Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@Lentini;
Jeg er helt på linje med dig omkring kontinuitet og "ro" i og omkring truppen.

Omvendt så har Seedorf ikke overbevist mig om at han er manden til at føre os videre / tilbage hvor vi anser vi skal være. Som spiller vil han altid være en af mine favoritter, men som træner har jeg min tvivl.

Først og fremmest undrer hans valg af spillere mig gevaldigt. Der kan selv sagt være masser af årsager, men der er en række overordnede valg som han synes at have taget.

Backs: Vi har i De Sciglio en potentiel verdensstjerne på venstre back. En plads vi ret beset ikke har været godt besat på siden Maldini. Det er den plads han spiller på landsholdet og han har selv udtalt at det er hans foretrukne.
Derfor har jeg svært ved at se logikken i at bruge ham til højre.
Nuvel - havde vi en anden super god eller upcomming venstre back, kunne jeg bestemt forstå det. Men det har vi ikke og valgtet betyder at vi må spille med Contant??!! Jeg har sagt det før og siger det gerne igen - han er den ringeste spiller jeg kan erindre i mine over 25 år som fan.
Samtidig betyder det at Abate må sidde udenfor. En spiller der måske kan forbedre sig i sin defensive placeringsevne, men sammenlignet med Constant er han jo en ren Baresi i det aspekt.

Jeg deler ikke ønsket om at vi skal skille os af med Abate. Jeg ser ham og De Sciglio som en fin stamme på de to back-pladser i en del år frem.
Abate har desuden udvist en god professionel attitude i en tid hvor han måske kan have svært ved at forstå at han skal se så mange kampe fra bænken.

Midterforsvar: Hvad driver ham dog til at fortsætte med at benytte sig af Mexes? Det er den ene håbløse optræden efter den anden.
Zaccardo ville være et langt bedre alternativ - omend jeg ikke mener at en spiller på hans niveau burde kandidere til førstevalget på sin plads i en klub som Milan.

Rami er jeg også lidt i syv sind omkring. Der er ingen tvivl om at han er en super dygtig duel-spiller. Han har dog gevaldige problemer med at placere sig og forudsige spillet. Det er nu engang en forudsætning i en liga som Serie A.

Som du skriver, så har Zapata forudsætningerne til at blive en rigtigt dygtig forsvarsspiller. Jeg har ikke helt opgivet ham og har en lille forhåbning om at han måske kunne blomstre op hvis han spillede kontinuerligt.

Personligt ville jeg gerne se en konstellation Zapata og Astori. I den forbindelse er det ganske fint at sidstnævnte ikke blev udtaget af Prandelli - det kan måske holde hans prisskilt på et mere realistisk niveau.

Midtbane: Jeg synes at overgangen til en 4-3-1-2 eller 4-3-2-1 (afhængig af hvordan man ser på det) er ganske fornuftig. Der giver en bedre balance samtidig med at flere spillere kan angribe fra dybden så de ikke fast kan blive markeret fremme i banen.
Igen er jeg forundret over at han stædigt holder fast i at bruge Muntari. Ikke mindst når vi har Poli siddende på bænken, som har gjort det glimrende i år. Han starter ham (Poli) i derbyet, for derefter at bænke ham til næste kamp. Det må også være forvirrende som spiller - man må forvente at træneren stiller med sine foretrukne i et derby.
Muntari har tilsyneladende ikke et bundniveau og hans "hjerneblødninger" overgås kun af Mexes.

Til næste sæson skal vi som bekendt ikke "belemres" med europæisk fodbold. Derfor mener jeg også at det kunne være en glimrende lejlighed til at give lidt mere spilletid til vores talenter. Jeg ved at dette splitter vandende, men én ting er i hvert fald sikkert. Der skal en anderledes trupsammensætning til end hvad vi har set i senere år.
Jeg tror vi alle kan blive enige om at det ikke er holdbart at hente spillere som Constant, Birsa, Traoré m.fl.
Og da vi heller ikke døjer med pladsproblemer i pengetanken, synes eneste mulighed at udvikle spillere selv.

Cristante (6´er) og Fossati (8´er) så jeg gerne spille en rolle på holdet næste år. En spiller som Saponara har også vist glimt af de ting der gjorde at vi hentede ham i sin tid. Han har dog ikke fået mange chancer til at bevise det. Gassen synes at være gået lidt af ballonen hos Taarabt og det kunne være at man skulle vælge at sige tak for denne gang. Dette ville kunne give flere chancer til Saponara.
Herudover har vi Niang rendende i Montpellier. Han kunne være interessant i lyset af at Balo nok med sikkerhed har spillet sin sidste kamp for klubben.
Og så må vi se hvad der sker med Mastour. Det er naturligvis ikke en spiller der kan gøre sig gældende nu - men kunne være interessant at se ham få minutter her og der.

