Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
@ Fox

Det er fint, du mente det for sjovt og whatever - men nu er Milantråden (ligesom alle andre tråde) ikke et lukket forum. Ligesom du og andre går ind i de andre klubtråde, må I også forvente, andre fans gør det samme i jeres. Derudover ændrer en smiley stadigvæk ikke på, at også du er ophavsmand eller i bedste fald katalysator for en diskussion, du to dage efter er træt af. Det er dobbeltmoralsk. Dit forsvar svarer til, hvis jeg i Intertråden skulle skrive, at samtlige Milan spillere er kriminelt sindssyge, slutte af med en smiley, for derefter at væske hænder for den deraf fødte diskussion og kalde denne for "barnlig, plat, ligegyldig og usaglig".

Du fandt emnet jo ikke ligegyldigt, da du selv skrev noget om det.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Han skriver, at Milan har fået flere end noget andet hold (hvilket er faktuelt rigtigt) og at flere af disse er tvivlsomme eller halvtynde (hvilket er en holdning, som han dog også gør rede for, bl.a. ved videomateriale)

Altså - jeg gentager gerne mig selv. Det er faktuelt forkert (som du vel selv kan læse af det citerede...?).

Han kommer med en påstand om at Milan er favoriseret af dommerne i ligaen ift de andre hold (igen, det står jo lige der sort på hvidt).

Mig bekendt skriver han dog ingen steder, at der foregår noget uhumsk, korrupt eller andet, der stiller Milan i et kriminelt lys.

Kriminelt - hvad har det med sagen at gøre?

Han skriver at Milan får hjælp fra en samlet dommerstand ift de andre hold i ligaen og dermed ikke er meritterne værdige.

Det tillader jeg mig, at reagere på, fordi jeg synes påstanden er absurd.

Og jeg tillader mig også at gøre nar af det, når vedkommende bruger bare stiller sig op med fingrene i ørene, hver gang man påpeger, at han jo fortsat ikke er kommet med noget der understøtter påstanden.

Dermed fortjener man (efter min mening) ikke at blive taget seriøst.

Summasumarum er at han endnu ikke er kommet med noget som helst der understøtter den påstand.

Og jeg undrer mig lidt - hvordan mener du selv du vill reagere hvis nogen påstod, at Inters mesterskab var kommet på baggrund af en favorisering fra dommerne?

Det ville bare være helt cool og du ville ikke foreslå vedkommende, at bakke det op med noget dokumentation?
Skrevet af Flying Dutchman
@ Rosso

Hverken i:

Og der er min påstand så at Milan har fået dømt flere tvivlsomme/halvtynde straffespark end de andre hold i ligaen.

og

Jeg mener at de har været begunstiget af mange tvivlsomme straffespark, ja. Det har jeg aldrig lagt skjul på.

kan man læse, at OC mener, Milan bliver favoriseret af dommerne - medmindre man virkelig læser mellem linjerne.

EDIT: Jeg kan dog se, du holder meget fast i din definition af ordet "begunstiget", men i og med OC flere gange forklarer hvad han mente med at bruge det ord, er det heller ikke et argument for, at han skulle mene, der er tale om en stor favorisering af Milan.

OC skal dog gerne have lov til at be- eller afkræfte det. Jeg synes dog at læse, at han allerede har afkræftet dit narrativ et par gange efterhånden, så hvorfor du holder fast i, at han skulle mene, der er gang i en større favorisering af dommerne i Milans favør, står for egen regning.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
...kan man læse, at OC mener, Milan bliver favoriseret af dommerne - medmindre man virkelig læser mellem linjerne.

Det er sandelig ikke nødvendigt, når han skriver ...Milan har fået dømt flere tvivlsomme/halvtynde straffespark end de andre hold i ligaen.

Det efterlader selvsagt ikke tvivl om udsagnet. Det kan vel næppe være mere tydeligt.

Men altså, vi kan da nemt vende den på hovedet.

Hvis at @oc ikke mener Milan er blevet favoriseret af dommerne, er jeg helt enig. Så kan vi gøre alle glade og få lukket diskussionen på ingen tid.
Skrevet af Rossoneri
...synes dog at læse, at han allerede har afkræftet dit narrativ et par gange efterhånden...

Hvor?

