Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Derfor en af olieklubberne gerne må hente ham. Så bliver prisen automatisk presset lidt op.
Mojn do!
Skrevet af Gustenv@rius
Nu er det nok begrænset hvor meget budkrig der bliver fra diverse rigmandsklubber på en spiller som Abate. Han er ganske enkelt ikke særlig interessant for disse klubber.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Lentini
Fornuft? Det er et sammenstemmende journalistkorps og de har vel deres kilder at gå ud fra uagtet at du hidser dig op. Det kan da sagtens være at det er Milans udgangspunkt, men der er vel ingen som har sagt det ikke kan forhandles?
Skrevet af Slettet(042125212608)
V4E

Nu syntes jeg vi skal være påpasselig med at stry om os med ordet klasse spiller, for så ender ordet med at blive så devalueret at det mister sin betydning.

Kan vi ikke nøjes med at kalde dem gode.

Nu er niveauet i serie a jo heller ikke ligefrem prængende disse år, så der er mange spillere der vil kunne forstærke et top hold i serie a, og som ville have en meget lille chance for at spille sig på et engelsk ditto.

Bare gå Inter og Fiorentinas eller sågar Milans hold igennem, der er vitterligt mange middelmådige spiller som formentligt kunne opgraderes med spiller i prisklasser lige under 10mil. Desuden betyder sådan noget som kontraktudløb og frikøbsklausuler også en del for prisen.

Men det kræver noget af et benarbejde hvis disse hold skal kunne blive konkurrence dygtige med spillere i den prisklasse, og så er der forskel på Inter og Fiorentina, ligeså snart klubben hedder Inter går prisen op, det er efterhånden min bitre erfaring, jeg er dog taknemmelig for at det ikke er i nærheden af samme grad som de nyrige klubber.

Men kan selvf. Tage chancen med spillere på bosman, gå efter spillere hvis kontrakt udløber eller spillere der er oppe i årene, ingen af dem er dog nogen speciel farbar vej i længden. Derimod bør ungsomsarbejde og opdagelse af talenter få en langt højere prioritet, for man bliver ikke bedre af at knalde 15mil af på en spiller som Guarin.
Skrevet af Gustenv@rius
Haha, hvem hidser sig op, altså ud over dig?

Hvilke seriøse italienske medier nævner nogen priser?
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Lentini
Ja, jeg er nemlig helt vildt oppe at køre.

Du må selv lave din egen research.

Edit: Inter og Milan skulle begge kigge på Guilherme Siqueira, venstre back, ejet af Granada men udlejet til Benfica denne sæson og var med fra start i EL-finalen mod Sevilla. En spiller som også vil være fornuftig på den position.
Skrevet af Gustenv@rius
Altså ingen. Fair nok, det var også mit umiddelbare bud.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Lentini
Som sagt, du må lave din egen research, forbliver det et hovedbrud for dig.
Skrevet af Duck
Det er egentlig meget godt gået af Guilherme Siqueira, efter at have været et par ture rundt i Cirkus Pozzo. Er han god (nok)?
Skrevet af Lentini
Jeg synes han var skidt i Udinese, men det jeg synes faktisk at han så god ud i Granada. Jeg tager ikke portugisisk fodbold, så ved ikke hvor meget han har spillet. Typisk offensiv back med lidt defensive kvaler. Det er vi dog vant til efterhånden, men det offensive venstrebenet kan jeg godt lide.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Zanetti4Ever

Henrique skal trods alt til VM med Brasilien.
Veloso skal til VM med Portugal.
Borja Valero har været blandt de bedste spillere i Serie A gennem de to sidste sæsoner.

Hvis ikke de tre, som eksempler, viser at man godt kan købe spillere der kan gøre en forskel for under 10 mio. € så ved jeg ikke hvad det gør.

Det er jo ingen der betvivler at spillere der er fra den øverste hylde i offensiven, så koster de som regel også kassen.

