Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Hvorfor bor du i Norge, Bishop - pga. kæresten?
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Haha og nej, jeg er heller ikke medlem af "lycraklubben" jeg kører All mountain :)

Arh jeg køber den ikke, kajak af og på bilen x2 plus transport x2 og kajak i vand og op igen. Der er hurtigt gået en time der. Jeg har i øvrigt ikke bøjler..

Men ja vask og vedligehold tager også tid, men det klares bare en gang om ugen, det er maks lidt olie på kæden når jeg kører i hverdagene.

Jeg troede da i øvrigt du var lidt af en actionman? Godt nok arbejder du med økonomi, men at bold.dk´s egen udgave af Chuck Norris, ikke er frisk på lidt bjergkørsel overrasker alligevel.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
@ Foggy

Delvist kæresten, også også det at man heroppe er knap så uddannelsesfikseret, hvilket har gjort at jeg har kunnet få et job der på papiret overmatcher min uddannelse.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bosse1983
Jeg troede da i øvrigt du var lidt af en actionman? Godt nok arbejder du med økonomi, men at bold.dk´s egen udgave af Chuck Norris, ikke er frisk på lidt bjergkørsel overrasker alligevel.

Kontrolleret galskab er at foretrække. Jeg har både faldskærms og dykkerkurs og har stået en del alpint tidligere, men jeg er også ekstremt god til at komme til skade, så jeg har valgt at begrænse mig. Stolzekleiven er action-packed. Den nødvendige dose adrenalin, kan jeg få på motorcyklen. Man bruger også kajak i de samme omåder hvor der foregår rafting og tager man ud en dag med lidt bølger, er der også nok at se til.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Lentini
Lopez ude i et par uger. Utrolig man kan blive skadet i to uger i et forsøg på at tæmme en bold.

Så må vi håbe den søvnige fascist leverer en af de gode kampe, han til tider stadigvæk kan hive ud af ærmet.
Skrevet af Bishop
Ja det er noget pis med Lopez, vi er allerede nu ramt af en del skader, Saponera er også lige blevet skadet og skal vist igennem en operation.

Jeg kan mærke at jeg er ret nervøs op mod Juve kampen, det ville være så fedt at starte ud med 3 i træk, mod så stærke modstandere. Men samtidig så er Juventus også bare en stor mundfuld.

Jeg tror ikke på de store overraskelser i startopstillingen, således lyder mit nuværende bud på at følgende starter på Lørdag

Abbiati
Abate - Rami - Zapate - De Sciglio
Poli - Jong - Muntari
Honda - Menez - Bona
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Jeg håber, Shaarawy bliver klar, så han kan tage den venstre kant.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Men uanset om han bliver meldt klar så er det vel tvivlsomt om han starter, man vil forhåbentligt ikke risikere noget.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Ja, jeg er ærlig talt ikke vild med at vi sansynligvis stiller med en tredje kollektion af et midterforsvar i tredje kamp. Skader og karantæner kan man naturligvis ikke gøre noget ved - det er bare forbandet irriterende. Rami og Zapata har desuden ikke spillet sammen så meget, hvilket giver endnu en grund til bekymring.

Jeg kan godt lide Allegri, men han havde for vane at smide spillerne for tidligt i kamp efter en skadespause og kunne da håbe han gør det med Vidal, Barzagli etc. Jeg kan ikke tælle på to hænder det antal af gange han smed spillere for tidligt i kamp.

I sidste sæson spillede vi faktisk to gode kampe mod Juve - dog med nederlag i begge kampe. Juves kynisme slagtede os begge gange. Og jeg kunne sagtens forestille mig samme scenarie med en god indsats med et nederlag som følge. Sådant et scenarie synes jeg er ret realistisk, selvom mit håb naturligvis er anderledes.

Hvis Farao er helt klar ville jeg smide ham på banen den at rynke på næsen selvom Bonaventura havde en god debut i Parma.

Skrevet af Bishop
"Ja, jeg er ærlig talt ikke vild med at vi sansynligvis stiller med en tredje kollektion af et midterforsvar i tredje kamp. Skader og karantæner kan man naturligvis ikke gøre noget ved - det er bare forbandet irriterende. Rami og Zapata har desuden ikke spillet sammen så meget, hvilket giver endnu en grund til bekymring."

På den anden side så har jeg svært ved at forestille mig at det skulle kunne blive dårligere end sidst... At man ikke har lagt sig fast på forsvarskonstellationen er en smule bekymrende, især at Pippo tilsyneladende mener at Bonera har potentiale til at starte, selv når vi er uden skader. Jeg havde egentlig regnet med at Rami og Alex skulle besætte de to pladser, men deres (for)ensartede karakteristika anses måske som et problem? Zapata er dog også (i øjeblikket) god nok til at starte...

