Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af TR1986
Vel ikke lige da Dida kom til Milan? Havde han ikke nogle fæle drop på det tidspunkt`? Var det ikke cirka i 2002/2003 sæsonen og 2003/2004 sæsonen, at han havde sin storhedstid? Der toppede han sammen med resten af holdet?
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Lentini
Fra 02-06 var han faktisk ganske dygtig. Også specialist når det handlede om straffespark. 07 dalede niveauet og den resterende tid var han rystende usikker.
Skrevet af Lentini
Jeg tror Laudisa har drukket for meget af natpotten, fordi Sky melder igen at Garcia Quillon, Lopez´ agent, til aften har bedt om en 3-årig kontrakt til 2.5mio€ netto pr. år. Di Marzio har tidligere meldt at det var det som Galliani ville tilbyde, i det Madrid så ville slippe ham på discount. Umiddelbart vil jeg tro den går i orden imorgen.

Den spanske sportsavis, Sport, kørte en historie at Milan havde snuppet Alex Song på lån for sæsonen. Den er så blevet plaffet godt og grundigt i jorden af samtlige seriøse italienske medier. Det er heller ikke en spiller man har hørt om ifbm Milan hele sommeren, så det ville godt nok også undre i den grad.

Tågehornet Pedulla, som sidste dag kædede Pazzini sammen med Wolfsburg, har via sin blog hævdet at Pazzo skulle have sagt nej til muligheden for at skifte til Wolfsburg.
Skrevet af Martinovic
Dida var forfærdelig i starten. Husker særligt et stort drop mod Leeds.

http://m.youtube.com/watch?v=GHr4eI50r2U

Han blev bedre med tiden, men aldrig en topmålmand. Det har heller aldrig været Gallianis ønsker at bruge penge på målmænd.
Mojn do!
Skrevet af Nerazzurri
Dida var da god i perioden 04-06, den bedste keeper Milan har haft i de 30 år jeg har fulgt serie A. Rossi var ordinær når han var bedst. Han droppede alt for ofte og han kan takke Baresi & co. for ,at han ikke lukkede flere mål ind.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Lentini
Di Marzio siger at Diego Lopez er done deal. Ligeledes bekræfter Galliani overfor Gazzetta dello Sport at handlen er 99% sikker. Det var Kakas forblivelse på Milan også. Men trods alt virker det til at være gået i orden.

Armero og Diego Lopez forventes at blive officielle i næste uge.
Skrevet af La _Vecchia_Signora
God handel i har fået lavet med Diego Lopez. Vil han gå direkte ind i startsopstillingen eller hvordan vurdere i det? Og vil Abbiati indfinde sig med en plads på bænken?
\\\"Wining it\\\'s not important - It\\\'s the only thing that counts\\\"
Skrevet af MILANMILAN
Kunne ikke forestille mig andet, og at Abbiati kender sin plads. Diego Lopez er jo høj klasse, vi kommer jo til at have Serie As ihvertfald 2. bedste keeper efter Handanovic.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af El Rifle
Diego Lopez er om noget den målmand vi længe har ventet på. Får vi tilføjet nogle yderligere tilføjelser til truppen(Cerci please) og får smidt nogle spillere på porten, har transfervinduet været okay.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Lentini
Galliani skulle faktisk have haft en snak med Abbiati i kølvandet på erhvervelsen af Diego Lopez. Lige for at cleare linjerne, fordi det er ganske tydeligt at Diego Lopez er hentet til som det klare førstevalg.

Jeg synes Diego Lopez er en målmand med højt stabilt niveau. Men ikke topniveau a la det Courtois og Neuer rammer. Mindre kan dog også sagtens gøre det. Der bliver i øvrigt snakket om en 4-årig aftale.
Skrevet af Lentini
Man kan vel med rette også sige at såfremt Iker Casillas ikke havde sit navn og status, så var han formentlig den målmand der var blevet skippet videre i Madrid fremfor Diego Lopez.
Skrevet af Promo
Man kan vel med rette også sige at såfremt Iker Casillas ikke havde sit navn og status, så var han formentlig den målmand der var blevet skippet videre i Madrid fremfor Diego Lopez.
100% enig.
Casillas´ niveau har været støt dalene de sidste 2 sæsoner, og jeg kan ikke forestille mig at han har lang tid igen i Madrid, legendestatus til trods.

Super god handel for Milan dog, og tillykke med det. Godt med nogle profiler til Serie A.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Gustenv@rius
Man ved det står skidt til i Italien når Diego Lopez kaldes en profil for Serie A.

Men tillykke med ham. Dygtig målmand.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja en god handel af Milan, og man kan vel ikke sige andet end at det var stærkt tiltrængt at i fik noget kvalitet imellem stængerne, noget i vel ikke har haft siden Dida var på sit højeste.

Er fuldstændig enig i at det nærmest mere har været undtagelsen end reglen, at i har haft kvalitet på den post modsat jeres to største rivaler Juventus og Inter, som har haft op til flere klassemålmænd de sidste 30 år. Så positivt at i også begynder at få noget kvalitet på den post.

Bliver interessant at se hvor meget han og det nye forsvar klare det den kommende sæson, bliver det forbedret i forhold til sidste sæson, så er i klart med om kampen om en top 4-5.

Skrevet af Promo
Havde de hentet ham i hans Sevilla-tid, havde jeg nok heller ikke givet ham profil stemplet, men nu er han trods alt hentet i Real Madrid, hvor han - mere eller mindre - var førstevalg, og så synes jeg at det er i orden at kalde ham en profil.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Lentini
Der spekuleres i at Milan, eller Galliani, arbejder ud fra flere scenarier.

1) Man går hårdnakket efter Cerci samt tilføjer en midtbanespiller fra den billige hylde, a la Dzemaili. Heri efterkommer man Pippos største ønske, en wing af kvalitet med foretrukne venstreben.

2) Man henter Taarabt samt Dzemaili, og anvender istedet de sparrede kroner på endnu en midtbanespiller på en hylde lidt dyrere end Dzemaili. Mere i klasse a la Rabiot, Grenier etc.

3) Man henter Taarabt og Dzemaili og thats it. Finansiel Scudetto, som Galliani ganske kvalmende vil proklamere.

Bliver spændende at se hvad man ender op.
Skrevet af Viola 4 Ever
Rabiot ender ikke i Milan denne sommer, det er jeg villig til at vædde hvad som helst på.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Gustenv@rius
Bliver han ikke solgt i år, så tror jeg han ender i Juventus næste sommer.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Viola 4 Ever
Han havner hos Wenger
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Snakken går på at Juventus vil vente til næste sommer, og skulle have en aftale liggende med hans agent/mor, såfremt PSG vælger ikke at sælge ham denne sommer. Det virker ikke sandsynligt at han forlænger.

Der er også forlydender at det irriterer PSG, særligt fordi de lige har måttet afgive Coman til Juve, ligeledes på en fri.

Desuden var Rabiot men også Grenier nævnt, for at specificere den prisklasse de befinder sig i.
annonce
0