Følgende spillere bør efter min mening være fortid i klubben: Amelia, Constant, Silvestre, Mexes, Rami, Urby, Muntari, Essien, Traoré, Birsa og Balotelli.
Hertil kunne det måske være en ide at vinke farvel til Taarabt samt SES (af finansielle årsager).
Skrevet af Lentini
Jeg vil slet ikke indlemme mig i en ny diskussion vedrørende Fossati. Jeg vil bare pointere at jeg stadigvæk ikke forstår hvad en mand som Fossati har at gøre i Milan – når han den seneste tid i Bari knapt er blevet benyttet og dermed ingen indflydelse whatsoever har på Baris stigende formkurve der nu kan sikre dem playoff kampe om oprykning. Jeg forstår ikke hvordan man i ramme alvor kan mene at han en mand med splinter i røven fra Serie B kan gøre sig gældende i Milan. Så skulle Milan vel snarere erhverve sig Marco Calderoni, Cristian Galano eller Lucca Ceppitelli som rent faktisk har været med til at spille Bari op i den sjove ende frem for bænkevarmere.

Jeg forstår heller ikke hvorfor nogen ønsker Seedorf afsat, da hans pointgennemsnit kun er overgået af rekordsættende Antonio Conte og Rudi Garcia, samt Napolis Rafael Benitez som vel reelt set har underpræsteret en smule med et stærk Napoli hold – hvis man undlader at kigge på deres forsvarskæde. Seedorf har præsteret bedre end de til Milan rygtede Montella og Donadoni. Og Spalletti… pffff!! Han har præsteret 4. bedst med en trup, vi ikke kan prale af er bedre end hverken Roma, Juventus eller Napoli. Hvorfor skal han skiftes ud? Spillerne kan lide ham, og frem for alt er han ærlig overfor sine spillere. Hvorfor smadre en kontinuitet når Seedorf har præsteret det med denne trup, som niveauet i truppen er til? Argumentationen imod Seedorf opvejer slet ikke argumenterne for Seedorf. Jeg synes folket i høj grad glemmer hvilken forfatning Milan var i – samtidig med at man skulle spille fire nye spillere ind(Rami, Taarabt, Honda og Essien).

Ift. Adil Rami er vores første bud, 4mio€, blevet afvist i Valencia samtidig med at Milan har berettet for Valencia at man ikke har i sinde at betale de 7mio€. Galliani skulle have snakket med Rami, og forsøgt berolige ham med at man gør hvad man kan for at finde en løsning med Valencia. Til CL-finalen på lørdag, skal Galliani mødes med de Valencia delegerede. Valencia har egentlig afløseren klar i Otamendi – og skulle mig bekendt også være ret tæt på et par Benfica-drenge, deriblandt Ezequiel Garay som rygtes kraftigt til Valencia. Super-agenten Jorge Mendes og Peter Lim skulle vidst have en fin kontakt mellem dem. Derudover kom det frem i medierne tidligere, da Lim lagde et bud på Milan, at Galliani holdte flere møder med ham for at finde fælles fodslag. Heri blev det berettet at Galliani ville blive ene CEO skulle Lim komme til magten i Milan. Nu er han så i Valencia – men det kunne tyde på at Lim og Galliani kommer godt ud af det, og at Galliani derfor selv møder op og kunne forestille mig Lim gør det samme. Måske den gamle ræv, kan få den rabat han søger. Adil Rami har i hvert fald været den klart bedste centerforsvarer i Milan gennem hele sæsonen af alle dem der er blevet prøvet, og Milan skulle være meget tilfredse med den tidligere franske landsholdsspiller.

Så kom der også en historie i Corriere delle Sera i dag, som måske giver forklaringen på at Mastour blev rykket op i A-truppen. De melder nemlig en historie, hvori Barcelona skulle have tilbudt Mastour sin første senior kontrakt og derfor handlede Galliani hurtigt.

Ift. mine egne ønsker om forstærkninger er det egentlig irrelevant, i stedet er det mere interessant at se hvilke spillere, som har lidt mest under trænerskiftet. Af de større ”degraderinger” finder man Zapata og Birsa. På trods af at de begge har haft skadesperioder i foråret er der signifikant forskel på spilletid fra tiden under Allegri til tiden under Seedorf. Det giver indikationer om at ingen af de to spillere har en fremtid i Milan.

