Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Ja, han er en fin spiller der tilbyder lidt andet - mere teknisk kvalitet. Igen, det vil være en flad fornemmelse hvis han er eneste forstærkning til den centrale midtbane.

Jeg vil gerne lidt fransk finesse a la Rabiot og Grenier.
Skrevet af Bishop
Galliani får et par travle dage, således skal han i dag og i morgen, mødes med agenterne for Taarabt, Lopez og Armero. Hvis de 3 skulle blive tilføjet, burde der stadig være plads i budgettet til en anstændig spiller til midtbanen.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Hvilket så er Dzemaili.

I aften skal vores tre ledere i øvrigt mødes hos Berlusconi og diskuterer markedet.

Armero, Dzemaili og Taarabt. Ja ja... Det er sgu lidt fladt.

Edit: Yderligere skulle Pippo insistere på at beholde Saponara, hvilket jeg ikke forstår. Jeg synes han var skidt kørende i USA. Cristante og Niang kan jeg sagtens forstå fordi de tog i det mindste ansvar, selvom de grundet deres alder stadig er lidt våd bag ørerne.

Det havde dog været dejligt, hvis Monty var her. Montolivo - de Jong - Dzemaili kunne jeg derimod sagtens leve med. Fra Montolivo til Poli er der stor forskel.
Skrevet af Bishop
Det er selvfølgelig foruroligende at Taarabt ikke har formået at holde sig i form henover sommeren! (man kan dog håbe at det kan være med til at presse prisen en smule ned).. Men jeg håber sgu alligevel vi får ham i hus, han tilføjer en masse x-factor på banen, utrolig driblestærk og ganske målfarlig. En problemstilling er dog hvordan han vil håndtere ikke at være fast starter..
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Seedorf bænkede ham af og til, og der var ikke noget problem. Så umiddelbart tror jeg ikke han vil skabe sig synderligt. Hvis han gør, skal Pippo så også vise sig voksen som mister, hvilket jeg i øvrigt ikke tvivler på.

Men det vil tage en god måneds tid før Taarabt er i nogenlunde anstændig form.
Skrevet af Lentini
Haha, hvis historien i Gazzetta dello Sport passer vil jeg gerne vide hvem Armeros agent er. Sidste sæson fik han 1.3mio€ i løn, men ifølge avisen vil han have 3mio€. Altså på niveau med Nigel de Jong. Det jo helt blæst! Det virker for overdrevent til at være sandt. Skulle det være sandt, så kan man passende smide ham i skraldespanden.
Skrevet af Martinovic
Armero kan blive væk. Trist Milan sigter så lavt. Det er bare en ny Constant.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Gazzetta dello Sport melder også at Diego Lopez vil have en løn på 4mio€ i året. Ham kan vi vidst også skyde en hvid pil efter...
Skrevet af Martinovic
Ja, det skal han i hvert fald ikke tilbydes.

Jeg ser helst, at Galliani satser på Abbiati i den kommende sæson og signer Perin på en fri transfer næste sommer.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Jeg ved heller ikke på sandshedsværdien i de historier Gazzetta dello Sport fører idag.

De siger Armero vil have 3mio€. Diego Lopez vil have 4mio€. Efter lidt research viser det sig at Armero fik 1.3mio€ sidste sæson, mens Diego Lopez hævede 2.5mio€. Det virker lidt for voldsomt, og jeg tror ganske enkelt ikke på det. Ellers burde begge mand indlægges på psykiatrisk med personlighedsspaltninger.
Skrevet af Lentini
Der skulle være enighed mellem Armero og Milan. Lån med købsklausul. Jeg er godt nok spændt på at høre hvilket honorar Armero hiver ind med tanke på de tidligere rapporteringer idag fra Laudisa. Jeg håber han har skudt langt ved siden af, hvilket jeg tror eftersom forhandlingerne idag er gået hurtigt og uden problemer.
Skrevet af Sheriffen
Spild af penge.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Bishop
Under ingen omstændigheder får 3 mio, det ville sgu være for vanvittigt, mon ikke vi kan regne med vi "blot" overtager hans nuværende løn.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Det synes jeg også virker som det mest sandsynlige. Det er svært at se hvorfor agenten skulle spørge efter så absurd en lønpose.

Så venter Diego Lopez snakken imorgen.
Skrevet af Lentini
Eller agenten for Lopez er åbenbart allerede ankommet til Milano i aften. Så der skal nok forhandles idag og imorgen.
Skrevet af MILANMILAN
Det ville jo være surrealistisk at Milan rent faktisk skulle have en klassekeeper. Det er vel ikke sket i min levetid (Årgang 90) .. Derfor tror jeg heller ikke på det.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Martinovic
Seba var nu udmærket, især på straffe.
Mojn do!
Skrevet af MILANMILAN
Det er godt nok meget svagt at jeg husker ham. Diego Lopez ville jo være en drømmesigning, og netop derfor tror jeg ikke at det sker.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af TR1986
Underligt at Sebastiano Rossi ikke fik en eneste landskamp. Italien må have haft en række stærke målmænd på det tidspunkt.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Lentini
De var sgu nok bange for at kokain-dealeren ville begynde at sælge til landsholdskammeraterne.

Didas sidste år i Milan, får tit folk til at glemme hvilken glimrende målmand han faktisk var i starten af sin Milan karriere.
annonce
0