Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Giuntolis tilstedeværelse forventes at hænge sammen med Ounas. Det må godt nok da være på yderste mandat.
Skrevet af Martinovic
Yderst skuffende, at vi ender med Messias eller Ounas.

Jeg vil sige, at markedet er bestået på yderste mandat, fordi vi fik styrket bredden. I start 11´eren står vi svækket, og det er skuffende, at vi ikke fik erstattet Hakan.

EDIT: Jeg vil dog rose Diaz og sige, at han er startet forrygende og kan han holde det niveau, står vi ikke svækket. Han er dog ung, så jeg er lidt skeptisk på hans vegne.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Personligt havde jeg os fortrukket en illic eller fx en joao Pedro…
Men kan godt lide vi har givet mere tillid til Diaz og ham Messias husker jeg faktisk, som en ret god og spændende spiller!
Pt håber jeg vi jeg får sagt farvel til conti og castillejo.
Skrevet af Fox@Mulder
@Martinovic

Jeg er så lodret uenig :) ...... i mine øjne har Maldini & Co. gjort det fremragende - især indenfor de rammer de har haft at arbejde med!

Ja, det havde været mere sexi med en højt profileret spiller som Ziyech, men økonomien skal altså også hænge sammen! Vi befinder os i et post-Corona transfermarked og du kan jo selv se hvor begrænset indkøb de andre topklubber har foretaget.

En ansvarlig ledelse er til enhver tid at foretrække - så vi ikke ender som Inter.

- vi har hentet den bedst mulige, realistiske, afløser for Donnarumma.
- vi har hentet en ung, spændende VB
- vi har hentet Tomori permanent som gør det suverænt
- vi har hentet en alsidig spiller som Florenzi.
- vi har fået passende bredde på CDM
- vi har hentet Giroud som er startet fremragende og som kan aflaste Zlatan.
- vi fik forhandlet Tonali ned i pris så han ligner et røverkøb
- Diaz er kommet tilbage og er startet med et brag

Vi har fået ryddet godt op i truppen og har nu noget der ligner 2 mand til alle pladser samt mulighed for at veksle mellem 4-2-3-1, 4-2-2-2, 3-4-3/3-4-2-1/3-4-1-2 osv.

Vi har en trup i god balance og harmoni. Vores startformationen er stærk - det var bredden der haltede sidste sæson og der står vi klart bedre.


Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
En ansvarlig ledelse er til enhver tid at foretrække - så vi ikke ender som Inter.


Vi var i Inters situation efter Yonghong Lis stunt. Det er et spørgsmål om tid, inden de også får ny ejer.

Som du skriver, har vi forstærket bredden. Det er jeg ikke uenig i. Det er dog også ulempen med leje og købsoption. Vi skubber valget til næste sæson. Så de spillere vi reelt hentede sidste år, har vi signet i år. Kontinuitet er vigtig, men det er også vigtigt at forstærke start 11´eren.

Jeg vil sige, at jeg havde været lykkelig, hvis vi havde hentet et stort navn til start 11´eren. Kan Diaz opveje Hakan? Måske. I hvert fald hvis han fortsætter som nu. Men hvem skal erstatte Diaz? Vi har ikke andre 10´ere. Krunic er slet ikke teknisk dygtig nok til den position. Han har gjort det fint på den centrale midt.

Jeg har ingen forventninger til en 30-årig brasilianer fra Crotone.

Champions League giver alene for kvalifikationen 30-40 mio. euro. Det vil sige, at Elliot selv kun har spyttet 20-30 mio. euro i markedet. Det er alt, alt for lidt. Og jeg beklager tonen, men jeg vil skide FFP et vis stykke. Der er lempet på FFP pga. corona, og når City og PSG kan smide så store summer - ikke mindst i lønposen, så kan UEFA få en fuckfinger. De kan få styr på PSG først.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Man kan altid diskutere om der kunne være foretaget lidt andre valg.

Jeg synes dog (fuldt på linje med @fox) at Maldini og Massara står til topkarakter.

De har hentet en kvalitetserstatning for Donnarumma, som rent profilmæssigt også bringer noget der passer godt ind i konceptet.

Vi har endelig fået det der ligner en kvalitetsbackup på venstre back.

Vi har hentet en relativt stor profil som backup for Kessíe.

Vi har hentet en 9er der, rent taktisk, tilbyder samme muligheder som Zlatan.

Vi har hentet en spiller der, rent profilmæssigt, giver os mulighed for at rotere Saelemaekers og fastholde konceptet.

