Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Han har aldrig været god med fødderne.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Overskriften til januars transfervindue må endnu engang være "ny central forsvarer".
Rami er, til trods for sit mål, slet ikke god nok.
Det synes at være umuligt for ham at placere sig ordentligt. Samtidig er han enormt kluntet og kunne på en dårlig dag have fået dømt to straffe imod sig.

Jeg sidder stadig med stor ærgrelse over at vi ikke slog til da Astori var tilgængelig.
Til gengæld spiller Zapata en rigtigt god kamp med overblik og styrke i sine indgreb der tillader en smule optimisme. At han hiver et rødt kort er der ikke så meget at sige til - han kan ikke efterlade en mand fri foran mål.

Forhåbentlig kan vi - set over sæsonen - få et godt sammenspillet forsvar med Zapata / Alex stablet på benene.

Samtidig synes jeg også at vores backs har set habile ud. Navnlig Abate har været en fornøjelse, hvilket har været gældende hele sæsonen.

Midtbanen med De Jong / Poli har også fungeret rigtigt fint.

Generelt set ser 4-2-3-1 / 4-4-1-1 opstillingen (afhængigt af hvordan man tolker den) ud til at fungere meget godt. Måske der skulle bygges videre på den konstellation.

Og havde det ikke være for en væsentlig pigment-forskel kunne man da foranledes til at tro at det ikke var Essien, men snarere Jan Mølby der løb rundt på vores midtbane.
Skrevet af Stankovic
Det minder mig helt om denne passage fra Tøftings bog No Regrets.

Manageren, Gary Megson, vil gerne have mig til klubben. Men han har et krav:
“Jeg bliver nødt til at se dig herovre først. Jeg vil se med mine egne øjne, om du er fit.” Siger han og begrunder sit krav:
“Én gang tidligere har jeg lejet en spiller uden at se hans fysiske tilstand først, og det gør jeg aldrig igen. Det var, da jeg lejede Jan Mølby i Liverpool. Klubben sagde, at han var fit nok til at gå direkte ind på holdet. Men da Mølby ankom, kunne vi næsten ikke få kamptrøjen ned over maven på ham”, griner Megson.
Skrevet af Martinovic
Der er ikke én af vores fem centrale forsvarsspillere, der er gode nok.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Igen igen koster defensiven point. Det bliver en lang sæson.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Tror du skal underbygge den påstand.
Skrevet af Martinovic
Hvilken?
Mojn do!
Skrevet af Duck
Hvorfor er Mexes frosset ud?
Skrevet af Lentini
Den med de 5 centrale forsvarsspillere.
Skrevet af Fossa dei Leoni
I bund og Grund så var det Abbiati og dommeren der kostede os sejren...
Skrevet af Martinovic
De har alle fem de samme spidskompetencer. Alle er gode i mand mod mand-spillet. Ingen af dem er særligt gode til at forudse modstanderens næste træk (dårlig placeringsevne). Bl.a. det der kostede det røde kort, fordi både Zapata og Rami presser op på boldholderen. Zapata burde have fulgt sin mand, men blev fanget i deres 1-2-kombination.

Alle fem kunne være væsentligt bedre, hvis de havde Silva-type ved deres side som spilleren, der læser spillet og tager de dybe returløb.
Mojn do!
Skrevet af Gustenv@rius
Problemet i Milan er i langt højere grad defensiven generelt, frem for de enkelte forsvarsspillere. Der er ingen balance på det hold. En svag midtbane der slet ikke hjælper tilstrækkeligt til i det defensive gør at forsvaret ser skidt ud.

Marchisio fik i kampen mod Milan mere tid og plads end han på noget tidspunkt har gjort ellers i denne sæson.

Silva og Nesta ville også få problemer, hvis de stod i forsvaret på dette Milan hold.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Lentini
Alle kommer jo til at se bedre ud ved siden af Silva.