At man så også kan hente spillere på fri transfer der kan gøre en forskel, behøver jeg vel ikke pointere overfor en fan af Inter, der i mange år har nydt godt af at have hentet Cambiasso på en fri transfer, i en tråd for en klub der selv gaflede Montolivo på en fri transfer.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
En noget overraskende kandidat, har meldt sig i feltet til tränersädet. Sky melder at Galliani er i kontakt med spanske Unai Emery - Sevilla träneren som netop har vundet EL. Den tror jeg ingen havde set komme. Meget karismatisk träner, som jeg dog ikke er specielt vild med... Det er nok det spanske, som irriterer.

Bonera og Amelia fejrede åbningen af Casa Milan, og Amelias afgang fra klubben med at slås i bussen på vej väk fra Casa. Der har åbenbart väret gensidig fjendskab mellem de to spillere, og Bonera skulle have väret irriteret over at Amelia tog sig lang tid til at skrive autografer. Så fik han et par på skallen, inden han returnerede med slag tilbage indtil de andre skilte dem ad.

Flere voldelige historier omhandler Allegri og Zlatan, som var ved at rive hovedet af hinanden efter 0-3 på Emirates, da Allegri sagde "Det betyder intet, vi er videre..." Det antändte det velkendte balkantemperament i Zlatan, og derefter gik det lös mellem de to.
Skrevet af Slettet(042125212608)
V4E

Nu høre det at hente en så god og "yngre" spiller som Cambiasso på en Bosman også lidt til sjældenhederne, det samme gør sig også gældende for en spiller som Pogba, normalt er det lidt ældre spillere, eller spillere der ikke har slået til etc. Ja det er bare med at slå til når muligheden byder sig, men det er ikke noget man kan bygge et hold op på. Men givet nogle hold er bedre til det end andre. F.eks. Juve og Milan, men det er helller ikke hver gang det bliver en succes.

Ligesom det heller ikke er mange gange at man kan få en spiller på Valero´s niveau til 10mil, ja man kan være heldig og dygtig en gang imellem, men normalt vil sådanne spillere gå for over 10mil. €. Og det kan ikke mindst være lidt af en gamble som set så mange gange før. Det var jo heller ikke ligefrem fordi det nødvendigvis lå i kortene at Valero skulle blive en succes, han havde jo mildest talt været lidt af en kastebold inden.

Der vil som sagt altid være undtagelser og nogle af disse opstår ved kontraktudløb, hvor priser på spiller kan falde ret så drastisk, eller hvor klubben har indført en for lav frikøbsklausul. Men det er som sagt ikke noget man kan regne med at man kan anskaffe sig ret mange af. Fedt når det sker, det sker bare ikke voldsomt ofte for den samme klub, for i dagens fodbold har de fleste klubber i langt de fleste tilfælde styr på værdisættelsen af deres spillere.Skrevet af Lentini
Lidt nyhedsstrøm:

- Robinho har pakket taskerne, og tager på ferie i Dubai med hans gamle ven, Roberto Carlos. Der er gang i den omkring Robinho. Ikke alene er Flamengo vældig interesseret i ham, derudover har Besiktas lagt et bud på ham som skulle tilfredsstille Galliani(man kan håbe R.Carlos snakker godt om tyrkisk fodbold i det øjemed) og MLS klubberne, Orlando og New England skulle ligeledes være interesserede i ham. Kaká kender ejeren af Orlando, hvilket måske kunne hjælpe dem i bestræbelserne på at signe Robinho.

- Emanuelson bekræfter at han er fortid i MIlan.

- Pazzini er på bordet som alternativ til Higuaín i Napoli sammen med Elkeson, Willy Aubameyang, Jackson Martinez og Konstantinos Mitroglou.

- Guilherme Siqueira kunne være en mulighed iflg. tuttomercatoweb. Har i denne sæson været udlejet til Benfica fra Granada – men vil returnere til den spanske klub. Både Inter og Milan skulle holde et vågent øje med den brasilianske venstre back.