Muntari og Poli har fået mindre spilletid under Seedorf end Allegri, hvilket også i høj grad hænger sammen med at midtbanen blev ændret fra en flad 3’er til en trekant, og med konkurrenter i støbning af Milan bedste gennem sæsonen, Nigel de Jong og kaptajn Montolivo er det egentlig ganske naturligt. Essien har også snuppet en smule – ikke meget – spilletid fra de to herrer. Cristante har slet ikke fået et minut under Seedorf og hælder Seedorf mest til trekanten på midtbanen ville et lejemål af Cristante være gunstigt. Milan får intet ud af at have en ung mand som Cristante siddende og samle splinter i røven hos Milan hvis han i stedet kan opnå spilletid og Serie A erfaring i fx interesserede Atalanta hvor konkurrencen er mindre.

Robinho er en anden mand som har set færre minutter, hvilket hænger sammen med hans elendige præstationer samt at både Honda og Taarabt er kommet til, og ganske åbenlyst har mere tillid fra Seedorf. Taarabt forstår man, mens vores japanske ven endnu har at bevise at han burde være berettiget til at bære 10’eren i Milan.

Det synes desuden klart at Seedorf foretrækker Mattia De Sciglio som førstevalget på højre back. Ikke at De Sciglio har spillet fabelagtigt – men alle ved jo hvilket kæmpe potentiale han indeholder. Lidt overraskende valgte Seedorf at sende Bonera på højre back, da De Sciglio i en periode var skadet, som følge af en håbløs tackling fra en Lazio-klovn, da Seedorf fik vendt skuden igen efter en sløj periode. Overraskende i det øjemed at vi havde en italiensk landsholdsback i Abate tilbage. Abate har haft en rædsom sæson med skader, og rædderligt spil. Flere gange svag defensiv uden at bibringe noget offensivt. Bonera spillede en klassisk defensiv højre back, og var en del af forsvarskæden som indkasserede 1 mål i de næste 4 kampe mod hhv. Fiorentina, Chievo, Genoa og Catania. Altså var Boneras plads på holdet ganske berettiget.

Når man vælger at bruge De Sciglio permanent på højre back, som Seedorf gør, så er der bare ikke plads til Abate. Og selvom Milan mod oddsene pt. skulle vælge at afskedige Seedorf, er Abate stadigvæk ikke sikker på at fremtiden ligger i Milan. Han leder efter en bedre kontrakt – og er i et forhandlingsøjemed i en god position med kontraktudløb næste sommer. Enten skal Milan forlænge ham mod en klækkelig lønforhøjelse eller sælge ham. Og da De Sciglio sidder tungt på pladsen nu, og Abate på ingen måde har vist et niveau der skal give ham pladsen tilbage tillige sikre ham en næsten fordobling af lønnen, synes jeg egentlig kabalen løser sig selv. Han må væk til sommer, og heldigvis står der klubber i kø for at erhverve sig ham.

