Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Ja, han havde i øvrigt lavet en perle til i anden halvleg, hvis ikke det var fordi Koulibaly lige fik stukket et ben ind, så den blev rettet til hjørne. Ménez er konstant farlig, og en helt igennem fænomenal dribler.

Jeg ærgrer mig lidt over at Rami går ud med en skade. Jeg håber sand for dyden ikke det er endnu en skade til defensiven. I de sidste tre kampe med Mexés og Rami i det centrale forsvar har vi indkasseret en enkelt scoring, som kom efter en dødbold.

Napolis farligste mand idag var vel vores venstre back. Hvor tager han dog utrolig mange besynderlige beslutninger, Armero. Han er konstant til uro, og flere gange overrasker han sine holdkammerater med hans beslutninger. Han er sand for dyden ikke en mand, man kan stole på.

Så er det generelt bare lækkert at tryne skraldemændene. Det kan ikke ske for lidt.
Skrevet af Lentini
DP
Skrevet af Lentini
TP
Skrevet af Sheriffen
Double & triple penetration?
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Lentini
Jeps.
Skrevet af La Mir!!
Hahahah Lentini.

Flækker seriøst over din beskrivelse af Armero. Haha. Jeg glæder mig til Gervinho vs. Armero&Bonera.
Daje!
Skrevet af Lentini
Jamen, manden er jo en komplet tosse på banen. Jeg tror ikke altid at han selv ved hvad han egentlig foretager sig.

Jeg glæder mig ikke til matchup imod Gervinho. Men man skal bare lade ham løbe, fordi ligeså farlig Gervinho er med sine snævre driblinger og fart, ligeså komplet uduelig er han til at holde sig på den rigtige side af offside. Det er helt åndssvagt hvor meget den mand løber i offside, særligt med tanke på den hurtighed han har.
Skrevet af Martinovic
Jeg synes, Armero spillede sig op og fik også lavet en flot assist. Defensivt er han dog elendig, men offensivt bedre end de andre backer.

Det er lidt pest eller kolera.
Mojn do!
Skrevet af La Mir!!
Ja det er sandt, ved sku ikke om han bare For hurtig inden afleveringen kommer. Omend, får han bare en chance, hvor slipper igennem, så er det tilgænæld halv farligt.
Daje!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Armero gjorde det udmærket, men det er klart mod Roma bliver det noget helt andet. Dog skal vi ikke glemme Roma er ikke i en særlig imponerende forfatning deres forsvar er rystende usikkert og de har karantæne på nogen af deres nøglespillere. Som vi så idag, så blev Milan aller farligst da Napoli stillede 4-back kæden højt, fordi vi så havde plads til at slå nogle kontra angreb.

Dejligt at se Menez også scorer almindelige mål udover straffesparkene og han var også ganske god idag, men ligeså god som han kan være, lige så dårlig kan han være i den næste kamp. Dog ville det være rart at se Pazzini i front, så vi har en decideret angriber.
Inzaghi burde evt overveje en 4-2-3-1 med Montolivo og De Jong på midten. Menez bag Pazzini og Honda/Bonaventura/Shaarawy/Saponara eller Niang på kanterne. Håber i hvertifald at sidstnævnte får spilletid, når Keisuke Honda drager til Australien for at spille Asian Cup med Japan.

Måske nok den største overraskelse var at forsvaret på trods med undtagelse af Rami var reserver og alligevel havde vi godt styr på Napolis offensiv. Jeg må siges at være imponeret over Mexes synes i den grad han har oppet sig i de sidste par kampe og har vist sig at være en ganske habil back up, Bonera og Armero gjorde det udmærket. Men når det er så sagt, så bliver det spændende at se dem overfor Roma på lørdag.
Skrevet af Rossoneri
Just landet i Sydamerika (i 30 grader) og det første man ser er at vi sendte skraldemændende hjem med 0-2 i posen. Så er det sgu svært at bevare pessimismen.
Forhåbentlig tog de lige en tørn med papir af andet affald på og foran stadion inden de tog afsted.

