Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Og Chelsea vil ikke miste en løntung spiller på en fri transfer?
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Jeg håber, vi lander en doubledeal med Bakayoko og Ziyech, hvis Chelsea ellers vil af med sidstnævnte.
Mojn do!
Skrevet af KnockOut
Chelsea er faktisk ikke så tit ude i at lade kontrakter udløbe uden enten at have hentet penge hjem igen på udlån eller salg, det er som regl spiller der er for længst afskrevet som Willian, Pedro osv, Baka står stadig som et tab på 10mil EUR i bøgerne som jeg forstå og derfor vil man stadig prøve at skaffe disse penge.

Dette er noget i nyre tid man har gjord med flere spiller lige forlænge dem et år mere også håbe de kan sælges efter udlån, man ser det også med Bats pt, og Giroud og ikke mindst moses hvor det lykkes at få 5mil ind.

Chelsea er normalt ret gode på udlån til at få løn dækket og måske en mindre sign on fee (Set med Baka 2-3 gange i hans tid i Chelsea).

Drunkwater gate som jeg vil kalde, er det køb som vi nok har brændt os mest på.

Selv Morata fik penge hjem på.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af KnockOut
Ziyech har været ret god i preseason, kunne faktisk godt forstille mig vi giver ham en chance mere.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Candela
Der synes nu, at være relativ stor velvillighed for et projekt i området - ikke mindst er det blevet et emne i den forestående borgmestervalgkamp.

Den største udfordring er nok Inters ejerskab.


Ifølge Scaroni er det ikke der man er bekymret, da han senest sagde, at det så ud til at være løst. Som han selv udlagde det er valget pt. det der står i vejen, da især de grønne i Milano bruger en bæredygtighedsagenda til at positionere sig imod stadion. Pt. er alt klar bortset fra, at politikerne ikke tør godkende næste skridt grundet valget, da det deler en del i Milano med et nyt stadion. Så det bliver på vanlig italiensk maner syltet i ingenting. Sala siger han er klar til et stadion men alt det udenom stadion er han skeptisk overfor, velvidende at alt det udenom er det klubberne skal bruge for at have et rentabelt projekt.

Da projektet blev præsenteret i sin tid var ambitionen 2024 og sidst var der et spinkelt håb fra Scaroni om måske 2026 til OL.

Enten ved du noget jeg ikke gør, ellers er der en væsentlig del egenfortolkning i ovenstående.

Den gængse forklaring har i hvert fald været, at Leonardo ikke var enig i strategien og så var der ikke mindst hans, mildest talt, illoyale adfærd overfor Gattuso.


Jeg tror egentlig vi siger det samme. Elliot ville skalere en del ned på budgettet mens Leonardo egentlig købte ind i strategien, men mente at de unge profiler man skulle købe lå i Paqueta prisklassen frem for Theo prisklassen.

Og ja, det er nemt at være bagklog men selvom han blev kastet ind i jobbet den sommer var det godt nok forbavsende lidt han fik ud af et transferbudget på op mod 150 mio euro. Det er vel nærmest kun Mirabelli, der har præsteret samme antal fejlskud. Om det var grundet skader, fejlcast eller fejlskud.

Det var i hvert fald fornuftigt, at ejerne og direktøren reducerede løn og transferbudget, så man ikke på samme vis spillede hazard med den europæiske deltagelse. Og med det faktum in mente at Elliot har investeret 700 mio euro i klubben.

Og to år med nedskæringer har trods alt også givet muligheden for at investere stort denne sommer. Naturligvis med ejernes kapitalindførsel og CL som de store hovedårsager.

Skrevet af Rossoneri
Sala siger han er klar til et stadion men alt det udenom stadion er han skeptisk overfor…

Det mener jeg ligger noget tilbage i tid.

Så vidt vides, er selve planerne sådan set godkendt, men bystyret har udbedt sig "klarhed" over ejerskabet i de to klubber.
Noget der umiddelbart ikke er blevet mere gennemskueligt med Sunings seneste manøvre med en kædekonstruktion af holdingselskaber i Luxembourg.

…var det godt nok forbavsende lidt han fik ud af et transferbudget på op mod 150 mio euro.

Ja, den endelige konklusion er sådan set let at skrive.

Det ændrer dog ikke på, at det mangler meget væsentlige nuancer og iagttagelser.

