidst så et kedeligt uinspireret italiensk landshold. Og Napoli, som heller ikke var verdens succes. Mazzarri kom til bagefter med samme spilsystem og hævede Napolis niveau. I mine øjne mangler han karakter og mod, når han får de større jobs. Succes i Livorno og Parma er fint, men det gør ham ikke til Milan-træner. Spalletti? Altid flot fodbold, altid for lidt titler – og tilsyneladende uhyrlige lønkrav. Pippo er nu mere uprøvet som træner på seniorplan, selvom jeg altid vil elske Pippo og hans determination som spiller. En sand vinder! Vincenzo Montella bliver rost til skyerne, men jeg savner lidt en plan B når plan A ikke fungerer. Han virker ikke helt så fleksibel endnu, og det selvom jeg synes Montella har interessante idéer omkring hans fodboldfilosofi. Fælles med Donadoni vil det kræve en kompensation til deres nuværende klubber, skulle det forblive en mulighed. Det ville være hovedløst dumt, særligt fordi jeg ikke synes de bringer noget revolutionerende ift. Seedorf.

Jeg er spændt på hvorledes Tasotti tager med Allegri, skulle denne få et nyt job. West Ham og Tottenham har været nævnt som muligheder for vores tidligere cheftræner. Det har været rapporteret tidligere omkring den store respekt og venskab der er imellem Tasotti og Allegri. Jaap Stam har været nævnt som assistent for Seedorf – men jeg kunne godt se ham smutte af sted med Frank de Boer, skulle han blive Tottenhams nye cheftræner.

Rent finansielt har vi holdt os indenfor FFP. Manchester City og Paris SG har derimod fået stanget bøder og krav ud. Første forlydender lød på at Inter også skulle befinde sig i feltet, men umiddelbart har der intet været nævnt omkring bøder til vores rivaler. Roma skulle også have befundet sig på grænsen. Positivt er det dog at vi holder os indenfor grænsen, selvom jeg forestiller mig at vi langt fra er i mål. Galliani skal have ros i det øjemed, at han har skåret i udgifter og desuden indført en klausul i alle spilleres kontrakter(på nær Kaká) at de går 20% ned i løn grundet den missede CL-kvalifikation. Selvom klausulerne er indført vil de manglende CL-indtægter ramme os hårdt og lige nu tvivler jeg på at Berlusconi magter at modtage flere bøder af en art…

Så er der jo den formodede ”hjemkomst” af Demetrio Albertini. Og jeg er da om noget spændt på hvad vores gamle midtbanestjernes stillingsbetegnelse og opgaver bliver i klubben.
Skrevet af Lentini
Tiden er også inde til at evaluere truppen, og jeg er sand for dyden glad for at jeg ikke er den person, som skal rydde op i det kæmpe sammensurium af spillere, som er på kontrakt i Milan. Tidligere har det været fremme, mener det var La Stampa, som bragte historien, at Milan har et transferbudget på 25mio€ og et stramt sat råderum for lønkroner. Jeg har lidt svært ved at se Milan hente 25mio€ op af ”klubkassen”, men kan sagtens forestille mig råderummet omkring lønforholdene. En god idé, da Galliani har leflet lidt rigeligt tidligere hen. Det er klart at det er Lady B, som har fået gennemført dette, da Galliani aldrig nogensinde i hans stædige tykke skaldede knold ville sætte restriktioner på sig selv og sin ageren. Det ville være det samme, som at sige at han tidligere har lavet fejl på det punkt. Og dertil er han for stædig til en tilkendegivelse på det punkt. Igen sætter det egentlig bare i relief, hvor meget de to parter(CEO’er) modarbejder hinanden trods flestedelen af idéerne faktisk er okay nok.

MÅLMÆND:
Marco Amelia er en mand uden selvransagelse. Det blev tydeligt, da han fik chancen på Sardinien, og leverede en mareridtspræstation. Det som var chokerende, var efterfølgende Amelias glæde over hans præstation og agenten i uhørt grad roste sin klient og endda smed ham på tegnebrættet til VM i Brasilien for Italien. Kontrakten udløber – og den bliver ikke forlænget, til irritation for agenten som langer ud efter Allegri som ikke yndede at benytte Amelia. Den disposition fra Allegri var dog ganske forståelig – og Seedorf har fortsat med Abbiati som det klare førstevalg. Næste destination for Amelia, ligner på nuværende tidspunkt, Fiorentina.
Afløser: Michael Agazzi(Cagliari Calcio – Fri Transfer)

Christian Abbiati har leveret en Abbiati classic sæson. En sæson med underlige drops, mærkelige koncentrationssvigt og helt igennem fantastiske redninger. Der snakkes om at det kun er formaliteter, som skiller Abbiati fra at skrive under på en 1-årig forlængelse. Fremtidsmæssigt snakkes der også om at Abbiati skal være målmandstræner i Milan, hvilket vil give en masse unge målmænd med tendens til at bokse, håbløse fødder, mærkelige koncentrationssvigt og fantastiske redninger.

