Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Hvor tager det dog en evighed for Essien at lave et sideskifte.
Skrevet af Lentini
Yes! Sådan Menez - alt andet end tre point er uacceptabelt.
Skrevet af Lentini
Saftsusme nogle tynde røde kort, der bliver givet.
Skrevet af Old Bull Lee
Lentini:
Rami stod for ghostgoalet.

Essien, hvad laver du mand!!
"Old Lull Bee"
Skrevet af Lentini
Fremragende opspil, og fremragende mål igen af Menez.
Skrevet af Old Bull Lee
Hvorfor skifter Inzaghi ikke en forsvarspiller ind og satser på kontra
"Old Lull Bee"
Skrevet af Old Bull Lee
Jeeeggg eeellskkerrr MENEEEEEEEEEEEEeeZ
"Old Lull Bee"
Skrevet af MaggiMagg
dejligt med 3 point
Skrevet af La Mir!!
Hmmmm. I lod Pirlo smutte på fri transfer??
Daje!
Skrevet af Martinovic
Det var selvsamme Juventus-træner, som er i klubben nu, der lod ham gå.
Mojn do!
Skrevet af The Riddler
Er du ikke et par år forsinket?
Nordens Paris Hair is not a right: it\'s a privilege!
Skrevet af La Mir!!
Jo, jeg forstår det stadigvæk ikke. Kommer hellere ikke til det.
Daje!
Skrevet af Martinovic
Næh. Pirlo var kørt død i Milan, og Van Bommel var bedre for den stil, Allegri ønskede.

Målet mod Torino er typisk Pirlo. Sublim sparketeknik, men tidspunktet gjorde, at han sparkede. Normalt ville han lave en skudfinte for at snyde den springende Torino-spiller og sparke efterfølgende eller lægge et indlæg. Marginaler.
Mojn do!
Skrevet af The Riddler
Ja, det ser selvfølgelig dumt ud nu.

Men dengang brokkede jeg mig ikke. Pirlo spillede mildest talt ikke særlig godt i sin sidste sæson, han hævede en fed hyre, og det virkede egentlig bare til, at både Milan og Pirlo selv havde brug for lidt forandring.

Han passede heller ikke ind i Allegri´s 4-3-3.

Jeg skal da lige love for, at han har fundet sin anden ungdom siden...
Nordens Paris Hair is not a right: it\'s a privilege!
Skrevet af La Mir!!
Det tør siges, sindsyg afgørende type er han blevet til i Juve.
Daje!
Skrevet af Martinovic
Det er kvaliteten hos de omkringliggende spillere, der gør, at Pirlo stadig kan holde et vist niveau. I Milan ville han ikke præstere på det niveau, fordi Milans spillere i øjeblikket er piv ringe i forhold til, da han var i klubben.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Skulle vi ikke lade den med Pirlo ligge? Den er efterhånden blevet vendt en tusind gange inde i denne tråd. Den sårede stolthed ifbm Allegris kassering af ham, har formentlig også givet ham et fint efterår af sin karriere, trods jeg ikke synes han har samme niveau som tidligere i hans karriere.

I øvrigt fik jeg set første halvleg af Udinese-kampen, og det ville have været en dødssynd ikke at vinde sådan en kamp. I øvrigt beskæmmende at høre hvordan Pozzo og Stramaccioni piber efter kampen. Det sædvanlige teatralske vrøvl. Glemsomheden er vidst ret stor i kølvandet på et nederlag! Udinese har intet overhovedet at komme med igennem hele kampen, det skulle Stramaccioni istedet bekymre sig lidt om.

Mexes synes jeg er bomstærk idag. Iskold og fokuseret - herligt at se på! Og i øvrigt godt for den defensive kæde at hente en clean sheet. Diego Lopez havde vel problemer med at holde varmen idag. Og det selvom Armero fik forvirret sig ud i nogle dumme boldtab, der kunne være blevet straffet. Men igen, Mexés..

Van Ginkel virker lidt rusten, men man kan sandelig ikke sætte en finger på hans arbejdsindsats idag. Han kæmpede røven ud af bukserne, indtil han blev pillet ud til fordel for vores kære kaptajn, Montolivo.

Ift. de to røde kort, synes jeg godt nok det var hårdt dømt. Domizzi dummer sig selvfølgelig ved at rive i Honda lige ud for baglinjedommeren, men jeg synes ikke det er en oplagt målchance, da Karnezis næsten er helt ude i hovedet på Honda. Essiens arm, strejfer let kinden på Allan, som kaster sig teatralsk ned. Den er jo heller ikke i nærheden af et rødt - Essien så da også ganske overrasket ud, hvilket var en forståelig reaktion.

Og så er det dejligt at Menez er farlig hver gang, vi kommer i en omstilling. Man sidder med en ganske god følelse, når han sætter farten mod modstanderens mål, og dejligt at se ham klinisk idag.

Pippo tog sig i øvrigt tid til at forsvare både Bonera og Essien idag, fordi han synes tilskuerne er for meget på nakken af dem, når de laver noget skidt. Det er selvfølgelig heller ikke i orden - det tegner dog et godt billed af hvilke lidelser de elendige klaphatte har sendt fanskaren igennem.

Næste opgør: En hård kamp på Marassi mod et formstærk Genoa-hold.
Skrevet af Lentini
De første rygter omkring Fly Emirates aftalen er så småt ved at komme ud. 90mio€ over de næste 5 år som grundsponsorat hvoraf der naturligvis er nole bonusser lagt ind såfremt man skulle vinde en national titel eller kvalificere sig til Champions League.

Det afstedkommer naturligvis rygtestorm omkring investeringer i spillertruppen. Jeg har dog svært ved at forestille mig det skulle blive tilfældet. Forestiller mig snarere sponsoratet bliver benytter ifbm driften.
Skrevet af Bishop
Man har en meget dårlig hukommelse, eller set meget få kampe med Milan på daværende tidspunkt, hvis man ikke kan forstå at Pirlo og Milans veje måtte skilles. Men ja den har været debatteret til uendelighed.

Dejligt, ja ligefrem forfriskende med en sejr, og ´clean sheet´. Langt de fleste af de vundne kampe i denne sæson er vel vundet med Menez på 9´er pladsen, lad os nu bare fortsætte med SES Menez og Honda i angrebet. Torres skal sgu ikke være sikker starter blot pga status og løn.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Helt enig, Bishop. Positionen helt fremme giver også Menez lidt luft en gang imellem til udelukkende at fokusere på det offensive. Hvis vi bare kunne få lidt mere fra Faraoen vil det se rigtig godt ud, rent offensivt.

Ifbm den fornyede aftale med Fly Emirates, er man nu oppe på 100mio€ over en 5-årig periode med bonusser. Aftalen betegnes som en succés, og idag kl.13:30 er der pressekonference med Lady B og Tim Clark fra FE, til at annoncere den nye aftale.

Præsident O´Nofrio i River Plate siger desuden at man endnu ikke har modtaget noget bud fra Milan på Leonel Vangioni.
annonce
0