Så er der de unge Petagna og Saponara som ganske enkelt bare bliver kvalt i konkurrencen, og mon ikke de to herrer er i andre klubber efter sommerferien.
Skrevet af Lentini
Et eller andet sted kunne jeg godt ønske mig en transferplan for Milan i retningen af dette:
1) Man får signet, som det også kraftigt tyder på, Michael Agazzi på en fri transfer i Cagliari som erstatningen for Marco Amelia.
2) Man sætter ligeledes alt ind på at hente Aléx i Paris SG, ligeledes på en fri transfer.
3) Milan skal skaffe 30mio€ på et salg af Mario Balotelli. Jeg kunne godt ønske mig, at de penge bliver sendt videre til Sevilla, i et forsøg på at hente kroatiske Ivan Rakitic, som jeg mener har en kontrakt til sommeren 2015 samt angriberen Carlos Bacca.
4) Hvis West Ham som jeg forventer ikke udnytter muligheden for at købe Antonio Nocerino, kunne jeg godt tænke mig at han bliver sendt videre til Torino sammen med Saponara i bytte for vores Primavera-dreng, Matteo Darmian.
5) Jeg håber på 10mio€, og gerne mere via en budkrig, for Ignazio Abate. Finanserne derfra bliver anvendt til at hente en venstreback ind med kvalitet og internationalt niveau. Min hjerne er dog så begrænset, at den kun kan stave til Criscito. Heldigvis har romerne kastet deres kærlighed på Davide Santon, så den defensive katastrofe bliver det formentlig ikke.
6) Et salg af Zapata ville kunne finansiere størstedelen af transfersummen på i hvert fald Davide Astori, som har fået et 10mio€ skilt på af Cagliari, selvom jeg synes Dória i Botafogo giver meget større perspektiver. Men prisen på 10mio€ mener jeg kan forhandles ned, trods Cagliari i vanlig stil hyper deres viceanfører. Har man noget bedre på tegnebrættet hos Galliani & Co., er det også fint med mig.
7) Philippe Mexes, Valter Birsa, Robinho og Alessandro Matri skal under alle omstændigheder ikke være en del af lønpakken i Milan til næste sæson. Der må komme store afskrivninger på Mexes, Robinho og Matri. Andet kan jeg ikke forestille mig.
8) Ikke mindst er der trioen Rami, Taarabt og Paloschi, som er spillere jeg gerne ser i Milan. De første to er i igangværende forhandlinger, mens der skal findes en løsning med Chievo denne sommer. Betyder det at fx Niang skal være en del af finansieringen, så fred være med det.
9) Overflødigheder som Dídac, Albertazzi, Salamon, Fossati, Traoré må gerne aflæses på nærmeste losseplads. Niveaumæssigt har de ikke det der skal til, så hvorfor holde på dem. Dídac, Fossati og Traoré har desuden kun et enkelt år tilbage af deres kontrakt.
10) Med tanke på at vi har de Jong, Montolivo og Muntari som alle sammen kan agere som defensive midtbanespiller, synes det som frådseri at have Michael Essien i truppen til 3mio€ årligt. Særligt med tanke på ingen europæisk fodbold næste sæson. Besiktas og Essien må gerne blive en realitet.
Skrevet af Sheriffen
Dude...
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Promo
Lav en blog, Lentini.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Lentini
Haha, ja gik måske lidt - nok nærmere meget overboard. Det jeg egentlig bare vil sige er : handling !!
Skrevet af Lentini
Oh no, forlydender på Galliani har en plan om at hente Aly Cissokho i Valencia sammen med Adil Rami. Cissokho var dårlig i Valencia, men decideret ringe i Liverpool. En sort venstrebenet udgave af Abate.
Skrevet af Martinovic
Dybt tragisk hvis Milan henter den klovn. Han burde rende rundt i en fransk 2. divisionsklub.
Mojn do!
Skrevet af Nerazzurri
Har han ikke dårlige tænder?
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Bishop
Ja det ville sgu være kønt hvis Galliani langt om længe skulle få den discount han fiskede efter i sin tid...

Mht Seedorf og hans spillervalg, så er jeg pgså forundret over at han ikke har gjort mere for at spille Abate ind på den højreback.

Dog mener jeg ikke at man kan stille spørgsmålstegn ved hverken Rami eller Mexes erobring af startpladserne i centerforsvaret. De er slet og ret de bedste spillere vi har til de pladser, og at påstå at Mexes har spillet den ene håbløse kamp efter den anden, er ikke korrekt. At han har være dybt uprofessionel med henblik på vedligeholdelse af sin form, er selvfølgelig for dumt, men her på seneste har han spillet sig gevaldigt op.

Derudover er jeg helt enig i at Seedorf selvfølgelig skal have lov til forsætte som styrmand, hans resultater taler for at han skal have lov til arbejde videre med truppen, og nyde godt at en sommerpause hvor han kan præge indkøb og få pudset sin startopstilling og strategi af.

Mht Honda så håber jeg ligeledes at han henover sommeren kan få sig selv integreret på holdet, han har alt andet end imponeret, man kan håbe at han blot er en spiller der har brug for lidt ekstra tid, spørgsmålet er så om Seedorf, har tiltro til ham..

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bosse1983
@Bishop

Ordet du leder efter er tilholderlås og jeg frygtede at du var låst inde på toilettet, næsten tom for strøm på mobilen, mens du febrilsk prøvede at forklare en norsk låsmed dit problem. Du kan købe standard i byggmakker og tilsvarende pladser.

