Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Lentini
Jeg tror du skal tilføje Gary Medel til Inters midtbane. Jeg vil vædde hvad som helst på at Walter ser ham som helt sikker mand i startopstillingen.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Argh ja, ham havde jeg glemt. Er han officiel endnu?
Skrevet af Martinovic
http://www.football-ital…-join-inter

Ser sådan ud.

Vi mangler nogle bedre tovejsmidtbanespillere på siderne af De Jong, en forsvarsstyrmand, en venstre back og en højre kant. Før det kommer vi ikke til at spille med om top3.
Mojn do!
Skrevet af El Rifle
Den flade 3-mands midtbane er bare for mærkelig. Jeg forstår ikke om man prøver at gengive midtbanen fra Carlettos Milan eller hvad taktikken præcist går ud på.
Jeg sad ligesom dig Lentini med mistanken om at både Allegri, Seedorf og Pippo frygtede for den defensive balance ved at spille 2 defensive og 1 mere offensiv midtbane.

Angående transfermarkedet, så har jeg valgt at trække den ros jeg tidligere har givet tilbage.
Problemet er at vi til næste år igen står med det store problem som vi praktisk talt har haft siden Maldini gik på pension, venstrebacken. Eftersigende er Armero kun hentet på en lejeaftale uden købsoption, dvs. at næste års transfersæson endnu en gang bruges på den evige jagt på en venstreback. Ligeledes er Matri igen kun sendt på en lejeaftale, altså næste år står vi igen med det sure æble.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Lentini
Pippo er klart inspireret af Carlos midtbane. Dog ændrede han på sammensætningen efter det forsmædelige nederlag til City. Siden da har vi været defensivt bedre, men offensivt har bidraget fra midtbanen været ikke-eksisterende. Saponara har han sågar rost, hvor jeg synes han slet ikke har vist sig som nogen særlig holdbar løsning til den mere offensive mezzala på VCM.

Hvis Montolivo ikke var blevet skadet det næste halve år lå muligheden også for at han kunne lave en Carlo inspireret midtbane, men for at give den dynamik og offensiv kvalitet kræver det bare en mezzala med teknik og flair i det offensive spil, som Seedorf havde det i hans bedste dage. Dermed ikke sagt spillerne skal være tro kopier af de tre mand fra dengang, men de skal indeholde karakteristika som passer til rollen, som fx Montolivo har det til den dybe regista, og som Nigel har det til terrierrollen, der skal dække et stort område defensivt. Nu er Montolivo skadet, hvilket gør at midtbanen skal omstruktureres fordi Cristante, trods et stort talent endnu er for grøn til at få leveret hele ansvaret. Faktisk så jeg ham helst som en fremtidig mezzala fordi han er en fin boldspiller, har et drøn fra distancen og har evne til at time løb igennem kæderne, men det er en sidenotits.

Mit argument for ikke bare en, men to midtbanespillere hænger også sammen med omstruktureringen hvor Nigel nu skal spille foran forsvaret. Der kommer intet fra Poli, Muntari, Saponara osv der kan binde angrebet sammen. De er og bliver reservemateriale at best, hvis vi da stadig har ambitioner i klubben om at lege med hvor det er sjovt. Var Montolivo ikke blevet skadet var det en noget andet scenarie.

Optimalt set så jeg gerne en permanent erhvervelse til midtbane samt en lejeaftale. Dzemaili er fint, men ikke nok. Men det er en svær opgave at finde disse spillere, særligt fordi vi ikke er øverst i fødekæden længere. Jeg håber virkelig at de flere snakke med Greniers agent betyder at han senest er at finde i Milan næste sæson. Fordi han er efter min mening en spiller, som Milan virkelig står og mangler. Manglen af kreativitet er også derfor jeg lader mig friste af en lejeaftale af den uprofessionelle Banega. Så meget synes jeg virkelig Milan mangler på midtbanen i form af flair, overblik og kreativitet.
Skrevet af Lentini
Onsdag er der møde i Arcore mellem Berlusconi, Galliani og Inzaghi. Markedet er oppe til diskussion.

Mærkeligt nok ser det ud til at Taarabt IKKE er et alternativ til Cerci, men vil være en yderlig tilføjelse. Det lugter langt væk af at Galliani signer ham på egen velvilje snarere end på Pippos anmodning. Totalt åndssvagt hvis det bliver sådan, og typisk Galliani som er kendt for at være fan af Taarabt. Han er fandeme en idiot!

Cerci er førsteprioritet til højre wing. Alternativerne er Campbell, Costa eller Lestienne. Campbell er alt for dyr samt Wenger er glad for ham. Costa ser om muligt endnu dyrere ud, hvilket efterlader Lestienne.

Dzemaili er stadigvæk målet til den centrale midtbane.
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes at sammenligningen med Carlettos flade 3-mads midtbane er lidt for ensidig og unuanceret.