Hidtil har vi stillet med følgende konstellationer:

Lazio: Alex og Zapata.
Parma: Alex og Bonera.
Juventus: Rami og Zapata.
Empoli: Bonera og Zapata.
Cesena: Rami og Zapata.

Og med garanti at vi i næste kamp stiller med en ny konstellation. Bonera er for skidt kørende - det ved vi af historik gennem flere sæsoner. De resterende kender ikke hinanden specielt godt og har ikke engang en håndfuld kampe sammen i gældende betydningsfulde ligakampe. Der er ingen kontinuitet og min påstand vil stadigt være at såfremt Pippo "gider" vælge et foretrukket par og give dem tillid bliver det ikke bedre. Idag synes jeg egentlig de klarer det fint. Abbiatis howler kan de ikke gøre noget ved og udover det er det minimalt hvad Cesena skaber.
Skrevet af Lentini
Udover det syntes jeg ikke vi bliver snydt for et mål. Torres lader bolden køre mellem benene ja, men alligevel fikserer han med den aktion Cesena og har derfor indflydelse på spillet. Den vil jeg ikke pibe over.

Desmere så vi så den irriterende Menez idag - prøver alt det svære, er lad og har mere travlt med at klynke til dommeren.
Skrevet af Bishop
Jeg var sikker på det var en aftenkamp, så gik glip af kampen, men fuck noget lort, nu har vi formået at smide 4 point mod to hold vi iabsolut ikke må tabe point til.. Så meget for den lovende start.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Nej, det er skidt at fumle rundt mod oprykkerne to gange i streg.

I tilfældet med Bonera vil jeg ikke give Pippo fripas fordi man skal virkelig være en god ven af Bonera for ikke at se den effekt - af negativ værdi - han har på backkæden.

Mht Abbiati idag er det bare en forbandet dum fejl. Nu var man endelig sluppet for Bonera og så tager den næste gudhjælpemig over. Cesena har jo intet farligt ellers at byde på. De er total tandløse - samtidig skal vi dog lukke butikken i første halvleg.

Det er svært for en træner at ændre på så store personlige fejl, som de Bonera og Abbiati har lavet. Man kan så sige at de to diskvalificerer sig selv, og er forhåbentlig meget på bænken, den resterende tid af sæsonen.

Igen vil jeg prædike for kontinuitet som svar til forbedring på defensiven. At der evigt skiftes ud på målmandsposten og det centrale forsvar er simpelthen ikke hensigtsmæssigt for den midterakse på et fodboldhold, der er så pivhamrende vigtig. Særligt for et hold der mangler et sikkerhedsnet og en basis at gå ud fra, som i Milans tilfælde.

Personligt har jeg også haft lidt et problem med presspiller de sidste par kampe. Jeg synes sagtens man kunne lægge preslinjen ti meter længere fremme på banen. Særligt idag fordi det tekniske niveau ved Cesena viste sig mildest talt at være lavt. Der kunne man sagtens have fremprovokeret dumme boldtab længere fremme som eventuelt kunne have givet nogle store muligheder.

Idag synes jeg så heller ikke at hverken Honda, Menez eller Torres rammer dagen. Jeg ville meget gerne have set El Shaarawy i spil.
Skrevet af Sheriffen
I det mindste kan vi glæde os over, at det ser ud til, at Rosenborg vinder over Aalesund.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af saglighedens_portal
Savner I Montolivo? Tænker, han bør spille i stedet for Poli.
Skrevet af Lentini
Ja, så absolut. Om vi spiller 4-3-3 eller 4-4-2 vil han være en mærkbar forstærkning. Man regner med at have ham tilbage til november, men jeg forventer ikke at se den "rigtige" Montolivo før 2015. Det tager tid at finde topniveau efter en længerevarende skade.
Skrevet af saglighedens_portal
I see. Kan godt lide Inzaghi på bænken. Var også vild med ham, da han i CL-finalen for syv år siden nakkede Liverpool.

Man må håbe for jer, Montolivo kan give jeres midtbane stabilitet sammen med klassespilleren Nigel De Jong.
annonce
0