Nogle kalder dem vist også bare låskasser.

http://www.clasohlson.co…owTabs=true
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Lentini
En lille transferupdate:

Tidligere i dag så jeg på calciomercato.it at Galliani tilsyneladende ville have både Adil Rami og Aly Cissokho, hvilket var skræmmende. Jeg blev dog lidt mere tilfreds, da jeg så Tuttosport også bragte historien, da de som regel rammer helt skævt med deres bud på transferemner til Milan, bortset fra de åbenlyse. Franske L’Equipe nævner heller ikke Cissokho på nogen måde i deres rapportering, men kun at der er fornyet dialog mellem Milan og Valencia – hvor der er forhandlingsvillighed til at sætte sig ned omkring Champions League finalen.

Adriano Galliani skulle have haft en snak med den brasilianske trio i dag. Gabriel skal på udlejning, Robinho er der fælles enighed om et salg med Flamengo som det bedste bud pt., mens Kaká bliver i Milano.
Jeg har ingen idé hvor stor troværdigheden er hos Daily Star i England, men vi bliver kædet sammen med den nu 36-årige Didier Drogba.

Til sidst er der den kontinuerlige snak vedrørende afgangen af Ignazio Abate. Raiola skulle stå på spring til at tilbyde Abate til PSG, men deres førsteprioritet skulle angiveligt være Daniel Alves. 10mio€ skal PSG slippe for at få Abate, mens man forventer svære betingelser for at hente Daniel Alves i Barcelona.

@Bishop

Mexes er rigtig nok en dygtig centerforsvarer - når han vel og mærke er mentalt tilstede og ellers er professionel til at holde sig i ordentlig fysisk forfatning. Det sker til tider at han er det, men det sker dælme også at han er helt væk. Det er bare ikke godt nok til en mand der tjener 4mio€, og dermed via sin højtlønnede status burde være en spiller der skal kunne stoles på.
Skrevet af Bishop
Jeg er skam enig Lentini, men det ændrer ikke på at han stadig (skræmmende nok) er noget f det bedste vi har til pladsen. Altså jeg mener at Seedorf har gjort det korrekte ved at bruge ham her på det sidste
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Det er jeg enig i. Mexes(i form) og Rami er med afstand vores to bedste centerstoppere, men mit view går på fremtiden. Ikke at Méxes skal diskvalificeres som 32-årig, men snarere fordi jeg godt kunne tænke mig at der er et stabiliseret centerforsvar klar fra starten af næste sæson, så der er et troværdigt grundlag fra defensiven. Og dertil stoler jeg ikke på Mexes - for hver gang vi har haft en mindre pause, kommer han tilbage smællefed så selv Morten Duncan virker som en spiller i fantastisk form. Og det er meget trættende at han altid skal spilles i form. Dog brugte Allegri ham rigeligt i efteråret, hvor han dog bare var notorisk ringe, men også startede sæsonen som overvægtig. Det er bare ikke godt nok og uprofessionelt.

Edit: Det er bare for mig utrolig vigtigt at nøglespillerne, som man kan se ud fra lønninger er troværdige professionelle. Fordi vi har ikke længere Jaap Stam, Alessandro Nesta og Paolo Maldini til at dele tiden i centerforsvaret. Nu er vi belemret med Zapata, der har en svagere rygrad end en reje og notorisk ustabile Bonera, som rigtig gerne vil - men ikke besidder evnerne. Så nytter det ikke noget at den ene af vores (på papiret) faste stoppere spiller i øst og vest. Det svækker os meget mere markant nu, end tidligere hvis fx Stam blev skadet. Så stod Nesta eller Maldini parat - i yderste tilfælde en ung Kaladze.
Skrevet af Lentini
I övrigt en cool nok kommentar fra Sogliano i Verona. Han takkede nej til jobbet i Milan, fordi han ingen interesse havde i at blive tjener for Galliani.
Skrevet af Lentini
Dagens rygter:

- Davide Santon og Newcastle United er angiveligt blevet enige om at skilles denne sommer, da Santon gerne vil sætte næsen hjemad mod Italien. Prisskiltet på venstrebacken er som udgangspunk 10mio£. Der har været snak om særligt Roma, mens Fiorentina også har været nævnt. Santon skulle dog foretrække at komme hjem til Milano og Milan. Der har før været dialog mellem Milan og Santon, men pt. skulle der ikke være kontakt.

- Milan skal denne sommer tager stilling til Simone Verdi, som er delejet med Torino. Verdi har denne sæson været udlejet til Empoli med fin succes – efter ophold hos både Torino og Juve Stabia uden større succes.


- Som forventet har Matías Silvestre fået at vide at Milan ikke ynder at udnytte friløbsklausulen i lejeaftalen på 4mio€ og han sætter derfor næsen hjemad mod den anden side af byen.