Der er jo den kæmpe forskel at Carletto altid havde min. én spiller liggende foran midtbanen til at drive bolden frem.

Med wings er der lagt op til at en spiller fra den centrale midt skal drive bolden frem og sende wings afsted i løb. Det giver nu engang et meget anderledes opspil og efterlader midtbanen meget mere eksponeret, fordi vi riskerer at én eller flere spillere let bliver fanget i omstilling.

For mig at se er hele problemet centreret om at spille med de to wings, der skal trække ind i banen. Det er mig ubegribeligt at vi insisterer på dette. Ikke mindst fordi vi pr. definition ved at at vi mangler tilstedeværelse i boksen (i form af Balo).

Dét gør at vores modstandere ikke skal bekymre sig om en af vores i eget felt og dermed kan gå tættere på vores wings som aldrig modtaget bolden. Hvis de gør er det en dyb stikning som 9 ud af 10 gang ikke lykkes.

Det ville, i mit univers, give meget mere mening at spille 4-3-1-2 eller 4-3-2-1. Dette ville give mulighed for at have bolden meget tættere på boksen og dermed skabe chancer.

Jeg ser en god ræson i at spille Honda og Menez i lidt tilbagetrukne roller, med mulighed for skud fra distancen og raids ind i boksen.

Samtidig vil det få os ud af den kattepine der er overhovedet at finde en spiller der passer ind i systemet. Det er testet og fundet ubrugeligt.

Sælg SES - han har ret beset ikke vist noget siden sin fantastiske halvsæson pre-Balo. Mon ikke Monaco vil give en god skilling for ham som kan bruges bedre andre steder på holdet.
Skrevet af Bishop
Hvis Inzaghi ikke kan lykkes med at få Balo til at blive i boksen, så nytter det jo heller ikke noget at gå over til en 4-3-2-1. Og hvem vil du have på 3 mands midtbanen og vil der overhovedet være den store forskel. Om det er Honda eller Ses der skal falde over Balo fordi han ikke vil blive i boksen kan ret beset komme ud på et.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Helt enig Bishop. Snakken synes at handle om talfnidder istedet for reel problemstilling.
Skrevet af Bishop
Uanset hvordan vi stiller det op, så mangler vi nogle anstændige MIDTbanespillere

Vi har PT

Nigel De Jong
Riccardo Montolivo
Bryan Cristante
Michael Essien
Sulley Ali Muntari
Andrea Poli
Riccardo Saponara

Hvoraf De Jong og Montolivo er de eneste med reel klasse til at være startere, og som vi alle ved er Montolivo ude det næste lange stykke tid.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Allesammen spillere med styrke på egen banehalvdel pånær Saponara, som jeg ikke synes er god nok til at starte.
Skrevet af El Rifle
Saponara kunne godt bruge en lejeaftale i en anden Serie A klub. Dzemaili vil jo bare være endnu en boldflytter til den uendelige liste af løbestærke kan-intet-fremadrettet spillere.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Bishop
Det er meget begrænset hvad jeg har set af kampene i USA, men jeg har umiddelbart ikke opfattet det som at Poli har været brugt som starter? tidligere udtalelser fra Pippo pegede dog hen imod at Poli skulle være en fast del af den såkaldte, Italienske rygrad, på holdet.

Når man ser de forskellige mediers forslag på den forventede startopstilling så peger den hen imod, Cristante, De Jong og Muntari.

Er der noget jeg er gået glip af, eller har Poli spillet sig af holdet?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Dzemaili synes jeg dog har et mere udviklet blik for det offensive spil end de andre. Faktisk er det ikke set som en styrke, men snarer et billed af den elendige kvalitet midtbanen indeholder rent offensivt.

Poli startede i de to første kampe, og var ligesom den resterende midtbane snothamrende elendig. Den eneste som slap med skindet på næsen i USA synes at være Cristante. Han er desuden så alsidig i sit spil at mezzala rollen ikke vil ligge ham fjernt. Jeg synes også han er blevet lidt bredere, hvor han førhen var en ranglet spiller. Altså ser det ud til at han har lagt på fysikken.

Det er muligvis fordi Cristante var den mindst ringe at man skyder ham som starter.
Skrevet af Lentini
Tottenham har desuden sat 11 mand til salg for at reducere antallet af spillere.

Der iblandt er midtbanespillere som Sandro, Capoue og Dembele. Sidstnævnte ville jeg meget gerne se i Milan, selvom det er er longshot. Men der er sgu noget drive og offensiv kvalitet i Dembele, selvom han gerne må spille bolden noget mere.
Skrevet af Rossoneri
Helt enig Bishop. Snakken synes at handle om talfnidder istedet for reel problemstilling.

Det er vel netop alt andet en dét...
Den reele problemstilling består i at den flade 3-mands midtbane i Carletto-regi havde kreative kræfter foran sig og dermed kunne koncentrere sig mere om balance.