Uanfægtet outcome - mener jeg fortsat ikke, at Leonardo beslutninger (godkendt af Elliott) var dårlige - der var masser af ræson i Caldara (i bytte for Bonucci), Paqueta, Piatek, Castillejo (i bytte for Bacca) og på sin vis også Higuain.

Derfor mener jeg også kritikken er forfejlet.
Skrevet af Pirlo21
Med Inters nuværende ejere, så virker et nyt stadion langt væk. Vi må håbe naboerne får styr på det. Sportsligt må de gerne sejle, men økonomisk håber jeg snart der sker noget for dem!
Skrevet af Candela
Jf. Denne artikel har klubberne afleveret både garantier for ejerskab og struktur samt andre ønskede dokumenter fra bystyret

https://www.calcioefinanza.it/2021/06/22/nuovo-san-siro-documenti/

De sidste to citater jeg kan finde fra Sala fra hhv Juni og Juli melder han, at

1) “The potential problem is not with the stadium itself, but with the real estate developments surrounding it. If conditions are right, we will move forward.”

https://sempreinter.com/2021/06/24/city-of-milan-mayor-beppe-sala-new-stadium-for-inter-ac-milan-can-only-be-built-under-right-conditions/

Det var efter klubberne ellers havde afleveret ovenævnte dokumentation opdateret plan for San Siro området.

Kan se de også har holdt møde med Zhang inden de afleverede dokumentationen hvor de fik mundtlige garantier af giraffen selv.

https://www.milannews.it/le-interviste/nuovo-stadio-il-sindaco-sala-zhang-mi-ha-detto-che-rimarra-alla-guida-dell-inter-414217

2) I juli melder Sala så, at han vil tage en beslutning tidligst efter valget
https://www.milannews.it/news/sala-nuovo-stadio-ascoltero-tutti-ma-alla-fine-decidero-io-416440

Som jeg læser det rundt omkring, så er det især de grønne (Salas allierede i Milanos byråd) der er imod et nyt stadion.

Salas modkandidat er dog den eneste der meldt, at man offentligt støtter projektet.

Det er sgu også trist at læse, at man to år efter man lancerede projektet som skulle åbne i 2023 stadig hænger fast i bureaukrati.

Der er selvklart valg til oktober så det er på standby indtil da. Sporene fra Romas stadion og den hidtige process i Milano giver ikke store forhåbninger dog.Skrevet af Fox@Mulder
Rygterne siger Pioli imorgen mod Real vil prøve en 4-4-2 / 4-2-2-2 formation, med Leao og Giroud på toppen.

Det bliver jo så nok Rebic eller Diaz med udgangspunkt på venstre kanten, Tonali og Pobega centralt, og Saelemakers på HW.

Forsvaret det normale, med lidt forventet spilletid til Kjær.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Du virker til at være ret godt inde i FFP..... Vi er enige om at den franske tv aftale næppe er bedre end den italienske? I hvertfald slet ikke på niveau med PL.

Hvordan er det lige at PSG kan få lov at bruge 520 millioner om året på løn til Messi og Neymar alene? Er det de skide arabere der bare uhindret pumper penge ind i klubben via urealistiske sponsorater eller hvad sker der lige?

Ivørigt vanvittigt dreamteam de er ved at samle - Donna på mål, Ramos og Hakimi i forsvaret, Verratti på midten og så kun lige Neymar, Mbappé og Messi oppe foran..... Bliver jo den største overraskelse i nyere tid, hvis ikke de vinder CL.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
@candela
Sala udtale følgende (oversat) i juni.

"But to close a negotiation, you need to know who you´re closing with. If Inter comes to me and tells me that Suning´s investment continues, I will reactive the dossier. Even if they can guarantee the continuation of the investment that´s enough for me."
Skrevet af Rossoneri
@fox
Jeg kender ikke PSGs finanser og kan derfor ikke kloge mig på hvordan det evt kan lade sig gøre.

Men de har vel heller ikke signet Messi, eller?
Skrevet af Candela
@candela
Sala udtale følgende (oversat) i juni.

"But to close a negotiation, you need to know who you´re closing with. If Inter comes to me and tells me that Suning´s investment continues, I will reactive the dossier. Even if they can guarantee the continuation of the investment that´s enough for me."


Lige præcis. Dengang udtalte han i samme ombæring at hvis Suning og Inter kom og meddelte de var ejere i mindst 3 år ville der ikke være noget problem. Og efter de to ovenstående citater er det sket i møde og i dokumentation slut juni. Og med Scaronis ord om at det blev clearet og at det ikke længere var et issue kan det kun være det politiske der pt. stopper projektet. Hvilket det også har været hele vejen igennem.

