Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Nej, det kan man selvfølgelig sige. Men på trods at et trænerskifte, er han alligevel blevet overhalet af ikke bare Demichelis - men også Boyata. Jeg synes det taler lidt for sig selv, om hans tid i City.

Der vil ihvertfald være fart, og kreativitet i din opstilling. Derudover er den ikke umulig at bringe på banen, med Montolivo og de Jong som de to centrale midtbanespillere, fordi både El Shaarawy, Jack og Honda er så disciplinerede i deres defensive arbejde. Det hænger lidt mere med Ménez og Cerci - måske det er det som gør Simeone fravælger Cerci gang på gang. Manglende defensive disciplin? Men handlen ser dog lidt tricky ud stadigvæk i min optik.

Med hensyn til dyre reserver, må Essien, Pazzo og Torres ligge øverst på den liste. Tilsammen koster de årligt 18-20mio€ brutto, hvis man skal tage GDS´ lønningsliste alvorligt. Den synes jeg man skal tage lidt med forbehold, da Muntari fra sidste år er gået fra at tjene 1.5 til 2.5mio€ netto - godt nok forlængede han i sommerpausen, men jeg har svært ved at se Galliani smide en 1mio€ ekstra i lønposen for et ekstra år til 30-årige Muntari, når han forsøger at cutte lønnen på alle andre. Det virker lidt mystisk, hvorfor man ikke skal se GDS´ liste som en hundred procent sandhed.

Baselli og Bertolacci hæver hhv. 0.25 og 0.6mio€ netto i året. Det siger lidt om den overbetaling vi har givet til Essien. Men det er nok transferpriserne som afskrækker. Kan Matri fortsætte med lidt flere mål i Genoa, kan vi dog benytte ham som bargain chip til Bertolacci. Det er ihvertfald en mulighed, der er værd at undersøge.

Engelske medier hævder i øvrigt at vi udbyder Pazzo til engelske klubber, fordi vi ikke vil forstærke konkurrenter(navnligt Sampdoria), og gerne vil slippe for hans lønning. Pazzo skulle gerne have lysten til afprøve sig selv i England.

Vi kan dog ikke lade både Torres og Pazzo gå uden at hente en spidsangriber ind. Jeg ærgrer mig lidt over Duván Zapata vil være så dyr for os, fordi udover han er et ordentlig brød, kan han score mål - modsat Okaka i Sampdoria.
Skrevet af FootItaly
"Det var da udelukkende for han havde en verdensklassespiller i Kompany, at han ikke overvejende så skidt ud hele tiden. Han var det svage punkt i deres defensiv, og jeg synes slet ikke han har rykket sig i sin tid i Manchester, som man vil egentlig havde kunnet forvente"

Jeg ved ikke hvor meget Man City du ser, men Kompany laver faktisk selv ret mange fejl hvor han støder unødvendigt op og efterlader kæmpe bagrum, et eksempel på dette var ved kampen mod Roma, hvor TOTTI af alle får den i dybden og scorer.

- Er enig i at han er blevet gradvist dårligere i hans periode (Han har så også haft en del skader hvilket har ødelægt kontinuiteten) men han startede altså fint.
Skrevet af Old Bull Lee
Ok, nu er jeg helt rundforvirret!

Håber i kan hjælpe, da mine italienske sprogkundskaber ikke er optimale.

Er Garcia nu med alligevel? Og har stewarden trukket anklagen tilbage?

Og hvad går historien ud på i den lyserøde avis om at Milan sagde nej til Ferguson?

Yderligere rapporterer avisen også om at vi skal sælge SES for at dække det enorme underskud.. Og Roma byder sig til!! Aaaaadddddddddddd

Prisskiltet skulle være på 30 mil Euro..

Og slutteligt, er der nogen der kender opstillingen i aften?
"Old Lull Bee"
Skrevet af Milanbaby
Bruger ret ofte denne hjemmeside:

http://www.football-ital…/Milan/news

Garcia og Holebas er med alligevel. Milan har ikke sagt nej til Ferguson - Menez har, da han var 16.

Historierne går på, at Milan til nytår vil have et underskud på ca. 70 millioner, og at El Shaarawy med sine mange bejlere skulle kunne dække en stor del af dette.

Ifølge GDS, stiller vi op i en 4-3-2-1 art: Lopez; Armero, Zapata, Mexes, Bonera; Poli, De Jong, Montolivo; Boneventura, Honda; Menez
Skrevet af Viola 4 Ever
Roma betaler under ingen omstændigheder 30 mio. € for SES. Det er der ingen der gør.
Et prisskilt bare tilnærmelsesvis i den størrelse, berettiger hverken hans præstationer eller hans skadeshistorik ikke til. Beløb i den størrelsesorden er ganske enkelt en pipe-dream.

Det er bekymrende at Milan havner omkring de minus 70 mio. €, specielt i en tid hvor en stor del af truppen er lånt andre steder og hvor man primært har hentet transferfrie spillere og altså ikke har haft de store udskrivninger på transfers.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Martinovic
20-25 mio. euro bør Milan nok kunne få for ham. Han har et stort potentiale, som Milan ikke har kunnet videreudvikle.
Mojn do!
Skrevet af Stankovic
Det er bekymrende at Milan havner omkring de minus 70 mio. €, specielt i en tid hvor en stor del af truppen er lånt andre steder og hvor man primært har hentet transferfrie spillere og altså ikke har haft de store udskrivninger på transfers.