Ferdinando Coppola har også kontraktudløb efter sæsonen, og jeg håber den forlænges. Han er klart tredjevalg og har det tilsyneladende fint med sin situation. En rutineret målmand med erfaring i Serie A og B for hhv. Atalanta, Torino og Siena. Det er for mig fint.

Gabriel startede så fantastisk, men beviste senere at han er et bundløst hul hvad angår bundniveau. Hans seneste optræden var skelsættende for håbløshed og rystende elendigt. Selv Oliver Baumanns ”enestående” kamp for Freiburg med tre eklatante drops fremstår næsten som bedre end Gabriels seneste optræden. Han mangler erfaring og står foran et lejemål til næste sæson, da han endnu ikke har bevist at han er klar til at være førstevalg i Milan – og mit gæt er at han aldrig bliver det.
Afløser: ingen

Edoardo Pazzagli har været udlejet til Ascoli i Lega Pro, hvor han er andetvalg. Det siger lidt om hans niveau, men delejet Filippo Perucchini i Lecce faktisk har stået en ganske fin sæson, hvor Lecce nu kæmper om oprykning til Serie B. Perucchini nævnes også som en kandidat til betaling af Andrea Poli i Sampdoria.

FORSVAR:
Mattia De Sciglio har haft en skadesplaget sæson, og har aldrig ramt det niveau som man ved han indeholder. Til gengæld er der en enorm tro på ham internt – hvilket er ganske forståeligt. Real Madrid og Carlo Ancelotti skulle være meget varme på vores unge landsholdsback, men lige De Sciglio skulle være en mand Milan under ingen omstændigheder vil slippe, selvom De Sciglio skulle være varm på idéen med Real Madrid, navnlig pga. Ancelotti, og det kan man næppe bebrejde ham.

Ignazio Abate er dog en anden situation, som jeg har været inde over flere gange i denne tråd. Abate har gennegået en sæson med skader, spillet til tider rædderligt og er deraf blevet decideret reserve til højre back – til tider sågar sat af til fordel for Bonera. Han har en kontraktsituation der siges udløb i sommeren 2015, og med Mino Raiola som agent der beder om en lønforhøjelse til 3mio€ fra 1.8mio€ burde det ikke være en tough case for Milans sportslige ledelse at se enden for Abates ophold i klubben. Tilmed ville finanserne af et Abate-salg kunne bruges til forstærkning andetsteds på banen hvor det er mere tiltrængt end at vi har to italienske landsholdsbacks i truppen. Den mest varme interesse skulle komme fra Juventus og Paris SG, men der har været nævnt mange klubber i flæng: Arsenal, Liverpool, Lazio, Fiorentina, Wolfsburg og Zenit. Jeg skyder Abate til at kunne indbringe 10mio€ ved et salg. Lidt budkrig ville være belejligt.
Afløser: Matteo Darmian(Torino FC)/Gino Peruzzi(Catania Calcio)/Sime Vrsaljko(CFC Genoa)

Cristian Zaccardo har spillet sølle 11 kampe, men har faktisk gjort det som forventet udfra hans plads i hierarkiet i Milans forsvarskæde. Flere gange har han været forsøgt afsat, dog uden at det har vist sig så let. Personligt har jeg haft svært ved at forstå trangen til at afsætte Zaccardo, fordi han klager aldrig, men svarer kun han gerne ville have spillet lidt mere når han bliver spurgt af medierne. Tilmed har han rutine og international erfaring og jeg har svært ved at finde andre spillere, som skulle være det bedre end Zaccardo, til en position som 4.-5. valg i det centrale forsvar, samt gardering på backen. Sassuolo skulle dog overveje at smide et bud på Zaccardo.

Philippe Mexes skal simpelthen være fortid i Milan når vi rammer sommeren. Den franske flødebolle er indbegrebet af uprofessionalisme. Hans eneste job er at holde sig i ordentlig fysisk forfatning, og det magtede han ikke engang da han ikke spillede særlig meget. Derudover får han en skyhøj løn, som slet ikke berettiger til det bidrag han leverer på banen. Ud fra hans løn på 4mio€ burde vi få en spiller med høj klasse, stabilt bundniveau og lederegenskaber. Men det er slet ikke tilfældet, når man snakker om Mexes. Der er forlydender om han gerne vil tilbage til Frankrig, men franske klubber har noget svært ved at honorere Mexes’ lønkrav, hvorfor Monaco synes som de eneste sandsynlige, og de har endda stejlet lidt over lønkravene fra Mexes. Milan skal være overordentligt lykkelig hvis de overhovedet kan hente en transfersum på 3-4mio€ ind på Mexes – hvis nogen overhovedet. Det kan ende med at Milan skal betale en del af lønnen for Mexes, skulle han finde sig en ny klub, men det burde være prioritet for Galliani at slippe solariekongen.
Afløser: Aléx(Paris SG – Fri Transfer)