Hvordan er det lige at PSG kan få lov at bruge 520 millioner om året på løn til Messi og Neymar alene? Er det de skide arabere der bare uhindret pumper penge ind i klubben via urealistiske sponsorater eller hvad sker der lige?


Ja, PSGs model beror på oppustede sponsorater fra ejerne/Qatar. Det er det der gør dem konkurrencedygtige. Også det der i høj grad giver City muligheden for at agere inden for FFP. De har så også en tv-aftale der hjælper.

Den franske Liga har pt. ikke en tv-aftale på niveau med Serie A, men det var faktisk planen med den nye aftale med Mediapro. Men de kunne ikke betale, så den blev skaleret ned. Med Messi i Ligaen skal de dog nok hente en større aftale.

Tv aftalerne følger dog ligaernes rangering i Europa ret fint. England nummer 1 foran Spanien, Tyskland nummer 3 og Italien på en 4. plads.

Den nye tv-aftale i Italien for de næste 3 år giver heller ikke de store forhåbninger om et fremskridt for Serie A.
Skrevet af Krogh112
Icardi er nu rygtet til milan
Milan siden 1992
Skrevet af Rossoneri
Det må være i den absolut mest kulørte del af tabloidpressen.

Der er selvfølgelig rigtig gode chancer for, at Icardi er fortid i PSG. Men jeg tær godt lægge hovedet på blokken og sige, at chancerne for at han ender i Milan, er lig nul.

Et bedre bud ville være Roma. Alternativt Real Madrid, hvis de sender Jovic videre.
Skrevet af Martinovic
Hvis vi ikke har råd til at give Atalanta 6-7 mio. euro for Ilicic, har vi på ingen måde råd til Icardi.

Det skulle i så fald være, hvis klubben sælger Leao, Castillejo og Conti for en samlet sum, der hedder 40 mio. euro. Det er måske heller ikke urealistisk, men jeg tror ikke, klubben har kig på en 9´er.

En 10´er og en wing tyder på at være målet, og så er markedet lukket.
Mojn do!
Skrevet af van_Basten7
FFPs oprindelige sigte var at forhindre klubber i at gældsætte sig i ekstreme grader ved at bruge mange flere penge end de tjente. Med pseudo sponsorer som Qatar og lignende kan man omgå FFP regelen.

Ved dog ikke hvor nyt det er. Beløbene er selvfølgelig større, men Milan i nogle af Berlusconi årene brugte jo også markant flere penge end de fleste konkurrenter og procentuelt er jeg ikke sikker på at forskellen er så stor forskel fra Milan dengang og så til PSG / City / Chelsea i dag.

Hvis man vil ændre på dette er man nødt til at lave et system som i de amerikanske sports ligaer hvor der er rammer for hvor mange penge der kan bruges på løn.
Skrevet af Rossoneri
@martinovic
Umiddelbart tror jeg ikke det handler om hvorvidt pengene er der.
Det er nok snarere en kalkule af hvad Illicic bør koste.
Skrevet af Fox@Mulder
Synes vi har rigtig godt flow i spillet igen idag mod Real Madrid - og ramte da også stolpen allerede efter 3 minutter.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Ganske fin første halvleg.

Først og fremmest synes jeg vores defensive organisation sidder lige i skabet.

Ikke mindst aftalerne om backup, fungerer rigtig godt.

Og så synes jeg, at Tonali mere og mere viser sin anvendelighed. I dag spiller han jo reelt Kessíes rolle - og udfylder den til UG.

Enormt dynamisk, skarp i at forudsige spillet og stærk i sine indgreb. Personligt synes jeg fint vi er på plads på midten i deg, med de fem mand vi har til rådighed.

Leao tørrer jo reelt røv i hans modstandere - de der raids forbi en-to-tre spillere er virkelig imponerende.

Jeg gad så godt se ham i en hængende og meget fri central rolle, med en playmaker der havde udgangspunkt i venstresiden, som han kunne veksle med.

Og så viser Maignan lige, at vi nok ikke skal bekymre os voldsomt over Donnas afgang.
Hans ser skarp ud - og kroner selvfølgelig lige med, at snuppe straffesparket fra Bale.

Jeg synes der er grund til optimisme frem mod den kommende sæson.
annonce
0