Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fossa dei Leoni
Udover målet var der absolut intet positivt. Jack har boldomgang som en mongol idag og hele holdet præsteret under niveau.
Skrevet af Bishop
Jeg så kun første halvleg, men ja det var virkelig ikke kønt at se på, intet fungerede, skræmmende at holdet kan svinge så meget i niveau. Lopez skal tilbage i målet, alt andet er dybt useriøst næsten lige så useriøst som da man valgte at starte med Bonera flere kampe i træk..
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Lidt overraskende for mig at Saponara starter i aften - Vil holde et skarpt øje med hans offensive aktioner.

Håber Menez er helt fit igen ellers forstår jeg ikke man spiller ham fra start.

At man tilsyneladende også har spillet med Torres mens han har været skadet er mig også en gåde.

Og er glad for ikke at være Pazzo - det må være slemt pinligt at konen snakker ens sag i medierne for en.

3 pts er et must i aften. Ikke flere åndssvage uafgjort ubrugelige resultater.
Skrevet af Bishop
Fornuftig og spændene opstilling, håber at Menez viser mere i dag, og at Torres får lidt tur i den.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af El Rifle
Yes, det er den Abate vi har savnet!
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af MaggiMagg
fantastisk. tror jeg læser bare om resultatet senere i aften. tyder ikke alt for godt :/
Skrevet af Martinovic
Sæsonen startede egentlig fint, men nu er vi tilbage på niveauet fra de senere sæsoner.

Jeg spår en 7.-plads efter 38 runder. Niveauet er ikke til mere.
Mojn do!
Skrevet af Milanbaby
Typisk, Alex bliver skadet i 3. min, hvorfor Zapata kommer ind og som en forvirret abe koster han os 2 mål. Bonera ville (næsten) være bedre end det her. Kan heller ikke få øje på Sapponara.
Skrevet af Sheriffen
Jeg er lidt ærgeligt over, at Bishop ikke ville tage et større væddemål omkring Milan i top 4.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Lentini
Det er bare ikke godt nok. En ringe uge hvor vi smider point først til et sf ligaens dårligste hjemmehold og derefter taber hjemme til et af ligaens ringeste udehold! Fandeme flot! Gjorde vi vores arbejde ordentligt havde vi ligget a point med Roma nu.

Istedet står vi med en slatten omgang lort, der ikke kam bruges til noget som helst.

At materialet ikke er til mere er sgu noget fis - det er ihvertfald bedre end både Cagliaris og Palermos.

Det hele falder tilbage på Pippo, og hvor er jeg træt sf bovlamme Torres. Jeg forstår ikke hvorfor man starter med to spillere der skulle løbe rundt med småskader. Deres sølle indtryk ville jeg gerne have været foruden og istedet set fitte spillere a la El Shaarawy og Pazzo.
Skrevet af ilsemprelaziale
Hvis man kigger på Milans hold er det bestemt bedre end det har været de sidste to sæsoner...så hvis det ikke er holdet den er gal med så er det jo ude på sidelinien..

Jeg vil sige det samme som jeg sagde da Pippo fik jobbet..stakkels mand. Han er slet ikke klædt på til sådan en opgave. Milan har brug for en erfaren træner ala Capello...

Det bliver spændende at se hvor længe Pippo holder...
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Fossa dei Leoni
Det er jo også helt hen i hegnet at man ansætter to trænere uden nogen former for erfaring, når man SKAL levere. Så ansæt dog en rutineret træner som Capello eller Spalleti som ved hvad det kræves for at spille i en topklub. Dog rart at se Saponara starte inde
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja og vi burde have haft imellem 22-25p på nuværende tidspunkt, hvilket heller ikke ville have været urealistisk mål når man ser på kampprogrammet.

Men det er jo alt sammen kontrafaktisk, faktum er at Milan er hamrende ustabile, ligesom sidste sæson, de nye spiller har ikke hævet niveauet og i mangler lige som os vindermentalitet, for nu at sige det som det er, så er begge hold jo røv kedelige at se på og fortjener i aller højeste grad de pladser de ligger på.

Jeg tror ærligt talt ikke på at en træner vil gøre magien for nogle af holdene, der skal mere til, det vil klart hjælpe, ikke at have en Rookie og Mr. konservetiv på de to respektive bænke, men jeg kan simpelthen ikke få øje på kvaliteten til fantastisk meget på de to bænke, de skal jo nærmest slås sammen før det kan blive til noget!
Skrevet af OC
Nu er det bare et forsigtigt gæt, men jeg ville gætte på at Milan-fansene i denne tråd måske er lidt trætte af at du kommer brasende og taler om deres hold på den måde hele tiden, Z4E...

Det kan godt være at du har flere pointer, og det er da også fint at du har objektiviteten til at se, at VI også er dårlige, men hvad får du ud af at konstant fortællle dem hvor dårligere de er og hvor meget det sejler for dem?
La prende Vecino.
Skrevet af Lentini
Det er nu mere tilstedeværelsen i tråden med påskud af at ville snakke om en ting, før den reelle hensigt altid er at dreje samtalen over på Inter.
Skrevet af Rossoneri
Lad os nu lige bevare overblikket, før vi dømmer Pippo ude.

Han har gjort mirakler med kulturen på holdet. At høre spillerne udtale sig om den forandring der har været, er ganske enkelt overvældende for mig. Ikke mindst også de, trods alt, rigtigt fine præstationer der har været inde på banen.
Lad os lige huske på udgangspunktet før sæsonen...

Skulle det være Pippos skyld at De Jong pludselig ikke kan slå en aflevering over 12 meter? Er det Pippos skyld at Poli ikke kan sætte en ben rigtigt? Er det Pippos skyld at Alex bliver skadet efter få minutter?