- Chievo(Sartori) vil henvende sig til Milan, for at høre omkring deres intentioner vedrørende Alberto Paloschi, som har haft en fin sæson i Verona, og er delejet af klubberne.

- I dag indledes de ”nye” forhandlinger med Valencia vedrørende Adil Rami. Sky melder at Milan vil smide 4mio€ på bordet som indledning. Fortsættelse følger…

- Laurent Blanc tilkendegiver i øvrigt at Aléx er en tabt mand for Paris SG. Se nu og kom lidt i sving, Galliani….
Skrevet af Bishop
"Det er jo bare at kigge på lignende handler igennem årene, for at se at Abate til €10M er absurd. En 24 årig Vidal i samme situation kostede €10M + €2M i evt. bonusser. En 22 årig Özil i samme situation kostede €15M. Begge spillere med langt mere kvalitet og potentiale end Abate."

Der findes jo lige så mange eksembler på det modsatte, som f.eks, førnævnte Matri der blev handlet til en høj pris. Abate er nuvel ikke verdensklasse, men han er trods alt ifølge landstræneren noget af det bedste Italien kan støve frem på højre back. Og lige netop det at han højst sandsynligt kommer til at få en del kampe til den nuværende slutrunde for en af, hvis ikke favoritterne, så lige under, vil jo helt sikket også være med til trække prisen op på et niveau, hvor den måske, rent kvalitetsmæssigt ikke burde være. Fuldstændig at affærdige at han skulle blive solgt for noget i nærheden af 10 mil, er sgu alligevel at stramme den.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Viola 4 Ever
@Zanetti

Vi behøver ikke diskutere det til hudløshed.
Vi ved begge godt at hvis man skal købe den unge stjerne med fire år tilbage af sin kontrakt i en relativt stor klub i et større land, så koster det knapper. Nej, man signer ikke Messi på en fri transfer.

Vi ved også begge to at en fornuftig sportsdirektør holder øje med gode deals der kan laves, med spillere der måske kun har et år eller halvandet tilbage af sin kontrakt. Vi ved også begge to godt, at selvom man ikke rigtigt må, så får alle klubbers sportslige ledelse en snak med spilleragenterne og lader det sive at man måske godt kunne være interesserede i spiller X, Z og Y, men det måske ville påvirke interessen positivt hvis spilleren måske ikke havde travlt med at skrive under på en ny kontrakt med den nuværende klub.

Essensen i det hele, er at man sagtens kan hente rigtigt dygtige spillere i en god alder, endda i deres bedste fodboldmæssige alder, til mindre beløb. Det sker hver eneste transfervindue, uden undtagelse. Det er bare ikke nogen naturlov at spillere skal koste +10 mio. € for at kunne gøre forskellen på topplan.

Står man og mangler en rutineret midterforsvarer denne sommer, så kan man eks. prøve at hive Alex fra PSG, som Milan eks. ganske fornuftigt er ude efter.
Man kunne også supplere med en kantspiller som Jeremy Menez, der tidligere har vist klassen i Roma og på det franske landshold.
Mangler man en angriber kunne man prøve at hente en proven goalscorer som Bafétimbi Gomis i Lyon eller Mame Diouf i Hannover.
Hvad med en back som Arsenals Bacary Sagna?
Står man og mangler en målmand, så er bl.a. den mexicanske landsholdsmålmand Guillermo Ochoa ledig på markedet.
Fiorentina har efter alt at dømme hapset den rumænske landsholdsmålmand Ciprian Tatarusanu på en fri transfer.