Adil Rami er vel den eneste centrale midtstopper, som på nogen made kan være overordnet tilfreds med sit bidrag i Milan. Startede lidt febrilsk og skulle have banket lidt rust af, men har derefter performet stærkt og har tilmed vist en farlighed i det offensive spil. Milan har via Ernesto Bronzetti, sendt et bud af sted til Valencia, hvorpå der har været forhandlinger, som dog gik på standby da Valencia sidste dag fik ny ejer i Peter Lim. Lige hans indtræden i Valencia ser jeg som en vanskeliggørelse af forhandlingerne mellem Milan og Valencia. Man kan rettelig spørge sig selv – hvis Milan ikke skulle få den ønskede rabat i Valencia, hvor vil man så finde en central midtstopper med Ramis niveau, til prisen på 5-7mio€? Det har jeg svært ved at se, og jeg synes det burde være en prioritet at anskaffe os Adil Rami – også selvom det vil koste os 7mio€.

Cristian Zapata er indbegrebet af en rejes rygrad. Han har alle forudsætninger for at blive en solid klippe i det centrale forsvar. Stor og stærk, meget hurtig og god i luften. Derimod er han knap så dygtig med fødderne, og har en mentalitet der leder tankerne tilbage på de kontinuerlige koncentrationssvigt, Kahka Kaladze, leverede i hobetal. Zapata er heller ikke en mand, som er specielt populær i de milanesiske fankredse sammen med Kevin Constant – og har siden Seedorfs indtræden haft meget svært ved at finde spilletid, hvor selv Bonera og Zaccardo har stået foran ham. Jeg kunne godt indfinde mig med at han blev i klubben, som førstereserve, men når han er skubbet langt ned i køen, synes jeg Milan skal skaffe sig af med ham, selvom rygtesnakken omkring Zapata har været meget lille – faktisk altoverskyggende stille. Milan sikrede sig ham for 6mio€ i Villarreal, og han burde kunne indbringe den samme sum.
Afløser: Davide Astori(Cagliari Calcio)/Dória(Botafogo)

Daniele Bonera er manden som man aldrig slipper af med. Har egentlig gjort det bedst som en defensiv højre back, hvor han har været dygtig at placere sig. Han er formentlig en mand vi må holde ud indtil han stopper sin karriere, og kan han være gardering til højre back og max 4.valg i centerforsvaret er det til at overleve.

Matías Silvestre har været konstant skadet – og kun fire optrædener rigere i denne sæson. Jeg har egentlig altid godt kunne lide Silvestre, men det burde ikke være til diskussion at han må returnere til Inter.

Kevin Constant er hadet af alt og alle i Milan. Han er blevet symbolet og indbegrebet af den middelmådighed som har ramt Milan de senere år, og tilskuerne på San Siro kan knapt belemre sig med at klappe ham af banen når han bliver skiftet ud. Jeg så ham meget gerne forlade klubben, men når man vælger ikke at forlænge kontrakten med Emanuelson, tyder meget på at Constant ”vandt” den kamp med hollænderen. Forhåbentlig får han dog en klar reserverolle til næste sæson.


Urby Emanuelson har fået besked på at kontrakten med Milan ikke bliver forlænget. Okay i det offensive, men håbløs defensiv – samme karakteristik har hans konkurrent, Constant, og den kamp tabte den lille hollænder, hvor Raiola har fået besked på at kontrakten i Milan ikke forlænges. Der har ikke været noget snak omkring ny destination for hollænderen. Der kræves ganske enkelt at Milan investere i en venstre back, som egentlig er oprindelig back og mestrer denne rolle – og derfor ikke er genstand for konstante blundere og dårlig organisering.
Afløser: Domenico Criscito(Zenit St. Petersborg)

Marcus Diniz er en ”gammel” knak vi har udlejet til Lecce. Hvorfor vi ikke bare har givet ham en fri transfer er mig ubegribeligt! Rodrigo Ely, 19 år, har spillet som fast mand i Varese i Serie B, og det er da en start der kan bygges videre på. Dog er han slet ikke klar til Milan endnu og et nyt lejemål i næste sæson står lige for døren. Jherson Vergara blev udlejet til Parma hvor han ikke fik et eneste minut. Næste sæson må han udlejes til en bundklub i Serie A eller i toppen af Serie B, hvorpå han skal bevise sig. Michelangelo Albertazzi er delejet med Verona hvor han i år har spillet 15 kampe og er reserve for fantastiske spillere som Moras, Maietta og Gonzalez. Sælg nu bare den halvdel i ham! Bartosz Salamon har spillet hele to kamp i Sampdoria. Sælg nu også bare den halvdel i ham. Dídac Vilá spillede kun 12 kampe i Betis efter han havde været skadet i et halvt år i Milan forinden denne sæson. Når han har spillet har Betis indkasseret et hav af mål, og Milan kan passende bede endnu en af Raiolas klienter om at finde sig en ny klub.
annonce
0