Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Jeg kiggede lige på det fem af de største bookmakere. De har alle sammen Milan på en femteplads overgået af Juve, Inter, Atalanta og Napoli. Enkelte har både Milan og Napoli med de odds. Så vi skal overraske igen i den kommende sæson, hvis vi skal i top4.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det ændrer ikke på at Milan fik flere straffespark end nogen anden klub i Serie As historie, og at det var abnormt mange.

Det fortæller os sådan set bare, at Milan spillede sig til mange situationer, hvor modstanderne var nødsaget til at benytte ulovlige midler.

Milan fik fortjent (pånær ét) tildelt de straffespark.

Simpelt.

...hvorefter han så sæsonen efter uden de store problemer kan erstattes af en 21-årig som har scoret fem ligamål i løbet af hele sin karriere.

Brahim har nogle egenskaber der gør ham glimrende i den rolle hans træner har defineret.

Og vi kan jo også bare forholde os til, at netop Pioli valgte Brahim fremfor Hakan på 10er-positionen i slutningen af sæsonen.

Antager det er sket fordi han mente han var et bedre fit.

Din logik dikterer at Manchester Citys hold med en 1-årig ved træner-roret er en dårligere ´trup´ end Søllerøds ´trup´ med Guardiola som træner...

Selvfølgelig gør det sgu da ikke det. Hold nu kæft en gang lallende nonsens.

Så forklar mig lige igen; hvordan er salget af Hakimi til et rekordbeløb et større nederlag for Inters "selvopfattelse og vindermentalitet" end Milans tab af Calhanoglu og Donnarumma til nul kroner?

Fordi Inter har været nødsaget til at sælge ud af kvaliteten i truppen, da økonomien er katastrofal.

Det er vel relativt simpelt (?)

En struktur- og ejermæssig sammensætning du længe og højt har rost til skyerne for Milans vedkommende, men åbenbart skulle være en skidt ting for Inter?

Som sagt - I har IKKE Oaktree som ejere, hvorfor det umiddelbart er svært, at forholde sig til et spekulativt scenarie hvor der er en anden ejer.

Skulle det ske, er der jo heller ingen der ved, hvordan Oaktree vil agere. Vil de bare sælge ud af kronjuvelerne for at få deres penge retur? I så fald vil det være en (endnu) større katastrofe end de nuværende ejere.

Elliott har vist sig gode ejere i Milan, baseret på deres gøren og laden. Det er en konstatering.

Det ville naturligvis være komplet spekulativt (og ikke mindst omsonst), at tale om en ejer i et hvad-nu-hvis scenarie.

Lige nu er Inters ejere et problem for klubben.

Tilbage står at det vil være oplagt at tro, at situationen påvirker spillerne og dermed, potentielt, også resultaterne.
Skrevet af Rossoneri
Jeg kiggede lige på det fem af de største bookmakere. De har alle sammen Milan på en femteplads overgået af Juve, Inter, Atalanta og Napoli.

Nå, men så er der jo ingen grund til at spille sæsonen, når det sådan set allerede er afgjort.
Skrevet af Martinovic
Nå, men så er der jo ingen grund til at spille sæsonen, når det sådan set allerede er afgjort.


Det giver nærmere en indikation af, at vi skal overpræstere igen for et opnå sidste sæsons andenplads.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Skal vi ikke det hvert år i flg dig?
Skrevet af Milanisti
Selvfølgelig er det en kæmpe fiasko, hvis vi ikke formår at hente en fast 10, som er mindst ét niveau over Brahim, sælge Samu samt hente en HM.

Alternativet er at vi ryger ud med røv og albuer i CL, og desuden må vi i så fald satse på en 5-6. plads i den nye sæson.
Skrevet af Milanisti
At påstå andet end ovenstående er fuldstændig hul i hovedet.
Skrevet af Rossoneri
OK - altid godt når nogen lige kommer ind og får sat tingene på plads!
Skrevet af Martinovic
Skal vi ikke det hvert år i flg dig?


Modsat dig mener jeg ikke, at vores trup er på niveau med Juve og Inters. Atalantas trup er utrolig godt sat sammen, hvilket de har vist i en lille håndfuld sæsoner nu.

Jeg mener, bookmakerne rammer rigtigt ved, at Napoli og Milan kommer til at kæmpe om fjerdepladsen efterfulgt af Rom-klubberne. Kan en af de fire klubber overpræstere i tilstrækkelig grad, er en plads i top3 ikke usandsynlig.

Når en klub over en årrække, der strækker sig over tre-fire sæsoner, mener jeg ikke længere, at man kan tale om, at en klub overpræsterer. Det er så bare klubbens niveau. Der er vi ikke helt endnu. Vi må se, om vi kan præstere lige så flot i næste sæson.
Mojn do!
Skrevet af Miraaa123
DaHvid
Hvad fanden snakker du om??
Skrevet af Rossoneri
@martinovic
Det er selvfølgelig helt fint - min kommentar var absolut skrevet med et glimt i øjet.