Måske mangler man spillere andre steder, men Sagna og Alex, Menez og Gomis ville kunne forbedre de fleste holds hhv. defensiv og offensiv. Selvom vi taler om større klubber i gode ligaer.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Galliani har åbenbart haft flere samtaler med Unai Emery gennem de seneste par dage – og det forventes at Galliani får endeligt svar af Emery på tirsdag. Godt nok har sportsdirektøren i Sevilla, hævdet at man allerede har underskrevet en ny aftale med Emery, men det skulle ikke helt være sagen. Principielt skulle man have været enige omkring en kontraktforlængelse, indtil Galliani meldte sig på banen, som nu har forårsaget tvivl hos Emery. Der ville ikke skulle betales overgangssum/kompensation til Sevilla for Emery. Desuden bliver han aflønnet 1mio€ årligt i Sevilla, hvilket vil sige at det klart er en træner som Milan ville kunne aflønne – og meget langt fra obskure beløb på 4.5mio€ som fx Spalletti ville bede om.

Der hersker dog lidt tvivl om hvorvidt kompensationen til Seedorf skal betales. Han har endnu to år tilbage af sin kontrakt, tilsyneladende med en samlet indtjening på 5mio€. Der snakkes både om månedlig afbetaling indtil han finder et nyt job, eller et gyldent håndtryk.

Emerys foretrukne spilsystem er 4-2-3-1(som passer til nuværende trup, men ikke et system Berlusconi kan lide), og han roses meget for sin mandskabsbehandling, og udvikling af unge spillere, i de artikler jeg har læst om ham, siden han blev kædet sammen med Milan. Som skrevet tidligere er han meget karismatisk og levende på sidelinjen, hvilket nok vil gå godt hånd i hånd med de fans som ønsker passion og grinta fra sidelinjen. Han beskrives også som en taktisk kompetent træner, men det vil jeg afvente og se før jeg vil hoppe på den vogn – skulle Emery blive den nye træner i Milan.

Jeg kunne godt forestille mig, at Unai Emery hopper på vognen i Milan. Personlig har jeg det sådan lidt la la med Emery. Positivt set er han ikke en ”grøn” træner, som først skal lære alt muligt. Han har erfaring fra større klubber og prøvet en del ting. Det er ikke nogen ny Leonardo eller Seedorf – og det kan være positivt at få nogle øjne udefra til at komme ind på Milanello. Til tider bliver det for indspist med den familiære omgangstone der foregår i ”Casa Milan”, lige bortset fra Galliano og Lady B som i øvrigt slikker klamt meget røv på hinanden i medierne pt., så det nærmer sig det kvalmende.

På den negative front lyder det som en ”billig” løsning til at herpe Seedorf ud af vagten. Det virker lidt som om Galliani har støvsuget hele det europæiske marked i sin søgen på bare en eller anden figur, med et fint cv og en billig lønsum, til at herpe Seedorf ud af vagten. Man kan så også sige, at nu hvor Galliani har genvundet magten på i hvert fald den sportslige del af Milan, så er det vel kun naturligt at han ansætter en træner som han vil stå inde for. Og det er Seedorf ikke – hvorfor polemikken på ledelsesniveau igen har forårsaget et skridt frem og to tilbage. Inkompetente idioter! Med lad os se. Jeg kunne godt forestille mig at vi d.1.juni har en spansk træner for Milan.

-------

Valencia skulle iflg. Di Marzio være en smule overrasket over at de intet bud har fået fra andre end Milan på Adil Rami. Førhen var der forlydender om Manchester klubberne, Arsenal og Marseille, men ingen har hidtil vist noget nær en interesse i Rami, som iflg. bulletinerne er en upopulær mand i omklædningsrummet i Valencia efter hans udbrud mod alt og alle i sommers. Som sagt smider Milan 4mio€ på bordet, og Valencia skulle ikke være uvillige til at forhandle om Rami. Godt nok nævner tabloidaviserne stadigvæk Cissokho, men ikke de mere seriøse medier.

