Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Taarabt kunne jeg egentlig godt lide, selvom jeg var noget skeptisk da han først kom til klubben. Både grundet tidligere udtalelser, rumsteren i QPR og fordi han var Gallianis mand - under Seedorf var han dog stærk. På sin vis minder han lidt om Ménez når han med sin slangeform får sig møvet finurligt igennem, og trods alt viste han et slutprodukt i Milan, som jeg mente var hans største akilleshæl.

Jeg vil ikke have noget imod at se ham i Milan igen. Han havde noget uforudsigeligt over sig, og arbejdede stenhårdt. Det sidste er jo det drukkenbolten i QPR skælder mest udover, når de ellers sviner hinanden til i dagspressen.

Café latte er det første jeg tænker, når Lasse Schönes navn kommer op. Så vil jeg hellere have noget omskifteligt balkanmentalitet med Brozovic. Jeg forestiller mig heller ikke Schöne står øverst på listen. Klubberne sender jo i al almindelighed mange følere ud, lige såvel som agenter tilbyder deres klienter til klubber. Det kunne meget vel være tilfældet her, da Schöne står over for den kontrakt som virkelig kan sikre ham en fin pension. Og den får han ikke i Holland.

Som Foggy siger, er Bonaventura=Jack.
Skrevet af Bosse1983
Brozovic er vel så i udgangspunktet også mere tovejs end Schöne. Der mangeler I måske også nogen der kan gå ind, når ikke Muntari tvinger sig vej, ved at slagte til træning.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Lentini
Haha, ja Sulley kører Bundesliga-stilen med at flæske nærmeste konkurrent til startopstillingen.

Jo, box-2-box vil være fint. Det vigtigste i min optik er at spilleren er teknisk funderet, og rent faktisk kan sende en bold frem i banen som har mulighed for at ramme en medspiller, og ikke bagerste fan på Curva Sud. Så ville jeg egentlig have det fint med at slække lidt på de defensive krav, fordi De Jong fylder så meget og Montolivo ligeledes er dygtig i erobringsspillet.

Heldigvis kan man så sige, Brozovic, tilbyder lidt af det hele med hans alsidighed. Men vigtigst er at han ikke er langsom, samt han har en teknisk godt niveau. Med hans alder har man også muligheden for at slibe lidt til i kanterne, hvor det er nødvendigt. Noget drive og teknik, trænger midtbanen til.
Skrevet af Milanbaby
Et lille plus for os til kampen mod Roma; Rudi Garcia er i de to næste kampe blevet bannet. De har selvfølgelig assistenttræner osv, men skulle nævnes alligevel.
Skrevet af MILANMILAN
Cholevas, Pjanic og Astori har ligeledes karantæne. Det tyder da på at vi får en chance for at få noget med. Desværre er Milans forsvar også helt af helvede til, men det er vel ikke 100% at Rami er ude, er det?
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Milanbaby
http://www.football-ital…-roma-milan

De siger, at han har en forstuvning i låret, og at det er højst sandsynligt. Man kan selvfølgelig altid håbe, men hvis han kommer ind, er han nok ikke på 100%.
Skrevet af Milanbaby
Off topic:

Nogen der ved om man kan finde en decideret Milan-bar i København og omegn?
Skrevet af La Mir!!
Jeg synes det vil være fair, hvis i stillede med både Zaccardo og Bonera :D

Lenti

I et forum snakker de om Destro - Farao bytte fra de italienske medier. Noget du havde fanget? Jeg har svært ved at tro på det. Ikke at Destro gerne ser et skifte snart og i nok os er intra i ham. Men hvor Faraoen kommer i ligningen ved jeg ikke, hvordan jeg skal forholde mig til.
Daje!
Skrevet af Lentini
La Mir

Det er Mediaset som spinner på historien om Destro-El Shaarawy. Med garanti et kødhoved på redaktionen, der sidder og digter. Smid du bare den nyhed i skraldespanden.
Skrevet af Lentini
Milan skulle lede an i jagten på Palermos, Munoz, som har kontraktudløb til sommer. Hidtil synes jeg Munoz har gjort det godt i dette års Serie A. Noget mere stabil end fortidens usikkerhedsmomenter. Pioli i Lazio skulle dog rigtig gerne se Munoz som en fast del af Lazio centerforsvar sammen med De Vrij. Men betyder det at vi skipper numbnuts Zapata ud, er det helt fint med mig at Munoz kommer ind, selvom han vil få det svært i konkurrence med Rami, Mexés og Aléx.