Hvis SES er helt klar, så ja så skal han selvfølgelig starte, men hvornår er man det, altså helt klar, jeg mener at så længe han ikke har kunnet træne med på fuld tid ugen op til kampen, så skal han ikke have 90 min. og Så vil jeg foretrække at man smider ham ind i anden halvleg, hvis nødvendigt.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
@ Bishop

Ja, du har ret i at det vel næppe kan blive ringere end det var på Tardini. Men centerforsvaret har bare været et udsat punkt de senere sæsoner, og kunne bare godt tænke mig et forsvar der var solidt og udgjorde en habil grundpille på holdet. Selvsagt skal Bonera ikke være en del af det - det har han gjort krystalklart på egen hånd.

El Shaarawy og Torres har begge trænet fuldt med siden igår, så man må regne med at de er helt klar. Torres virker dog ikke som en sandsynlig starter. Menez har været helt fænomenal, Honda laver mål og Faraoen er bare selvskrevent grundet hans niveau og fordi han er skræddersyet til Pippos måde at spille på.
Skrevet af Lentini
Til næste sommer når vi har fløjet Van Ginkel tilbage til London, kan hi et smut forbi Bruxelles på vejen hjem og tage midtbane diamanten, Tielemans med hjem. Han kan lidt af hvert og bliver rigtig dygtig.
Skrevet af Bishop
Abate har åbnet op omkring forlængelsen med Milan, han bedyder at han absolut forventer at en aftale kommer på plads, ligesom at han afviser at tidligere rygter der gik på at han skulle have krævet 3-3-5mio om året i en 3 års forlængelse. I så fald giver det jo god menig at forlænge med ham.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Der er jeg nu slet ikke enig. Abate bør ikke tjene mere end maksimalt 2,5 mio. euro årligt. Vanvittigt at give ham 3 mio. euro eller mere.

Nuvel er han stamspiller på den højre back, men han er langt fra en profil. Og når de bedst betalte får 4 mio. euro, vil det ikke være ideelt at give hm 3,5.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Nej præcis, han afviser jo også skulle have krævet så meget. Så 2-2.5 lyder i mine øjne ikke usandsynligt.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Det vil være rigtig fint at forlænge aftalen med Abate. Både fordi det ville være idiotisk at lade en italiensk landsholdsspiller smutte på en fri, men også fordi Abate siden træningskampen mod Liverpool har vist de samme takter som i Scudetto sæsonen. Det har været positivt at opleve det niveau som er på vej tilbage. Så må vi jo bare håbe det varer ved. En løn på 2-2.5 er ganske fint til en stamspiller.

De Jong må desuden også gerne snart underskrive en forlængelse.
Skrevet af Lentini
De Jong afslører desuden at hans agent og ledelsen i Milan skal mødes næste weekend med en drøftelse om en forlængelse af hans aftale.

Di Marzio skriver i øvrigt at Milan er enig med den spanske venstrebenet offensivspiller, Suso, om en 4-årig kontrakt til 1mio€ i årlig betaling. Ham må vi gerne vente med at plukke til næste sommer. Endnu en offensivspiller er ganske enkelt alt for meget.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Det er vel være et stykke tid siden at man som Milan fan har set så meget frem til et opgør mod Juventus, efter vores gode start. Hvis Tassotti og Inzaghi kan få styr på organisationen blandt de bagerste, så er jeg sikker på at vi sagtens kan tage 3 point mod Juventus.
Skrevet af La Mir!!
Kom så Milan. 3 punti tak.
Daje!
Skrevet af Lentini
Tja, jeg forventer et taktisk præget opgør medmindre et af holdene skulle være så dygtige at komme foran tidligt i kampen. Det må i øvrigt meget gerne være os, naturligvis. Det vil give muligheden for hurtige kontraer hvor vi er begunstiget med El Shaarawy og Menez.

Min fornemmelse er dog ikke så god og handler mere om Abbiati og centerforsvaret. Får Tevez plads kører han dem ud på røv og albuer. Så Nigel får også en stor opgave i at lukke rummet mellem forsvar og midtbane. Nigel stoler jeg dog på, mens jeg nærer mere mistillid end tillid til det centrale forsvar.

Slår vi Juve, sprænges selvtillidsbarometeret dog noget så behørligt. Uanset udfald, så bliver efterspillet interesant omkring Pippo. Om han magter at hive holdet op efter nederlag eller forstår at holde spillernes fødder solidt plantet på jorden i tilfælde af sejr. Uafgjort er status quo.
annonce
0