Inzaghi udtalte den anden dag at han ikke syntes at Honda havde haft et synderligt formdyk. Hans indsatser var bare mere synlige i starten, fordi han scorede en del mål. Han fremhævede hans arbejdsiver og indstilling, hvilket jeg synes er et super vigtigt aspekt (uden at kunne referere til hans indsats igår).

Kampen var endnu engang understregningen af at SES´ dage nok er talte i klubben. Bonaventura starter og scorer - det kan i hvert fald ikke have bragt ham tættere på en start Xl´er.

Som skrevet før, så hører jeg også til dem der mener at vi har fine alternativer i truppen. Lad os nu se hvad Saponara kan. Til trods for en overordnet miserabel kamp, synes jeg faktisk han viste nogle gode takter i Palermo kampen. Udfordrende og med et godt drive, fin teknik m.m. Her var det med udgangspunkt som 8´er, men jo bestemt og egenskaber der ville passe godt til pladsen på wingen med kurs ind i banen.

At han så dækker flere pladser ift de systemer vi spiller, gør ham ikke mindre brugbar.

Hvis der var lidt evidens for at han kunne være et reel alternativ til Bonaventura, synes jeg bestemt vi skal cashe ind på SES.
Skrevet af Lentini
Jeg ser intet behov for at mase Pazzo ind i en startopstilling. Siden han var ude med sin knæskade i et halvt år, har han slet ikke været noget nær den samme Pazzini han var forinden. Med det materiale vi har lige nu, er jeg fint tilfreds med Ménez starter alene fremme. Det magter han til kryds og bolle.

At vi nu også skal "cashe in" på El Shaarawy, fordi Jack startede inde igår og scorede begriber jeg ikke. El Shaarawy er startet inde i de fire foregående kampe, er han så usælgelig af den grund, når hans dage er talte fordi han starter en kamp på bænken? Hvorfor sælge ham på laveste kurs? Og når alternativet så skal være en konstellation af Jack og Saponara, kan jeg ikke lade være med at få et smil på læben. Jack har gjort det okay - Saponara har intet vist i et års tid. El Shaarawy har desuden et talent hvorpå han kan nå et niveau, som Jack kunne kan drømme om og som slet kke eksisterer i Saponaras verden.

Det ville være elendig købmandsskab at slippe ham i nuværende vindue, når man er indenfor en afstand af 2 point til CL-kvalifikationen - medmindre Faraoen selv beder om at komme væk. Den har jeg svær ved at se. Det eneste Faraoen mangler nu er målene. Han har stadigvæk farten, pågåenhed og sit assistspil(flere assists end Jack) og får han først hul på bylden, vil hans pris igen skyrocke. Så at ty til panikløsninger nu, vil i min optik være tåbeligt.

Kan man skifte Saponara ud med Brozovic til vinter, vil det være perfekt. Førstnævnte har bejlere i bunden af Serie A, hvilket rettelig viser hans reelle niveau. Kan man så yderligere få en habil venstreback ind, står vi fint i defensiven, fordi det er vel reelt kun venstrebacken hvor vi ser lidt halvskidt ud med en Armero, der vælter rundt som en cirkusklovn.

Kunne rygterne passe med Torres og Atlético vil det også være ganske perfekt. Og som svar på en afløser, håber jeg ikke det bliver det ufarlige store brød, Okaka.
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg er sgu lidt frisk på Okaka,i stedet for Torres, han har masser af styrke i boksen og så kan vi have plads til kreativitet bagved i form af Menez i en 4-2-3-1.

Desværre har han selv skudt de rygter ned.

Ydermere håber jeg Cristante er så træt af at varme bænk i Lissabon, at han kommer kravlende tilbage og i samme vending at Van G ryger hjem til Chelski.

Pazzini skal bare blive indtil sommer og så kan han, Armero og Essien skride. Farvel og tobak

Mexes har vundet lidt af mit hjerte, med hans præstationer på banen og udtalelser i pressen. Især Napoli kampen havde han sgu styr på lortet!