Ja, det er faktisk ret imponerende. SES kan jeg ikke se gå for mere end maks 150 millioner kr. Han ryger dog nok på listen over Shevchenko, Kaka, Zlatan og Thiago Silva som alle måtte sælges for at redde økonomien. Spørgsmålet er om der ikke er en bedre måde at gøre det på.
Skrevet af Duck
Ja, Garcia er med på Romas bænk i aften. Stewarden havde tilsyneladende pyntet lidt på historien.

Om Roma giver €30 mio. for SES? Ikke sandsynligt, nej. Pengene er ikke nødvendigvis til rådighed. Men ellers har man da før vist sig villig til at betale boksen for en spiller, der havde bevist endnu mindre end SES. *Host* Iturbe *host*.
Skrevet af Martinovic
Roma mangler vel heller ikke offensive kantspillere... Gervinho, Florenzi, Iturbe og Ljajic til to pladser.
Mojn do!
Skrevet af Duck
Og selvom Roma ligger over i tabellen pt., så virker det ikke som en oplagt karrierevej for ret mange spillere. Altså at rykke fra Milan til Roma. Med mindre selvfølgelig man bliver kørt helt ud på et sidespor i Milano.
Skrevet af Viola 4 Ever
20-25 mio. euro bør Milan nok kunne få for ham. Han har et stort potentiale, som Milan ikke har kunnet videreudvikle.


Jeg kan bare ikke se det Foggy. Jeg kan ikke se hvem der både kan, og vil være villig, til at smide så mange penge efter en spiller der, når alt kommer til alt, ikke har leveret noget nævneværdigt. Der er i min optik ganske få klubber (Manchester klubberne, Chelsea, Liverpool, Real og Barca, PSG og Bayern) der kan spendere den slags penge på en spiller der aldrig har flyttet sig videre fra at være "et talent". Man kan selvfølgelig håbe at Liverpool beholder BR som manager, for der sidder midlerne løst.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af FootItaly
Tror ikke Liverpool ejerne tør at give ham ret mange midler igen i den næste fremtid...................
Skrevet af Promo
Jeg kunne nemt se Man City få en hjerneblødning og kaste €25 mio. efter SES. De har for vane at lave nogle sære handler.
Ikke at han er en dårlig spiller - tværtimod - han er bare ikke det værd som tingene står til lige nu.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Sheriffen
Personligt vil jeg blive overrasket, hvis vi får mere end €18 millioner for SES, men lad os nu se.
Det er alligevel et imponerende underskud, vi præsterer, men sådan er det, når man har en række uduelige spillere, der får alt for meget i løn.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Duck
Alle klubber laver fejl på transfermarkedet, men hvilke sære handler i prisklassen €25 mio.+ har Man. City lavet de seneste par år, Promo? Begiristain virker ikke som en mand, der smider penge efter lottokuponer (ikke at SES nødvendigvis er en), og da slet ikke i den prisklasse.
Skrevet af Promo
Senest tænker jeg på Navas og Jovetic, som ret beset ikke rigtig leverer noget videre fantastisk. (Managala kan ligeså hoppe med i den pulje, men han får lige tvivlen til gode da han jo ikke har fået mange kampe, af hvad jeg lige umiddelbart har læst mig til)
Givet, jeg ser slet ikke PL, men jeg læser da nyheder derfra, og jeg hører virkelig om de to når der snakkes Man City. Men jo, Txiki virker til at have været bedre til at benytte sig af deres penge end tidligere chefer har været i stand til, det medgiver jeg gerne.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Martinovic
Senest tænker jeg på Navas og Jovetic, som ret beset ikke rigtig leverer noget videre fantastisk


Jovetic havde en skidt start, men er kommet rigtig godt efter det i City. Navas er stamspiller og en profil på den højre kant.
Mojn do!
Skrevet af Promo
Hm. Jeg synes ellers bare aldrig jeg hører dem blive fremhævet. Jamen så trækker jeg min kommentar om Man City´s transfertosserier tilbage.
Må jeg erstatte dem med Man U?
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Bosse1983
Navas-Zabaleta kombinationen, var en ret væsentlig faktor i det seneste mesterskab. Navas er på ingen måde en superstjerne, men han skaber meget og arbjeder godt, og til £15 mio. er det vel heller ikke en "stor" handel i dagens målestok. For en habil spiller i City er det om ikke andet peanuts.

Jovetic var skadet meget af sin første sæson, så han er i færd med at lære ligaen at kende. Formkurven pegher den rigtige retning, så jeg tror også han bliver en gevinst. Han er om ikke andet en spiller man med relativt lethed kan skibe videre, uden at det nøsvendigvis betyder en økonomisk bummert.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Lentini
Herre Gud et forsøg på et skifte fra Menez.

Hondas tåbelige boldtab midt på egen banehalvdel skal stoppes prompte - den her gang var det tæt på at koste mål.

De Jong må også gerne vågne en smule op.
annonce
0