Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JuveFella
Der skød du vist langt forbi.


Men held og lykke med fremover, det kan vel kun gå en vej for jeres vedkommende.
Skrevet af El Rifle
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Moller
Elendigt. Han smider jo bolden væk.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Rossoneri
HELL YEAH!!!
Traoré er "solgt" til Genoa. Retur er kommet Valter Birsa.

Jeg skal være ærlig at sige at det ikke er en spiller der specielt har fanget mit øje, dog går forlydender på at han kan blive en glimrende breddespiller. Og hvad endnu mere vigtigt er - han gør sig bedst som wing.

Dette er i hvert fald en god indikation på at vi holder fast i 4-3-3 med 4-2-3-1 som alternativ.
Skrevet af El Rifle
er det officielt?
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Rossoneri
Det er ikke officielt endnu, men flere medier melder om at handlen skulle være på plads efter Galliani og Preziosi mødtes igår.
Skrevet af Lentini
Birsa er snothamrende elendig. Kunne ikke bide sig fast i Genoa, og dernæst supersub i topklubben Torino. Vorherre bevares, de kunne have fået Traoré kvit og frit uden vi skal have en talentløs slovener løbende rundt og forpurre træningen.
Skrevet af Martinovic
Genoa har ikke råd til at betale Traores løn uden selv at frigive nogle lønkroner.
Mojn do!
Skrevet af El Rifle
Hva så Poli! Godt løb, og fantastisk overblik af Super Mario.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Rossoneri
Nogen der vil smide lidt i puljen til at få Constant til at "forsvinde"...?
Skrevet af Borger Louis
The second coming på venstre back - hvad er problemet?
Skrevet af Rossoneri
Ja, han, Taiwo og Marek Jankulovski vil fortsætte med at henrykke fodboldfans verden over.
Skrevet af Lentini
Sikke da en rædsom start på Serie A sæsonen. Sjovt nok har jeg en lille smule sympati for Hellas pga. good old Preben Elkjær, fantastisk angriber i sin tid, men dermed ikke sagt at vi skal begynde at smide en sejr mod Hellas. Egentlig er det ikke videre overraskende, at vi starter sæsonen jammerligt. Det er efterhånden blevet standard Milan i august til sen september.

Til gengæld må drengene gerne finde noget gammeldags Milan CL-magi frem mod PSV Eindhoven, det behøves ikke være kønt, bare det er effektivt. Så vi kan havne i den turnering, hvor vi dødpinemig skal være, og samtidig kan Galliani få stykket den sidste resterende del af truppen sammen. Der er stadigvæk nogle elementer rundt på banen, som trænger til en effektivisering.

I min optik er der stadigvæk spørgsmål omkring den centrale forsvar, som behøver svar, særligt efter Bonera er ude med en længerevarende skade. Spørgsmålet er om Galliani vil lade enten Vergara eller Zaccardo fylde det tomrum ud, eller om han vil gå efter en udefra, som fx Davide Astori eller Mamadou Sakho. Jeg tror egentlig helst at han vil lade Vergara være en del af hovedsageligt Primavera mandskabet, skippe Zaccardo videre, og hente Astori. Med Astori vil Allegri være særdeles tilfreds, da det ikke er nogen større hemmelighed at han vurderer Astori ganske højt. De andre positive elementer er at vi vil få en homegrown spiller hjem, som tilmed er italiensk. Men umiddelbart ligner det en temmelig dyr affære ift. den sum, der blev rapporteret da Napoli var mm. fra at signe ham, inden Rafa i sidste sekund trak stikken og satte hælen i.

Sakho derimod ligner en spiller, som er mulig at hente på det Galliani elsker allermest i disse år, lejeaftale. Personligt kan jeg gode lide, en no bullshit hård markeringsspiller, og udover det var Astori ganske forfærdelig sidste sæson. Astori har dog før vist tendenser til mere, selvom jeg indrømmet, ikke er hans største fan. Som sidegevinst i defensiven ser det ud til at vi udbyder Antonini til hvem som helst, hvor som helst. Glædeligt! Dermed ikke sagt at vores venstre forsvarsside ikke vækker bekymring med lottokuponerne Emanuelson og Constant.

Så er der hele trequartista problematikken. Selvom man har sagt, at man vil satse på Saponara tror jeg simpelthen ikke på at man i ramme alvor mener det som førstevalg. Det er vel heller ikke for sjov, at vi konstant sættes en forbindelse med de herrer Christian Eriksen og Adem Ljajic. Som nævnt før i et indlæg, foretrækker jeg faktisk vores danske landsmand. Han har kreativitet fremad banen, og samtidig skiller han sig ud ved at være yderst disciplineret rent taktisk. Og det er der, jeg synes han skiller sig positivt ud ift. Ljajic, der er væsentlig mere doven, når det handler om at løbe den "forkerte" vej. Samtidig skal han heller ikke komme til Milano og sprede sin glæde for Ferrero, Nutella, eller hvad det nu er han æder, til resen af truppen. Slet ikke en som Mexes. Jeg synes også at en decideret offensiv playmaker vil komme Montolivo til gode. Det vil skubbe ham ind i hans tomandspar med Nigel de Jong, som fungerer rigtig stærkt. Nigel de Jong er desuden en fantastisk defensive midtbanespiller. Dækker et enormt stort område.