I øvrigt skulle vi være klar med en forlængelse til Pippo, hvis kontrakt forventes forlænget indtil 2020.

Ydermere går det stadigvæk en smule sløjt til med De Jongs forlængelse, og heraf skulle Schalke 04 ligge på lur. De Jongs klare førsteprioritet er dog at forblive i Milano.
Skrevet af Gasbarroni
Et lille plus for os til kampen mod Roma; Rudi Garcia er i de to næste kampe blevet bannet. De har selvfølgelig assistenttræner osv, men skulle nævnes alligevel.


Det betyder vel bare lidt ekstra telefontrafik på stadion?

Det holder de sig ikke for fine til i Rom.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Lentini
Så kender vi Milan igen...

Det forventes at Milan kommer ud med et underskud på 60-70mio€. Særligt skulle det være de manglende indtægter fra Champions League, som giver et spark i nosserne på budgettet. Sidste år dækkede Finninvest de ca. 20mio€ man havde i underskud, og det kan blive udfaldet igen, men som altid kommenterer de ikke på de rygter omkring Milan. Om det er i strid med FFP, er jeg ikke inde i.

Desuden skulle Casa Milan også have været lidt af en investering, men så vidt jeg er bekendt, er det noget af det man kan trække fra i ligningen til FFP.

Men business as usual i AC Milan, fristes man til at sige...
Skrevet af Lentini
Ift Rudi Garcia tillægger jeg det ikke særlig stor værdi, om han står på sidelinjen eller sidder på tribunen. Mobilen er opfundet, og vil ganske givet blive anvendt - enten ved opkald eller via sms. Det er mere vigtigt at en mand som fx Pjanic har karantæne, mig bekendt.

Pippo snakker om at lægge et højt pres, hvilket jeg vil se før jeg tror det. I samtlige andre storkampe denne sæson, har vi ikke yndet den form for presspil, hvorfor det vil overraske mig en del, hvis det skulle blive tilgangen i Rom.

Helt dumt virker det dog ikke, fordi det er midtbanen og angrebet der er stærkeste kort i Rom.
Skrevet af Lentini
En lille update på transfersiden, her kort forinden Milan spiller sidste officielle kamp dette år.

En eller anden kvindelig spansk sportsjournalist, hævder at der er snakke i krogene omkring Atlético og Torres. Der foreligger en mulighed for at Torres kan forlade Milan i januar, og istedet tage tilbage til Madrid - igen på lån. Det er så her Milan forsøger at få lov til at leje Cerci, der i forholdsvis til sin indkøbspris, har spillet fornærmende lidt under Simeone. Atléti vil naturligvis helst sælge til den pris, de købte ham for i Torino. Men hvem vil give den pris? Udover det risikere værdien på Cerci at styrtdykke yderligere, så længe han sidder yderst på bænken i Madrid. Inter lurer dog også på ham.

Endnu en engelsk klub har forespurgt på Pazzo - denne gang Palace, som ligger sig i gruppen sammen med QPR, Burnley og Aston Villa.

Sky Sports hævder at Juve er mm fra at hente Rolando på lån i januar hos Porto. Alligevel skulle de have forhørt sig ved Adil Ramis agent.

Pippo har i øvrigt offentligt undskyldt overfor Saponara, Zaccardo, Albertazzi og Niang, fordi de ikke er blevet benyttet længere. Pippo skulle have haft en snak med førstnævnte, som var ked af sin status i Milan. Nok undskylder Pippo, men det er netop de fire navne sammen med Pazzo/Torres, der har størst sandsynlighed for at forlade klubben.

Di Marzio melder at Milan for nogle dage siden rettede henvendelse til Manchester City, for at høre om muligheden for at leje Nastasic med købsklausul. Sporet er dog gået lidt dødt, i og med Milan har lagt sit fokus mere over på Palermos Munoz, hvis kontrakt udløber til sommer. Samtidig vil Mancini i Inter, meget gerne have Nastasic til den anden del af byen. Jeg kan ikke se hvad pokker vi skal bruge Nastasic til. Han imponerede mig ikke i Fiorentina, slet ikke i City og jeg kan ikke se ham være bedre end nogen af Alex, Mexes og Rami.