Der findes naturligvis ingen større sandhedsværdi i min vurdering af tingene.

I mit univers eksisterer der "blot" en overdreven pessimisme i denne tråd.
Det kan jeg, som sådan, sagtens forstå, ovenpå mange sæsoners miserable resultater.

I mit perspektiv, ser verden bare noget anderledes ud nu - men tiden vil vise hvem der får ret.
Skrevet af Fox@Mulder
Skidt vi er nødt til at låne Caldara ud til Venezia og i tillæg betale en del af hans løn - og at aftalen er uden option på køb......

Jeg er med på han næste år tæller mindre i regnskaberne og at vi aldrig ville få de 12M? Han pt. påvirker tallene med.

Velkommen til transfermarkedet post Corona :(
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
Må, det er så tilsyneladende MED option på at købe - og han tæller iøvrigt 14,4M i regnskaberne, hvilket vi naturligvis aldrig kunne få for ham.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Milanistar
Købsoption på 4 millioner euro. Tja... nu handler det selvfølgelig også om andet end finanser. Caldara er fodboldspiller, som også gerne vil have lov at spille, hvilket ikke så ud til at ske efter tilgangen af Tomori. Caldara er vel efterhånden 5. Valg? Så fint at sende ham af sted. Tabet på ham dækker vi til gengæld så rigeligt ind ved at sælge Hauge for langt mere, end vi købte ham for.

Jeg er enig i, at vi stadig mangler en decideret profil til den offensive del af midtbanen. Og at Samu skal skiftes ud med en HM der har et væsentligt bedre slutprodukt samt bedre påvirkning på spillet.

Jeg glæder mig til den nye sæson. Det bliver spændende at se hvor vi står fra starten af sæsonen, hvor vi ret hurtigt render ind i flere af de helt store.
Sempre Milan.
Skrevet af Rossoneri
Velkommen til transfermarkedet post Corona :(

Tja - det er jo lidt ligesom boligmarkedet.

Når de spillere vi vil købe også falder i værdi, er det som sådan ikke et problem. Navnlig hvis man er en klub der satser på at købe mere end man sælger.

Tonali er jo et fint eksempel på at vi også har lukreret på "corona-markedet".

Det sagt, så ser vi også et komplet fragmenteret marked.

En OK forsvarsspiller ryger til en engelsk midterklub for tæt ved €60m og meget tyder på, at Lukaku er på vej retur til London for det dobbelte.

FFP er en ekstra klods om benet i disse tider og det går ikke mindst ud over de klubber der lever af store salg af deres talenter.
Eksempelvis PSV der kun får €30m for Malen - for et års tid siden, havde han givetvis kostet det dobbelte.

Something is rotten in the state of UEFA.
Skrevet af Fox@Mulder
https://beta.bold.dk/fodbold/nyheder/la-liga-faar-gigantisk-oekonomisk-indsproejtning

Sindsygt sådan noget er lovligt, det er jo økonomisk doping - hvad skal vi med FFP hvis klubber bare kan få boosted deres økonomi sådan der?
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Pirlo21
@fox
Syntes du det er slemmere, end hvad der sker i PL og deres uvirkelige medie aftale eller PSG som bare skider på samtlige regler deres findes? Alternativet i forhold til la liga, virker jo til at være at Barca og co går bankerot…
Skrevet af Fox@Mulder
@Pirlo21

Nej, på ingen måde - dette er bare endnu et eksempel på at der ikke er noget som helst fair i fodboldverdenen.... Om det så hedder PL, Cityd og PSGs klamme overforbrug og immunitet overfor FFP eller nu La Liga som dette nummer.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Pirlo21
@fox
Meget enig
Skrevet af GoodOldArsenal
Premier League klubberne kan vel ikke gøre for, at ligaens brand er steget i værdi henover årene og derfor kan kræve enorme summer, når der skal forhandles om en medieaftale? Hvad skal man ellers gøre? Lade vær?

Jeg er selv modstander af den udvikling fodbold har haft, men omvendt er det jo også et spørgsmål om udbud og efterspørgsel, hvor Premier League bare er massivt efterspurgt på verdensplan. Det er jo ikke ulig hvad Serie A tidligere har været, omend det økonomiske aspekt har ændret sig markant.

PL klubberne har, især efter hele Super League situationen, forpligtet sig til at sende flere penge ned i systemet, så blandt andet talentudvikling bliver støttet massivt. Det er ikke alt sammen skidt.

EDIT:

Og mit indlæg skal på ingen måde forstås som provokerende. Jeg er bare nysgerrig.
Arsenal FC | Hamburger SV
annonce
0