Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
Cerci er jo tilsyneladende lidt af en yndling for Pippo, men jeg har nu på fornemmelsen at vi ender ud med Taarabt, hvilket dog også er fint for mit vedkomne. Og helt optimalt ville det også frigive penge til andre og mere presserende pladser på banen.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Taarabt vil også være fint med mig, og et eller andet sted troede jeg bare det ville være en formalitet efter sidste sæson sluttede. Pippo skulle dog ikke være så vild med ham - tvivl omkring hans professionalisme. Taarabt er lidt for glad for bylivet. Skulle vi ende op med ham er han altså meget langt fra sin topform. Han er først lige blevet taget ind i QPR´s trup igen, og hans grundform var ikke just eksemplarisk. Kursen på ham skulle dog yderligere været faldet efter drukkenbolten Redknapp udelod ham fra truppen der skulle på træningslejr i Tyskland.

Et eller andet sted synes jeg faktisk Menez og Taarabt minder en del om hinanden i spillestil.

For de penge man ville give for Iturbe plus de ressourcer Robinho afgangen vil åbne op for ville man uden større problemer hente Taarabt og Grenier.

Jeg tror dog at Pippo insisterer på Cerci - derudover mangler Galliani også at vinde lidt kredit hos fansene. De har allerede glemt de fine handler på fri efter USA turen. Desuden elsker Silvio jo angribere. Med Cerci har vi endnu en post hvorfra der rent faktisk kommer mål og assist. Det kunne lette byrden en anelse på Balotelli.
Skrevet af Lentini
At lette byrden på Balotelli, er også hovedelementet og mit største argument for at hente en offensiv indstillet spiller til 3´er midtbanen. Sidste sæson skulle han agere playmaker, lave assist og helst selv lave målene på sine assist om muligt. Det er alt for stort et ansvar, og han kan sgu ikke være alle steder.

Balo vil efter min overbevisning blomstre hvis han rent faktisk har midtbanespillere bag sig, der kan andet end at spille bolden videre i snegl tempo og tackle.
Skrevet af Lentini
Laudisa melder via sin Twitter-profil at Milan er enig med Real Madrid omkring Diego Lopez. Om det er gratis, som rapporteret tidligere idag, nævner han dog ikke.

Så mangler man at blive enig med spilleren. Hvis Madrid lader ham gå gratis, så skulle den gerne være i vinkel set ud fra de tidligere meldinger.
Skrevet af Gustenv@rius
Hvis klubberne er enige, så er Milan og spilleren med garanti det samme. Den slags plejer at være noget af det første der falder på plads.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Lentini
Tja, det kan man da håbe nu når vi insisterer på endnu en målmand. Idag eller imorgen skal Galliani mødes med spillerens agent. Skulle vi lande Diego Lopez, kan vi ihvertfald ikke pibe over det længere. Diego Lopez og Abbiati vil være en ganske kompetent målmandsduo.

Apropos målmænd, så var det måske et vink med en vognstang at Abbiati var placeret mellem stængerne i nat mod Chivas. En kamp vi for øvrigt vandt! Med 3-0. Målscorere var Niang, Balotelli og Pazzini. Ganske positivt at angriberne fik scoret. Særligt Niang, som igen skulle have været kampens oplevelse. Honda derimod får som den eneste kritik for sin præstation.
Skrevet af Bishop
Lønnen ser ud til at blive et problem med Lopez, og med Milans konstante negligering af defensiven, så har handlen desværre nok lange udsigter. Det er ellers virkelig en post der kunne være fantastisk at få en langsigtet løsning på.

Det er positivt med Niang, og ganske overraskende at han ser ud til blive i truppen og ligefrem komme til at spille en væsentlig rolle på holdet, den havde man ikke set komme for bare en måned siden.

Honda vores Nr 10!. Det bliver sgu mærkeligt at gå en sæson i møde hvor det ikoniske nummer er henvist til en plads på bænken. Så længe man går for en 433 og man ikke vil teste ham på midtbanen, så har han i mine øjne ikke mange chancer for at tilkæmpe sig en plads på holdet.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Han har ingen chance for at komme på holdet. Kun hvis vi bliver ramt af mange skader på de forreste pladser. Han er blevet overhalet med længder af Niang, og Menez står også foran ham. Kommer endnu en wing til er han helt nede som 4.valg til den eneste position han kan spille i vores 4-3-3. Jeg spår ham ingen gloværdig fremtid i Milan, og det ville ærlig talt være bedst for alle parter at skilles denne sommer.