- Carlo Ancelotti nævnes som ønskekandidaten i Milan. Det virker dog overordentlig urealistisk. Stort set alle medier er efterhånden ved at blive enige om Seedorf bliver i trænersædet, trods man indenfor de nærmeste dage skal snakke fremtid med Pippo.


- Flamengo skulle steppe ekstra op, fordi Robinho nu også har fået muligheder i amerikanske MLS.

- Allerede fredag mødes Milan, via Bronzetti og Valencia igen for at forhandle omkring Adil Rami. Der nævnes intet om Aly Cissokho(gudskelov). Lørdag skulle Galliani ankomme til Portugal, hvor Peter Lim ligeledes vil opholde sig og det forventes at snakken omkring Rami vil fortsætte der også. Marseille og Arsenal nævnes som de to klubber, der overvåget situationen nøje.


- Philippe Méxes er måske alligevel at finde i Milan næste sæson. Der florerer gentagende rygter, som bekræfter hinanden i at Méxes ikke er på den seddel med spillere, som partout skal forlade Milan denne sommer trods hans heftige lønbyrde. Jeg vil blive slemt skuffet, hvis der ikke indfinder sig endnu en ny central midtstopper denne sommer udover at Rami hentes ind permanent. I det tilfælde må Zapata lade livet i min optik.
Skrevet af Lentini
Status hidtil på den menneskemængde af spillere på kontrakt i Milan:

- Marco Amelia: Forlader klubben til sommer på en fri transfer. Klubben ønsker ikke at forlænge med ham.

- Christian Abbiati: Har forlænget sin kontrakt med et år, til sommeren 2015.

- Gabriel: Lidt overraskende forlyder det at den unge brasilianer bliver i Milan næste sæson.

- Mattia De Sciglio: Milan vil under ingen omstændigheder sælge deres unge backtalent denne sommer. Der skal komme et uhyrligt bud før Galliani åbner op for ørerne.

- Philippe Méxes: Umiddelbart ikke på listen over ”must-go” spillerne, og det åbner derfor op for muligheden til en forbliven i Milan næste sæson også.

- Adil Rami: Milan er i forhandlinger med Valencia, den nærmeste fremtid må vise om forhandlingerne fører noget positivt med sig.

- Ignazio Abate. Usikker fremtid i møde. Vil have lønforhøjelse i Milan, som man ikke er klar til og derfor ligner det er salg. Raiola vil have ham til Paris SG, som dog har Daniel Alves som førsteprioritet. Barcelona ser ud til at handle hurtigt denne sommer, og derfor kan man håbe på en hurtig afklaring omkring Daniel Alves – og i kølvandet på det, Abate.

- Matías Silvestre: Får som forventet ikke forlænget sit ophold i Milan, og sendes tilbage til Inter.

- Urby Emanuelson: Får ikke sin kontrakt forlænget og forlader dermed Milan på en fri transfer denne sommer.

- Michael Essien: Har tilbud fra tyrkiske Besiktas, dog ingen afklaring hvorpå Milan og Essien skulle accpetere et skifte.

- Kaká: Brasilianeren bliver også i næste sæson.

- Adel Taarabt: Milan er i forhandlinger med QPR omkring et permanent ophold på Milanello.

- Robinho: Klub og spiller er enige omkring en skilsmisse denne sommer. Flamengo samt MLS nævnes som muligheder.

- Stephan El Shaarawy: Bliver i Milan næste sæson.

Dernæst er det spændende hvad Milan vil gøre med de tre herrer, som er blevet lagt for had af fanskaren, som et symbol på middelmådigheden i Milan. Her tales der naturligvis om Cristian Zapata, Kevin Constant og tilbagevendende, Alessandro Matri.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Lentini

I det tilfælde må Zapata lade livet i min optik.


Jeg synes nu at det er at tage tingene lidt langt. Kan der virkelig ikke findes andre løsninger?
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Borger Louis
Forlængede man ikke kontrakten med Robinho sidste sommmer, da han ikke kunne sælges? Måske er det noget, jeg har drømt.
Skrevet af Bishop
Jo det gjorde man, 2 år, man satsede vel på at han så kunne blive solgt i denne sommerpause.

Mht til Mexes så har et år tilbage af sin kontrakt, ikke? I så fald er det vel ikke utænkeligt at man vælger allerede nu at tilbyde ham en kontraktforlængelse med en noget lavere løn.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0