Schöne til Milan? Ahhr come on, han ville ikke kunne blive andet end indskifter uagtet hans værdi for Ajax. Det virker som spin fra agenten for at kunne presse lønningen op med deres nuværende kontrakt forhandlinger in mente.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Bishop
Mexes kommer altid tilbage og fucker med os, hvor mange gange har man ikke afskrevet ham efterhånden. Men når han spiller bedst som i seneste kampe så er han god, rigtig god endda, og burde være selvskrevet til at starte.

Schone, nej tak, han er trods alt ikke 22 år gammel, derimod er han nok på toppen af sin udviklingsstige og der ser jeg ham ikke god nok til at komme foran dem vi allerede har. For guds skuld ikke flere af de mellemvare handler, der kan ende med at sende vores egne talenter videre pga manglende spilletid.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Old Bull Lee
Mexes, din upålidelige lille metro-sexuelle flødebolle. Kan du ikke bare være god eller dårlig. Jeg tåler ikke dit flotte hår og tatoveringer, men for satan du havde styr på Higuain.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Milanbaby
Rami ser ud til at være ude af Roma-Milan. Hvilken forsvarslinje har vi så overhovedet mulig for at stille? Bonera-Mexes-Zapata-Armero med Zaccardo som enlig reserve og evt. Poli som højre back? Fandme ærgeligt med så mange skader.
Skrevet af Lentini
Åh gud, en udebanekamp på Olimpico med den colombianske hær i venstresiden. Konstabel Zapata der græder, så snart det bliver hårdt og konstabel Armero der konstant fjumrer rundt i højre ret og ikke har styr på sit venstreben, der skyder i alle retnnger. Underholdningsværdien skal nok blive stor, mens jeg bliver nogle grå hår rigere.

Pippo kender sit materiale - derfor lod han vente med at introducere Mexés efter tre måneder, fordi den franske flødebolle skulle trods alt lige nå at komme i ordentlig form efter 14 dage i sommers på Tahiti. Mere alvorlig talt, så er det godt at se Mexés i bedste forfatning igen, god form og hovedet rette sted. Han bliver da om noget vigtig til kampen på Olimpico, nu hvor Rami også må strække våben.

Di Marzio fortæller i øvrigt at Milan sidste uge fik nej fra Atlético Madrid i et lånebud på Cerci, den resterende sæson, hvor Torres blev sendt den anden vej. Atléti vil dog gerne have Torres, men det skulle foregå således at han får opsagt sin kontrakt i Chelsea, og kan vende hjem gratis. Jeg er fint afklaret med Torres væk fra Milan. Handlen i første ombæring bar allerede dengang en stor risiko for en flopstatus til spanieren.

Det giver dog en vis indikation om at Milan søger en spiller, der kan dække ind for Honda, når januar kommer. Cerci var måske lidt optimistisk forsøgt, men nu er han da på blokken sammen med Suso og Diamanti. Det er dog selvfølgelig klart at Milan ikke kan lade både Torres og Pazzo smutte uden at hente en erstatning til spidspositionen.

Hvis man har held med at hente Vangioni og Brozovic ind, så synes jeg også det har været et rigtigt stærkt vindue, fordi det er ikke bare lige sådan at hente spillere i januar. Priserne er ihvertfald ikke Milan-gunstige. Og Schöne? Nej tak! Han har omtrent samme niveau som Jack, men er snart 30. Det kan vi ikke rigtig bruge til noget.
Skrevet af FootItaly
Hvem fanden er Jack?
Skrevet af Bosse1983
Taarabt skulle også være villig til lønnedgang for at komme til Milan, og Wheeler-Dealeren kommer nok aldrig til at tage ham til nåde. Når han vil, hvilket vel ret beset kun var 2 mere eller mindre hele sæsoner i QPR, samt senest i Milan, er han en spiller der bringer mindst lige så meget til bordet som Schöne. Man ved dog aldrig rigtig hvad man får.

Jeg kan godt lide Schöne og et skifte ville være godt for ham, men næppe specielt for Milan. Man skal vel til bygge en kerne med noget kontinuitet, frem for de halvgamle løsninger.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Martinovic
Hvem fanden er Jack?


Giacomo Bonaventura.
Mojn do!
annonce
0