Derudover er Tonali hentet ind på en (tillader jeg mig at sige) ekstremt god aftale. Vi har forhandlet en ny favorabel aftale med Brahim (som ledelsen åbenlyst har stor tiltro til). Vi har hentet et par store talenter (Pellegri og Adli).

Og så har vi ikke mindst formået, at forlænge aftalen med en absolut profil i skikkelse af Calabria.

Eneste deal jeg synes er lidt ligegyldig er Messias - men han skal da være velkommen til at overraske positivt.

Skulle det være til et rent 12-tal, skulle vi have lukket nye aftaler med Kessíe og Romagnoli, men det kan jo absolut nåes endnu.
Skrevet af Fox@Mulder
@Martinovic

Champions League giver alene for kvalifikationen 30-40 mio. euro. Det vil sige, at Elliot selv kun har spyttet 20-30 mio. euro i markedet. Det er alt, alt for lidt. Og jeg beklager tonen, men jeg vil skide FFP et vis stykke. Der er lempet på FFP pga. corona, og når City og PSG kan smide så store summer - ikke mindst i lønposen, så kan UEFA få en fuckfinger. De kan få styr på PSG først.

Du mener udover de 100M tab på sidste regnskab som de også skal dække?

Vi er helt enige mht. PSG og City..... Totalt usympatisk hvad de foretager sig, nok en grund til de har så få fans udenfor landegrænsen.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Enig, mht. Messias. Jeg har dog set alt for lidt til ham til at komme med en fair udtalelse/bedømmelse - han skal ha chancen for at bevise sit værd.

Kigger man stats og kompetencer ser jeg dog gode muligheder i ham - både ift. hans speed, kreativitet men især hans driblinger. Mod hold der står dybt på San Siro skal man ikke undervurdere effekten af en mand som kan afdrible 4 modstandere i en telefonboks - der kan let komme nogle chancer eller straffespark på den konto ;)
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Du mener udover de 100M tab på sidste regnskab som de også skal dække?

Vi er helt enige mht. PSG og City..... Totalt usympatisk hvad de foretager sig, nok en grund til de har så få fans udenfor landegrænsen.


Det hører jo til at eje en klub. I hvert fald i Italien så længe de ikke kan få bygget det stadion.

Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://football-italia.net/official-zaccagni-leaves-verona-for-lazio/

Vi burde så meget have været med her til de penge. Han vil have været et noget bedre valg end ham brasseren.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Mr. X var Messias....

Det mest positive ved sommerens mercato er, at vi har bevaret kontinuiteten og har et harmonisk godt hold.

Lidt træls landskampene kommer nu. Jeg havde gerne set Kjær få en pause frem mod Lazio-kampen.
Mojn do!
Skrevet af Milanisti
Jeg er enig med Foggy her. Milan burde have hentet en spillere af højere kvalitet til 10´eren, og hvis Pioli har tænkt sig at spille uden 10´er, burde Maldini have hentet en bedre HM.

Men jeg er ellers fint tilfreds med Bakayoko, og Giroud kan måske overraske positivt, selv om at jeg ikke kunne se fidusen i den handel.
Skrevet af Caroe
Hvis du vil ture den med din påstand, må du jo påvise, at Milan i højere grad end alle de andre, bliver tildelt tvivlsomme straffespark.
Hvor er dokumentationen for det...?


Hvorfor er det part-out at alt skal "dokumenteres" og " og præcist hvordan skal man gøre det i denne situation? Det er jo ikke ligefrem en stat man bare kan slå op inde på WhoScored.

Manden giver et link til alle Milans straffespark i sidste sæson og en række eksempler på tynde og ikke-eksisterende straffespark IFØLGE HAM. Det er vel det eneste man kan gøre. Så kan folk jo være mere eller mindre enige i den holdning. Som du også selv skriver, så er mange straffespark tvivlsomme - og dermed subjektive - af natur.

Hvis det endelig skal "dokumenteres" på en eller anden måde, så kan man påpege at Milan har fået langt flere straffespark en modstanderne på trods af at man hverken ligger i toppen når det kommer til "mål scoret" (nr. 5 og det er endda inkl. alle straffe), "skud på mål" (nr. 4) eller "boldbesiddelse" (nr. 9). Ting der måske kunne indikere at man opholder sig meget i feltet og dermed burde få en masse straffe. Uden for feltet bliver der heller ikke begået mange frispark mod Milan (nr. 12 for forseelser både inden for og uden for feltet), så på den konto virker det også lidt mærkeligt at modstanderne lige pludselig skulle begynde at slagte jeres spillere, når de kommer ind i feltet.

Ovenstående er selvfølgelig ikke håndfast dokumentation, men dog nogle statistikker, der måske kunne (i mere eller mindre begrænset grad) underbygge en påstand om Milan får flere straffe end de burde.

