Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Helt enig, vi tabte en stor del af kampen på midtbanen, hvor Kessie og Bennacer slet slet ikke holdt niveau. Set i bakspejlet burde Pioli måske há startet med Tonali, med tanke på Bennacers svage sæsonstart.

Derudover mener jeg vi også var hårdt ramt af at vores højre side var tæt på en katastrofe igår. Saelemakers virkede som om han havde fået granatchok - helt rundt på gulvet, febrilsk i sit spil og langsom i tanke og handling. Han virkede ganske enkelt totalt overmatchet. Den mere erfarne Florenzi gjorde det bedre da han kom ind og burde nok há startet, men det er jo altid nemt at være bagklog.

Calabria virkede tung og langsom og kostede også 2-2 målet, hvor han ikke holder linjen med resten af forsvaret. Han gjorde det dog marginalt bedre mod slutningen af kampen.

Jeg havde på ingen måde forventet, vi kunne matche Liverpool PÅ Anfield, i kamp nummer 1, så skuffelsen er ikke gigantisk. Man kan ikke lade være med at tænke på, hvad der mon var sket havde vi holdt 2-1 føringen bare 10 minutter længere.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
Iøvrigt positivt med den start på sæsonen såvel Rebic som Leao har fået - positivt problem.

Også højt niveau Maignan har vist og Tomori/Kjær er bare høj høj klasse.

Vi skal nok få vores points i den gruppe. Vi møder heldigvis Liverpool hjemme i kamp 6, hvor de nok er sikret advancement og måske sparer spillere :)
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
@fox
God pointe om måske at gå for rutinen på højre wing (Florenzi).

Tonali har været småskadet og derfor gav det egentlig god mening, at han startede ude. Desuden har Bennacer også mere erfaring og derfor synes jeg ikke rigtig Pioli kan klandres for den beslutning.
Skrevet af Lynild
Jeg var voldsomt imponeret af Tomori og Maignan! Kjær vidste man var god, men det niveau de to viste i går var højt. Hernandez fik spillet sig varm, og Rebic og Diaz viste også rigtig gode takter.

Leao fik meget ros, men han fylder godt nok ikke meget defensivt. Og Kessie (og Bennacer) kom på overarbejde, men man kan godt se at de ikke er dårlige fodboldspillere. Kessie løser som der også blev sagt mange situationer godt, men fik også rodet sig ud i mange dårlige.
Skrevet af Pirlo21
At vi smed bolden så hurtigt så mange gange, gjorde os, at vi flere gange blev fanget i ubalance og aldrig fik ro. Utroligt mange opspils fejl vi lavede i begge halvlege og det gjorde jo at det meste af kampen bare blev ren overlevelse - desværre.
Det sagt, tror jeg ligesom i andre, at vi lærte utroligt meget af kampen igår.

Næste kamp Juve, håber Zlatan kan være med
Skrevet af Rossoneri
Jeg var voldsomt imponeret af Tomori...

Han er generelt startet sæsonen ret imponerende.

Da han kom til Milan var det tydeligt, at han havde masser af fysik og speed. Men hans placeringsevne og evne til at læse situationer, efterlod en del at ønske sig (for nu at sige det diplomatisk).
Ni måneder i den italienske forsvarsskole - bl.a. med Kjær som underviser - har dog virkelig gjort ham godt.

...og Maignan.

Personligt synes jeg faktisk han spillede sin dårligste kamp i Milan-trøjen (nuvel, der har ikke været så mange).
Han er meget klart et step ned ift Donnarumma, hvad angår at kontrollere feltet og også på rækkevidden.

Omvendt har han vist absolut topniveau som "sweeper", hvor det mange gange har været ham der bragte bolden ud af egen zone og satte spillet i gang med fødderne. Det frigiver naturligvis en forsvarer, hvilket gør det sværere for modstanderen, at etablere presset.
Den del så vi ikke meget af i går.

Læg dertil en række skæve udspark m.m.

Men altså, han spillede da klart en godkendt kamp - selvfølgelig ikke mindst pga det straffe han snupper.

Leao fik meget ros, men han fylder godt nok ikke meget defensivt.

Jeg er til dels enig.

Men det skal umiddelbart også ses i lyset af Piolis system.

På papiret hedder det jo en 4-2-3-1, men der er milevid forskel på det opdrag hhv venstre og højre wing har.

Hvor højre wing (Saelemaekers / Florenzi) primært er en balancespiller, der skal arbejde begge veje, er venstre wing (Leao / Rebic) reelt angriber, der blot har sit udgangspunkt bredt i banen. Herfra skal han løbe i feltet og/eller angribe direkte på sin modstander.

Det samme gør sig i øvrigt gældende for de to backs, hvor højre back (Calabria) primært er defensiv (og ofte ligger på linje med de to stoppere eller de defensive midtbanefolk, er venste back (Theo) en decideret offensiv spiller.

Når vi angriber bliver formationen snarere noget der ligner en 2-3-3-2.

Eller sagt på en anden måde - det er ikke Leaos opgave at deltage meget i defensiven. Derfor bør han heller ikke klandres for ikke at gøre det. Det sagt, havde han faktisk flere løb tilbage i banen og da også et par tacklinger ved egen backposition.

Og Kessie (og Bennacer) kom på overarbejde, men man kan godt se at de ikke er dårlige fodboldspillere.

Det er ganske givet en del af historien. Jeg vil dog påstå, at begge først og fremmest lignede spillere der var intimiderede af kulissen og begivenheden.

Jeg var, ærligt talt, ikke super imponeret over Liverpools presspil og det var da også ofte ret let, at spille sig udenom presset - også uden at slå lange bolde.