I det nuværende system er der behov for at de to spillere på siderne af de Jong driver bolden frem og skal finde wings mellem modstandernes centerforsvar og backs (da de jo sjældent går på ydersiden). Dét efterlader midtbanen mere eksponeret.
I Carlettos system havde vi Kaka til at drive bolden frem mens Pirlo kunne sende en dyb stikning afsted.
Det er vel evident at det giver helt andre roller - til trods for at de opstillingsmæssigt har udgangspunkt samme sted på banen.

Hvis Inzaghi ikke kan lykkes med at få Balo til at blive i boksen, så nytter det jo heller ikke noget at gå over til en 4-3-2-1.

Det eneste Balo får at arbejde med pt er lange bolde hvor han er markeret af to modstandere. Netop fordi at spillet "sættes" fra den centrale midtbane eller sågar ofte fra backs. Hvis vi havde nogle flere spilstationer omkring modstanderens felt, ville det også give ham (Balo) bedre betingelser for at indgå i spillet.

Og hvem vil du have på 3 mands midtbanen og vil der overhovedet være den store forskel.

Jeg mener der er en verden til forskel qua ovenstående. Men konkret så jeg gerne De Jong til højre og Poli til venstre med roller hvor de ikke skulle for langt frem i banen. Sammenlignet med Carlettos hold er vores forsvar også markant svagere. Derfor vil jeg foretrække to midtbanefolk der, per definition, ikke har for mange offensive pligter.

Montys fravær efterlader så behovet for et "eksperiment". Det kunne på sin vis godt være Saponara som regista. Han har for mig at se et fint overblik, god teknik og blik for spillet. Med Monty tilbage vil han naturligvis være det oplagte valg. Cristante er naturligvis et andet alternativ, men han er næppe klar til at være starter.

Om det er Honda eller Ses der skal falde over Balo fordi han ikke vil blive i boksen kan ret beset komme ud på et.

Der er vel en markant forskel i at Honda har sin favoritposition bagved en spydspids, mens SES efterhånden må have overbevist selv de største fans om at han udelukkende fungerer i rollen som wing.
Balo må også forventes ikke at have to permanente oppassere hvis vi har to spillere mere centralt i banen til at udfordre. Det bør give ham mere plads.

Misforstå mig ikke. Jeg synes bestemt at SES er en bedre spiller (kvalitativt betragtet) end Honda. SES fungerer dog kun i et system som jeg ikke mener er optimalt for holdet.
Skrevet af Bishop
"Det eneste Balo får at arbejde med pt er lange bolde hvor han er markeret af to modstandere. "

Men med SES på den ene side og Menez på den anden, er der da masser af grund til at tro at det ikke vil blive tilfældet, jeg er med på at der er en konsensus omkring at Balo og SES ikke fungerer sammen, men jeg synes at den antagelse er taget på et spinkelt grundlag. Da Balo kom til i sin tid, havde han SES på den ene side og Niang på den anden, Balo scorede masser af mål, nuvel SES havde en scoringskrise, men alle andre facetter af spillet klarede han ganske fint, både offensivt og faktisk også ganske godt defensivt. Niang havde sine momenter men var uskarp og meget svingende, han vil i den fortløbende sæson formentligt kun være 2 - 3 valg.

"Der er vel en markant forskel i at Honda har sin favoritposition bagved en spydspids, mens SES efterhånden må have overbevist selv de største fans om at han udelukkende fungerer i rollen som wing"

Men vi har jo netop ikke en såkaldt spydspids, så skal vi jo nærmest ud og sælge både Balo og SES? Og de wings vi har SES, Menez, Niang (Taarabt) kan alle sætte en mand af og gå ind og udfordre, hvilket vel i den grad vil give plads til Balo og samtidig tillade at han ike nødvendigvis altid skal befinde sig i boksen, som han nu har det så svært med.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
Efter gårsdagens møde mellem Berlusconi, Galliani og Pippo, skulle man nu have opgivet Cerci og i stedet gå efter Douglas Costa, det lyder dog dyrt, men Berlu har jo altid være brasserglad, så udelukkes kan handlen vel ikke.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Det virker tosset at gå efter en spiller i samme prisklasse, der er endnu sværer at få. Milan fatter bare ikke hvor man står i fødekæden. De håber nok på noget splid i Ukraine, og at Kia-manden kan strikke noget sammen.

Man kunne bruge 2/3 dele af de penge på at erhverve Dzemaili og Grenier, hvorledes vores hold vil være mere komplet og fleksibelt.

Navnestrategien lever i bedste velgående. Utroligt ledelsen ikke har fået øjnene op for at fansene pt er ligeglad med store navne, men hellere vil have et mere komplet hold UDEN afdankede stjerner, men nye friske talentfulde spillere. De lever sgu i deres egen lille osteklokke.
Skrevet af Bishop
Enig

Jeg kender dog ikke rigtig noget til Grenier, men har set han jævnligt bliver nævnt forbindelse med Milan. Ville han være aktuel på midten?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0