Modargumentet herfra (fra enkelte bruger) har været, at Milan opholder sig mere i modstanderfeltet end de andre hold. Det er i hvert fald om noget en udokumenteret påstand.

Du bliver selvsagt nødt til, at forholde dig til de straffespark der KUNNE være givet.


Selvsagt! Så man skal altså lige tage sig tid til at se 38 x 90 minutters bold igennem. Og så derefter gøre det samme for 5-6 konkurrerende hold for at vurdere (og hvordan skal det så dokumenteres?) om Milan bliver forfordelt eller ej. Det var da det mest urealistiske forslag jeg nogensinde har hørt.

Faktum er vel at Milan har været begunstiget af en masse straffespark i sidste sæson. Uden at det skal fortolkes negativt, da man sagtens kan stå i en gunstig situation uden at få noget foræret.

Om det så er retmæssigt er jo umuligt at "dokumentere", men man kan have lov til at "mene" noget. Det er trods alt et debatforum.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Stankovic
Skrevet af Old Bull Lee

Selvsagt! Så man skal altså lige tage sig tid til at se 38 x 90 minutters bold igennem. Og så derefter gøre det samme for 5-6 konkurrerende hold for at vurdere (og hvordan skal det så dokumenteres?) om Milan bliver forfordelt eller ej. Det var da det mest urealistiske forslag jeg nogensinde har hørt.

Faktum er vel at Milan har været begunstiget af en masse straffespark i sidste sæson. Uden at det skal fortolkes negativt, da man sagtens kan stå i en gunstig situation uden at få noget foræret.

Om det så er retmæssigt er jo umuligt at "dokumentere", men man kan have lov til at "mene" noget. Det er trods alt et debatforum.


Ok og flot flot. Men altså, at fremføre en påstand (at ACM har fået flere straffespark end de burde) ved kun at have delvis data (at bedømme de straffespark som er blevet givet) og ikke indtage hele datagrundlaget (fordi, halli-hallo det er for stort et arbejde) for at kunne påvise en kausal sammenhæng på en statistisk anomali, vil typisk falde ud til den der indtage den mangelfulde datas position. Særligt fordi de fleste straffespark er skøn og når man indtager dem der rent faktisk bliver dømt, vil man kunne fremføre en sag der underbygger at dommeren måske har kunne gjort anderledes. Hvor herre bevares.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Milanistar
Læg nu hele den straffesparks-farce i graven. Ja, vi fik latterligt mange straffespark i sidste sæson, og nej, der har ikke været matchfixing inde over. Er spillerne dygtige og kyniske nok til at søge situationerne? Måske. Det er ikke pænt, men kynisme skaber nu engang resultater.

Og kan vi så lade den ørkesløse diskussion ligge? Der findes jo hverken beviser for det ene eller det andet, så det er vildt at i kan blive ved med at hudflette så intetsigende et tema.
Sempre Milan.
Skrevet af Old Bull Lee
I øvrigt er jeg enig med Foggy. Transfervinduet er en stenkold 7/10. Hverken mere eller mindre. Målt på vinduets start til nu, er jeg underimponeret.

EDIT: Måske ikke stenkold, men snarere lunken. Det kunne godt have været en varm 6/10.

EDIT EDIT: Jeg keder mig. Skal vi ikke snart diskutere frisparks-frekvenser. Jeg syntes andre hold får lige lovlig mange frispark.
"Old Lull Bee"
Skrevet af MaggiMagg
jeg synes milan fik ualmindeligt mange målspark i sidste sæson. sæt igang.
Skrevet af Caroe
Vi kan da godt diskutere frisparksfrekvenser. Der er bare ikke rigtigt nogen der stikker ud ligesom Milan gør på straffesparkssiden ;-) Lidt med undtagelse af Torino (nok pga. superdiveren Belotti) og Benevento (aner ikke hvorfor!).
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Rossoneri
@caroe
Long story short - når man kommer med en beskyldning om at et hold (uanfægtet hvilket) er blevet (bevidst eller ubevidst) favoriseret af en samlet dommerstand, pålægger det selvfølgelig samme person, at komme med dokumentation.

Vi taler jo ikke om en subjektiv observation - vi taler om en beskyldning.
Forskellen bør være åbenlys.

Det hele bliver meget Kellyanne Conwaysk hvis vi alle bare kan have en mening om alt - inklusive fakta.

Hvis jeg nu kom med en påstand om at Roma på jævnlig basis bestak dommere, tænker jeg også du ville forvente en vis form for underbyggelse, eller?

annonce
0