Og ja - set i bagklogskabens evindeligt klare lys, så kunne han måske være startet med Pazzo på toppen. Men vi ved, forhåbenligt, alle at angribere har brug for selvtillid, og det får man ved at score. Vi SKAL have Torres i gang. Han er, i hvertfald indtil videre, vores foretrukne valg på toppen. Det betyder også at man må vise ham noget tillid, også selvom han endnu ikke lever op til forventningerne.

Menez vs SES. Tja, i mit univers er Menez en bedre spiller. SES har nogle klare egenskaber. Problemet med ham er bare at det sjældent bliver til mere end et par gode træk. Menez og Honda har efter min bedste overbevisning været sæsonens bedste spillere - førstnævnte dog med et par udfald. Jeg kan sagtens se fint ræson i at starte ham.

Der kan ikke være to holdninger til at indsatsen igår var under al kritik og ikke værdig for et Milan-hold med muilghed for at tage en 3 plads (omend tidligt på sæsonen).
Men den slags sker.

Og jeg hører i hvert fald ikke til dem der har haft forventninger om et top-performende Milan hold i indeværende sæson.
For mig at se ligger den største opgave i at ændre kulturen på og omkring holdet.
For mig at se er Pippo her godt på vej.

Ps. det bliver også et kæmpe nej tak til Inter-snak her i tråden.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det vil i jeres sted være alt for, forhastet at fyre en træner, der muligvis ikke har fået jer til at samle imponerende mange point sammen, men som trods alt stadig har forbedret holdet på andre områder.

Det har virkeligt ikke været optimale vilkår, det som er blevet tilbudt ham, måske en mere erfaren træner kunne have givet mere på nuværende tidspunkt, men det er ærligt talt umuligt at vide. For jeg syntes også jeres spillere må tage deres del af skylden for de seneste negative resultater, der har været alt for mange personlige fejl.

Han ser ud til at kunne motivere et hold og skabe en god stemning, hvilket er en god egenskaber, egenskaber ikke alle trænere besidder, han skal nok blive dygtigere på det taktiske og tekniske område med årene, så det fornuftige her ville være at lade ham udvikle sig og holdet frem for at tage den klassiske italienske beslutning, og vise ham døren.

Unge trænere har brug for tid, og vil Milan ham, så må de bide i det sure æble nu og affinde sig i at det nok ikke står på CL og mesterskaber de første sæsoner.

Ja måske det ville have været bedre hvis han var startet i en mindre klub, og så med tiden taget over i Milan når han havde samlet noget mere erfaring, men Milans ledelse må have vurderet at han godt kunne klare opgaven nu. Så jeg håber for jeres skyld i ikke kopiere andres fejltagelser og smider ham ud, blot pga. en enkelt sæson.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Rosso

Menez og Honda har efter min bedste overbevisning været sæsonens bedste spillere - førstnævnte dog med et par udfald.

Jeg har muligvis taget mine orange-farvede briller på, men hører De Jong ikke også til blandt de bedste for jer i indeværende sæson? Jeg har set tre gange 90 minutter med jer her efter sommeren, og der har han konsekvent været utrolig dygtig til det, han nu en gang skal på en bane.

Ellers et meget godt indlæg, synes jeg. Der skal være tålmodighed med så ung en træner som Pippo, der har så spinkel en trup at arbejde med, rent kvalitetsmæssigt. Det ville være ualmindeligt trist, hvis Milan laver endnu en ´Seedorf´.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
De Jong er den eneste Milan-spiller, der holder niveau i alle kampe. Resten er, som vinden blæser.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Pippos job er jo heller ikke i fare. Silvio har gentagende gange udtrykt sin tilfredshed med hans job så langt. Derudover tror jeg også en mand som Galliani, er klar over at kontinuerlige trænerskift bare skader Milan på sigt, samt at truppens styrke reelt set ikke er til mere.

Men Pippo skal have kritik, når man på en uge leverer en slatten præstation på Sardinien fulgt op af en mareridtskamp hjemme imod Palermo. Vi er i en proces - men deraf er man ikke immun eller beskyttet for retmæssig kritik. Og når der er historier florerende om Torres, der kan spille 25 minutter på max, og en Menez der har problemer med at udfolde sig fysisk grundet en række småskader, så er det jo aldeles håbløst at smide dem ind fra start af. Særligt når Pippo hævder sig ved sit brede sortiment i forreste geled.

Det jeg godt kan lide ved Pippo, er at han efterfølgende siger det som det er. En lorte præstation! Heldigvis er han ikke en af de hersens kværulante trænere som flæber over sol, vejr og vindforhold når man leverer skuffende. Jeg tror særligt også præstationen mod Palermo pisser ham af i særlig grad, fordi hans mantra ikke blev fulgt. Spillerne virkede lallede og ukoncentrerede - stik imod det han har prædiket fra dag et i sædet som cheftræner for Milan.

Han har desuden helt ret i at en sejr mod Sampdoria, vil bringe Milan tilbage i ræset omkring 3.pladsen, hvor man nu tilsyneladende hylder Napoli efter sejren over Roma trods de også har leveret i øst og vest. Et nederlag derimod vil ikke være velset, da vi så rammer fire kampe uden sejr.

Nu står han overfor den første minikrise i sin tid som Milan-træner. Kommer han og holdet godt ud på den anden side, styrker det helt sikkert kollektivet i længden. Det er som regel i modgang, man skal vise sin styrke.

Ikke mindst forventer jeg en helstøbt og dedikeret indsats mod Sampdoria, som pt. kan gå på vandet. Jeg kan leve med at man taber, men så skal det ikke være fordi der løber 11 Milan-spillere rundt og ikke rigtig ligner nogen der har hovedet rette sted.
annonce
0