West Ham har tilsyneladende bestemt sig for at vende tommelen nedad ift. Nocerino(det forstår man ikke!) men vil gerne snakke videre med Milan omkring M’Baye Niang. Det skulle igen være en lejeaftale for sæsonen, og umiddelbart vil det da være fint at han prøves af i Premier League. Optimalt set lykkedes han, så i tilfælde at vi ikke har i sinde at bruge ham – kan han sælges andetsteds. Mener Montpellier havde indløsningsret på 10mio€ i lejeaftalen. Det kunne jeg godt forestille mig man gør igen, skulle skiftet til West Ham blive en realitet.
Skrevet af Lentini
Det kan blive en meget positiv nyhed for Milan - ikke Thiago Silva, at PSG sent denne aften formåede at hente det omvandrede forsvarscirkus, David Luiz. Det betyder at pariserne nu ikke vil forlænge med Aléx alligevel, da man er vel besat i centerforsvaret - desuden af brasilianere(Silva, Luiz og Marcos). Milan har allerede afleveret en 2-årig aftale til Aléx. Alt der mangler, iflg. L´Equipe, er Aléx´ underskrift.

Det vil være helt perfekt, hvis vi efter denne weekend, rent faktisk kunne have to permanente erhvervelser til det centrale forsvar, i form af Rami og Aléx.

Skulle det blive scenariet, er der yderligere Bonera, Zapata, Méxes og Zaccardo der kan spille i det centrale forsvar. Det virker som en for meget. Bonera er fredet - alt imens jeg tror det afhænger af de muligheder som opstår på markedet for Milan, på hvem der kan ofres.

Der er brug for en "luksusforsvarer" i en rolle som Zaccardo har haft, men det er også en rolle, som Bonera ville kunne dække.
Skrevet af Lentini
Weekendens Milan nyheder:

- Der har været skrevet spalte op og ned omkring Unai Emery, siden det kom frem at Galliani havde ført flere samtaler med Sevilla-træneren, som kort forinden de snakke principielt var enig med Sevilla om et nyt kontraktudspil på endnu en sæson. I dag kom præsidenten fra Sevilla, José Castro, så med en offentlig udmelding hvori han hævder at der aldrig har været tvivl om udfaldet, og at Emery vil underskrive kontraktforlængelse på et år på tirsdag. Italienerne går dermed (selvfølgelig) i selvsving, og spekulere i at Castro med den udmelding forsøger at lægge pres på Emery og skræmme Milan væk fra den spanske træner. Det er da muligt, men det kunne jo også være at præsidenten i Sevilla rent faktisk fortalte sandheden. Alternativt er Jorge Jesus fra Benfica blevet nævnt – en ligeså karismatisk træner som Unai Emery, og selvfølgelig ligger Pippo og lurer i baggrunden også. Heldigvis kan man sige at navne som Donadoni og Spalletti ikke længere figurerer i snakken om Milans nye træner. Samtidig sidder jeg personligt med en lidt dårlig smag i munden, fordi det spil som foregår nu er alt andet en respektfuldt gjort mod Seedorf. Seedorf har dog svaret lidt igen ved at nægte at snakke om en gensidig fratrædelsesordning med Milan.

- Valencias delegerede mødte ikke op i Lissabon til CL-finalen, hvor Galliani ellers havde proklameret at han ville drøfte en permanent overgang af Adil Rami. Derfor forventes det at snakken fortsætter i den kommende uge, og der er optimisme omkring et nedslag i pris. En spansk hjemmeside, plazadeportivo.com, hævder ligeledes at vi vil forsøge at tilknytte Aly Cissokho hvorpå enten Cristian Zapata eller Dídac Vilá indgår i handlen. Jeg kender ikke til den spanske hjemmeside og den troværdighed, men hæfter mig dog ved at de italienske eksperter som har fingeren på pulsen i Milan, igen ikke nævner Cissokho overhovedet i de snakke som har været mellem Milan og Valencia.

