Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@Nerrazzuri
Stein Bagger (undskyld mig - Steen Bech) måske? :)

Nu var det jo heller ikke fordi min fornuft bød mig at dette skulle være et oplagt valg. Det var mere ideen om at køre rundt i Berluconis bil der givetvis har et bagsæde der er marieneret i safter fra alverdens skønheder.

Lad os bare kalde den et samler-objekt.
Skrevet af Bishop
"En anden ting er SES´ værdi. Jo længere tid han ikke spiller fast, jo mindre er han værd. Hans talent-status synger efterhånden på sidste vers. Ingen tvivl om hans talent og kompetencer, men han synes at have lidt mere travlt med at have en sjov frisure end at hæve sit niveau til at blive en topspiller."

Det kan godt være jeg ikke har fulgt ordenligt med, men lige netop SES professionalisme synes jeg ikke der kan sættes en finger på, at han er ung og tager selfies, er i hvert fald ikke direkte diskvalificerende for mit vedkomme. Og arbejdindsatsen på banen fejler ikke noget.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Nej, det synes jeg heller ikke man kan. Lige nu ser det mere ud til at han kæmper mere med selvtilliden, fordi målene ikke kommer som perler på en snor. Mon ikke han nok skal komme tilbage på et tidspunkt. Vi må også tage højde for hans lange skadesperiode, som også har sat et væsentlig afhug ind i Faraoens udvikling.

Hvis Milan skulle skaffe sig af med, eller lykkedes med at komme af med Armero til januar, så er Vangioni nummer 1 på listen. Det hævder Di Marzio.

Jeg ved ikke om Milan bare kan opløse en lejeaftale? Fordi der bliver skrevet meget om det, særligt grundet Torres men også pga. Armero.

Werder Bremen har problemer med at lave mål, og vil gerne have Niang i folden. Milan skulle ikke være afvisende, fordi man i så fald vil få en option på det tårnhøje helvede, Davie Selke, 20-årig angriber.

Derudover planlægger Milan et raid på Grenier til sommer med et bud på 5mio€. Nu bøvler han dog med eftervirkninger fra en knap så vellykket operation i lysken. Og franske medier snakker om samme skæbne til ham, som det er hændt Gourcuff og Diaby. Det må vi ikke håbe i så fald. Jeg vil sige at kan man anskaffe sig Grenier for halvdelen af den påståede transfersum for Baselli, er den købt her i hjemmet.
Skrevet af Fossa dei Leoni
SES har ikke imponeret, men synes ihvertifald at Honda oplever et kæmpe formdyk og Menez er alt alt for ustabil. Jeg er virkelig ikke imponeret af Inzaghi at han vælger tit at rotere i midtbanen og i forsvaret men så vælger at lade de offensive spillere blive inde. Begynd dog og give mere spilletid til: Saponara, Niang og Pazzini.

Men jeg tror ikke så meget på Milans fremtid, så længe ledelsen er i klubben. Bruger dyre lønpenge på en komplet uduelig spiller som Torres.
Skrevet af Sheriffen
Og nej, der har desværre ikke været meget tid til at deltage her - ny strategi, budgetter, rekrutteringer m.m. laver åbenbart ikke sig selv.


Det lyder absurd nedern. Hvorfor gider du overhovedet lave det?
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Lentini
Nå, Van Ginkel ude fordi Muntari jordede ham til træning. Så nu er den unge hollænder ude indtil næste år og på krykker. Det betyder så Muntari overtager Van Ginkels startplads til imorgen. Lidt ærgeligt fordi jeg havde set frem til en midtbane med de to hollændere og Monty.

Yderligere ser vi heller ikke Alex, Abate og De Sciglio før i det nye år. Ydermere ser det ud til at Jack starter inde istedet for Honda.

Vigtig kamp imorgen, som helst skal give tre point hvis vi skal holde trit med toppen.
Skrevet af Bishop
"Det lyder absurd nedern. Hvorfor gider du overhovedet lave det?"

Skriver talknuseren der arbejder 12 t i døgnet?

Det må næsten være et trick spørgsmål.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af saglighedens_portal
Haha. Den fedeste tråd på bold det her. Har fået så mange gode grin herinde.
Skrevet af Sheriffen
@Bishop

"Det lyder absurd nedern. Hvorfor gider du overhovedet lave det?"

Skriver talknuseren der arbejder 12 t i døgnet?

Det må næsten være et trick spørgsmål.Haha, det kunne man tro, men budgetter, rekrutteringer og strategi er vitterlig døden fra Lübeck. Min penis krymper altid, når folk snakker budgetter.

Men det er i det mindste godt at høre, at der er endnu en regnskabscunt herinde.


PS. Hvis du nogenside deler et sammensat navneord igen, så ødelægger jeg dig.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Nerazzurri
Koncis som altid Sherif.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Lentini
Fremragende mål! Super af Monty og genialt af Menez.

Meget kan man sige om dette Milan, men de laver som regel nogle flotte mål.
Skrevet af Old Bull Lee
Fuck yeah!
"Old Lull Bee"
Skrevet af Lentini
Hvor er Armero dog bare forfærdelig. Fuldstændig forfærdelig!

Han vælter også sine egne ben, giver omstillinger og vælger nærmest hver gang den forkerte beslutning med hans lille kyllingehjerne.
Skrevet af Old Bull Lee
Ha ha ha. Vi er da også sindsygt uheldige med skader. Armero er jo heeeelltt væk!
"Old Lull Bee"
Skrevet af Old Bull Lee
En tyver på at Bonera trækker rødt igen
"Old Lull Bee"
Skrevet af Mainy
Lækker Break Dance af Armero.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Martinovic
Udmærket første halvleg og fortjent nok med en føring. Holdet må ikke trække sig tilbage efter pausen og give Napoli initiativet. Begge holds defensiver er svage, så det er med at presse på.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Fantastisk indlæg af Armero og flot headet ind af Jack.
Mojn do!
Skrevet af MaggiMagg
JAAAAAAAAAA 2-0. nu må der fløjtes af haha :)
Skrevet af Old Bull Lee
WTF lavede Armero lige en assist?
"Old Lull Bee"
annonce
0