Honda vil blive betegnet som et flop i Milan, og det er faktisk ikke hans egen skyld. Allegri ville spille 4-3-1-2 men måtte vente på Honda. Så blev Allegri fyret og ja tingen er gået som de nu engang er..
Skrevet af El Rifle
Hvorfor insistere på at bruge Honda som kant, når han tydeligvis ikke har de fysiske kvaliteter til det. Inzaghi prøver at finde teknikeren på midtbanen, hvorfor ikke prøve Honda af i relativ fri rolle som mezz´ala, og lade De Jong, Muntari, Poli osv. tage sig af det defensive arbejde.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Promo
Kunne Honda ikke tænkes at få en rolle a la den Monti har, når han er klar, eller er han for "svag" fysisk til det?
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Lentini
Tænker du som regista eller mezzala? Regista kan jeg slet ikke forestille mig, mens den modsatte mezzala skal være mere defensivt indstillet. Hvorom alting er så er han slet ikke forsøgt i den rolle. Derfor ser det noget svært ud for ham.

Muligvis interessant at se Brøndby-Brugge i aften, da seneste wingspiller på listen skulle være Maxime Lestienne, belgier, i starten af 20´erne og hurtig.
Skrevet af Promo
Jeg tænkte Regista, ja.
Mezzala virker også urealistisk, i forhold til hvordan jeg lige umiddelbart husker ham som type.

Edit:
Tillykke med at Robinho er ude af døren!
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Lentini
Ja, det var så sandelig også på tide han kom ud af vagten. Han vil på ingen måde blive savnet. Snak om en inkonsistent spiller med en flad attitude. Det er næsten tåkrummende at høre på hans latterlige kærlighedssnak igen om Santos.

Så må vi se. Nu er Kaka og Robinho væk, og man vil have en wing, der helst er venstrebenet.

Jeg kan godt lide Dzemaili, men det vil stadig efterlade mig lidt med en flad fornemmelse, skulle han blive eneste tilføjelse dertil.
Skrevet af Lentini
Udover at man skal snakke med Diego Lopez´ agent imorgen, er der ligeledes aftalt et møde Sassuolo, hvor Agazzi er på tapetet. Går alt som Galliani håber, kan vi meget vel have en målmandsrokade imorgen.

Ser lidt steder at Allegri insisterer på Zapata. Hvis det er lån, så nej. Vil de købe, så ja. Vi skal ikke forstærke konkurrenten uden at de må hoste lidt op og derudover svier Matri-købet sgu stadigvæk.
Skrevet af Promo
For min skyld må i hjertens gerne beholde Zapata.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Lentini
Hvis det er Allegris ønske, så skal Juve ihvertfald have fjernet nogle centerforsvarere. Den første i Frederik Sørensen. Manden der dog nok står i vejen må formodes at være Ogbonna. Lidt samme type som Zapata faktisk, bare bedre fodboldspiller. Men om han skal nogle steder har jeg slet ikke fulgt tæt nok med til at vide.
Skrevet af El Rifle
Saponara er vel heller ikke just den mest defensive eller for fysisk stærke spiller, men alligevel har Inzaghi forsøgt at bruge ham som en kreativ mezz´ala.

Vi får til gengæld ryddet op i truppen.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Lentini
Næ, men den er på Pippos regning. Han ville afprøve eksperimentet med Saponara. Jeg synes ikke han har været imponerende. I serie A er det også kun hans tidlige klub, Empoli, der vil have ham.

Jeg tror Honda er her efter D.1.september, men af hvilke fodboldmæssige grunde aner jeg ikke. Zapata skal kun ud af vagten til Juventus såfremt de betaler en sum, der anvendes til forstærkning andetsteds.
Skrevet af Lentini
Jeg synes det er let at se hvor vi trænger til en forstærkning. Bare ved en numerisk opstilling:

Abbiati(Agazzi)
Abate(Bonera) - Rami(Zapata) - Alex(Mexes) - De Sciglio(Albertazzi)
Poli(Essien) - De Jong(Cristante) - Muntari(Saponara)
Menez(Honda) - Balotelli(Pazzini) - El Shaarawy(Niang)

Jeg kan ihvertfald godt se problematikken. Man må også give Armero, at han trods alt er et bedre reservevalg end den lidet imponerende Albertazzi.
Skrevet af Gustenv@rius
Milan er i forhandlinger med Napoli omkring Dzemaili. Milan har budt omkring €3M mens Napoli forlanger €5M.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
annonce
0