Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MILANMILAN
Bishop, nu så jeg ikke så meget af Juve-kampen, men han var 10´er bagved Menez og SeS i den sidste kamp og lavede en flot assist til sidstnævnte.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Lentini
Ja, han gjorde det fint igår Honda. Det må man trods alt give ham. Essien får man dog lange løg af bare at se på.

Positivt er at vi ser ud til at være tæt på hvor vi skal være. Pippo har i tankerne at komme stærkt fra land, modsat de seneste mange sæsoner. Så på den front var det opløftende.

Jeg ved ikke om Galliani mener det seriøst, eller om det er en form bluff spil han kører, fordi der er blevet istandsat en låneaftale med option på den venstrebenet kantspiller, Maxime Lestienne. Det ligner et bluff fra min side til at presse Cairo mht Cerci. Et eller andet sted så håber jeg faktisk vi giver den unge belgier chancen. Han har godt nok ikke bevist sig i Serie A som Cerci, men han har skam en masse potentiale. Økonomisk er det heller ikke tåbeligt.

Til midtbanen søger vi tilsyneladende to mand, heldigvis. Drømmen er Rabiot, men pt ser Dzemaili og Van Ginkel mere id til at være de primære mål.

Helt i front er det svært at holde styr på alle de navne som fyger gennem luften. Agenterne for brasilianerne Fred, Jo og Leandro Damiao er nu også kommet frem fra buskadset hvor kun sidstnævnte skulle interesse Milan.

Ham kan man så smide i puljen med Martinez, Destro, Torres, Eto´o etc, hvor man denne weekend vil skære i listen alt efter hvad der er opnåeligt.
Skrevet af Kardinalen
Honda blev i sin "nye rolle" kåret til turneringens spiller.

Efter min opfattelse en godkendt præstation af holdet, i forhold til hvad der kan forventes af den nuværende kvalitet, men samtidig også overraskende at se hvordan kortene er blandet.

Holdet mod Sassuolo:
Abbiati; De Sciglio, Zapata, Rami, Armero; Cristante, Essien, Saponara; Honda, Menez, El Shaarawy.

Holdet mod Juventus
Diego Lopez; Abate, Alex, Bonera (c), De Sciglio; Poli, Essien, Muntari; Honda, Pazzini, Menez.
"..."
Skrevet af Lentini
Mexes var i øvrigt helt udeladt fra turneringen. Det var vidst et vink med en vognstang. Jeg tror dog flødebollen vil have det helt fint med at være utrænet et helt år hvor han indkasserer sine penge.

Jeg håberan finder et par stykker til midtbanen og sender Essien ud som det mindste. Der skal i øvrigt også ryddes op i forsvaret hvor vi stadig har 11 mand. Det er for mange.
Skrevet af Old Bull Lee


http://www.football-ital…d-liverpool

Galliani had a lunch meeting with Inzaghi, during which he took the ALS ice bucket challenge

Der er en uge til at transfervinduet lukker, og vi mangler at erhverve minimum 2 nye spillere og afsætte flere. Fucking cirkus
"Old Lull Bee"
Skrevet af OC
Der er en uge til at transfervinduet lukker, og vi mangler at erhverve minimum 2 nye spillere og afsætte flere. Fucking cirkus


Koldt vand i hovedet eller Bunga Bunga fester?
Det går da i det mindste fremad.
La prende Vecino.
Skrevet af MILANMILAN
Sikke en ofring, at få koldt vand i hovedet i Toscana i August. Respekt til Galliani!

Håber virkelig han hiver en kanin op af hatten her i ugen. Glæder mig til at se hvad der sker.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Bishop
Jeg er ganske overbevist om at der i hvert fald kommer yderligere to spillere ind, og mon ikke en af dem bliver en "kanin" man kan heller ikke udelukke at Berlu åbner lidt for pegeposen, nu han er begyndt at involvere sig i klubben igen. Og med Gallianis historik in mente så kommer kaninen i sidste øjeblik.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Cerci handlen er sat på standby. Gårsdagens opløftende præstationer fra Honda, Menez og Faraoen har sat tvivl i sindet på ledelsen, som vil tænke sig om en ekstra gang i og med man også har Niang til den rolle.

Hvis man endelig vil tilføje en venstrebenet kant peger pilen nu mere og mere imod Lestienne.

Man har ikke opgivet Jackson. Spilleren skal have et møde med ledelsen, men jeg forventer først at der sker et eller andet udfald efter Portos kamp mod Lille, som definitivt afhører om de havner i CL eller ej. Pt er portugiserne igań med at erhverve sig angriberen, Aboubakar, så det kunne ligne man er igang med at gardere sig ind. Skulle Milan ikke have held med Jackson kunne han meget vel havne i Roma istedet, da andenprioriteten Destro ikke er en helt lukket sag.

Derudover spøger Damiao og Torres også i kulissen.

Den sidste uge her bliver meget spændende at følge. Jeg håber på to midtbanespillere og en angriber, men Saponara og Essien meget gerne må skippes videre.

Edit: Mexes også i øvrigt.
Skrevet af Bishop
"Cerci handlen er sat på standby. Gårsdagens opløftende præstationer fra Honda, Menez og Faraoen har sat tvivl i sindet på ledelsen, som vil tænke sig om en ekstra gang i og med man også har Niang til den rolle."

Forhåbentligt er det bare en undskyldning, det passer mig dog fint, men alligevel en smule skræmmende at 2 træningskampe er alt hvad der skal til for at man fuldstændig ændrer indkøbsstrategi.