Problemet var, at både Kessíe og Bennacer traf virkelig mange dårlige beslutninger og ofte lavede, relativt, uprovokerede fejl.

Havde de spillet op til deres bedste, havde det givetvis været et lidt anderledes kampbillede. Liverpool skal naturligvis have kredit for, at medvirke til at gøre dem dårlige på dagen.
Skrevet af Blate
Det var meget godt at holdet blev presset så meget ned som igår, uden at de kunne finde vejen frem af banen, nu med de lønninger som flere af dem kræver.

Bare fordi de har et godt år ( med Zlatan på holdet ) er det ikke ensbetydende med at de er værd topløn som andre kan tilbyde.


Første gang Zlatan var på holdet vandt vi også meget og der var flere ( Nocerino, shaarawy, boateng osv.) der blomstrede op, men da han røg til psg med Silva så man virkeligt at de ikke kunne bære en skid på egen hånd. Så jeg håber for klubbens skyld at Maldini og co vurderer spillere fornuftigt til en løn som passer til det som de tilbyder hver enkel.
Skrevet af Lynild
Rossoneri,

Gode pointer, slet ikke uenig.

Og ift. Liverpools presspil er det jo også det der giver jer de to mål; at man finder hullerne og rummene. Der var flere Liverpool-spillere der var off i går rent defensivt, og jeg er uenig i det billede af total dominans der fremlægges nogle steder.

Selvfølgelig er Anfield en intimiderende udebane, men Klopp indrømmer jo at de selv bliver revet med af stemningen og det momentum, og der viser de gode udebanehold at når man har redet stormen af vil der komme muligheder i perioder.

De forsøger også fra sidelinjen at justere i opløbet men kan først komme igennem til spillerne i pausen, og der er det jo som bekendt for sent. Men det er holdets akilleshæl, de her små lapses der altså koster dyrt nogle gange.
Skrevet af Fox@Mulder
Ift. vores "svækkelse" med adgangen af Donnarumma og Hakan så man jo konstatere:

- at Maignan var blandt vores bedste og reddede et straffe samt resposten, og ene mand holdt os inde i kampen.

..... Mens Donnarumma fik splinter i røven på bænken for PSG.

- at Diaz gjorde det fint igår og scorede et mål. Derudover er han startet sæsonen rigtig godt.

..... Mens Hakan igen spillede en ret så anonym kamp.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Diaz har imponeret i sæsonstarten, men jeg er bekymret for ham i det her tætte kampprogram. Han kan næppe spille alle kampe, og Messias er kantspiller. Hvem skal afløse Diaz, når han skal hviles eller bliver skadet?
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@martinovic
Tror du i virkeligheden ikke løsningen kan være, at spille uden 10er?

Fx har Pioli jo flere gange testet 4-2-2-2 i pre-session og han har også sagt, at fx 4-3-3 kan være en mulighed (givetvis for at få plads til Bennacer, Tonali og Kessíe i samme opstilling).
Skrevet af Martinovic
Det er sandsynligt ja. Piolis 4-2-3-1 fungerer dog rigtig fint, men det er selvfølgelig vigtigt med fleksibilitet.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Andre alternativs kunne være: at bruge leao, krunic eller rebic som 10´er, leao spillede der et par gange sidste sæson. En anden mulighed kunne være at bruge kessie, tonali og bennacer på samme tid.

Så syntes vi har en del muligheder. Iøvrigt super ærgerligt at giorud og Zlatan døjer med skader samtidigt!

Skrevet af Pirlo21
Raiola to Tuttosport: "De Ligt and Romagnoli are among the best defenders in Europe. Romagnoli´s contract expires next summer. I think they could play together next season at Juventus, but pay attention because De Ligt could also leave Juventus at the end of the season."

Ved godt det er raiola og ik romagnoli der udtaler sig, men for mig sender det simpelhen sådan et forkert signal!! Romagnoli bør ik være anføre mere, længere er den ik i min bog
Skrevet af Martinovic
Er der krav om, at en agent skal med til sådan en samtale? Med mindre spilleren forlanger det, så tag dog en snak med Romagnoli uden Raiola, og så kan Maldini finde ud af, om Romagnoli vil blive eller ej.

Jeg forstår i det hele taget ikke, at han stadig er anfører, når han ikke allerede har sat sin signatur på en forlængelse.

Han forventes i øvrigt at starte mod Juventus i morgen, da Kjær spares. Godt nok mange spillere ude med småskavanker.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://football-italia.net/tomori-at-right-back-and-maignan-doubt-for-milan/

Maignan meldes også tvivlsom, da han skulle have slået hånden i forbindelse med det straffespark, han pillede fra Salah.

Sidste sæsons skadeshelvede ser ud til at fortsætte.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@martinovic
Sky melder også, at Tomori potentielt kan starte som højre back. Det betyder dermed, at Romagnoli og Kjær spiller centralt.

Alternativt bliver det reelt en tre-back kæde med Theo og Saelemaekers som wingbacks (som det jo også de facto er tilfældet når vi spiller i en 4-2-3-1.
Skrevet af Martinovic
Ja, men Florenzi kan vel også dække backen, så vi kan fastholde systemet. Jeg vil ikke være bange for at bruge ham på den plads.

Heldigvis er der flere muligheder.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det siges at Florenzi ikke er 100% fit.
Skrevet af Pirlo21
Skaderne kommer godt nok galoperende pt, faktum er os at vi endnu ik har kunne stille i stærkeste opstilling denne sæson!
Det positive er dog, at ingen af skaderne virker langvarige - men frusterende er det og ser man isoleret på aftens kamp så er det bare surt - at nu hvor vi endelig har fået en bred trup - så kan vi ikke benytte den!! Typisk


annonce
0