Nocerino vil også blive overflødig med en Eriksen eller Ljajic, fordi vi så spiller med en trekant centralt istedet for en flad midtbane. Det vil betyde et auf wiedersehen til ham, da han står bag både Montolivo, de Jong, Muntari og Poli. Traorés elendighed behøves ikke nævnes mere. Jeg undrer mig dog lidt over at man har valgt at udleje Fossati til Serie B igen, istedet for at prøve ham af i Serie A, efter hans flotte sidste sæson.

Grunden til at jeg ikke har nævnt Honda til 10´er positionen, er fordi jeg egentlig helst ser ham i højre siden, med licens til at trække ind i banen. Det ville give mere plads til vores back, så må vi se om Abate rent faktisk kan slå et decent indlæg. Honda har i øvrigt også en fin arbejdsmentalitet, stærke fødder og et vanvittig hug gemt i venstrefoden. Men om vi har held til at hente ham er en større problematik. CSKA Moskva har endnu ikke været til at hugge eller stikke i. Kommer han ikke denne sommer, redder det sandsynligvis Niangs Milan-liv, ellers kunne det meget vel ligne en sæson på lån i Genoa, som er særdeles opsatte på at gøre ham til en del af deres mandskab.

Til sidst handler det om at finde en erstatning for Pazzo, for de måneder han er ude. Det ligner noget a la en lejeaftale med Maxi Lopez, selvom det forlyder at Allegri helst vil give chancen til vores egen unge Petagna. Jeg har ikke set nok til Petagna til at vurdere om han er klar. Men skal vi hente en udefra, kunne jeg faktisk godt tænke mig at se Paloschi tilbage i folden selvom han også henter for mange skader. Matri er også nævnt, lyder dyrt i og med at det er hos en rival.

Nusmutter jeg til Sverige, for at besøge fruen, og håber at svensk tv kan finde ud af at sende Milan-PSV. Forhåbentlig vinder vi, så fruen ikke bliver vidne til at hendes lejlighed bliver raseret ovenpå en håbløs tung og arrogant Milan august forestilling.
Skrevet af Rossoneri
Super indlæg Lentini :)

Personligt ser jeg langt hellere Astori end Sakho. Primært fordi jeg mener at vi mest har brug for en stopper med god teknik - ikke en Desailly type (omend han også skulle være velkommen).

På midten tror jeg lidt at der findes en anden løsning end at spille med trequartista. Ved at spille med en defensiv spiller på den defensive midtbane (i modsætning til en kreativ i form af Montolivo) får man både bedre balance i forsvaret samt skabt noget mere kreativitet fremme på banen. Jeg ser faktisk Montolivo/Poli som en yderst spændende duo foran de Jong.
Det vil samtidig også tillade at smide Honda ud som højre wing (som du også nævner). Allegri vil jo gerne have spillere der er bedst med det "forkerte" ben på kanterne. Dermed kan de gå ind i banen og udfordre - noget som både SES og Honda jo mestrer.

Ljajic er i øvrigt til lægetjek i Roma - lad dem endeligt bare hente ham som erstatning for Lamela som efter alt at dømme skal til Spurs.

Mht til angriber-pladsen så er jeg tilbøjelig til at håbe at vi tør satse på Petagna. Med en Balotelli i truppen vil det under alle omstændigheder ikke blive til mange kampe - pånær ifm nogle karantænedage til Balo ;) Dertil kommer at vi til nøds kan smide Niang derop. Både Matri og Maxi Lopez vil være dyre folk at have siddende på bænken.
Skrevet af Rossoneri
Muntari som starter - det er hovedrystende. Hans niveau er simpelthen ikke til CL og navnligt hans taktiske forståelse savner en del at ønske sig.
Skrevet af ilsemprelaziale
Saa er den kamp vist lukket..tillykke med CL..godt for italiensk fodbold..
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Sheriffen
Jo tak, resultatet er dog lidt misvisende.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Borger Louis
Pil mig i rosen, Sherif.

Poli er et friskt pust.
Skrevet af Sheriffen
Nah, springer over i dag.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Martinovic
Vigtig, vigtig redning af Abbiati i starten af 2. halvleg. Det var måske forskellen.

Super fedt med gruppespil og dejlige euros ind på kontoen.
Mojn do!
annonce
0