Han siger bare, at han ikke påstår, at det er et resultat af korruption. Men det fjerner jo ikke påstanden om favorisering.
Skrevet af Flying Dutchman
Tja, i og med OC op til flere gange har skrevet, hans holdninger ikke kan koges ned til et større komplot i Milans favør, er det velsagtens også det eneste logiske resultat at lukke den.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Milan has rejected in recent days the possibility of contracting James Rodriguez, Isco and Pablo Sanabria due to high wages, high commission for agents and doubts about the form of players.

[Milannews.it]

Det er et stærkt signal at sende, selv om jeg gerne havde set en 10´er på en højere hylde.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Tja, i og med OC op til flere gange har skrevet, hans holdninger ikke kan koges ned til et større komplot i Milans favør, er det velsagtens også det eneste logiske resultat at lukke den.

Nej - påstanden om favoriseringen af Milan består da til fulde til trods for det.

Men hvis @oc ikke mener det han hele tiden har skrevet, er det da helt fint. Så kan vi jo hurtigt lukke den snak. Som du skriver, så skal han dog selv have lov, at give udtryk for sin mening.

Spørgsmålet er ret simpelt - favoriseres Milan af dommerne eller ej? Hvis den påstand består, hvor er så evidensen for det?
Skrevet af Fox@Mulder
Super, Krunic skadet med landsholdet - ligesom han var startet sæsonen godt.

Heldigvis bør både Kessie og Bennacer være klar efter pausen.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Sempre Milan
@Rossoneri, OC og andre

Ift. straffesparksdiskussionen (som ja, synes at køre i ring) kommer her to korte pointer.

1. Et yderligere perspektiv og et mere retvisende billede kan muligvis opnås ved at brede dataperioden ud fra en enkelt sæson. Med mindre, man mener, at der er en særlig grund til at tage udgangspunkt i lige præcis de 38 kampe i 20-21-sæsonen, er det vel egentlig en komplet arbitrær grænse at drage.

Forventeligt - hvis vi antager, at der ikke er lyssky elementer med i billedet - burde antallet af straffespark være nogenlunde ens blandt ´ligesindede´ hold (Fx tophold, der ofte er meget i modstanderens felt). Der vil naturligvis være perioder med udsving i antallet af straffespark, som Milans sidste sæson, eller Lazios forrige. Men ved at udvide perioden for data, kan vi måske få et mere retvisende billede.

Så hvordan ser det billede ud? Hvis vi i stedet for at stirre os blinde på de 38 kampe sidste år, i stedet udvider horisonten til - lad os sige - de sidste 20 sæsoner og sammenligner hhv. Milan, Inter, Juventus, Roma og Lazio (nok de mest sammenlignelige i spillestilen), bliver svaret...

At vores elskede Milan faktisk er holdet, der modtager flest straffespark per sæson i gennemsnit! Og med en ret markant margin, faktisk.

1. Milan - 9,25
2. Roma - 8
3. Lazio - 7,95
4. Juventus - 7,25
5. Inter - 6,65

Det er klart, at billedet bliver en anelse mere lige ved at se bort fra sidste sæsons outlier - men hvorfor skulle man det? - men Milan er fortsat det mest straffesparkssparkende tophold i Serie A over de sidste 20 år.

2. Hvad er årsagen så? Korruption og favorisering? At Milan spiller mere angrebsivrigt? Begge forklaringer virker usandsynlige og grebet ud af tynd luft.

Som Rossoneri påpeger, er der intet konkret, der tyder på korruption eller favorisering. Korruption eller favorisering leder i øvrigt tilsyneladende heller ikke til flere straffespark: Under calciopoli-sæsonerne fik både Juventus (5,5 per sæson) og Milan (7) markant færre straffespark end i de omkringliggende sæsoner.

Og som OC påpeger, er der vel ikke noget i Milans spillestil, som skulle gøre, at de over de sidste 20 år har haft bolden mere i modstanderens felt end fx Juventus. Jeg mangler i hvert fald også belæg herfor.