Men det overrasker mig da en smule, at vi søger centerstoppere? Hvem er på vej ud? Bonera forventer jeg bliver forlænget grundet "omklædningsrumsstatus", og med Mexés form og lyst til signifikant lønnedgang tror jeg også på en forlængelse her. Så kan det jo være Zapata der skal ud af klappen, eller vil af med Rami? Det undrer mig en smule. Fordi Nastasic er vel næppe en mand, vi påtænker en rolle som 4.valg i centerforsvaret.

Jeg vil fint kunne vente til sommer med et Munoz - Zapata bytte.
Skrevet af Martinovic
Nastasic er dygtig med bolden. Ingen af de andre Milan-forsvarere er imponerende i opspillet.

Tror du ikke, at Munoz er en ny Matias Silvestre?
Mojn do!
Skrevet af FootItaly
Nastasic var faktisk ret god i sin første sæson, men tydeligt at han ikke er Pellegrini´s kop te, faktisk er Dedryck Boyata før ham i køen pt.
Skrevet af Lentini
Nastasic er dygtig med bolden. Ingen af de andre Milan-forsvarere er imponerende i opspillet.

Jeg syns ikke Nastasic er nævneværdig bedre med bolden end hverken Rami eller Mexés. De to franskmænd er ligeledes bedre forsvarsspillere end serberen.

Tror du ikke, at Munoz er en ny Matias Silvestre?

Hvis du hentyder til Silvestres tid i Milan, synes jeg det er svært at vurdere ham. Han var jo stort set skadet hele sæsonen. I Sampdoria gør Silvestre det faktisk ret godt, og begynder lidt at ligne den Silvestre alle roste for sin tid på Sicilien. Min anke imod Munoz kan være at han spiller godt i et 5-mands forsvar i Palermo - jeg har endnu til gode at se niveauet i en 4-mandskæde.

Nastasic var faktisk ret god i sin første sæson, men tydeligt at han ikke er Pellegrini´s kop te, faktisk er Dedryck Boyata før ham i køen pt.

Det var da udelukkende for han havde en verdensklassespiller i Kompany, at han ikke overvejende så skidt ud hele tiden. Han var det svage punkt i deres defensiv, og jeg synes slet ikke han har rykket sig i sin tid i Manchester, som man vil egentlig havde kunnet forvente.
Skrevet af MILANMILAN
Synes nu han imponerede ganske fint i Fiorentina, havde bl.a. Zlatan i lommen en hel kamp kan jeg huske. Han er stadig kun 21, og har stadig en masse år at bygge på. Jeg ville bifalde at man kunne hente ham, men det giver ingen mening at leje ham. Men Zapatas dage i klubben er nok talte, og Mexes er ikke helt ung mere. Derudover glæder jeg mig godt nok til at man kommer af med dem der bare hæver løn på bænken, men det siger vi jo hele tiden.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Lentini
Du kan selvfølgelig have en pointe omkring hans alder, og tiden foran ham. Jeg synes bare ikke han har rykket sig nogle steder, mens han har opholdt sig i Manchester. Jeg synes ærlig talt, han er blevet dårligere.

On another note, så er Atléti varmet op ift. at udleje Alessio Cerci. Så mon ikke Galliani forsøger sig der, mens vi lader Torres smutte hjem i kravlegården i Madrid igen. Gazzetta dello Sport skriver dog at Atléti vil insistere på en købsklausul, så den af de to Milano-klubber, der lejer Cerci, også køber ham til sommer. Held og lykke med det, Atléti.
Skrevet af MILANMILAN
Han er ihvertfald ikke ringere end Demichelis og Boyata, det er helt sikkert. Forstår ikke at han ikke er blevet brugt noget mere.

Cerci kunne være frækt, men så gad jeg også godt se en 4231, hvis ingen af vores startere smutter.

Bona/SES-Honda-Cerci
Menez

Der er sgu noget kreativitet og hurtighed i den opstilling.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
annonce
0