"Den sidste uge her bliver meget spændende at følge. Jeg håber på to midtbanespillere og en angriber, men Saponara og Essien meget gerne må skippes videre.

Edit: Mexes også i øvrigt."

Helt enig, og så skal man også lige sørge for at holde på De Jong.
Og for i verden ikke Torres. Der er ikke nogen der ikke elsker en god comeback historie, men strategien med at hente udkørte spillere med den forhåbning at de vil blomstrer op i Milan, har været dyr og ikke specielt gavnlig, jeg er ikke frisk på at give den´ endnu et forsøg med spanieren.

Jeg tager på vildmarkstur d 27-31 August uden internet og andet gejl, så der bliver lidt at følge op på når jeg kommer hjem Søndag.


https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Vildmarkstur? Hvor henne? Det sgu en meget god måde at koble af på.

Tja, Galliani får ihvertfald noget at se til. Ikke alene med at skaffe forstærkninger til holdet, men også med at rydde ud så truppenes størrelse er hensigtsmæssig. Det bliver også vanskeligt i og med handlerne først tager plads den sidste uge.

Palermo mangler en målmand i deres trio, og lejer Gabriel for sæsonen. United panikker på markedet og henter i slutningen af vinduet Mexes som sidste løsning til forsvaret. Dernæst bliver Albertazzi sendt til Spezia på leje eftersom Pippo lider af søvnmangel grundet de rædselsslagne indsatser Albertazzi har leveret. Også Didac ryger på leje, i Eibar, hvor agenten sender en bredside afsted mod Milan.

I mellemtiden er Napoli røget i CL - og har erhvervet sig en ny mand til midtbanen hvorpå Milan henter Dzemaili for 3-4mio€. Vi misser dog ud på Rabiot som uhensigtsmæssigt vælger Mourinhos projekt og får en ny bænkplads, men det kommer os dog yderligere til gode da Van Ginkel nu er lettere at komme til. Derfor henter vi den unge hollænder til midtbanen.

Da vi nu har sikret os to midtbanespillere arbejder vi parallelt med at afskaffe nogle spillere i overskud. Saponars kommer "hjem" på lån i Empoli, mens vi på sidste dagen slipper Essien på en fri. Hans tidligere holdkammerat, Demba Ba, har overbevist ham om at elefantkirkegården i Besiktas er et helt fantastisk sted at være.

Jackson Martinez laver en aftale med Pinto i Porto at de lader ham smutte til Milan efter kvalkampen mod Lille uanset udfald, eftersom hans afløser, Aboubakar, allerede er blevet hentet ind.

Galliani er lidt i tvivl om han skal fråse på sidste dagen med Maxime Lestienne.

Argh, fairytales...

Edit: vi vinder i øvrigt 1-0 mod Lazio efter en dødssyg taktisk affære.
Skrevet af Lentini
Det er næsten ærgerligt at det er Tuttosport som bringer historien, fordi den behager mig. Pazzini som en del af en potentiel Cerci-handel. Det virker dog langt ude, men jeg ville blive begejstret for at slippe Pazzo grundet hans løn på 2.7mio€ som decideret reserve. Dertil kan Niang være reserve, mens Menez i yderste sekvens også kan benyttes på toppen.
Skrevet af Martinovic
Uden Pazzini har vi jo ikke en eneste angriber til toppen. En spidsangriber og en boks-til boksspiller vil hjælpe en del.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Et område der hedder Landsmarka, heroppe i Norge.
http://www.kanalcamping.…ka-omraadet

En kammerat fra DK kommer herop, så lejer vi ellers en Kano og tager på tur, bevæbnet med fiskestang, øl og god Rom.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Det lyder som en sjov, udfordrende og ikke helt ufarlig kombination ;-)
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Hehe jeg har dog lovet fruen at alkohollen ikke bliver indtaget under og før kanosejladsen, i hvert fald ikke mere end hvad der kan være i en "lommelærke".


https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Kardinalen
@Bishop: Sorry, men jeg får associationer til Drengene fra Angora og øresundsvisen...

Jeg er ikke i tvivl om at Galliani nok skal trække en kanin op af hatten - det plejer han jo, men som altid er spørgsmålet om det er noget holdet har brug for!

Det bliver under alle omstændingheder en mellem-sæson, og spørgsmålet er om der er det store behov for en profil-signing til denne sæson? I min verden nej, da vi under alle omstændigheder ikke kan nå så meget med dette hold. Så heller gemme pengene til næste vindue, eller sommervinduet.
"..."
Skrevet af MILANMILAN
Jeg er ikke i tvivl om at Galliani nok skal trække en kanin op af hatten - det plejer han jo, men som altid er spørgsmålet om det er noget holdet har brug for!


Der er egentlig gået lidt Jeppe K i mig her sidst på sommeren mht. Milan. Udover De Jong, De Sciglio og SES skal det bare være nyt nyt nyt! Ligemeget om det kan bruges eller ej, det skal bare være nyt.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Bishop
@ Kardinalen

Jeg går ud fra det er et eller andet homoerotisk du hentyder til? Men det er skam helt ok, når man er rundet de 30 og har fået barn, så er sådan 4 dages hygge i vildmarken alskens rygter værd.

Næste år inviterer jeg sikkert MILANMILAN til en tur på hesteryg over fjeldene :)
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af MILANMILAN
Hahaha, Bishop. Mine erfaringer på hest må være én gang i Djurs Sommerland, hvor jeg blev trukket rundt af min mor. Men det ville være et smukt syn. Vi kan se Rosenborg-Milan næste år i EL, hvis vi er så heldige :D

http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
annonce
0