- I øvrigt er det interessant at Aléx nævnes igen og igen, og samtidig er det blevet konkluderet at en tilgang af Aléx ikke diskvalificerer Adil Rami på nogen måde, eller omvendt som det før er blevet hævdet. Trods alt lidt positivt omkring situationen i det centrale forsvar.

- Der er hele tiden snak om Kakás fremtid i Orlando, og hans gode ven, som er ejer af klubben, har også lige været i Milano for at snakke med Kaká, og nu spekuleres der i at Kaká kommer til Orlando til januar. Desuden skulle Kaká være lokkemad for vores anden brasilianer, Robinho. Hvis det er således at Kaká vil skifte i januar, kan jeg vitterligt ikke se hvorfor vi skulle holde på ham på nuværende tidspunkt. Så kan man ligeså godt lade ham gå af sted her til sommer, for at have en fast trup som har et mål til slutningen af sæsonen. Men indtil videre har Kaká dog selv offentligt sagt, at han også i næste sæson vil være at finde i Milan… Bare ikke hvor lang tid af sæsonen.

- Så kører der også lidt løse rygter. La Nazione nævner at vi har interesse i Stefan Savic, Fiorentina, som er anslået til en værdi af 10mio€. Den unge venstreback, Nicola Murru, nævnes ligeledes som erstatning for Urby Emanuelson.

- Cesena kigger på muligheden for at leje Andrea Petagna i næste sæson.

- Vi skulle sammen med de andre topklubber i Italien have Udineses Thomas Heurtaux som et muligt emne for næste sæson. På listen står også Napolis Blerim Dzemaili, som også Gladbach har interesse i.

- Slutteligt skulle vi have lagt en forespørgsel på den unge garderhøje, Adrien Rabiot, i PSG. Men her er vi udover økonomi, hæmmet af at Juventus også har lagt en forespørgsel, og det menes at de skulle være i førersædet pga. CL-deltagelse i næste sæson. Den unge franskmand kunne ellers være meget interessant at få til Milan.
Skrevet af Rossoneri
Unai Emery ser ikke ud til at komme til klubben, idet han har udtalt at han glæder sig til at komme i gang med forhandlingerne om en ny kontrakt og af fansne kan "tage det roligt".

Personligt var jeg også ret lunken på ideen.
Jeg er sådan set ikke i tvivl om at han er en glimrende træner. To ting mener jeg dog taler imod at han skulle blive en succes. Først og fremmest at han kommer fra et sæde i Spanien. Der er nu en gang milevid afstand på den type fodbold der spilles i de to lande.
Dertil kommer, som Lentini skriver, at han sværger til en 4-2-3-1. Skal der nogen form for ro på de indre linjer, skal vi tilbage til at spille 4-3-2-1 eller 4-3-1-2 som patriarken befaler - like it or not.
Det duer simpelthen ikke at der er uenighed på de indre linjer om hvordan taktikken skal være.

Berlusconi udtalte for noget tid siden at det var en mulighed at Seedorf blev såfremt de kunne blive enige om strategien (læs: hvis han vil ændre taktikken). Man kunne lidt håbe på at Seedorf var med på den ide - det kunne måske skabe lidt ro.
Den seneste tids udmeldinger har vist at han i hvert fald har truppens opbakning.
Samtidig er det jo ikke fordi at taktikken er ny for ham.

Det glæder mig også at klubben har indset at det simpelthen ikke dur at have spillere som Constant og Urby rendende - sidstnævnte har jo i hvert fald erklæret at han er fortid.

Samtidig meldes der også om at Balo skulle være fortid - uanset hvad der måtte ske i trænerstaben. Han skulle have fået et prisskilt på 30 mio € hvilket ikke skulle have afskrækket hverken Monaco, Liverpool eller Arsenal. Puma meldes også meget interesseret i at han rykker til sidstnævnte da de (Puma) fra næste sæson er trøjesponsor.

Og så kan det kun gå for langsomt med at få papir på Alex.
annonce
0