En tredje mulighed - i erkendelsen af en manglende forklaringer - er simpelthen at Milan generelt har været mere heldige end de øvrige tophold over de sidste 20 år. Alle kan vel være enige om, at det er dejligt at få et straffespark (om begunstiget så er det rette ord eller ej) - men nok også, at det samtidig fjerner en anelse af glæden ved en sejr, hvis den kommer på baggrund af et straffespark. Især fordi tildelingen af et straffespark ofte er heldig - ved resultatet af et klodset indgreb af modstanderholdet (senest set i søndagens kamp).

Kilde på straffedata: transfermarkt

Og til sidst vil jeg bare sige, at jeg har læst med her i mange år - både med fornøjelse og frustration. Og tænkte at (endnu) en ørkesløs diskussion (hvad er bold.snak uden disse?) måtte være et oplagt sted at starte mine bidrag.
Skrevet af Flying Dutchman
Forrygende første indlæg, Sempre! Sikke en debut.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fox@Mulder
Godt indlæg, Sempre Milan og velkommen til iøvrigt :)
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Promo
Fremragende indlæg og velkommen til bold.calcio.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Old Bull Lee
Det er første gang jeg ser nogen som helst konkludere på en statistisk overrepræsentation med...held? Men det er vel sidste kategori, når andre sammenhænge ikke er påviselige.

"Old Lull Bee"
Skrevet af Fox@Mulder
Giroud testet positiv for Covid-19 :(

Timingen er trods alt fordelagtig med næsten 1 1/2 uge til næste kamp.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
@sempre
Tak for et glimrende indlæg - og velkommen til (som aktiv).

Som @old bull anser jeg heller ikke lige "held" som den mest oplagte forklaring.

Desuden søger jeg sådan set ikke en forklaring - jeg påpeger blot, at der ikke findes bevis for en favorisering fra dommerned side (som det ellers påstaår).

Skal man alligevel komme med den mest plausible forklaring (længe leve Occam´s razor) må det vel være, at Milan generelt spiller sig i flere situationer der kan udløse straffespark.
Skrevet af Sempre Milan
Tak for velkomsten! Jeg er enig i, at held naturligvis heller ikke holder som forklaring, og som jeg skrev, var det netop i erkendelsen af manglende forklaringer. Når vi ikke umiddelbart kan pege på en årsag, er henvisningen til ´held´ vel en måde at få orden i kaosset på.

Jeg kan sagtens følge logikken i dit argument @Rosso (og det er klart mere plausibelt end konspirationsteorier - som jeg dog heller ikke helt ser OC anklage os for), men samtidig har jeg heller ikke set skyggen af belæg for det. Jeg har dog heller ikke ledt, og aner ikke hvordan man skulle gøre det.

Derfor hælder jeg - ganske uvidenskabeligt - til, at Milan har været ret heldige på det lille, isolerede område ´straffespark for´ de seneste 20 år, hvilket forståeligt nok irriterer modstanderes fans, som finder det uretfærdigt og mærkeligt. For det er det jo, hvis vi ikke kan forklare, hvorfor.

Men jeg håber da bestemt, at jeg tager fejl, og at Milans straffesparksfremkaldende spillestil fortsætter denne sæson!
Skrevet af KnockOut
Hey mine kære Milan fans, jeg har på min tur rundt i Chelsea universet løbet over et rygte om at Franck Kessie skulle holde igen med at forlænge med Milan da Chelsea skulle stå klar med en ret stor kontrakt ved udløb af nuværende aftale, tænker i der er merit i denne historie, jeg bliver jo lidt forhåbningsfuld da jeg syndes han er rigtig dygtig men igen ved jeg også han er meget vigtig i Milan.

Nogen der ved mere eller om det er en ren and?
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Malresi
@Knockout

Jeg har også hørt om de rygter. Jeg håber og tror på at Kessie forlænger i Milan i løbet af den næste rum tid. At dine blå helte forleden fik tilføjet Saul til truppen gør at jeg er fortrøstningsfuld... desværre er det kun leje med købsoption, så i princippet er det jo en ringe trøst;) Altså håber jeg på at Saul imponerer stort for dit hold og at vi så kan beholde Franck!
Skrevet af Fox@Mulder
https://football-italia.net/milan-to-leave-three-players-out-of-champions-league-squad/

Lidt synd for Samu, men omvendt var hans bidrag ift. at sikre CL ikke gigantisk.

Dog et vink med en vognstang; find en ny klub til januar.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
annonce
0